Kuun pimennys 31.1.2018

Share |

Keskiviikko 31.1.2018 - Rita


Keskiviikkona 31.1. -18 saamme erityisen käsittelyn, kun kuun pimennys - mania leviää  "henkisissä" yhteisöissä. Harvinainen " Blue Moon" = Sininen Kuu on toinen täyden kuun  tapahtumista saman kalenteri kuukauden aikana. Vaikka sitä kutsutaan Siniseksi Kuuksi, kuu itseasiassa muuttuu punaiseksi kuun pimennyksen aikana 31.1. Ennen vanhaan tätä pidettiin pelottavana tapahtumana, kun kuu muuttui punaiseksi ja sen ennustettiin tuovan paljon huonoja juttuja. Oltiin niin taikauskoisia ja tietämättömiä asioista ja kaikkea tavallisuudesta poikkeavaa piti pelätä.

Tammikuun kuun pimennys liittyy suureen Amerikassa elokuussa 2017 tapahtuneeseen auringon pimennykseen. Olemme keskellä voimakkaissa kuun pimennysten sarjassa, jotka jatkuvat Leijonan ja Vesimiehen akselilla vuoteen 2019. Leijona hallitsee astrologiassa 5. huonetta, joka on luovan ilmaisun ja sydämen intohimon huone. Saatat tuntea näiden tunteiden lisääntyvän sydämen alueella, eheyttäen sydäntä ja laajentaen sydäntä. ( ei fyysistä sydäntä laajentaen vaan sydämen tunteiden laajenemista)

Leijona edustaa voimaa ja vahvuutta. Viime vuoden elokuun pimennys merkitsi miesvaltaisuuden romahtamista, kun taas tämän kuun Leijonan Kuun Pimennys korostaa muutosta yhteikunnassa tapahtuvaa muutosta naisten oikeuksissa ja vallassa. Näemme lisää Metoo ja Timesup - liikkeiden liikehdintää ja Naisten oikeuksien puolesta marsseja. Myös erilaiset hyväksikäyttö tapahtumat liittyvät näihin paljastuksiin ja vallan käytön ja alistamisen energioihin. 

Siitä asti, kun "11 Mestaruuden" vuosi alkoi, energia on virranut helpommin, lisätuen ja tahdistamisen, samanaikaisuuden, ilmestyessä äärettömillä tavoilla. Salli sydämen avautua laajenemaan ja täyttymään enemmän ilolla ja rakkaudella, hyväksynnällä. Aika Matriisin romahtaessa, voimme päästä korkeammille rakastavan ystävällisyyden, runsauden ja tuen tasoille.

Alkuperäisen Ylösnousemus Suunnitelman oli tarkoitus muuntaa koko planeetta tämän massiivisen kosmisen aallon kautta uudelle ulottuvuuden tasolle. Moni New Age kirjailija kirjoitti ja kanavoija puhui tämän kosmisen "pläjäyksen" muuttavan maan 3 päivän pimeyteen vuonna 2012. On ilmiselvää, että kosminen suunnitelma on muuttunut huomattavasti vuonna 1987 tapahtuneen mittuksen aikana ja jälkeen. Se vastaa kristallisen valon osamäärään - sen mukaan mitä Gaia säteilee ja huokuu. 

Sen sijaan kosmisen photoni vyön räjähdys antaa meille asteittain tähti askelmia korkeampaan valon tietoisuuteen yhdistymiselle.  Näiden tulevien tapahtumien saapuminen sitten 11:11:11 jälkeen ovat vain lisääntymässä valtavasti ja saavat aikaan massivista heräämistä sielujen joukossa mitä koskaan on ennen tapahtunut. Klobaali perhe on suuntamassa kohti kynnystä korkeamman tietoisuuden ovella. 

Seuraavat kosmiset aallot saapuvat tähtiporttien läpi:

Leijonan Kuun Pimennys  - tammikuun 31.pvä

Vesimiehen Auringon Pimennys - helmikuun 15. pvä

Oinaan Päiväntasaus - maaliskuun 20. pvä.

Nauti näistä kosmisista aalloista - hengitä niitä sisään - tiedosta muutos tietoisuudessa ja kuinka nämä tapahtumat tukevat meitä.

Kuva :Tomi Kimura

IMG_0104.JPG

Avainsanat: kuunpimennys, auringonpimennys, päiväntasaus,