Aika yli 2000 vuotta sitten

Share |

Sunnuntai 26.12.2021 - Rita


Kristuksen kadotetut lapset

Muistatko aikaa yli 2000 vuotta sitten, kutsut sitä Jeesuksen ajaksi, oikeasti Yeshua Ben Josef -ajaksi. Olit ehkä maassa tuolloin, kuten minäkin olin. Istuimme yhdessä ryhminä ja keskustelimme, kuinka tärkeää on tuoda Kristus tietoisuuden siemen maahan, ei vain yhden vaan monen tuomana.

Kuljit Rakkauden Mestarin kanssa ja maistoit hänen tarjoamaansa hedelmää. Oli todella tärkeää, että maistoit tuota energiaa kulkiessasi maassa. Kuljit hänen kanssaan ja opit hänen energiastaan, joka oli sopimuksesi tulla maahan.

Tulit maahan ehkä viimeisen Maailman sodan jälkeen, ehkä 1970 luvun puolivälissä. Jotkut tulivat ennen tai jälkeen tuon ajan, mutta jokainen valitsi tulevansa tänne juuri tuona aikana. Olit siemenen kantaja - Kristuksen Kadotettu Lapsi. Tulit monen muun kanssa kantaen itsessäsi tuota siementä - Kristus tietoisuuden valkoista kristallin kirkasta selkeää energiaa - Kristus tietoisuutta.

Kun synnyit ja vanhempiesi katsoessa silmiisi, he näkivät jotakin muuta, mitä he eivät nähneet toisten lastensa silmissä tai muiden lasten silmissä. Monessa tapauksessa tämä pelotti vanhempiasi. He eivät ymmärtäneet sitä, mitä näkivät.

Oli varmaan outoa katsoa silmästä silmään puhdasta rakkautta ja Kristus tietoisuutta - kokemus, joka olisi ollut ihana tapahtuma heille, mutta he eivät olleet valmiita siihen. Energian vahvuus, joka silmistäsi loisti, pelotti heitä. He eivät ymmärtäneet nukkumis- tapojasi, tapaa, jolla puhuit toisten kanssa, koska et ollut samanlainen, kuin muut lapset.

Olit erilainen, epätavallinen ja ehkä sinua pidettiin outona ja syvällä sisimmässäsi ehkä koit, että vanhempasi eivät olleet tyytyväisiä sinuun. Kun aloit tuoda kehoosi tuota Kristustietoisuutta, ehkä kaksivuotiaana, koska tarvitsit tuon energian tuomista kehoosi, niiden reaktioista, jotka tulivat katsomaan sinua, kun olit vielä kehdossa, aloit tuntea häpeää tai että olit tehnyt jotakin väärin.

Monet tätä lukevat sulkivat tuon oven, joku koki hyvin traumaattisen fyysisen tapahtuman. Minä olin hukkua kaksi kertaa lapsena. Ehkä tunsit yöllä (kuten minä), kuin suurin rakkaus, jota olit koskaan kokenut, luisui pois ja käveli pois luotasi. Sinusta tuli Kadotettu Kristuksen Lapsi. Suljit oven ja naulasit sen lujasti kiinni.

Ei ole tarpeen tuntea häpeää, koska kaikki tämä oli suunnitelman mukaista. Koska tunsit epätoivoa ja suurta eksyksissä olon tunnetta, muistamisella on tapana palata luoksesi juuri siksi. Kaikki tuo häpeä, jota tunsit, kristallisen Kristuksen rakenne, joka on sinussa, oli tarpeen panna sivuun odottamaan sopivaa aikaa. Jos olisit tuonut tuon tietoisuuden esiin teini -iässä tai liian aikaisin aikuisuudessa, sinut olisi toden näköisesti tapettu, tuomittu tai pilkattu. Oli siis todella tärkeää piilottaa se.

Olet kantanut tuota taakkaa monia vuosia, käynyt terapiassa, parannus sessioissa, jotta voisit saada selville, mitä oikein tapahtui. Valitsit tämän polun, eksyksissä olon tunteen ja hylätyksi tulemisen tunteen ja kaikki nuo tunteet tulevat tästä valinnastasi. Et ole tehnyt mitään väärää.

Näin joulun aikana salli itsesi muistaa lapsuuden joulua ja tietämistä, joka sinulla oli tuolloin. Salli kristallisen valkoisen tietoisuuden loistaa kauttasi.

a-book-2929646_1920.jpg

Avainsanat: kristus, tietoisuus, on aika, auttakaa minua,