Mitä jos?

Torstai 21.12.2017 - Rita

Syvin pelkomme on, että olemme riittämättömiä, emme tarpeeksi hyviä, jonkin asian arvoisia....

Syvimpiä pelkojamme on, että olemme voimakkaita mitattavissa olevan tason tuolla puolella. Oma valomme on se, jota pelkäämme eniten, ei oma pimeytemme.

Kysymme itseltämme: " Kuka minä olen olemaan loistelias, upea, lahjakas, kyvykäs, mahtava, ihmeellinen? "  Oikeastaan kuinka et voisi olla sitä? Sinä olet Kristuksen kadotettu lapsi, osa Jumaluutta. Sinä vain leikit olevasi pieni ja vähäpätöinen, eikä se palvele sinua, se ei palvele muita eikä maailmaa - se ei palvele sinua.

Ei ole mitään valaistunutta siinä, että kutistaa itsensä niin pieneksi, että muut ihmiset tunnistavat epävarmuutta sinusta. Meidät on kaikki tarkoitettu loistamaan omaa valoamme, kuten lapset tekevät.

Meidät on tarkoitettu ilmentämään Luojan kunniaa, loistokkuutta, joka on meissä jokaisessa. Tuo Valo ei ole vain joillakin meissä: se on kaikissa ja kaikkialla. Kun sallimme valomme loistaa, annamme alitajuisesti muille ihmisille luvan tehdä samoin. Meidät kaikki vapautetaan omista peloistamme ja oma läsnäolomme vapauttaa automaattisesti muita.

Mitä jos elämä olisi todella runsauden, yltäkylläisyyden täyteistä ja helppoa?

Mitä, jos sinulla olisi valtava määrä energiaa?

Mitä jos?

... sinulla on kaikkea tuota jo.....

Avainsanat: energia, itsevarma, pelko, valo, pimeys, palvelu, loistaa, valaista

Itsevarmuus

Keskiviikko 22.11.2017 - Rita

Mikä estää olemasta itsevarma?

Löydätkö seuraavista jotain, joka resonoi sinun kanssasi?

-Jos minulla olisi toisenlainen työ

- minulla olisi erilaiset vanhemmat

- minulla olisi erilainen puoliso

- olisi sopivampi elämän tilanne

- Minun olisi tehtävä enemmän

- minun on yritettävä, suoritettava...

Tuntuuko tutulta? Puhuessasi itsestäsi, on hyvä käyttää sanoja, joita alitajunta ymmärtää. " Yrittää" on sana, jota alitajunta ei käsitä.  Et voi yrittää tehdä jotakin - sinä joko teet tai et tee - niin yksinkertaista se on. Kun lapselle sanoo: " Sido kengännauhasi " hän vastaa sinulle yrittävänsä ja sinä kyllä tiedät, ettei niin tule tapahtumaan.

Koska alitajunta ei ymmärrä sanaa " yrittää ", se vain olettaa mitä tahansa se on, sitä ei tarvitse tehdä.  Siispä eliminoi pois sana " yrittää " ja sano: " Minä teen sen."

Negatiiviset ajatusmallit: " Minun pitää pudottaa painoa " - jos pudotat painoa - kadotat painoasi - sinun on löydettävä se  ja niin etsit sitä aina uudelleen ja uudelleen - kadonnutta painoasi.

Entäpä : " Minulla ei ole varaa... "ja niin sinulla ei koskaan ole varaa mihinkään, saada runsautta, koska sinulla ei ole varaa runsauteen.

" Raha on kaiken pahan alku" ...Jos raha on pahaa sinä tulet sulkemaan itsesi rahan tuomilta mahdollisuuksilta.

Sanat, ääneen lausutut ja ajatuksen voimalla luodut ajatusmuodot, niillä on vaikutusta päivittäiseen elämään. Jos julistat riittävän monta kertaa olevasi ..... siitä tulee todellisuutta, koska alitajunta ei ymmärrä milloin jokin on totta tai ei - vaan se ottaa kaiken todesta.

