Kuinka syntyi kurssi: On aika sinä olet valmis

Lauantai 27.11.2021 - Rita

Kuinka tämä verkkokurssi syntyi? 

Haluan auttaa sinua löytämään suuremman merkityksen elämällesi, saamaan

onnistumisen iloa ja luottamusta enemmän itseesi, pois epävarmuudesta,

hämmennyksestä. Saamaan jatkuvan hyvän mielen tunteen jokaiseksi päiväksi. 

Olin lapsena erilainen, en muiden lasten kaltainen.

En tuntenut kuuluvani heidän joukkoonsa.

Minua pidettiin outona, omituisena, liian kummallisena.

Koin itseni ulkopuoliseksi.

Katselin mielestäni uskomattoman kaunista tähtitaivasta ja kuuta.

Tutkin ja pohdin etsien vastauksia ympärilläni olevasta maailmasta.

Olin tarkkailija ja opiskelin, opiskelin ja opiskelin "henkisyyttä."

Etsin ja etsin vastauksia löytämättä niitä kuitenkaan. 

"Miksi tein kaikesta niin vaikeaa, koska huomasin mitä enemmän opiskelin

päädyin aina vain kauemmaksi omasta itsestäni.

Olin luonnollisen virtauksen ulkopuolella - olin kiinni ajatuksessa,

että maa on koulu, kunnes tajusin lähteä pois vanhoista "totuuksista." 

Hassu asia tapahtui minulle tällä matkalla - oivalsin kaiken olevan jo minussa.

Tunnistin oman sieluni yhteyden, oman intuitioni, kuulin oman sieluni laulua.

Mitä enemmän en suorittanut henkisyyttä, lopetin affirmaatioiden käytön,

sitä helpommin kaikki tarvitsemani tulee minulle. 

Tästä etsimisestä syntyi tämä kurssi, oma tarinani kokemuksen ja

sieluni viisauden syvyyksistä, jonka haluan jakaa kanssasi inspiroimaan

sinua omalla matkallasi. Tuomaan selkeyttä ja auttamaan sinua kokemaan

elämää ilman ahdistusta, saamaan paremman yhteyden itseesi,

luomaan paremman suhteen kumppanisi ja ystäviesi kanssa,

voimaan paremmin.

Miten sinä toimit?

Teetkö jatkossakin kuten ennen vai lähdetkö kokemaan jotakin uutta?

ONKO SINUN AIKASI? 

Vastaan puolestasi - ON AIKASI

OLETKO SINÄ VALMIS?

Vastaan puolestasi - OLET VALMIS (muuten et lukisi tätä kirjoitusta)

Haluatko saada paremman yhteyden itseesi.

Löytää vastauksia, joita olet etsinyt monien elämien aikana? 

Tämä kurssi on toiminut monille ja tämä on toiminut minulle ja toimii myös sinulle.

Voit elää sielun suunnitelman mukaista elämää, olet yhteydessä intuitioosi,

tiedät, kuinka etenet.

Sielusta käsin elämällä tunnet olosi eheäksi, elämä tuntuu merkitykselliseltä.

Elämää sydämen hiljaisuuden, mielikuvituksen tasolla ohi mielen tarinoiden

ja emootioiden.

 Sallitko itsellesi tuon kaiken?

TEE PÄÄTÖS! 

Tässä linkki, josta pääset mukaan kurssille:

https://www.campwire.com/buy_flexible/f086c13f-1296-47eb-9d9f-6a9188832e64

a-book-2929646_1920.jpg

Avainsanat: verkkokurssi, opiskelu, henkisyys, auttakaa minua, etsiä, vastuksia, sielu, sielunsuunnitelma, elämä,

Hymysi valo - e-kirja uutuus

Torstai 15.7.2021 - Rita

Hymysi valo 

Pelko on todellisuuden sisällä oleva luomus, jonka "ajattelemme" olevan määrätynlainen tai tuntemattoman pelkoa, jota emme pysty kontrolloimaan, tajuamatta ettei sitä tarvitse kontrolloida, ei ole "eloonjäämisestä" kysymys, mikään ei ole "väärin" ja tuntemattomaan astuminen on suuri osa sitä, kuinka portaalit avataan toisiin ulottuvuuksiin /Uuteen Maailmaan sisälläsi. Jos pystyt muistamaan, että juuri tuntemattomassa mahtava, taianomainen, runsas, autuas ja äärimmäinen ja täydellinen rakkaus on olemassa. 

