Vuonna 2018 ....11 mestariluku vuosi..

Share |

Lauantai 6.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura


2018 = 2+0+1+8 = 11 on mestariluku.

Tänä vuonna on helpompaa omaksua oma mestaruutesi huolimatta monista raskaista tapahtumista. Tämä vuosi on manifestoinnin vuosi. 

Vuosi 2018 on suurten mahdollisuuksien vuosi.  On loistavia tilaisuuksia nostaa koko planeetan ja sen asukkaiden taajuutta. Uusi energia on tulossa tänä vuonna, sellainen joka siirtää sinut uudelle olemisen tasolle..... vuosi on Super ihmisen alku - Super Kuut -  Super ihminen. Tätä olet odottanut, toivonut ja tavoitellut olemaan elämässäsi.

SINÄ muutut, maailma muuttuu, jopa politikot ja yritykset muuttuvat tavoilla, joista et ole osannut edes unelmoida.

Albert Einsteinen sanoi aikoinaa, että ongelmia ei voi ratkaista samalla tietoisuuden  tasolla, jolla ne on luotu.

Sina ja kaikki muut saavuttavat korkeamman tietoisuuden tason, jolla on mahdollista ratkaista maailman ongelmia. Sinä tulet näkemään asiat hyvin erillä tavalla ja ratkaisut ovat kristallin kirkkaita.

Kuinka siirryt uudelle tietoisuuden tasolle helpolla ja nopeimmalla ja tehokkaimmalla ja loistokkaimmalla tavalla?

SYDÄN!

Pysy sydämessäsi siitäkin huolimatta mitä sinulle ja ympärilläsi tapahtuu. Se ei aina ole helppoa tehdä. Sinulla on haasteita. Kaaos ja pimeys ei vielä ole ohi, kuitenkin sydämesi voi auttaa sinua niiden läpi. Se on ainoa tapa. Älä tuomitse ja arvostele sitä mitä tapahtuu vaan pysy myötätuntoisena... jokainen on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan käydäkseen läpi tarvitsemanas kokemuksen.

Voit seurata seuraavia ohjeita:

1.Ole tietoinen maailmasta ympärilläsi. Pään piilottaminen pensaaseen ei auta. Tiedosta mitä tapahtuu maassasi, maailmassa, politiikassa, koulutuksessa,taloudessa, lääketieteessä, säässä, ympäristössä ja kaikilla elämän aspekteilla.

2. Tarkkaile kaikkea menemättä mukaan niihin, ilman kiintymystä niihin, ilman tuomitsemista tai emotionaalista asennetta niihin.

3. Sinä näet muutosten tapahtuvan. Sinä näet ahneuden ja korruption kääntyvän ystävällisyydeksi ja kaiken elämän kunnioitukseksi. Sinä näet vihan ja ristiriitojen  kääntyvän rauhaksi ja harmoniaksi.

4. Kaikki ilmaantuu kuin Ihmeinä ja ne ovat niitä, ja ne eivät ole niitä, koska tämä on aivan luonnollinen Uuden Energian ja tietoisuuden tila.

5. Kun tarkastelet vanhoja tapoja, ahneutta, korruptiota, väkivaltaa ja tragedioita, PYSY NEUTRAALINA ... ja PYSY SYDÄMESSÄSI.

6. Voit käyttää Violetti Liekkiä JOKA PÄIVÄ itseesi ja maailmaan. Kun tapahtuu jotakin, suuntaa Violetti Liekki tuolle alueelle ja se muuntaa kaikki matalat energiat. Muuntaa negatiivisuuden VAALEAN PUNAISEKSI ...... tänä vuonna käytä Pinkkiä Valoa - aina.

7. Kirjoita KAIKKI mitä haluat saavuttaa tänä vuonna, myös millaiseksi haluat tulla / olla. Unelmoi suuria! Lue lista kerran viikossa ääneen itsellesi, koko tämän vuoden ajan! 

8. Pidä hyvää huolta itsestäsi. Syö hyvin ja nuku hyvin ja vietä aikaa luonnossa.... naura paljon ja ole iloinen! Ole ilo!

9. Tiedä, että Minä Olen / I Am on koko ajan kanssasi.

Avainsanat: 11, mestaruus, tietoisuus, manifestointi