Keho - luonto - viisaus

Share |

Lauantai 17.10.2020 - Rita


Kannat kehossa kokemuksia, jotka ovat omiasi mutta myös esivanhempien, suvun kokemuksia. Nämä kaikki vaikuttavat elämääsi ja on ehkä vaikeaa, joskus mahdotontakin erottaa, mikä on sinun ja mikä muiden kokemuksia. Kehosi kautta voit paljastaa monia avaimia, jotka vievät sinut itseesi ja yhteyteen oman itsesi kanssa ja sitä kautta myös yhteyteen "maailman" kanssa - mutta maailma olet oikeasti sinä ja siksi yhteys sinuun itseesi on tärkeitä olemassaolollesi.

Ihminen on kuitenkin etääntynyt totuudesta ja unohtanut olevansa osa luontoa ja sen kautta voimme olla yhteydessä moniin erilaisiin olomuotoihin, joita on samassa tilassa kanssamme.

Suorittaminen on nykymaailmassa tärkeintä. On oltava tehokas ja supernopea, saada aikaan tulosta, tekemään yhä enemmän rahaa ja sen olemme tehneet luonnon ja itsemme kustannuksella.

Olisiko aika palata omaan kehoonsa ja sallia itsensä kohdata oma todellisuus, kehollinen todellisuus ja ymmärtää omia kipujaan ja palata omaan voimaansa? Kun palaat yhteyteen oman itsesi kanssa huomaat, että nykyinen meno loppuu omalta kohdaltasi ja tajuat, mitkä asiat ovat tärkeitä juuri sinulle. Suhde itseesi, sieluusi, muihin ihmisiin ja luontoon muuttuu.

Tämä itsen tunnistaminen ja hyväksyminen on aina ollut työni perimmäinen tarkoitus, auttaa ihmistä, sinua, oivaltamaan se suurenmoinen, loistava olento, joka sinä olet, mutta olet piilotellut omaa Valoasi pelosta, että teet jotakin väärin, syyllistät itseäsi ....

Minua on yritetty lannistaa monin tavoin tämän pyrkimykseni kanssa, sanottu jopa, että työni, jota Hoitolassani teen, on vastenmielistä? Kuitenkaan nuo kommentit eivät vaikuta minuun siten, kuin niiden lausuja olisi halunnut vaan olen oivaltanut, että tällä työllä on merkitystä ja siksi siihen saatetaan reagoida myös negatiivisesti ja sallin sen, mutta en missään nimessä ota noita kommentteja itseeni - ne ovat vain mielipiteitä, joilla ei ole minulle merkitystä, koska ne eivät ole minun omia mielipiteitäni minusta itsestäni ja vain sillä on merkitystä, mitä itse ajattelen itsestäni - mitä olen.

Salli siis itsesi palat yhteyteen oman kehosi kanssa, rakasta omaa kehoasi ja kuuntele sen viisautta. Keskustele oman kehosi kanssa.

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi 

Kuva: Tsutomu Kimura

201031412.jpg

Avainsanat: keho, luonto, olemassaolo, esivanhemmat, itsensä tunnistaminen, kehollinen todellisuus, yhteyden luominen omaan kehoon,