Moni maadoittaa valoa paljon ja nukkuu enemmän ja enemmän. Fyysinen keho on heikko ja mieli tuntuu välillä puuroutuvan .... Anna pelon mennä ... (otteita e-kirjasta)

https://www.bod.fi/kirjakauppa/hymysi-valo-rita-forsberg-kimura-9789528044376

Kissan silmin maailmaa katsottuna

cat-778315_1920.jpg

Avainsanat: hymy, valo, henki, sielu,

Kaikessa on henki

Perjantai 6.3.2020 - Rita

KAIKESSA ON HENKI

Aina kun tapaat toisen ihmisen, on kyse pyhästä kohtaamisesta, olipa hän tuttu tai ei, hän on Hengen fyysinen vierailu luonasi.

Salli minun toistaa tuo: "Aina kun tapaat toisen ihmisen, on kyse pyhästä kohtaamisesta, olipa hän tuttu tai ei, hän on Hengen fyysinen vierailu luonasi."

Henki on inkarnoitunut sinuksi, minuksi, eläimeksi, kasviksi, mineraaleiksi - kaikeksi, mitä on. Aine on väline, jonka avulla Henki ilmentää itseään tällä olemisen tasolla ja kommunikoi kanssasi ja sielu on väline, jolla Henki ilmentää itseään korkeammilla tasoilla. 

Ego haluaa, että pysyt pienessä laatikossa ja murehdit sitä, mitä muut ajattelevat sinusta. Ego saa sinut uskomaan, että et ole turvassa, olet erossa kaikesta ja kaikkein suurin syyllistävä ajatus on, että olet erossa Jumaluudesta ja Jumala rankaisee sinua tämän eron takia. 

Miksi ihmeessä pyyteettömästi rakastava, kaiken anteeksiantava, myötätuntoinen Henki tekisi niin? 

Lopeta itsesi vähättely. Olet mahtava, loistava, ihmeellinen, suvereeni olento, jos niin valitset. Ego teeskentelee olevansa vähemmän kuin on ja sen egosi haluaa sinun uskovan.

Kuuletko mitä sanon? Kuuletko oikeasti? 

Kuva:Tsutomu Kimura

IMG_1797.jpgheni

Avainsanat: henki, ego, rakkaus, sielu

Taika

Tiistai 18.2.2020 - Rita

TAIKA

Mitä on taika, taianomaisuus? 

En tarkoita taikatemppujen tekemistä kun kirjoitan taiasta.

Taika on oman moniulotteisuutensa oivaltamista ja se voi palata ihmisen elämään, kun sallii tapahtumat luonnollisella tavalla ilman pakottamisen tarvetta. 

Taika on kadonnut toisille tasoille, työnnetty pois noille tasoille tästä maailmastamme. Taika on koettu uhkaavana ja siksi ihminen unohti sen merkityksen,

Mitä on kauneus?

Sinä olet kauneus. Minusta kauneus on jumalallisuuden näkemistä luonnossa, toisessa ihmisessä, omassa itsessään, kaikessa.

Kauneus on silta oman jumalallisuuden luo, omaan sisäiseen henkeen, tie kokea omaa sisäistä kauneutta. Ihmisessä on niin paljon uskomatonta kauneutta. Luonnossa kauneus ilahduttaa silmää mutta erityisesti sielu, henki kokee, nauttii tuosta luonnon kauneudesta sinun kauttasi.

Hengitä sisään luonnon värejä, ääniä, tuoksuja. Hengitä sisään ruusun täydellisesti avautuvaa kukkaa, kukan tuoksua, sen väriä, vihreyttä  .. kaikkia värejä.

Luonto on väriterapiaa.