Huomioi kaikkia ajatusmuotoja ja sanoja puhemalleissasi. Mieti mitä ne merkitsevät sinulle kaikilla olemisen tasoilla? Estävätkö ne etenemistäsi tietämättäsi?

Jos voimme lähettää mikroaaltoja ilman läpi mahdollistaen kommunikoinnin puhelimella, se johtaa siihen, että aivot voisivat toimia samalla tavalla. Siksi on tarpeen olla varovainen kaikkien mielessä olevien ajatusmallien kanssa.

Kun joku sanoo sinulle: " Voitko hyvin? Sinä et näytä voivan hyvin! " on täysin sinusta kiinni hyväksytkö tämän vai kiellätkö tämän suggestiivisen ajatusmallin. Se on sinun vapaassa valinnassasi otatko suggestion itsellesi.  Jos hyväksyt sen - saatat sairastua - väsyä - tulla surulliseksi, onnelliseksi, täyteen energiaa .. riippuen suggestion julistuksesta.

Tunnetko, että sinun on todistettava itsellesi oma arvosi?  Pelkäätkö omaa voimaasi - itseäsi? Minua on rangaistava, minun on kärsittävä... pelko oman identiteetin menettämisestä? Minut torjutaan, minut hylätään.....

ThetaHealing ei ole sidottuna noihin pelon eri tasoihin vaan sen avulla voi vapauttaa mielensä ja edetä vähemmän traumatisoivalla tavalla omassa elämässään. ( Mileli on oikeasti hyvin hämmentynyt ja se traumatisoi ihmistä.)

ThetaHealing tapahtuu mielen tuolla puolen. Aivoaaltoja ovat: Beta, Alpha, Theta, Delta, Gamma.

Lisää sivuillani  www.thetahealing-rita.fi

Avainsanat: alitajunta, mieli, ajatusmallit, pelko, raha,

Valo ja pimeys .. pimeys ja valo..

Sunnuntai 10.9.2017 - Rita

On olemassa monia polkuja, joita ihmiskunnalla on ollut valittavana tässä prosessissa, tulla tähän pisteeseen, missä olemme nyt. Seuraammeko vääristymien  luomaa polkua vai Luojan Valon polkua. Monet kerrat ihmiskunta on pudonnut takaisin "pimeyteen" (kulkemaan pidempää tietä) eikä meillä ole ollut riittävästi voimaa tai tahtoa siirtyä pois tästä vääristymästä ja olimme kahden vaiheilla. Oli paljon helpompaa vain yksinkertaisesti antautua ja pudota.

Vuonna 1987 olimme kriittisessä päätöksenteko vaiheessa. Sallimmeko itsemme pudota takaisin "pimeyteen" ja odottaa kunnes aikakausia kuluisi ja voisimme yrittää uudelleen.

Tämä oli kysymys, jonka äärellä olit Sieluna. Jokainen sielu ja olento maan päällä osallistui tähän " äänestykseen."  Yhdessä päätimme katsoa, voisiko tämä olla se hetki.  Tämä oli aika villin harkinnan tulosta. Tuoda Kristus Valo maan päälle ja ankkuroida se tänne. Rohkea päätös, joka kannatti. Loimme Uuden Energian.

Tuona vuonna 1987 pidimme yllä mahdollisuutta, siitä tuli intohimomme, se rakkaus, jota jokainen ihminen kantaa, olisi muutoksen tekevää. Tämän vuoksi monet ennustetut katastrofit eivät toteutuneet. Niin sanottu 3D on nopeassa tahdissa poistumassa. Planeettamme on palaamassa täyteen Kristus asemaan. Se heijastaa nyt kokonaisuuden värähtelyjä takaisin ihmiskunnalle ja kaikille maan asukkaille, eläimet, kasvit, elementaalit ... kaikki mukaan lukien.

