Valoon

Share |

Lauantai 2.7.2022 - Rita


Valoon kutsu - Sielun kutsu

Oletko tuntenut Maailmankaikkeuden ikään kuin tönivän sinua ja miettinyt, mitä ihmettä tämä on? Ehkä olet tuntenut tuon, mutta et tiedä mihin sinua kutsutaan?

Kutsuuko sieluni minua astumaan valotyöhön, olemaan henkityöntekijä? Voisiko se olla tarkoitukseni, miksi tulin maahan? Kurssilla on meditatiivisia kokemuksia, joiden avulla voit oivaltaa, mikä sinua kutsuu, mikä on intohimosi, mikä sytyttää sinut.

Haluatko löytää, miksi tulit maahan, koska et tipahtanut maahan vahingossa vaan syystä. Mikä on sielusi tehtävä? Kun pääset yhteyteen sen kanssa, mikä sytyttää sinut, sielusi ohjaa sinua kohti oivallusta, miksi tulit?

Kurssin avulla voit luoda yhteyden edesmenneisiin rakkaisiisi.

Voit poistaa pelkoja ja jumittuneita tunteita ja kuulla kehosi viestejä selkeämmin. Tunteiden taakasta irti päästäminen vaikuttaa jopa painoosi. 

Voit luoda yhteyden sieluusi ja jumalallisiin olentoihin, jotka odottavat sinun aloittavan sen, miksi tulit maahan.

Kuulet heidän ehkä sanovan no vihdoinkin!

Miksi se kesti niin kauan?

Saat tunteen - tämä on minua varten.

Kurssilla, et astu vain uskomattomiin henkisiin lahjoihin, joita sinulla on, kykyihin, jotka ovat aina olleet sinussa, mutta piilossa pelosta, itse-epäilystä ja epävarmuudesta. Voit auttaa itseäsi ja myös muita löytämään oman tarkoituksensa olla maassa paljon syvemmällä tasolla... ja se muuttaa elämääsi.

Nämä asiat ovat minulle tärkeitä ja siksi puhun niistä, olen puhunut näistä lähes 40 vuotta. Autan sinua myös löytämään helpon tavan millä voittaa mm. pelkojasi henkisenä työntekijänä olemista kohtaan.

Tämä on sielusi viesti sinulle.

Otatko sen vastaan?

Tästä linkistä voit ostaa verkkokurssin.


https://www.campwire.com/buy_flexible/50ffe911-17c6-4507-892f-e7d56dd4aa3c

VALON KUTSU /KUVA: TSUTOMU KIMURA

2012-levi_1_237.JPG

Avainsanat: valo,