Puut tarjoavat suojaa, turvaa kaikille ja välittävät mahtavaa energiaa ympärilleen.

Sinä olet tietoisuus, joka käyttää tuota energiaa.

Huomaatko kuinka paljon taikaa on ympärilläsi kun sallit, et pakota asioita tapahtumaan? Taika voi palata elämääsi jos niin valitset.

Kuva: Tsutomu Kimura

2009-12-02_14.53.26.jpg

Avainsanat: taika, taianomaisuus, kauneus, sisäinen henki, sielu, luonto,

Rakkaus

Lauantai 17.3.2018 - Rita Forsberg-Kimura

"Mitä on rakkaus?" on kysymys, jossa on syvyyttä, tarkoitusta ja arvoa ihan samalla tavalla kuin kysymyksessä: "Mitä on Luoja?" tai " Mikä on elämän tarkoitus?"

Itse asiassa nämä kolme kysymystä saavat sinut tutkimaan yli sen käsityksen sinusta itsestäsi kauas tuntemattomaan tilaan, jossa syvällistä tietoa on saatavilla. Ne johdattavat sinua matkalle tutkimaan Kaikkea Mitä On -ydinolemusta. Kysymyksesi, kuinka kaikki ymmärretään ja tunnistetaan maassa, muodostuu luomiseksi ja manifestoinniksi, miksi toimimme ja reakoimme tietyllä tavalla ja mitä olemassa olo oikeastaan on. Jotkut sielut eivät edes riskeeraa mitään kysymään sellaisia kysymyksiä, kun taas toisille ei ole olemassa maallista elämää ilman näiden kysymysten läsnäoloa ja tutkimista.

Sitä, mitä me kaikki etsimme, ei voi selittää ja kuitenkin saatamme saada syvän tuttuuden tunteen ja yhteyden, kun olemme tietoisia sydämessämme. Jokainen sielu etsii muodossa tai toisessa Luojaa, vaikka he merkitsisivät sen Allah, Jumala, Henki, Lähde, Olemassaolo, Luonto, Täyttymys tai jotain muuta.

Voimme kaikki resonoida julistuksen kanssa: " Jumala on Rakkaus ja rakkaus on Jumala." Näiden sanojen merkitys saattaa olla sinulle ymmärrettävää ja se istuu kauniisti sinun olemukseesi, eheyttää ja täydentää ja lahjoittaa sinulle vapauden olla omassa totuudessasi ja todellisuudessasi. Viettämällä hetkiä hiljaisuudessa, enkä tarkoita välttämättä meditointia, vaan hiljaa istumista ja hengittämällä rauhallisesti ja tiedostaen, sallit itsesi koskettaa rakkauden totuutta ja sitä Luojaa, joka sinä olet. 

Kirjoitus jatkuu myöhemmin: Rakkauden määritelmiä.

Rakkaudella on monta selitystä: jokainen sielu määrittelee rakkauden sellaisen näkökulman kautta, jonka heidän silmänsä valitsevat näkevän.....Rakkaudella on lukemattomia yhteyksien tasoja...Rakkautta on......

Avainsanat: rakkaus, luoja, sielu, olemassaolo, lähde, henki

Puun henki jatkaa....

Maanantai 22.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Me puut emme tule kotiisi ja ota lapsiasi mukaamme? Vai tulemmeko? Pyydämme teiltä samaa. Älkää tulko yhteisöömme ja ottako meitä polttopuiksi. Ole olemassa runsaasti vapaata energiaa, joka vain odottaa siihen astumista. Sinä et tarvitse kehoamme sytyttääksesi tulta ja me emme todellakaan tarvitse sinun kehoasi antamaan meille lämpöä. Me tuotamme omamme. Itseasiassa maa tuottaa kaiken mitä tarvitsemme, jotta voimme kasvaa ja elää mukavasti, paitsi hiilidioksiidi on ainoa, jota tarvitsemme sinun hengityksestäsi. 

