Itsevarmuus

Share |

Keskiviikko 22.11.2017 - Rita


Mikä estää olemasta itsevarma?

Löydätkö seuraavista jotain, joka resonoi sinun kanssasi?

-Jos minulla olisi toisenlainen työ

- minulla olisi erilaiset vanhemmat

- minulla olisi erilainen puoliso

- olisi sopivampi elämän tilanne

- Minun olisi tehtävä enemmän

- minun on yritettävä, suoritettava...

Tuntuuko tutulta? Puhuessasi itsestäsi, on hyvä käyttää sanoja, joita alitajunta ymmärtää. " Yrittää" on sana, jota alitajunta ei käsitä.  Et voi yrittää tehdä jotakin - sinä joko teet tai et tee - niin yksinkertaista se on. Kun lapselle sanoo: " Sido kengännauhasi " hän vastaa sinulle yrittävänsä ja sinä kyllä tiedät, ettei niin tule tapahtumaan.

Koska alitajunta ei ymmärrä sanaa " yrittää ", se vain olettaa mitä tahansa se on, sitä ei tarvitse tehdä.  Siispä eliminoi pois sana " yrittää " ja sano: " Minä teen sen."

Negatiiviset ajatusmallit: " Minun pitää pudottaa painoa " - jos pudotat painoa - kadotat painoasi - sinun on löydettävä se  ja niin etsit sitä aina uudelleen ja uudelleen - kadonnutta painoasi.

Entäpä : " Minulla ei ole varaa... "ja niin sinulla ei koskaan ole varaa mihinkään, saada runsautta, koska sinulla ei ole varaa runsauteen.

" Raha on kaiken pahan alku" ...Jos raha on pahaa sinä tulet sulkemaan itsesi rahan tuomilta mahdollisuuksilta.

Sanat, ääneen lausutut ja ajatuksen voimalla luodut ajatusmuodot, niillä on vaikutusta päivittäiseen elämään. Jos julistat riittävän monta kertaa olevasi ..... siitä tulee todellisuutta, koska alitajunta ei ymmärrä milloin jokin on totta tai ei - vaan se ottaa kaiken todesta.

Huomioi kaikkia ajatusmuotoja ja sanoja puhemalleissasi. Mieti mitä ne merkitsevät sinulle kaikilla olemisen tasoilla? Estävätkö ne etenemistäsi tietämättäsi?

Jos voimme lähettää mikroaaltoja ilman läpi mahdollistaen kommunikoinnin puhelimella, se johtaa siihen, että aivot voisivat toimia samalla tavalla. Siksi on tarpeen olla varovainen kaikkien mielessä olevien ajatusmallien kanssa.

Kun joku sanoo sinulle: " Voitko hyvin? Sinä et näytä voivan hyvin! " on täysin sinusta kiinni hyväksytkö tämän vai kiellätkö tämän suggestiivisen ajatusmallin. Se on sinun vapaassa valinnassasi otatko suggestion itsellesi.  Jos hyväksyt sen - saatat sairastua - väsyä - tulla surulliseksi, onnelliseksi, täyteen energiaa .. riippuen suggestion julistuksesta.

Tunnetko, että sinun on todistettava itsellesi oma arvosi?  Pelkäätkö omaa voimaasi - itseäsi? Minua on rangaistava, minun on kärsittävä... pelko oman identiteetin menettämisestä? Minut torjutaan, minut hylätään.....

ThetaHealing ei ole sidottuna noihin pelon eri tasoihin vaan sen avulla voi vapauttaa mielensä ja edetä vähemmän traumatisoivalla tavalla omassa elämässään. ( Mieli on oikeasti hyvin hämmentynyt ja se traumatisoi ihmistä.)

ThetaHealing tapahtuu mielen tuolla puolen. Aivoaaltoja ovat: Beta, Alpha, Theta, Delta, Gamma.

Lisää sivuillani  www.thetahealing-rita.fi

Avainsanat: alitajunta, mieli, ajatusmallit, pelko, raha,