Me saimme tämän aikaan, Uuden Energian. Ympäri Maailmankaikkeutta olennot katsovat ihmetellen, mitä ihminen maassa on saanut aikaan. Olet mahtavin olento koko Maailmankaikkeudessa.

Jos pysähdyt ja hengität sisään ja ulos ja sallit itsesi tuntea energioita, voit saada kokemuksen siitä, mitä laajentunut tietoisuus tuo sinulle. Siinä ei ole vääristymiä, ei pelkoa, ei epäluottamusta vaan iloa, arvostusta, kauneutta.....IMG_1902.JPG

Avainsanat: valo, tietoisuus, pimeys, pelko, ilo, itsensäarvostus

Kehon kauneus

Maanantai 28.8.2017 - Rita

Jokainen on kaunis. Olemme jokainen täydellisiä omalla ainutlaatuisella tavallamme. Ihmiset ympäri maailmaa ovat erimuotoisia kehollisesti ja kaikki ovat kauniita.

Läntiset yhteiskunnat ovat jääneet "jumiin" ylipainoajatukseen. Jopa vähäisen ylipainon omaavat ihmiset vertailevat itseä toisiin ja tämä saa heidät melkein "neuroottisesti"  tavoittelemaan median luomaa ihannekuvaa " täydellisestä kehosta" ja uskomaan, että on pudotettava painoa, vaikka he ovat ehdottoman kauniita juuri sellaisena kuin ovat.

Tämä on myös nykyaikainen näkökulma - laihuus - menneisyydessä ylipaino oli hyvä asia. Todennäköisesti varastoimme rasvaa kehoon, koska ruokaa ei ollut tarjolla runsaasti ja ehkä rasva oli hyvä varastoida kehoon sairauden varalle. Oli hyödyllistä varastoida rasvaa kehoon ja siten se oli saatavilla silloin, kun sitä tarvittiin. Myöhemmin ylipaino symboloi vaurautta ja hedelmällisyyttä ja niin on vieläkin joissakin osissa maailmaa.

Genetiikalla on osansa kehon koossa. Esi-isät, missä ihmiset elivät, elämäntyyli ja ympäristö näyttelee roolinsa kehon luomisessa. Oivalla, että kehosi on juuri sopivan kokoinen sinulle. Arvosta omaa terveyttäsi ja omaa erityistä kauneuttasi. Kauneuskäsityksiä on monia, mutta ulkoinen olemuksesi ei määrittele sitä kuka olet. Oma luonteesi kertoo todellisen sinän olemuksen.

ThetaHealing voi auttaa sinua saavuttamaan kehosi kauneuden, sisäisen ja ulkoisen, oivaltamisen. Moni epäonnistuu löytämään oman olemuksensa aistimisen monien prosessia estävien esteiden vuoksi. Esteet olet luonut tarkoituksella, jotta oivaltaisit olevasi kaunis, sädehtivä valo-olento.

Kehon koko vaikuttaa pelkoon : " kadotan itseni" ja " menestymisen" pelkoon.

Luomme oman todellisuutemme, joka pohjautuu ajatuksiimme omasta itsestämme. Kaikki on uskomustemme aikaan saama tuote.

Luomme oman jumalallisen todellisuuden, koska olet osa jumalaa. " En ole täydellisen painoinen" uskomuksella on suurempi vaikutus kuin saatamme oivaltaakaan. Meidän on itse muutettava ajatuksiamme siitä mihin uskomme.

Sinulla on jumalallisia ajatuksia, jumalallista olemusta ja voit olla parhaassa terveyden tilassa ja tämä luo kehon kauneuden sisältä päin säteilemään ulos.

20101057.JPG

Sinä olet kaunis, kuin kedon kukkanen....

Kuinka kauniina vesipisarat loistavatkaan....