Olemme yhteydessä oman kehomme sisäiseen älykkyyteen. Tämä sama pätee myös sinuun. Sinun kehossasi on kaikki, mitä tarvitaan pitämään yllä lämpöä talvisin ja viileyttä kesäisin. Kehosi on älykäs.  Mutta kadotit tämän sisäisen mekanismin sääntelyn kun asetuit asumaan kaupungissa sen sijaan, että asuisit maaseudulla lähellä luontoa. Kadotit yhteyden Luontoon, joka on myös yhteys sinuun itseesi.  Kehosi oli tarkoitettu säätelemään itse itseään ja pitämään yllä lämpöä talvella ja viileyttä kesällä, jotta voisit asua ja oleskella ulkona vaikka koko vuoden ( Suomessa tuo on kyllä ehkä mahdotonta talvella)

  Tiesitkö tämän? 

Se, että tiedät kuka olet, on oleellista omalle kehityksellesi ja tietoisuutesi kohottamiselle. Kun tiedostat sen kuka olet, sinussa kehittyy olemus, jota ei pysty kukaan kontrolloimaan. Ei ole tarpeen kontrolloida edes itseään. Sinä seisot omassa Minä Olen Läsnäolossasi, eikä kukaan edes yritä kontrolloida sinua enää.

Kaikki luonnonvoimat kehoittavat sinua yhdistymään heidän kanssaan ja tulemaan kykeneväksi häivyttämään kaiken sen, mikä ei ole Valoa.

 

Avainsanat: puukansa, puunhenki, luonto, luominen, luomus, ihminen

Puun henki

Torstai 11.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Me, Puun Henget, puhumme sinulle. Me annamme sinulle happea hengitettäväksi ja sinä annat meille hiilidioksidia, jota me tarvitsemme hengittääksemme - tämä on täydellisen elävän energian kiertoa - me olemme sinun sisäänhengityksesi ja sinä hengittäessäsi ulos annat meille sisäänhengityksen. Tämä on sykli, josta me kaikki olemme riippuvaisia. Me kaikki tarvitsemme toisiamme elääksemme ja sinä olet vasta nyt löytämässä tuon riippuvuussuhteen. Kaikki lajit ovat osa tätä suurta elämän sykliä ja kaikkia tarvitaan pitämään yllä tätä toimintaa. 

Tämä on suuri elämän rytmi, jota me ylläpidämme yhdessä. Jokainen yksittäinen laji, jokainen yksittäinen kasvi, jokainen kivi kuuluu tähän Luomisen suunnitelmaan ja ilman toisiamme, elämä tulee lopulta romahtamaan, samoin kun tapahtuu sotien ja tuhoamisen vuoksi, jotka vaikuttavat pyhään asuinpaikkaamme, maahan.

Ihmisen on herättävä ja oivallettava kaiken Luonnon olevan osa Luomusta ja koko Luonto tarkoittaa myös ihmistä. Ei ole eroa meidän ja ihmisen välillä. Tämä tulee enemmän ja enemmän ilmeiseksi, kun hallituksenne tuhoavat luontoa, ilmaa....kotia, jossa sinä asut. Sinä voit vihdoinkin olla yhteydessä meihin ja oivaltaa miten tärkeä on Maan hyvinvointi, joka vaikuttaa sinun omaan hyvinvointiisi.

Me Puun Henget, Puukansa, laulamme ja tanssimme tulevista ajoista, jolloin koko Maan pinnalla asuvat voivat olla vapaita tyranniasta, ilman pelkoa tuhosta, polttamisesta ja silmittämistä hakkuista.

Avainsanat: puukansa, puunhenki, luonto, luominen, luomus, ihminen

Mitä elämässä tapahtuu ...?

Maanantai 1.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kaikki, mitä elämässäsi tapahtuukaan on tapahtuva sinun parhaaksesi. Muutokset auttavat päästämään irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvele sinua. 

Nauti siitä kaikesta, mitä tapahtuu. Kyse ei ole sinusta. Niin moni on valinnut kokevansa henkilökohtaisella tasolla sen, mitä maailmassa tapahtuu ja ottanut kaiken tuon omakseen. - Päästä irti ja älä hyppää kaikkeen siihen. - Älä ota mitään henkilökohtaisesti. 

