TASAPAINO ANTAMISEN JA VASTAANOTTAMISEN VÄLILLÄ

Share |

Lauantai 25.6.2016 klo 12:22 - Rita


TASAPAINOINEN ANTAMINEN JA VASTAANOTTAMINEN.

KAIKKI LUONNOSSA YMMÄRTÄÄ TASAPAINON ANTAMISEN JA VASTAANOTTAMISEN VÄLILLÄ. SYDÄN PUMPPAA SISÄÄN JA ULOS. SINÄ HENGITÄT SISÄÄN JA ULOS. AALLOT VYÖRYVÄT EDESTAKAISIN RANTAAN JA RANNASTA POIS. PUU VASTAANOTTAA AURINKOA, VETTÄ JA ANTAA VASTINEEKSI HEDELMIÄÄN. KOKO MAAILMANKAIKKEUS ON SUUNNITELTU SALLIMAAN HENGEN HENGITYKSEN, JUMALALLISEN RAKKAUDEN VIRTAAVAN VAPAASTI LÄPI LOPUTTOMAN ANTAMISEN JA VASTAANOTTAMISEN SYKLIN.

IHMISKUNTA TAISTELEE TASAPAINON KANSSA, KOSKA IHMISEN LUONTEELLA ON TAIPUMUS AJATELLA LIIKAA ASIOITA, SENSIJAAN, ETTÄ SALLISI ITSENSÄ YKSINKERTAISESTI TOIMIA OHJATULLA JA LUONNOLLISELLA TAVALLA.  JOS KYKENISIT KUUNTELEMAAN SYDÄNTÄSI, ANTAISIT SILLOIN, KUN SE OHJAA SINUA JA VASTAANOTTAISIT, KUN RESONOIT SEN KANSSA. KUMPIKAAN EI OLE TOISTA ARVOKKAAMPAA, KOSKA VOIT NÄHDÄ MOLEMMAT YKSINKERTAISESTI KUIN ILON, RAKKAUDEN JA MYÖTÄTUNNON TANSSINA JA LIIKKEENÄ.

SIIS MIKSI PELKÄÄT ANTAA AIKA AJOIN? JOSKUS ET OLE MOTIVOITUNUT, INSPIROITUNUT TEKEMÄÄN NIIN. JOSKUS SINULLA EI OLE VAROJA SIIHEN.

NÄISSÄ TAPAUKSISSÄ ÄLÄ ANNA!

EI OLE PYHÄÄ ANTAA PELKÄN VELVOLLISUUDEN TUNTEEN TAKIA TAI PELOSTA, ETTÄ JOS SINÄ ET ANNA KUKAAN MUUKAAN EI ANNA. HENKI VÄLITTÄÄ JOKAISESTA SIELUSTA JA JOS SINÄ ET OLE MOTIVOITUNUT ANTAMAAN, LUOTA SIIHEN, ETTÄ JOKU TOINEN ON.

KUITENKIN ON AIKOJA JOLLOIN SINÄ HALUAT ANTAA JA ET HALUA ANTAA.  PELKÄÄT, ETTÄ SINUT YMMÄRRETÄÄN VÄÄRIN. PELKÄÄT, ETTÄ MUUT EIVÄT OLE LAHJASI ARVOISIA. PELKÄÄT, ETTÄ SINUA KÄYTETÄÄN "HYVÄKSI". JOS ANNAT SILLOIN KUN SYDÄMESI OHJAA SINUA ANTAMAAN, PELKÄSTÄÄN ANTAMINEN ON ILO JA SIUNAUS .... MYÖS SINULLE ITSELLESI. RENTOUDU, PÄÄSTÄ IRTI. KUN ON ILO ANTAA TEE NIIN PELKÄSTÄÄN ANTAMISEN ILON RIEMUSTA. SALLIT MAAILMANKAIKKEUDEN RUNSAUDEN VIRTAUKSEN MAAILMAN JA ITSESI LÄVITSE.