Kuva: Tomi Kimura

www.thetahealing-rita.fi

Avainsanat: keho, kauneus, pelko, ylipaino, laihuus

TASAPAINO ANTAMISEN JA VASTAANOTTAMISEN VÄLILLÄ

Lauantai 25.6.2016 klo 12:22 - Rita

TASAPAINOINEN ANTAMINEN JA VASTAANOTTAMINEN.

KAIKKI LUONNOSSA YMMÄRTÄÄ TASAPAINON ANTAMISEN JA VASTAANOTTAMISEN VÄLILLÄ. SYDÄN PUMPPAA SISÄÄN JA ULOS. SINÄ HENGITÄT SISÄÄN JA ULOS. AALLOT VYÖRYVÄT EDESTAKAISIN RANTAAN JA RANNASTA POIS. PUU VASTAANOTTAA AURINKOA, VETTÄ JA ANTAA VASTINEEKSI HEDELMIÄÄN. KOKO MAAILMANKAIKKEUS ON SUUNNITELTU SALLIMAAN HENGEN HENGITYKSEN, JUMALALLISEN RAKKAUDEN VIRTAAVAN VAPAASTI LÄPI LOPUTTOMAN ANTAMISEN JA VASTAANOTTAMISEN SYKLIN.

IHMISKUNTA TAISTELEE TASAPAINON KANSSA, KOSKA IHMISEN LUONTEELLA ON TAIPUMUS AJATELLA LIIKAA ASIOITA, SENSIJAAN, ETTÄ SALLISI ITSENSÄ YKSINKERTAISESTI TOIMIA OHJATULLA JA LUONNOLLISELLA TAVALLA.  JOS KYKENISIT KUUNTELEMAAN SYDÄNTÄSI, ANTAISIT SILLOIN, KUN SE OHJAA SINUA JA VASTAANOTTAISIT, KUN RESONOIT SEN KANSSA. KUMPIKAAN EI OLE TOISTA ARVOKKAAMPAA, KOSKA VOIT NÄHDÄ MOLEMMAT YKSINKERTAISESTI KUIN ILON, RAKKAUDEN JA MYÖTÄTUNNON TANSSINA JA LIIKKEENÄ.

SIIS MIKSI PELKÄÄT ANTAA AIKA AJOIN? JOSKUS ET OLE MOTIVOITUNUT, INSPIROITUNUT TEKEMÄÄN NIIN. JOSKUS SINULLA EI OLE VAROJA SIIHEN.

NÄISSÄ TAPAUKSISSÄ ÄLÄ ANNA!

EI OLE PYHÄÄ ANTAA PELKÄN VELVOLLISUUDEN TUNTEEN TAKIA TAI PELOSTA, ETTÄ JOS SINÄ ET ANNA KUKAAN MUUKAAN EI ANNA. HENKI VÄLITTÄÄ JOKAISESTA SIELUSTA JA JOS SINÄ ET OLE MOTIVOITUNUT ANTAMAAN, LUOTA SIIHEN, ETTÄ JOKU TOINEN ON.

KUITENKIN ON AIKOJA JOLLOIN SINÄ HALUAT ANTAA JA ET HALUA ANTAA.  PELKÄÄT, ETTÄ SINUT YMMÄRRETÄÄN VÄÄRIN. PELKÄÄT, ETTÄ MUUT EIVÄT OLE LAHJASI ARVOISIA. PELKÄÄT, ETTÄ SINUA KÄYTETÄÄN "HYVÄKSI". JOS ANNAT SILLOIN KUN SYDÄMESI OHJAA SINUA ANTAMAAN, PELKÄSTÄÄN ANTAMINEN ON ILO JA SIUNAUS .... MYÖS SINULLE ITSELLESI. RENTOUDU, PÄÄSTÄ IRTI. KUN ON ILO ANTAA TEE NIIN PELKÄSTÄÄN ANTAMISEN ILON RIEMUSTA. SALLIT MAAILMANKAIKKEUDEN RUNSAUDEN VIRTAUKSEN MAAILMAN JA ITSESI LÄVITSE.