Sillä ei ole oikeastaan mitään merkitystä. Siellä vain pimeä aspekti kyselee onko jo turvallista tulla kotiin? 

Rakkaus Lemurian aikana oli kaunista, läsnäolevaa ihmisen pyhyyttä, selkeyttä, turvallisuutta, vapautta, onnellisuutta, kiitollisuutta, iloa, ymmärrystä ja empatiaa. Atlantiksen keskivaiheilla rakkaus alkoi vaimentua ja tilalle tuli vallan halu, alistamisen tarve... Rakkauden aikakausi loppui ja alkoi järjen - mielenaikakausi. Erotimme itse itsemme Hengestä, eri tähtijärjestelmistä....

Aloimme ajatella, että olimme tehneet jotakin väärin, on kärsittävä ja palvottava ankaraa, tuomitsevaa Jumalaa. Unohdimme oman henkisen olemuksemme, Hengen ja koimme, että ydin, oma sisimpämme on jotenkin väärin.... ja näin jatkuu vielä tänäkin päivänä monen kohdalla.....

Et ole koskaan tehnyt mitään väärää... on vain kokemuksia....

Avainsanat: henki, kärsimys, palvonta, lemuria, atlantis, oikea, väärä

Tuhansien järvien maa - Veden merkitys meille suomalaisille

Torstai 28.12.2017 - Rita / Kuva Tomi Kimura

Meillä Suomessa on kaunista luontoa, kauniita järviä ja kaikki on veden ansiota. Tuo rehevä runsaus, vihreys - puut, kasvit, ruoho - tämä ei olisi mahdollista ilman vettä. Luonnossa on paljon henkiä - pieniä jumalia ja jumalattaria - jotka työskentelevät puolestamme, pitävät huolta luonnostamme ja meistä.

KaikIMG_3084.JPGki tämä luo ihanaa energiaa, joka suojelee meitä, kaikkia ihmisiä ja eläimiä. Me ihmiset emme kuitenkaan aina ymmärrä arvostaa ja oivaltaa sitä, kuinka nuo luonnon henget suojelevat meitä. Luonnonvoimien vaikutus tuo rauhaa ja lempeyttä, joka mahdollistaa sen, että voimme olla ystävällisiä toisille ihmisille.

Olemme vettä. Vesi meissä värähtelee ja sillä on vaikutusta luonteenlaatuumme. Kuinka rauhoittavaa onkaan istua veden äärellä, kuinka puhdas luonto ja puhdas vesi vaikuttaa meihin ja tyynnyttää kaoottisen mielen. Muistatko?

Pidämme puhdasta vettä ja luotoa niin itsestään selvyytenä, että emme osaa arvostaa niitä. Kuuletko kuinka sateisena päivänä vesipisarat laulavat omaa tarinaansa pitkästä matkastaan maahan, koska maa on kutsunut ne tänne juuri oikeaan aikaan ja sopivassa määrin. Älä siis valita sadesäästä vaan kiitä ja iloitse siitä. Huomaa kuinka kaunista vesi on.

Paikat, joissa ei ole vettä, muuttuvat kuivaksi autiomaaksi. Ihmiset noilla alueilla ovat hyvin aggressiivisia, eivätkä edes tule ajatelleeksi, että se johtuu veden puutteesta. Ilman vettä ei ole elämää ja se saa ihmisen vihaiseksi. Alitajuisesti kuivuudesta kärsivien seutujen ihmiset oivaltavat, ettei heillä ole veden tuomaa suojaa ja siitä seuraa kamppailua, taistelua toisia vastaan ja suurimmaksi osaksi ihminen taistelee itseään vastaan, taistelee energiasta. Kuitenkin silloinkin ihmisen voisi arvostaa monia pieniä asioita elämässään ja iloita olemassaolostaan. " Kiitos, että olen olemassa. Kiitos, että käteni ja jalkani toimivat. Kiitos....." Kun he alkavat arvostaa ja kiittää pienistä asioista, joita heillä jo on, oivaltavat, että on jo niin paljon hyvää elämässä, vesikin alkaa palata noille kuiville alueilille.

