Kuka minä olen?

Share |

Keskiviikko 4.8.2021 - Rita
Minulta kysytään usein mitä teen työkseni ja vastaan näin: " Minä näytän ihmeellisille, lahjakkaille, menestymiseen, onnistumiseen halukkaille ihmisille, jotka kamppailevat erilaisten fyysisten ja emotionaalisten kipujen, terveyden, painon pudotuksen, ei riittävästi vaurautta; ihmissuhteita, rahaa... näytän, mikä estää heitä olemasta sitä, mitä he todella ovat. Kuinka voimaantua hallitsemaan omaa elämäänsä.

Olen tarinankertoja, auttamishaluinen romantikko, joka auttaa sinua saavuttamaan unelmiasi, jotta voit olla se, joka todella olet. Kirjoitan terveydestä, vauraudesta, onnellisuudesta ... elämää muuttavista asioista.

Maailman katsomukseni
Katselen maailmaa sielun silmin, hengen näkökulmasta. Sielu ei koskaan arvostele, tuomitse tekojamme, koska sieluolemus tiedostaa, että ihminen käy läpi kokemuksia. Sielu ei arvostele vaan sallii jokaisen kokemuksen ja kiteyttää kaikesta viisauden. Sielun näkökulmasta katsottuna näkee kaikesta laajemman kuvan ja päästää irti mielen rajoituksista. Mieli muistaa vain huonot, ikävät asiat eikä näe koko kuvaa tapahtuneesta.
Sallin jokaisen olla juuri sellainen, kuin hän on, oli kyse rodusta, uskonnoista, erilaisista näkökulmista. Minulle ei enää ole kyse uskonnosta vaan tietoisuudesta – kristallin kirkkaasta, selkeästä tietoisuudesta.
Olen oivaltanut, että olen kokemassa sitä, mitä energia on ja kuinka se palvelee ja sen tuoma ymmärrys on saanut aikaan toisenlaisen näkökulman muodostumisen todellisuudesta, jossa elän.

Mottoni on: Minulla ei ole aikaa vihata, vain rakastaa.

religion-3717899_1920.jpg

Avainsanat: rakkaus, viha, auttaminen, sielu, energia,