PALJON ENEMMÄN PELKÄÄT VASTAANOTTAA. ON AIKOJA JOLLOIN TODELLA EI TUNNU HYVÄLTÄ VASTAAOTTAA. SINÄ ET TARVITSE TAI VOI KÄYTTÄÄ LAHJAA, JOTA TARJOTAAN. OTA KUITENKIN VASTAAN KIITOLLISUUDELLA TARJOTTU RAKKAUS JA MÄÄRITTELE ASIA TAI PALVELU, JOKA ON TARJOLLA. JOSKUS AISTIT SANATTOMIA SOPIMUKSIA TAI SITOUMUKSIA JA SILLOIN ON IHAN HYVÄ KIELTÄYTYÄ LAHJASTA.

JOSKUS ON AIKOJA, JOLLOIN IHMISET TARJOAVAT SINULLE JOTAKIN, JOTA HALUAT, TARVITSET TAI VOIT KÄYTTÄÄ JA KUITENKIN PELKÄÄT VASTAANOTTAA. SUURIN OSA PELKÄÄ, ETTÄ SINULTA HALUTAAN JOTAKIN ENEMMÄN MYÖHEMMIN.  TÄLLÄISESSÄ TAPAUKSESSA PÄÄTÄ MIELESSÄSI, ETTÄ SINULTA EI VAADITA MUUTA KUIN VASTAANOTTAMINEN KIITOLLISIN SYDÄMIN JA KYSY JOS ON OLEMASSA JOITAKIN ODOTUKSIA JÄLKEENPÄIN.

JOKU PELKÄÄ, ETTÄ ON HEIKKOUTTA VASTAANOTTAA. PELKÄÄT, ETTÄ JOUDUT SELLAISTEN ARMOILLE, JOIHIN ET VOI LUOTTAA. TÄMÄ ON IHAN SAMA ASIA, KUIN OLISIT NÄLKÄINEN JA SANOISIT JOLLEKIN: " EN VOI VASTAANOTTAA ATERIAASI KOSKA EHKÄPÄ ET RUOKI MINUA HUOMENNA." TÄSSÄHÄN EI OLE MITÄÄN JÄRKEÄ? VAI MITÄ? OTA VASTAAN NYT JA LUOTA ,ETTÄ HENKI TUO SINULLE MYÖHEMMIN TARVITSEMASI.

JOKU ON YKSINKERTAISESTI OPETETTU SIIHEN, ETTÄ ON AHNEUTTA VASTAANOTTAA, MUTTA VAKUUTAN SINULLE, ETTÄ "OTTAMINEN" JA "VASTAANOTTAMINEN", JOTKA POHJAUTUVAT AHNEUTEEN, OVAT KAKSI ERI ASIAA. VASTAANOTTAMINEN SIUNAA ANTAJAA KIITOLLISUUDELLA. OTTAMINEN TULEE TAAS EPÄVARMASTA TUNTEESTA .... MINULLA ON OIKEUS  OTTAA ...

VASTAANOTA JA SALLI TOISILLE SIUNAUSTEN ILOA! ÄLÄ ANNA PELON PYSÄYTTÄÄ SINUA ANTAMASTA JA VASTAANOTTAMASTA.. EI OLE ENÄÄ KYSE JOKO TAI VAAN OIVALTAMISESTA, ETTÄ VOI ANTAA JA VASTAANOTTAA SAMANAIKAISESTI. NAUTI KAUNIISTA TUNTEESTA, JOKA VIRTAA SYDÄMESI JA ELÄMÄSI LÄPI.

OLET JUURI SALLINUT HENGEN HENGITTÄÄ.... SISÄÄN JA ULOS....SALLINUT ELÄMÄN TANSSIN ..ANTAA JA VASTAANOTTAA... SISÄÄN JA ULOS....

