Olemassaolo ja tietoisuus

Share |

Torstai 22.10.2020 - Rita


Esivanhemmillamme oli perimätiedon kautta paljon ymmärrystä luonnosta omien kokemusten avulla. Ei ollut koneita, jotka kertoivat säästä vaan kaikki liittyi omiin havaintoihin luonnosta. He osasivat lukea luonnon merkkejä ja niitä tarkkailemalla ennustaa tulevaa .. koska on hyvä aika tehdä tarvittavia töitä maanviljelystä ajatellen  jne.

He tiesivät, miten selviydytään eri vuodenajoista, mistä löytyy vettä tai ruokaa, mitä ruokaa voi syödä ja mistä on hyvä lähteä metsästämään. Kaikki tietoisuus perustui omiin havaintoihin kehon avulla ja tuo tietoisuus oli melkoinen. Esivanhempamme olivat kyvykkäitä aistimaan näkyvää ja näkymätöntä energiaa, jota on olemassa.

Vanha viisaus kehottaa menemään metsään, jos on vaikeuksia, koska luonto puhdistaa energioita ja selkeyttää omaa kykyä havainnoida vain ne tärkeät asiat ja päästää irti niistä, jotka eivät enää palvele mitenkään.

Yhteys omaan kehoosi, omaan sisäiseen luontoosi, sen avulla voit oivaltaa itsestäsi asioita uudella tavalla, nähdä fyysisen luonnon kokonaan uudella tavalla. Luonnossa on syklejä - vuodenaikoja - ja koska minä olen osa luontoa, minussakin on syklejä ja juuri nyt olen jossakin noista vuodenajoista omassa todellisuudessani. Nuo sisäiset vuodenaikasi eivät aina seuraa näkyvän maailman vuodenaikoja vaan olet niissä omassa syklissäsi ja oivallat, ettei mikään vaihe kestä ikuisuuksia vaan syklit vaihtuvat.

www.soulbodyfusion-rita.fi

Kuva: Tsutomu Kimura

20101057.JPG

Avainsanat: tietoisuus, olemassaolo, kehotietoisuus, vuodenajat, sisäinen maailma, vanhaviisaus,