Omaa tarinaani

Share |

Lauantai 6.8.2022 - Rita


OMAA TARINAANI

Tämä on oma tarinani kokemuksesta ja viisaudesta, jonka voin jakaa avuksesi inspiroimaan sinua omalla matkallasi.

Tulin mysteerisen voiman tuomana suhteellisen pienen ryhmän kanssa Atlantikselle, sen lopun aikoina. Siellä rakennettiin pyramidin muotoisia temppeleitä, joissa opittiin, kuinka liikutaan eri ulottuvuuksissa. Tuolloin lähetin itselleni muistutuksina koodattuja viestejä tulevaisuuteen läpi ajan ja paikan. Nuo koodit ovat aktivoituneet eri aikoina elämässäni.

Olin lapsena erilainen, en muiden lasten kaltainen. Tuijotin kaunista tähtitaivasta ja loistavaa kuuta. Olin liian kummallinen, omituinen, outo ja tunsin olevani ulkopuolinen. Tutkin ja pohdin syntyjä syviä löytääkseni vastauksen siihen, kuka minä olen. Luulin vastauksen olevan ulkopuolellani olevassa maailmassa. Opiskelin ja opiskelin ja taas opiskelin, mutta en löytänyt minua askarruttaviin kysymyksiin vastauksia.

Miksi kummassa tein kaikesta niin vaikeaa? Jotain hassua tapahtui matkallani oivallukseen – kaikki olikin jo minussa, mutta opiskellessani huomasin erkaantuvani koko ajan kauemmaksi itsestäni. En ollut luonnollisessa virtauksessa vaan virtauksen ulkopuolella.

Vihdoin tajusin lähteä pois niin sanotuista henkisten kirjojen ohjaamista vanhoista ajatuksista. Mitä enemmän jätin henkisyyden suorittamisen, tekemisen pois, sitä enemmän koin kuinka kaikki tuleekin minulle ilman ponnistelua, taistelua, pakottamista, koska sallin itseni olla luonnollisessa virtauksessa.

MITÄ HENKISYYS SINULLE TARKOITTAA?

Onko käyttäydyttävä tietyllä tavalla ollakseen henkinen; syötävä oikein, ei saa juoda alkoholia, ei polttaa tupakkaa, on oltava mukava kaikille, on meditoitava, ei saa kiroilla – tuo kaikki ei ole henkisyyttä vaan peliä, jota pelataan.

Henkisenä oleva taistelee itsessään olevia asioita vastaan. Kyse ei ole siitä mitä teet, vaan kyse on tietoisuudesta. Mitä sinä tiedostat. Oivalsin, että matka maassa ei ole henkinen matka. Tämä ehkä järkyttää monia, mutta on aika tuoda uuden energian laajentamaa tietoisuutta esiin.

Syö, mitä haluat, puhu miten haluat - sillä ei ole mitään väliä. Unohdit sisälläsi olevan oven jumaluuden huoneeseen, valon huoneen oven. Se on aina ollut siellä. Avaa tuo ovi itsesi vuoksi, palaa omaan itseesi, omaan tietoisuuteesi - säteile valoasi, jotta näet nuo asiat, joista et ennen tiennyt – kuka olet - mistä sinut on tehty.

Haasteet eivät ole olleet todellisia ongelmia. Ne ovat jotain, jonka kanssa leikit. Oikea kehosi on valokehosi ja valosi paljastaa aspekteja, vanhoja ääniä, jotka koettavat nujertaa sinut, saada sinut sulkemaan tuon oven.

MENNEET ELÄMÄT

Olen ollut monien elämieni aikana mysteeri koulussa. Siellä harjoiteltiin, kuinka mennä järkeilevän mielen tuolle puolelle. Mysteeri koulussa minulla oli pieni esine, jota kannoin mukanani. Harjoittelin oman energiani, oman tietoisuuteni sulauttamista tuohon esineeseen. Oivalsin tässä hetkessä, etten voi pakottaa energiaani siihen, vaan minun oli sallittava sen sulautua luonnollisella tavalla.

Näin esineen liikkuvan ja mieli puuttui heti peliin ja sanoi minun kuvittelevan sen liikkuvan ja silloin tietoisuus heti katosi. Joskus kuulin esineen puhuvan minulle ja mieli heti koetti sabotoida sen kuvitteluksi.

Menneet elämät ovat tarinoita ja eivät ole sinun. Ne ovat kuin serkkuja sinulle. Menneet elämät eivät päätä, mitä tapahtuu elämässäsi, kuinka elät nyt – ei ihan oikeasti. Moni voi vastustaa tätä erilaista ajatusta, koska ei ole ehkä kuullut sitä aikaisemmin.

Menneet elämät ovat osa sielusi perhettä ja eivät rajoita tai sido sinua – ne ovat kuin serkkujasi ja eivät räätälöi millään tavalla elämääsi. Menneet elämät ovat sielusi kokemuksia. Älä siis kanna niitä enää mukanasi. Ne on kaikki kiteytetty sielun viisaudeksi.

Luet tätä, koska jokin sisälläsi sanoo, on oltava jotakin enemmän, mitä silmät aistivat. Haluat pois oravan pyörästä, karusellista, vanhoista ihmisten tapamalleista, kokonaan eksyksissä olon tunteesta, loputtomasta etsimisestä, oli se sitten Jumalaa tai totuutta koskevaa. Sisimpäsi huutaa – ei enää - nyt riittää.

Heräämisestä on kirjoitettu paljon, mutta ei siitä, miten jatkaa eteenpäin. Ehkä kirjoitukseni auttavat sinua jatkamaan eteenpäin luottavaisesti.

Haluan auttaa sinua kulkemaan tätä matkaa maassa

Voit soittaa minulle auttajat palvelunumeroon

0700–01105

Rita

Kuuntelen sinua, jos niin valitset.

Puhelun hinta on 2 € min /pvm.

a-book-2929646_1920.jpg

Avainsanat: oivalltaa, auta minua, apua