Avainsanat: antaa, vastaanottaa, tasapaino, pelko vastaanottaa,

Pelko

Lauantai 13.3.2010 klo 11:36 - Rita

Pelko on ainoastaan rakkauden puutetta ( kuten pimeys on valon puutetta)

Pelko on "mielikuvitushaamu" ja se, että pelkäät sitä, vahvistaa näitä mielikuvituksesi tuotteita. Ei ole olemassa mitään pahaa. Jos näet kummituksen, silläkin on oma tarkoituksena, oma juttunsa , joka ei johdu sinusta. Kerrot vain peloillasi, että on olemassa jotain, miltä tulisi suojautua, mitä on pelättävä.

Tunnista oma pelkosi ja pysy tietoisena. Kohtaa pelkosi. Jos sinusta tuntuu, että tänään on otettava " suojava kristalli " mukaan - jätäkin se kotiin.

Voisitko pitää kiveä ylläsi vain siitä syystä, että se on niin kaunis. Aloita päiväsi  kiitoksella, sillä se on voimallisin rukous, mitä on olemassa.

 

Hylkäämisen pelko

Joskus nykyisessä elämässä ei ole mitään, joka voisi aiheuttaa jätetyksi tulemisen pelkoa. Kuitenkin alitajuisesti pelkäät, että sinut hylätään. Saattaa olla, että lapsena olit hankala vanhempiasi kohtaan ja takerruit heihin etkä päästänyt irti. Vielä aikuisenakin saatat ottaa päivittäin yhteyttä varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa.

Ihmissuhteesi menevät ja tulevat, koska et pysty luottamaan siihen, että rinnallasi pysytään - kieltäydyt käymästä läpi ikäviä eroja - ja siksi on parempi pysytellä yksin.

Sinulle tarjoutuu tilaisuuksia käydä läpi tätä pelkoasi ja korjata tämä, mutta et tartu tilaisuuksiin. Ympärilläsi on koko ajan oppaita ja enkeleitä, jotka seisovat rinnallasi ja rakastavat sinua. Uudessa energiassa meillä on voimakas väline, Luojan, Jumalan.... Rakkaus, joka ei hylkää meitä koskaan. Tunne ,kuinka nuo magneettiset leimat DNA:ssasi hajoavat, kun vapautat itsesi tuosta harhasta ja ymmärrä, että Rakkaus ei hylkää sinua koskaan. On kyse oppitunnista ja kuinka selviydyt siitä. Kun kuljet pelkosi läpi nostat omaa ja maaplaneetan värähtelyä.

Yhteenottojen pelko

Pelkäätkö kaikenlaisia yhteenottoja? Epäröit lähteä mukaan hankkeisiin ,koska siitä voi seurata erimielisyyksiä. Yhteenoton ei tarvitse olla taistelua, jossa on voittajia ja häviäjiä. Kun käyttää Luojan viisautta löytää uusia tapoja ratkaista erimielisyydet. Uudessa enegiassa olemme luojia Luojan kanssa - tämä on luomisen aikakausi - aika, jolloin puhdas tahtomme saa aikaan ihmeitä. Kun käyttää Luojan viisauden haarniskaa, tiedon kilpeä ja totuuden miekkaa, voi astua pelkoonsa rauhallisesti ja itsevarmana.

Arvottomuuden pelko

Jokainen, joka etsii valaistumista, on jossain elämässä ollut Jumalan palvelija ja väheksyimme tuota tehtäväämme. Olemme nöyristelleet opinkappaleiden edessä. ( Huom. nöyrä ja nöyristely ovat eri asioita)

Tullessamme planeetalle, olemme valaistuneita olentoja,Jumalan kuvia ja kunnioitettuja ihmisinä. Rakkaudenmestarin sanoma kunniastamme ja voimaantumisestamme on vääristynyt niin paljon. Kuinka se on voinut tapahtua ?