PALJON ENEMMÄN PELKÄÄT VASTAANOTTAA. ON AIKOJA JOLLOIN TODELLA EI TUNNU HYVÄLTÄ VASTAAOTTAA. SINÄ ET TARVITSE TAI VOI KÄYTTÄÄ LAHJAA, JOTA TARJOTAAN. OTA KUITENKIN VASTAAN KIITOLLISUUDELLA TARJOTTU RAKKAUS JA MÄÄRITTELE ASIA TAI PALVELU, JOKA ON TARJOLLA. JOSKUS AISTIT SANATTOMIA SOPIMUKSIA TAI SITOUMUKSIA JA SILLOIN ON IHAN HYVÄ KIELTÄYTYÄ LAHJASTA.

JOSKUS ON AIKOJA, JOLLOIN IHMISET TARJOAVAT SINULLE JOTAKIN, JOTA HALUAT, TARVITSET TAI VOIT KÄYTTÄÄ JA KUITENKIN PELKÄÄT VASTAANOTTAA. SUURIN OSA PELKÄÄ, ETTÄ SINULTA HALUTAAN JOTAKIN ENEMMÄN MYÖHEMMIN.  TÄLLÄISESSÄ TAPAUKSESSA PÄÄTÄ MIELESSÄSI, ETTÄ SINULTA EI VAADITA MUUTA KUIN VASTAANOTTAMINEN KIITOLLISIN SYDÄMIN JA KYSY JOS ON OLEMASSA JOITAKIN ODOTUKSIA JÄLKEENPÄIN.

JOKU PELKÄÄ, ETTÄ ON HEIKKOUTTA VASTAANOTTAA. PELKÄÄT, ETTÄ JOUDUT SELLAISTEN ARMOILLE, JOIHIN ET VOI LUOTTAA. TÄMÄ ON IHAN SAMA ASIA, KUIN OLISIT NÄLKÄINEN JA SANOISIT JOLLEKIN: " EN VOI VASTAANOTTAA ATERIAASI KOSKA EHKÄPÄ ET RUOKI MINUA HUOMENNA." TÄSSÄHÄN EI OLE MITÄÄN JÄRKEÄ? VAI MITÄ? OTA VASTAAN NYT JA LUOTA ,ETTÄ HENKI TUO SINULLE MYÖHEMMIN TARVITSEMASI.

JOKU ON YKSINKERTAISESTI OPETETTU SIIHEN, ETTÄ ON AHNEUTTA VASTAANOTTAA, MUTTA VAKUUTAN SINULLE, ETTÄ "OTTAMINEN" JA "VASTAANOTTAMINEN", JOTKA POHJAUTUVAT AHNEUTEEN, OVAT KAKSI ERI ASIAA. VASTAANOTTAMINEN SIUNAA ANTAJAA KIITOLLISUUDELLA. OTTAMINEN TULEE TAAS EPÄVARMASTA TUNTEESTA .... MINULLA ON OIKEUS  OTTAA ...

VASTAANOTA JA SALLI TOISILLE SIUNAUSTEN ILOA! ÄLÄ ANNA PELON PYSÄYTTÄÄ SINUA ANTAMASTA JA VASTAANOTTAMASTA.. EI OLE ENÄÄ KYSE JOKO TAI VAAN OIVALTAMISESTA, ETTÄ VOI ANTAA JA VASTAANOTTAA SAMANAIKAISESTI. NAUTI KAUNIISTA TUNTEESTA, JOKA VIRTAA SYDÄMESI JA ELÄMÄSI LÄPI.

OLET JUURI SALLINUT HENGEN HENGITTÄÄ.... SISÄÄN JA ULOS....SALLINUT ELÄMÄN TANSSIN ..ANTAA JA VASTAANOTTAA... SISÄÄN JA ULOS....

Avainsanat: antaa, vastaanottaa, tasapaino, pelko vastaanottaa,