Puun henki jatkaa....

Share |

Maanantai 22.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura


Me puut emme tule kotiisi ja ota lapsiasi mukaamme? Vai tulemmeko? Pyydämme teiltä samaa. Älkää tulko yhteisöömme ja ottako meitä polttopuiksi. Ole olemassa runsaasti vapaata energiaa, joka vain odottaa siihen astumista. Sinä et tarvitse kehoamme sytyttääksesi tulta ja me emme todellakaan tarvitse sinun kehoasi antamaan meille lämpöä. Me tuotamme omamme. Itseasiassa maa tuottaa kaiken mitä tarvitsemme, jotta voimme kasvaa ja elää mukavasti, paitsi hiilidioksiidi on ainoa, jota tarvitsemme sinun hengityksestäsi. 

Olemme yhteydessä oman kehomme sisäiseen älykkyyteen. Tämä sama pätee myös sinuun. Sinun kehossasi on kaikki, mitä tarvitaan pitämään yllä lämpöä talvisin ja viileyttä kesäisin. Kehosi on älykäs.  Mutta kadotit tämän sisäisen mekanismin sääntelyn kun asetuit asumaan kaupungissa sen sijaan, että asuisit maaseudulla lähellä luontoa. Kadotit yhteyden Luontoon, joka on myös yhteys sinuun itseesi.  Kehosi oli tarkoitettu säätelemään itse itseään ja pitämään yllä lämpöä talvella ja viileyttä kesällä, jotta voisit asua ja oleskella ulkona vaikka koko vuoden ( Suomessa tuo on kyllä ehkä mahdotonta talvella)

  Tiesitkö tämän? 

Se, että tiedät kuka olet, on oleellista omalle kehityksellesi ja tietoisuutesi kohottamiselle. Kun tiedostat sen kuka olet, sinussa kehittyy olemus, jota ei pysty kukaan kontrolloimaan. Ei ole tarpeen kontrolloida edes itseään. Sinä seisot omassa Minä Olen Läsnäolossasi, eikä kukaan edes yritä kontrolloida sinua enää.

Kaikki luonnonvoimat kehoittavat sinua yhdistymään heidän kanssaan ja tulemaan kykeneväksi häivyttämään kaiken sen, mikä ei ole Valoa.

 

Avainsanat: puukansa, puunhenki, luonto, luominen, luomus, ihminen