Kamppailu loppuu ja elämä muuttuu harmonisemmaksi ja se on veden opetus.

http://www.emotopeaceproject.net

Avainsanat: vesi, viesti, järvi, vedenhenki, vedenviesti

Suojelusenkeli ja Maa-enkeli

Sunnuntai 24.12.2017 - Rita

Enkeleiden tarkoituksena ei ole vastata kysymyksiimme, tasoittaa polkuamme, tehdä asioita puolestamme. Se romuttaisi koko matkamme tarkoituksen täällä maassa. Samalla antaisimme oman suvereenin itsestä määräämisoikeutemme toisen ulkopuolisen valtaan. Enkelit tukevat, rakastavat vaatimatta mitään takaisin, ovat myötätuntoisia ja hyväksyvät kaikki tekomme, mutta eivät tee asioita puolestamme.

Ihmisen enkeliavustajat ovat pitämässä yllä tietoisuuden tasapainoa. Sitä kutsutaan kultaiseksi punokseksi, erotukseksi hopea punoksesta, jonka tehtävänä on yhdistää sinut moniuloitteisuuteesi, muilla tasoilla oleviin itsesi osiin, Minä olen olemukseen, sieluun.

Kultainen punos on jotain, jolla ihmisen enkeliavustajat auttavat pitämään yllä maassa olevan ihmisen yhteyttä enkelitasoihin, niin ettei hän täysin eksy tähän maan tiheään, viettelevään energiaa. Tämä yhteys, olla rakastavan enkelin läsnäolon ympäröimänä, antaa ihmiselle mahdollisuuden tuntea, ettei hän ole koskaan yksin ja tuntea olevansa rakastettu ja hyväksytty. Ilman tätä enkelimäistä läsnäolon tunnetta ihminen kokisi musertavaa vaikeutta, pimeyttä ja masentuneisuutta. Hän kokisi menettäneensä kosketuksen kaikkeen ja kaikkiin - kosketuksen korkeimpiin enkelitasoihin.

Tunsit heidän läsnäolonsa suurimman pimeytesi hetkellä, kun tunsit olevasi torjuttu, rakastamasi ihmisen hylkäämä, pettämä, vanhempiesi annettua vaikutelman, että olit epäonnistunut tai kun itse hylkäsit itsesi. Näinä hetkinä avauduit ja sinun oli helpompi oivaltaa ja aistia enkelin läsnäolo.

Melkein jokaisella ihmisellä on oma suojelusenkeli ja joillakin voi olla niitä monta, mutta ei enempää kuin neljä.

Enkeliauttajien tehtävänä on rakastaa, lohduttaa, tukea ja tuntea myötätuntoa ja hyväksyntää ihmistä kohtaan. He eivät tuomitse sinua vaan tuntevat pyyteetöntä rakkautta sinua kohtaan. Enkelit eivät tee asioita puolestasi, koska olet itse matkaan lähtiessä sanonut heille: " Tukekaa, lohduttakaa, rakastakaa minua, mutta älkää tehkö asioita puolestani. " Suurimalla hädän hetkellä enkelit voivat pelastaa sinut, suojelevat sielun sopimustasi ja varmistavat näin ettei tarkoituksesi maan päällä pääty ennen aikojaan ja jää suorittamatta.

Joulun enkelit, näkyvät ja näkymättömät, kulkevat ympäriinsä ja sädehtivät rakkautta, rauhaa, myötätuntoa kaikille. Enkelit kunnioittavat sinua ja matkaasi maassa suuresti ja tunnistavat sinut loistavista, värikkäistä nauhoista ympärilläsi, kun siirryt toisiin ulottuvuuksiin.

Voisitko sinä Maa- enkeli, sallia itsesi tuntea samanlaista rakkautta toisia ihmisiä kohtaan? Olla myötätuntoinen jokaista kohtaan ja hyväksyä heidät kaikkine tekoineen? Myötätuntoisuus ei tarkoita, että säälii toista - haluaisitko sinä olla säälin energian ympäröimänä joka päivä? Et varmaankaan, vaan kokisit mielummin rakkaudellista tukea.

