Avain värähtelytason muutokseen -

Share |

Tiistai 3.11.2020 - Rita


Mikä on tuo avain?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sinulla on mahtava työkalu korkeampien tietoisuuden tilojen kokemiseen? Tuo avain on oma äänesi. Et tarvitse mitään erityistä laulutaitoa kokeaksesi, millaista on muuttaa värähtelytaajuuksia oman äänen avulla - tarvitset vain ainoastaan insiprotuneen kokeilunhalun ja leikkimielisyyttä.

Äänen maailma on ihmeellinen ja mielenkiintoinen. Oletko tullut ajatelleeksi, että kaikki on liikkeessä eli kaikki värähtelee ja se taas merkitsee, että kaikki myös päästää ääntä, vaikka sitä ei ihmisen korva aina pysty kuulemaan.

Olen lapsesta asti elänyt äänen maailmassa, koska valitsin vanhemmat, jotka oivalsivat äänen merkityksen ja kotona laulettiin ja soitettiin ja kannustettiin kokemaan luovuuden erilaisia tapoja ilmaista itseämme.

Olen valmistelemassa verkkokurssia, joka auttaa sinua löytämäänn uusia tasoja itsestäsi, aistia uusia tasoja itsessäsi ja ulkopuolellasi äänen, valon, värien, vuorikiteiden ja monien muiden työvälineiden ja ennen kaikkea rakkauden avulla. On tärkeää oivaltaa, että voi muuttaa värähtelykuvioitaan eli taajuuksiaan monin eri tavoin.

Kurssi keskittyy siihen, miten voi muuttaa omaa värähtelytaajuuttaan oman äänen avulla. Menneet, nykyiset ja tulevat äänivirran mestarit ovat mukana kurssin energioissa, koska kaikki on olemassa samanaikaisesti.

Rakastan äänen olentoja, valon olentoja ja rakkauden olentoja, jotka kuiskivat minulle oman ääneni välityksellä. 

equalizer-153212_1280.png

Avainsanat: ääni, värähtely, liike, tietoisuus, kokemus,