Henkiset johtajamme ovat olleet vuosisatoja myös hallitsijoitamme, jotka laativat poliittisia ja henkisiä lakeja. Mitä ihmiset tekevät hallitakseen?   Pelottelevat, vähättelevät, eikö niin. Uskonnolliset johtajat kiistelevät ja ovat erimieltä asioista keskenään.

Kertoiko Rakkaudenmestari, että emme ole mitään, emme koskaan voi voittaa, että synnyimme maailmaan, jossa jo olemme tehneet jotain, jota meidän tulisi hävetä? Kertoiko Hän, että meidän tulisi panna uskomme ja luottamuksemme (vaurautemme) johonkin oppiin, jotta olisimme jotain?

Moni kokee siis arvottomuuden tunnetta, pelkää ja tuntee ahdistusta auktoriteettejä kohtaan.

Mestari kertoi meille, että voimme tehdä samoja tekoja kuin hän, olemme tasaveroisia ja voimme saada vaurautta ollessamme tällä planeetalla. Ota oma voimasi käyttöösi.  Jumala on kumppanimme tällä uudella aikakaudella. Ryhdy kommunikoimaan ja kasvata erottelukykyäsi. Katso peiliin ja näe kuka todella olet ja arvosta , kunnioita itseäsi ja myös muita.

Valaistumisen ja sitoutumisen pelko ( siemen pelko)

Siemen pelko saa monen kirjaimellisesti juoksemaan karkuun, kuin etsimään valaistumista, sitoutumista ja päätöstä uudelleen etsiä Jumalaa. Saatat muistaa, että jokaista henkistä pyrkimystä lähestyminen vei sinut lähemmäksi kuolemaa. - Karma on paikoillaan ja henkinen sitoutuminen merkitsee kuolemaa!-

Egyptin faaraon kuollessa henkinen palvelijajoukko seurasi mukana hautakammioon, joka suljettiin. Näin faaraolla olisi samat palvelijat tuonpuoleisessa elämässä. Olet ehkä kuulunut tuohon joukkoon. -  Sinut valtaa paniikki, PELKO. Et pääse ulos. Et voi hengittää ja on pimeää! Tiedät kuolevasi. -

 Sinun on nyt aika muuttua. Astu vertauskuvallisesti tuohon kammioon, jota tällä kertaa ei suljeta. Voit käydä sen läpi ja jatkaa elämääsi tällä planeetalla. Ennenaikaista kuolemaa ei tapahdu, jos päätät niin, valitset rauhan ja tasapainon.

On aika muuttua. Älä koskaan pelkää henkistä polkua, sillä karmallisen pelkosi harhassa piilee kodin rakkaus.

 Sinua rakastetaan ja kunnioitetaan suuresti sen takia, mitä teet täällä ollessasi.

 

 

Avainsanat: Pelko

Vihan ja pelon muuntaminen rauhaksi ja iloksi.

Keskiviikko 24.2.2010 klo 10:36 - Rita

Mitä voi tehdä kumotakseen järjettömän, tuhoavan vihan?

Kuvitteellinen tilanne; joutuu hyväksi käytetyksi. Sisällä kiehuu vihaa,joka purkautuu ihmissuhteissa. Hyväksikäyttö on anteeksianatamatonta ja ajatuskin siitä saa aina vaan vihaisemmaksi. Itsensä arvostaminen on kadonnut, ihmissuhteet eivät onnistu...

Jos näkisimme kokonaiskuvan siitä, kuka hyväksikäyttäjä todellisuudessa on,seuraisi oivallus asiasta. Parhaat ystävät tekevät sopimuksen ennen Maahan tuloaan. Toisen tehtävänä on tehdä halveksittavia tekoja ja senjälkeen joutua elämään tekojensa kanssa. Toista taas  käytetään hyväksi ja hän joutuu elämään sen kanssa. Molemmat ovat täyttäneet sopimuksensa planeetalla. Kun omaamme Jumalan mielen ja teemme elämämme suunnitelmat , emme tällä tasolla ymmärrä niiden tarkoitusta ,vaan saatamme kokea itsemme uhriksi.