Enkeliavustajille opetetaan ensimmäiseksi: " Älkää säälikö ihmistä."

Voisitko olla Maa-enkeli mallina muille? Olla enkelimäinen, ystävällinen, hyväksyvä.... anteeksiantava itseäsi kohtaan..? Sädehtiä omaa loistavaa Läsnäoloasi sinne missä oletkin. Kantaa vastuuta omasta luomuksestasi? On niin helppo antaa toisten tehtäväksi asioiden tekeminen...ja unohtaa, että on itse luonut tilanteita, jotta voisi oivaltaa niistä. Jos enkelit tekisivät kaiken puolestasi... mikä olisi sinun osasi tässä suuressa muutoksessa? Haluatko olla vain sivusta katsoja vai osallistua koko sielusi intohimolla tapahtumaan, koska valitsit olevasi täällä juuri tänä aikana syystä.

Voisitko sallia sen itsellesi?

Enkeliolento Tobiaksen sanoin: " Sinä et koskaan ole yksin."

Avainsanat: enkelit, henkioppaat, suojelusenkelit, jouluenkelit, myötätunto

Kärsiminen ja uhrautuminen eivät palvele ketään.

Sunnuntai 3.9.2017 - Rita

Koko planeetalla tapahtuu valtavaa muutosta. Älä järkyty ja pelkää tätä kaikkea, mitä luet lehdistä tai kuulet uutisista, koska media, poliitikot, yhteiskunnat jatkavat peliään pelon ja terrorin turvin.

On olemassa vain Rakkautta. Kaikki muu on illuusiota. Ihmiset kärsivät, mutta muista, ettei ketään ole sijoitettu väärään paikkaan. Kaikki valitsivat olevansa Maassa juuri tänä aikana oman henkisen kehityksensä tärkeässä kohdassa. Lähetä Rakkautta niille, jotka kärsivät, joilla on kipuja ja et oikeasti edes aavista kuinka paljon se auttaa heitä ja tämän takia olet täällä.

Jokainen Maassa valitsi olevansa täällä näyttääkseen, osoittaakseen, jakaakseen ja laajentaakseen Rakkautta, joka on sinun jumalainen luonteesi.                  Rakkaus ( hyväksyntä, myötätunto) on vastaus kaikkiin ongelmiin ja suuri osa meistä on inkarnoitunut " Rakkaus toiminnassa" tuomaan ihmiskunnalle havahtumista " illuusion unesta" ja että siinä voi menestyä.  Moni on kuullut " herätys soiton."

Tämä ei tarkoita, että kaikki maassa olevat havahtuvat, koska on olemassa myös niitä, jotka ovat valinneet olla tekemättä niin. Älä tuomitse tai arvostele heitä, sillä se vetää sinut samalle tasolle kuin he. Tämä ryhmä, joka on valinnut olla heräämättä, on vielä osa heräämisprosessia ja ovat määrätyllä tavalla valinneet rohkean osan pelata mielettömiä pelejään järkyttäkseen muita päästämään irti omista tiukassa olevista peloista ja usein pelokkaasta illusion verkkosta.

Kaikki energiat palvelevat sinua. Sinun tarkoituksenasi on ylläpitää omaa Valoasi ja tarjota mahdollisuuksia muille sen kautta.

Valitsit suunnitella ja rakentaa illuusion kokeaksesi eron tunteen, koska halusit osoittaa, että pärjäät omillasi vähän samoin kuin teini-ikäinen kapinoisi vanhempia kohtaan ja vanhemmat suuressa viisaudessaan sallivat tämän. Tämä illuusio osoittautui ihmeellisen todelliseksi, niin todeksi, että eksyit siihen ja niin kävikin.

