Ihmisen pelit

Share |

Sunnuntai 22.3.2020 - Rita


Ihmisen pelit

Ansa on illuusio, joka monelle on todellakin painajainen ja tiedostaminen, herääminen tästä ansassa olosta, on oleellinen asia.  Olet ollut unessa, tiedostamaton ja tietämätön asiasta liian kauan, koska illuusion peli on esittäytynyt sinulle melkein kaikessa toiminnassasi. Ja kaikki nuo pelit ovat pelejä sairauksista, kärsimyksistä, konflikteistä, pettämistä ja sotaa...... Näitä pelejä ihmiset pelaavat, voima pelejä.

Nämä voimapelit automaattisesti johtavat pelkoon ja turhautumiseen ja saavat sinut uskomaan, että jäät henkiin vain olemalla voimakas, vahva ja vaarallinen, niin ettei kukaan uskalla käydä kimppuusi.

Nämä uskomukset ovat myös saaneet sinut uskomaan, että olet vain keho ja kun kuolet olemassaolosi lakkaa. Tämä saa aikaan suurta pelkoa sinussa, koska se saa sinut aistimaan erossa olemisen tunnetta ja yksinäisyyttä. 

Rakas ystävä, oivalla, että tämä kaikki on suurta illuusiota. Sinä olet unohtanut, että olet jumalainen olento, joka on aina ollut olemassa ja tulee aina olemaan olemassa. Olet aina ollut yhteydessä jumaluuteen, et koskaan ole ollut erossa siitä.

Tämä on ihanin, kohottavin ja inspiroivin oivallus.

Muistuta itseäsi päivittäin tästä suuresta Totuudesta, kunnes siitä tulee Totuus sinulle ja se jää olemaan tietoisuudessasi, kuten tapahtuu. 

Kuva: Tsutomu Kimura

20100427_2.JPG

Avainsanat: illuusio, painajainen, voima pelit,