Onnellisuus

Share |

Perjantai 14.2.2020 - Rita
Onnellisuus

Pyydän sinua miettimään, mikä on suhteesi rakkauteen. Mikä on suhteesi rakkauteen kuinka toimit rakkauden kanssa ja rakkautena olemisen kanssa? Avaudutko täysin vastaanottamaan rakkautta itseäsi kohtaan itseltäsi, vai uskotko, että rakkaus on pelkkä idea vai onko se todellista sinulle?

Kaipaatko itsesi rakastamisen tunnetta vai oletko liian arka ja kaukana tuosta tunteesta, koska koet ettet ole sen arvoinen? Oletko kykenemätön näkemään Sielusi rakkauden omassa todellisuudessa vai näetkö sen suloisuuden usein? 

Jos kuvailisit sinussa olevaa rakkautta toisilla sanoilla ja tavoilla, jolla toimia ja reagoida rakkauteen, miten kuvailist sitä, mikä edustaa sinua juuri nyt?

Muista, että kun mietit omaa suhdettasi rakkauteen. silloin rakkaus automaattisesti virtaa kauttasi ympärillesi. Voit istua puistonpenkillä ja pitää yllä omaa Valoasi = olla läsnä siellä missä olet, ei tarvitse tehdä mitään, vaan olla hiljaisuudessa tuossa penkillä.

Kun mietit omaa suhdettasi rakkauteen, mieti samalla suhdettasi Sielun kanssa, halukkuutta tunnistaa ja yhdistyä Sieluun tietoisesti. Rakkaudella en tarkoita sentimentaalista, romanttista rakkautta, vaan sinussa itsessäsi olevaa rakkautta sinua itseäsi kohtaan. Halu päästää irti vanhoista uskomuksista, vastaanottaa, voimistaa ja luoda tietoinen yhteys omassa olemuksessa ja todellisuudessa. 

Kun on olemassa rakkautta, on olemassa rauhaa, joka antaa sinulle syvemmän kokemuksen hyväksynnästä ja rakkauden tuomisesta fyysiselle tasolla kehollistamisen avulla.

Rauha ei ole ulkopuolella, kukaan toinen ei tuo sitä, kuitenkin on tärkeää varastoida, pitää yllä ja voimaannuttaa luonnollisia rauhan tunteita itsessä, jotta kaikki esteet ja rajoitukset poistuvat rakkauteen ja rauhaan siirtymisen tieltä.

Kun rakkaus sinussa aktivoituu ja syleilee kehoa, mieltä ja tunteita, silloin syvä harmonia on luotu. Rauha taas aktivoi lisää rakkautta ja niin sykli jatkuu ja jatkuu ....

Tunnistamalla ja sallimalla itsesi kokea rakkauden ja rauhan syklejä tuntuu ehkä liian yksinkertaiselta tavalta, mutta se on voimakas heräämisen avain silloin kun keskittyy huomioimaan nämä syklit ja niiden molemmat ominaisuudet: rakkauden ja rauhan.rauha

Hengitä nyt kuvassa olevaa rauhaa sisääsi.

Kuva: Tsutomu Kimura

2011-01-15_15.32.16-1.jpg

Avainsanat: rakkaus, onnellisuus, sielu,