Kissan viestit

Share |

Lauantai 6.2.2021 - RitaKun kissa ilmaantuun tiedosta, että on välttämätöntä luottaa omiin kykyihisi. Kunnioita omaa aistillisuutta tanssien hitaasti, loistokkuudella ja helpoin liikkein ja nauti fyysisestä kosketuksesta ja läheisyydestä. Kuuntele tarkasti intuitiota, koska se useimmiten on joku esi-isä, joka yrittää kommunikoida kanssasi. Tämä on taian ja mysteerien aikaa, joten kiinnitä huomiota merkkeihin ja vaistoihisi, jotka ohjaavat sinua. Mitä tahansa vapautat itsestäsi; ihmissuhteita, aineellisia asioita, itseäsi ruoskivista tavoista - korvataan pian nykyiselle sinälle sopivimmilla tavoilla.

Tee jotakin aivan hullua ja ennen tekemätöntä, kuitenkin täysin harmitonta. Murtaudu irti epäterveestä toisista riippuvuudesta.

Kutsu kissaa, kun tunnet olevasi niin kiedottuna jonkun toisen elämään, ettet tiedä mistä yksi alkaa ja toinen loppuu. Sinulla on tunne, että sinua painostetaan menemään ryhmän mukana, mutta vaistosi sanovat muuta. Olet intensiivisessä ajassa tutkien uusia ulottuvuuksia ja itseäsi. Olet työskennellyt liian kovasti ja nyt on aika leikkiä.

Jos kissa on voimaeläimesi, kuuntele omaa sisäistä ohjausta, älä muiden neuvoja.Ole itsenäinen, joskus tehden täysin päinvastoin kuin muut odottavat sinun tekevän tai haluavat sinun tekevän. Suurin luova työskentely tapahtuu yöllä. Sinä liikut loistokkaalla ja luonnollisella tavalla ja omaat mystisyyttä melkoisesti.  Aika ajoin olet aika itseriittoinen ja et huomioi ympärilläsi olevien mielipiteitä. 

Kissa on aina ollut näkymätömän maailman tulkki ja vartija. Egyptissä tuotiin suuri määrä  faaraokissoja muista ulottuvuuksista vartioimaan palatsia negatiivisilta energoilta. Juuri noita kissoja näkyy myös sienämaalauksissa. Kissa on yhteydessä Isis ja Hathor - jumalattariin.

cat-778315_1920.jpg

Avainsanat: kissa, esi-isät