Valitsetko rakkauden?

Share |

Perjantai 6.8.2021 - Rita


Rakkaus usein esitetään pelon vastakohdaksi, mutta tosi rakkaudella ei ole vastakohtaa - rakkaus vain on.

Tosi rakkaus on paljon voimakkaampaa, kuin mikään negatiivinen tunne, koska rakkaus on ympäristö, jossa kaikki on olemassa.

Negatiiviset emootiot ovat kuin haita rakkauden meressä. Kaikki asiat kauniit ja rumat, pelottavat ja ystävälliset, voimakkaat ja voimattomat ja suuret ja pienet tulevat olemassaolosta, tekevät tehtävänsä ja sitten katoavat suurempaan mereen.

Kaikki nuo on tehty samasta rakkaudesta, jossa ne uivat ja niitä ei voi koskaan erottaa. Meidät kaikki on tehty tästä rakkaudesta ja elämme koko elämämme yhtenä sen kanssa, olimmepa tietoisia siitä tai emme.

Illuusio, jossa elämme koettaa erottaa meidät suuremmasta rakkaudesta ja saa meidät uskomaan, että valitsemme jotain muuta kuin rakkauden. Kaksinaisuuden maailmassa negatiivinen ja positiivinen, valo ja pimeys, mies ja nainen, teemme valintoja ja oivallamme niistä.

Kun valitsee olevansa tietoinen, valitsee rakkauden. Valinnat, joita teemme rakkaudella, loistavat toisille valoa ja ohjaa heitäkin palaamaan rakkauden lähteeseen. Maailma tekee niin helpoksi unohtaa tämän suuren rakkauden, jota olemme. Olemme täällä muistaaksemme olevamme rakkaus.

Älä siis pelkää rakkautta.

Ehkä verkkokurssini: Rakkauden matka itsensä rakastamiseen, voi antaa uusia oivalluksia.

https://www.campwire.com/buy_flexible/4bf41341-77b7-4f6a-b8c5-653c9f212a09 

Kuva: Tomi Kimura / Rakkaus on ilmassa

lappi2010_065.JPG

Avainsanat: rakkaus, ihmissuhteet, onnellisuus, rauha, pelko,