Kuinka loit todellisuuden, jossa elät - verkkokurssi

Share |

Torstai 19.8.2021 - Rita




TIETOISUUS JA ENERGIA – VERKKOKURSSI

Tervetuloa verkkokurssille, joka käsittelee tietoisuutta ja energiaa. Kuinka loit todellisuuden, jossa elät ja kuinka voit muuttaa sitä?

Aloitamme nyt seikkailun, jonka toivon avaavan sinulle uusia oivalluksia sielusi intohimosta, miksi jokin asia kutsuu sinua kuin palava tuli sisälläsi, joka ei vain sammu. “Sielun intohimo,” joka saa sinut etsimään ja tutkimaan.

Elämä on näytelmää ja sinä olet näyttelijä, jolla on valitsemasi rooli. Näyttelemme tätä roolia; “olen ihminen” niin antaumuksella, että olemme eksyneet tähän näytelmään ja unohtaneet oman alkuperämme ja enkelimäiset juuremme.

Toivon, että saat oivalluksia omasta itsestäsi tämän verkkokurssin avulla. Löydät itsesi rakastamisen ja kunnioittamisen tärkeyden.

Sinut on opetettu aina asettamaan muut etusijalle oman itsesi kustannuksella. Mutta totuus on, että olet enemmän avuksi muille, planeetalle, kaikelle mitä on olemassa, jos rakastat ja kunnioitat itseäsi. Niin voit olla esimerkkinä niille, jotka kamppailevat itsensä arvostamisen ja hyväksymisen kanssa.

Kurssilla voi edetä omaan tahtiinsa ja palata sille aina uudelleen ja uudelleen, jos niin valitsee. Haluatko saada muutosta aikaan elämässäsi? Ei vain vähän parempaa vaan todellisia oivalluksia, jotka vievät sinua eteenpäin. 

Haluan auttaa sinua saavuttamaan unelmiasi, jotta voit olla se, joka todella olet. Viestini on tärkeä ja tulee suoraan sydämestä ja halusta auttaa, vahvistaa sitä, kuinka sinä voit olla se, joka sinä oikeasti olet.

Levitä siipesi ja lennä.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin. 

 https://www.campwire.com/buy_flexible/89665079-92fb-4203-a171-22d14e3ed4e7 

Kuva: Tsutomu Kimura

20100698-1.jpg

Avainsanat: tietoisuus, energia, todellisuus, auttakaa minua,