Puun henki

Share |

Torstai 11.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura


Me, Puun Henget, puhumme sinulle. Me annamme sinulle happea hengitettäväksi ja sinä annat meille hiilidioksidia, jota me tarvitsemme hengittääksemme - tämä on täydellisen elävän energian kiertoa - me olemme sinun sisäänhengityksesi ja sinä hengittäessäsi ulos annat meille sisäänhengityksen. Tämä on sykli, josta me kaikki olemme riippuvaisia. Me kaikki tarvitsemme toisiamme elääksemme ja sinä olet vasta nyt löytämässä tuon riippuvuussuhteen. Kaikki lajit ovat osa tätä suurta elämän sykliä ja kaikkia tarvitaan pitämään yllä tätä toimintaa. 

Tämä on suuri elämän rytmi, jota me ylläpidämme yhdessä. Jokainen yksittäinen laji, jokainen yksittäinen kasvi, jokainen kivi kuuluu tähän Luomisen suunnitelmaan ja ilman toisiamme, elämä tulee lopulta romahtamaan, samoin kun tapahtuu sotien ja tuhoamisen vuoksi, jotka vaikuttavat pyhään asuinpaikkaamme, maahan.

Ihmisen on herättävä ja oivallettava kaiken Luonnon olevan osa Luomusta ja koko Luonto tarkoittaa myös ihmistä. Ei ole eroa meidän ja ihmisen välillä. Tämä tulee enemmän ja enemmän ilmeiseksi, kun hallituksenne tuhoavat luontoa, ilmaa....kotia, jossa sinä asut. Sinä voit vihdoinkin olla yhteydessä meihin ja oivaltaa miten tärkeä on Maan hyvinvointi, joka vaikuttaa sinun omaan hyvinvointiisi.

Me Puun Henget, Puukansa, laulamme ja tanssimme tulevista ajoista, jolloin koko Maan pinnalla asuvat voivat olla vapaita tyranniasta, ilman pelkoa tuhosta, polttamisesta ja silmittämistä hakkuista.

Avainsanat: puukansa, puunhenki, luonto, luominen, luomus, ihminen