Unen huoneet keskikerroksessa.

Share |

Lauantai 21.11.2020 - Rita


Huoneet, joissa eniten oleskellaan, ovat keskikerroksessa edustaen egoa, mielen tietoista puolta, kertovat omaa kieltään, asuinhuoneet, keittiö, eteinen ja portaat. Vesijohdot ovat yhtä kuin verisuonet, sähköjohdot hermosto ja viemärijärjestelmä aineen vaihdunta ja ruoansulatus. Tarkkaile niiden poikkeavaisuuksia, koska uni saattaa kertoa terveyteen liittyviä asioita.  Sisäseinien kunto on verrannollinen näkijän psyykkiseen tilaan ja henkiseen tasapainoon. 

Talon lattia kuvastaa terveyttä. Osittain romahtanut lattia, joka ei kestä kävelyä on vakava huomautus. Elämän perusta on heikentymässä; jatkuva stressi, epäterveellinen ruoka, kuluttavia ihmissuhteita.

Pimeä ja ahdas eteinen on muistutus, että on tärkeää hoitaa paremmin yhteyksiä ulkomaailmaan jo henkisen hyvinvoinninkin kannalta. 

Ulko-oven koko kertoo sosiaalielämän vilkkaudesta; mitä suurempi sisäänkäynti sitä valmiimpi näkijä on luomaan suhteita.

Huomiota herättävä ikkunan koko kertoo sulkeutuneisuudesta sekä omien kykyjen vähättelystä. Isot ikkunat taas ovat merkki ulospäin suuntautumisesta, tosin sekään ei aina ole hyvä. Tasapainon löytyminen niin etteivät kumpikaan kilpaile keskenään on tärkeää, sillä kumpikaan ei ole toista parempi. Jos ikkuna on likainen, rikkinäinen ja samea, on tärkeää pitää huolta näöstään - silmänpainetauti on salakavala. Ulko-oven pyöreä ikkuna kertoo varomaan sydänvaivoja ja tarkastamaan omat elintapansa. Yleensä ovien kunto kuvastaa sydämen terveyttä.

Talossa voi olla suljettuja huoneita ja se viittaa näkijän epävarmuuteen elämässä pärjäämisessä.  Jos seinien värit ovat miellyttäviä ja tavarat kauniita, tulevaisuus näyttää myönteiseltä. Tyhjä huone enteilee uusien puolien löytämistä itsestä. Avoin ovi varoittaa näkijää paljastamasta liikaa yksityisyyttään ja jumittunut ovi on merkki haluttomuudesta solmia kontakteja.

Jatkuu myöhemmin kodin sydämestä ...

(pohjautuu C.G.Jungin teorioihin) 

woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: ego, mieli, tietoisuus, unet,