Kärsiminen ja uhrautuminen ovat asioita, jotka tekevät illuusiosta mielenkiintoisemman, häiritsevän ja alituisesti yllätyksellisen. Onnistuit yli villeimpien unelmiesi ja loit niistä painajaisia! Kun lapsi näkee painajaista, sinä lempeästi herätät hänet unesta ja vakuutat hänelle, että mitä hän koki oli täysin epätodellista. 

Nyt on sinun aika herätä ja vakuuttaa itsellesi samoin. Mikä ilon oivallus tuleekaan tiedosta, että olet ollut unessa ja nähnyt vain pahaa unta.

Avainsanat: kärsiä, uhrautua, henkinenkasvu

Luonnonvoimat

Lauantai 12.8.2017 - Rita

Luonnonvoimat ovat elämän voimaa, kasvien maailman suojelijoita, jotka kuolevat, jos kokevat liikaa surua. Luonnonvoimat voivat ottaa kasvien muodon, nestemäisen olomuodon, kevyen ilman muodon tai kiinteän muodon, jolloin me näemme heidät erilaisina muotoina ja kokoisina keijuina

Keijut saattavat esiintyä veden äärellä. He rakastavat paikkoja, joissa on kukkia, missä puut ovat vahvoja ja usein paikkaan liittyy ajattomuuden tunne ja pyhyyden leima. Paikkaan liittyy erilaisia värejä, energiaa, valoa, värähtelyä, jota et ennen ole kokenut. Liike on nopeaa ja ei - niin kiinteää....

Olet keijujen maailmassa.....aurinko laskee ja ilta alkaa laulaa lauluaan, kun yö laskeutuu veden ylle.... pienen pienet pikku-ihmiset siipineen aloittavat tanssinsa ... heidän pienten kellojen helinää muistuttavat musikaaliset äänet... nauru helisee....veden, koko paikan yllä...metsän värit muuttuvat valon vaikutuksesta....

Luonnonvoimat ovat eläviä organismeja, jotka elävät yhteydessä puihin ja kasveihin. Kasvit erittävät tuoksuja, jotka karkoittavat pois haitalliset hyönteiset ja houkuttelevat ihanalla tuoksullaan hyödyllisiä luokseen.

Kasveilla ja puilla on niitä suojelevat ja hoivaavat henget, joiden kanssa keijut työskentelevät yhdessä. Keijut rakastavat taiteita ja ihmisen laulua. Laulu on avain. Keijut lumoutuvat naurustamme ja lauluistamme, joilla herättää keijujen huomion. Keijut rakastavat katsella luonnossa maalaavaa ihmistä. Keijut eivät pidä komentelusta, joten lähestyminen oikealla tavalla kunnioittavasti ja puhtain aikomuksin. Vain puhdassydämiselle ihmiselle keijut ilmaantuvat.

Erottavan verhon oheneminen saa aikaan sen, että on mahdollista nähdä menneitten aikojen keijuja... voit siis todentaa katselemalla keijua, että ne ovat olemassa tänäkin päivänä. On olemassa ilman, veden,maan, tulen elementtaaleja.... ohuissa haituvissa ilmassa, koskien virtaavassa vedessä muodostuvissa kuplissa, maassa jalkojesi alla .... jopa salaman välähdyksessä...Verhon ohennuttua, jotkut ottavat ihmisen muodon ja ehkäpä olet nähnyt sellaisia ihmisen muodossa olevia keijuja... ovat kiinnostuneita kierrätyksestä, luonnon hyvinvoinnista...ovat ympäristöaktivisteja...

Keijut voivat olla ilkikurisia ja ne ovat tavattoman uteliaita. He pelkäävät meitä ihmisiä ja pitävät meitä petoina ja siksi eivät näyttäydy meille. Jos pyydät palvelusta keijuilta, ne vaativat sinulta palkkion avustaan. Älä siis ihmettele, jos jokin korusi katoaa.... keiju on hakenut vastalahjansa....Keijut rakastavat kaikkea mikä kiiltää....rakastavat kristalleja niiden sädehtivän valon vuoksi ihan samalla tavalla kuin ihminen rakastaa timantteja.....

Avainsanat: elämänvoima, keijut, vedenhenki, ilmanhenki, maanhenki