Tuhansien järvien maa - Veden merkitys meille suomalaisille

Share |

Torstai 28.12.2017 - Rita / Kuva Tomi Kimura


Meillä Suomessa on kaunista luontoa, kauniita järviä ja kaikki on veden ansiota. Tuo rehevä runsaus, vihreys - puut, kasvit, ruoho - tämä ei olisi mahdollista ilman vettä. Luonnossa on paljon henkiä - pieniä jumalia ja jumalattaria - jotka työskentelevät puolestamme, pitävät huolta luonnostamme ja meistä.

KaikIMG_3084.JPGki tämä luo ihanaa energiaa, joka suojelee meitä, kaikkia ihmisiä ja eläimiä. Me ihmiset emme kuitenkaan aina ymmärrä arvostaa ja oivaltaa sitä, kuinka nuo luonnon henget suojelevat meitä. Luonnonvoimien vaikutus tuo rauhaa ja lempeyttä, joka mahdollistaa sen, että voimme olla ystävällisiä toisille ihmisille.

Olemme vettä. Vesi meissä värähtelee ja sillä on vaikutusta luonteenlaatuumme. Kuinka rauhoittavaa onkaan istua veden äärellä, kuinka puhdas luonto ja puhdas vesi vaikuttaa meihin ja tyynnyttää kaoottisen mielen. Muistatko?

Pidämme puhdasta vettä ja luotoa niin itsestään selvyytenä, että emme osaa arvostaa niitä. Kuuletko kuinka sateisena päivänä vesipisarat laulavat omaa tarinaansa pitkästä matkastaan maahan, koska maa on kutsunut ne tänne juuri oikeaan aikaan ja sopivassa määrin. Älä siis valita sadesäästä vaan kiitä ja iloitse siitä. Huomaa kuinka kaunista vesi on.

Paikat, joissa ei ole vettä, muuttuvat kuivaksi autiomaaksi. Ihmiset noilla alueilla ovat hyvin aggressiivisia, eivätkä edes tule ajatelleeksi, että se johtuu veden puutteesta. Ilman vettä ei ole elämää ja se saa ihmisen vihaiseksi. Alitajuisesti kuivuudesta kärsivien seutujen ihmiset oivaltavat, ettei heillä ole veden tuomaa suojaa ja siitä seuraa kamppailua, taistelua toisia vastaan ja suurimmaksi osaksi ihminen taistelee itseään vastaan, taistelee energiasta. Kuitenkin silloinkin ihmisen voisi arvostaa monia pieniä asioita elämässään ja iloita olemassaolostaan. " Kiitos, että olen olemassa. Kiitos, että käteni ja jalkani toimivat. Kiitos....." Kun he alkavat arvostaa ja kiittää pienistä asioista, joita heillä jo on,oivaltavat, että on jo niin paljon hyvää elämässä, vesikin alkaa palata noille kuiville alueilille.

Kamppaili loppuu ja elämä muuttuu harmonisemmaksi ja se on veden opetus.

http://www.emotopeaceproject.net

Avainsanat: vesi, viesti, järvi, vedenhenki, vedenviesti