Edellisen tarinan osapuolilla on ollut kokemuksia aikaisemminkin, eri rooleja; hyväksikäyttäjä on ollut rakastava kumppani, ihana välittävä sisar,hyvä ystävä.....

Kun näkee oman vihansa harhan ,toteaa, ettei sitä enää voi jatkaa, kun tietää totuuden. Kun kohtaa toisen ja antaa anteeksi hänelle ja itselleen , vihan voi kytkeä irti.

Kaksi elämää pelastuu - pimeästä negatiivisuudesta ja pelosta, jotka ympäröivät molemmat niin kauan kunnes valistuneempi ilmaisee tahtonsa ja päättää käydä oppiläksynsä läpi. ( Kohtaa pelkonsa ja vihansa) Sanot, ettei tuo ole helppoa. Ei tietenkään, mutta emme tule tänne tekemään helppoja asioita.

Vuosia myöhemmin kaksi hyvää enkeliystävää tapaavat tähdissä,kertoen tarinaa siitä, miten he läpäisivät maan kokeen ja tunnistivat keitä he olivat, ollessaan ihmishahmossa. Totuus ei voi koskaan piiloutua ja rakkaus voittaa aina pimeyden.

Voiko itseoivalluksen kautta päästää irti peloistaan tai vuosia kestäneestä vihastaan?  Hyväksikäyttöön ei liity mitään uhriksi joutumista , vaan kyse on siitä, mitä kyseinen henkilö tekee noilla pelon ja vihan piirteillä, jotka lamaannuttavat hänet. Antaako tunteiden kalvaa itseään ja hallita kaikkea elämässään vai pyytääkö apua selvittääksesi , mikä koe on? Itsensä löytäminen sisältää oivalluksen siitä,miksi olet täällä ja miksi kaikki se tapahtui. " Miksi minä?" Syyllistämättä ketään sinä suunnittelit sen, oivaltaaksesi sen kautta kuka oikeastaan olet täällä ollessasi. Älä ajattele kuin ihminen, koska silloin luot pelkoa. Et luota siihen, että sinussa on voimaa ja kykyä muuttaa asioita. " ( Tällä ei todellakaan syyllistetä ketään, se tulee oivaltaa. On kyse vastuun kantamisesta.)

Kiukku ja viha ovat karmallisia piirteitä ja siksi rikottavia pelkoja. Uuden aikakauden ihmisen oppituntiin kuuluu, että olipa edessäsi mitä tahansa ja näyttipä se miltä tahansa, se voi olla paperinohut koe, jonka voit muuttaa rauhaksi ja iloksi, rakkaudeksi.

Onko sinulla sovittamatonta vihaa toista kohtaan? Se on testi sinua varten,ja sen ylläpitäminen vaatii energiaa.

Maailmankaikkeuden suurin voima, rakkaus, on vastuussa myös hiljaisuudestasi syytösten edessä- viisaudesta ja erottelukyvystä tietää, kuka suunnitteli osaltaan kaiken ympärillään tapahtuvan. Tosin myös karmallisessa asetelmassa vastuu on rakkaudella, joka joskus ilmenee vihana ja kiukkuna perheenjäseniä kohtaan ja odottaa piilossa , että löydät sen pelkosi sisältä.

Muista, vain kaikkein arvollisimmat ovat täällä käymässä läpi tämän planeetan kokeita. Jonotamme tänne pääsyä. Olemme Henkiolentoja, joiden todellinen olemus on kätketty meiltä täysin.

Älä ajattele, kuin ihminen , vaan muista olevasi henki, joka tekee päätöksiä korkeammalla tasolla.

Avainsanat: Vihaa ja pelkoa...