Miksi sielun ja kehon harmonisointi juuri nyt?

Share |

Tiistai 22.12.2020 - Rita


Miksi sielun ja kehon harmonisointi juuri nyt?

"Koko elämämme ajan kaipaamme tiettyä suudelmaa; hengen kosketusta kehossa."

Rumi

ja nyt tuo aika on tullut, sallia tuo suudelma ... oman sielunsa kosketus kehossa. 

"Karma" nopeutuu ja vanhat tavat, joilla reagoi tapahtumiin elämässään, eivät enää toimi. Vanhat mallit ovat vielä täällä, mutta ne ovat toimimattomia. Koeta ymmärtää kärsiminen toimimattomaksi reaktioksi maailmassa, jossa tämä tapa ei enää toimi. On aika irrottautua tuosta tavasta reagoida.  Mahtavia tapoja kasvaa henkisesti ponnahtaa elämääsi.  Ne esittäytyvät esteinä, ongelmina, epäonnistumisina, terveys - ongelmina - mikä tahansa tilanne, joka " painelee nappeja."

Valitsetko vanhan tavan reagoida syyttäen toisia, murehtien, luoden draamaa, pelkoa  ... vai nostatko tietoisuuttasi siten, että voit kohdata tapahtuman tietoisena tällä kertaa.  Silloin kun meitä aktivoivat elämän tapahtumat, voi valita käyttääkö samoja vanhoja malleja reagoida vai  käyttääkö tilaisuuden olemalla tietoinen ja luo uusia tapoja kantaa vastuuta 

Valitse tiedostaminen, havainnointi, tarkkaile mistä on kyse. Jos vain reagoi vihalla, murehtimisella, pelolla, draamalla.... Jos et ole tietoinen, edessäsi on " miinakenttä." Nykyinen ajattelu on rajoittunut aivojen vanhojen toimintamallien mukaisesti.  Aivoille voi luoda uuden tavan toimia, tiedostaen mistä on kyse. Tässä voi auttaa sinua.

Voin opastaa sinua luomaan uusia toimintamalleja.

Tämän voi suorittaa kaukolähetyksenä.

Sielun ja kehon yhdentäminen on nopea apu moneen ongelmaan.

" PIKAINEN APU SIELUN JA KEHON YHDISTÄMISEN KAUTTA."

Session tapahtumat:

Aloitus: Istut kämmenet ylöspäin sylissä ja jalat tukevasti maata kohti ja hengität syviä ja rauhallisia hengityksiä. Älä meditoi vaan pysy kehosta tietoisena koko ajan. Tarkkaile ja seuraa mitä tunnet kehossa tapahtuvan.

Aloitan ( saan aikaan liikettä ja annan sielulle tilaa tehdä tarvittava yhdistyminen ja pidän session ajan yllä korkea värähteistä kenttää ) Ensimmäisen aloituksen kesto on noin 10 min - pieni tauko, jolloin voit juoda vähän vettä - ja sitten taas noin 10 min .

Sinun on hyvä ehkä kirjoittaa ne itsellesi ylös. Vaikka et tuntisi mitään session aikana, huomaat sen vaikutuksen elämässäsi. Solusi laajenevat ottamaan vastaan korkeampaa valoa ja soluista puristetaan niihin kerääntynyttä myrkkyä.  Moni tarpeeton asia vain poistuu. Valinta on sinun.

Session on hyvä toistaa viikko tuosta ensimmäisestä kerrasta ja vielä kolmannen kerran 2 viikkoa tuosta toisesta sessiosta.  Valinta on sinun.

Tästä linkistä voit ostaa SoulBodyFusion kaukona suoritetuksi. 

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=9/64

angel-758415_1280.jpg

Avainsanat: sielu, kehon, yhdistäminen, harmonia,