Viha, kateus, julmuus....rumat tunteet...

Share |

Perjantai 8.9.2017 - Rita


Viha, kateus, mustasukkaisuus, julmuus, kontrollointi, rasismi, raiskaus.... jne. Kaikki nämä rumat tunteet ja rumat ajatukset, joita pelataan yhteiskunnassa, ovat kaikki kiedottuja pelkoon.  Tämä prosessi on jatkunut hyvin, hyvin kauan aikaa. Herää kysymys, kuinka tuo raskas, haastava energia saisi enemmän valoa?

Oikeasti nämä pimeät toimintamallit ja "olennot" eivät ole niitä, jotka aihetuttavat haasteita. Niiden kanssa on helppo työskennellä, kun aika on sopiva. Se, joka haastaa sinut, olet oikeasti sinä itse. Sinulla on vapaa tahto ja sinulla on kyky valita. Sinussa on Luojan Valo sisälläsi. Sinulla on vapaus valita ja siihen ei voi kukaan puuttua. Sinun on valittava itsellesi. "Pimeillä olennoilla"ei ole vapaata tahtoa tai valinnan vapautta.

Niin paljon tapahtuu joka hetki, kun luominen laajenee ja muodostuu kokonaan uusia luomuksia: ensin aikojan alussa suuret Valo - olennot laskeutuivat ja kokivat elämää kaikissa aineen muodoissa: kivissä, vedessä, ilmassa, kukissa, puissa, eiäimissä ... jne. Planettamme Maa on yksi suuri valo - olento.

On ollut monia kriittisiä hetkiä planeetallamme. Vuonna 1987 "äänestimme," kaikki planeetan sielut yhdessä ja päätimme : voisiko Kristus tietoisuuden tuoda takaisin planeetallemme? Tämä on valo, jota ei ole koettu satoihin miljooniin vuosiin. Äänestyksessä 51% meistä sanoi: " Tuodaan se takaisin." 

Tuosta ajasta lähtien on maahan syntynyt monia suuria olentoja. He olivat silloin lapsia, pieniä olentoja. He ovat Suuria. He ovat niitä, jotka syntyivät vuoden 1987 jälkeen. He tulivat monista Kristus valon paikoista ja moni ei ole koskaan ollut maassa ennen. He tulivat vahvan aikomuksen kanssa.

Vuonna 2007 Kristus tietoisuus alkoi paluunsa Planeetalle ja 11.11. 2011 oli olemassa monia sellaisia yksilöitä, jotka kykenivät pitämään sisällään suurempaa valon värähtelyä ja sen ankkurointi maahan mahdollistui.

Uusi korkea Rakkauden värähtely on alkanut säteillä takaisin Maa planeetan vesiin. Jokainen pisara vettä planeetallamme säteilee, kasvaa ja heijastaa tätä Kristus Valoa.

Sinä et enää ole sama henkilö tuon 11.11.2011 jälkeen. Istu hetki hiljaisuudessa ja tunne kristallinen aspekti tuosta Valosta, joka on sinun Pyhässä sudämessäsi. Tuo valo on aina ollut siellä, mutta ennen 11.11.-11 sillä ei ollut samaa kykyä ja kapasiteettia, kuin mikä sillä on nyt.

Sinä olet mahtava olento.

Älä vähättele itseäsi.

Sinä olet täällä, Kotona.

Avainsanat: valo, pimeys, kristus tietoisuus