Kupla-kokemus

Keskiviikko 1.7.2020 - Rita

Kupla -kokemus

Kun jälleen yhdistyy Maailmankaikkeuteen voi käydä läpi " kupla" kokemuksen.

Minulla oli kesällä 1999 hyvin voimakas kokemus. Koko maailma tuntui olevan kuplan sisällä. Maisema, taivas, kaartui kuin minulla olisi ollut panoraamakamera, jonka läpi katsoin maisemaa. Käveleminen tuntui kuin olisin ollut pehmeän ilman päällä. Tunsin "huimauksen" tapaisen tunteen ja tiedostin siirtyneeni toiselle olemassaolon tasolle hetkeksi. Kokemusta on vaikea sanallistaa, koska se on sanojen tuolla puolella tapahtuvaa.

Samana kesänä kuuntelin musiikkia, jonka kuulin vain minä kuulokkeiden avulla. Kukaan muu ei sitä voinut kuulla. Pieni poika noin 3-4 vuotias, alkoi tanssia aivan samaan tahtiin musiikin kanssa, ikäänkuin hän olisi kuullut musiikin, jota minä kuuntelin. Aika hämmentäviä kokemuksia molemmat ja mietin, että mitä ihmettä tapahtuu.

Koet eri tasoja samaan aikaan ja se voi olla hämmentävää, kun siirryt ulottuvuudesta toiseen. Ihmis-menneisyyden välähdyksiä voi tapahtua ajoittain ja ehkä ne pelottavat, mutta tiedosta asia, huomioi merkit ja avaudu näkemään uusia mahdollisuuksia ilman pelkoa. 

Pelko on todellisuuden sisällä oleva luomus, jonka "ajattelemme" olevan määrätynlainen tai  tuntemattoman pelkoa, jota emme pysty kontrolloimaan, tajuamatta ettei tätä tarvitse kontrolloida, ei ole  "eloonjäämisestä" kysymys, mikään ei ole "väärin" ja tuntemattomaan astuminen on suuri osa sitä, kuinka portaalit avataan toisiin ulottuvuuksiin / Uuteen Maahan, jossa mahtava, taianomainen, runsas, autuas ja äärimmäinen rakkaus on olemassa. 

Kuva: Tsutomu Kimura / Rinnakkaismaailmat

20101057.JPG20101057.JPG

Avainsanat: kokemus, ulottuvuus, pelko,

Hiljainen polku - kuolemaa ei ole - verkkokurssi

Perjantai 22.5.2020 - Rita

Hiljainen polku - kuolemaa ei ole

Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Onko kuolema kaiken loppu? Mikä on kuoleman todellinen tarkoitus, miksi se luotiin? Olenko unohtanut sen alkuperäisen tarkoituksen ja jäänyt kiinni pelkoon ja en uskalla elää?

Olet unohtanut niin paljon...

Kuolemasta on luotu elämää suurempi demoni ja kukaan ei halua puhua kuolemasta. Kuoleman pelko on ihmiskunnan suurimpia pelkoja ja se on erotettu elämästä laitosten seinien sisälle. Kuitenkin kuolema on läsnä heti syntymästä lähtien.

Toivon kurssin saavan aikaan muutoksen ja laajemman tietoisuuden kuolemasta ja oivaltamaan elämän ja olemassaolon uudella tavalla. Oivaltamaan oman kauneutensa ja uuden uskalluksen nauttia omasta elämästä.

Kurssi käsittelee, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen ja kurssi ei ole synkkä ja pelottava vaan täynnä iloa ja rakkautta. Omat uskomukset ja tietoisuuden taso vaikuttavat minne menee kuoleman jälkeen.

Olen yli 20 vuoden ajan saanut olla monien henkisen kasvun tukena ja olen siitä kiitollinen.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

IMG_1690.jpg

Avainsanat: kuolema, tietoisuus, pelko,

Pelko

Lauantai 18.4.2020 - RitaPelko

Pelko motivoi toimintaamme. Teemme matkan pelosta rakkauteen ja tämä on palvellut hyvin kehitystämme. Viha on pelon sivutuote, joka saa sanomaan asioita, joita emme tarkoita. Kaikki, mitä haluat sanoa, voidaan sanoa ystävällisesti ja ilman ennakko suunnitelmaa. Saatat ajatella, että on inhimillistä olla vihainen, mutta vielä inhimillisempää on olla ystävällinen. 

Kun puhut sydämen kautta ilman vihaa tai pelkoa, niin todellisuudessa puhut ilman tekosyitä kenenkään puolesta. Korvaa matka pelosta rakkauteen ja rakkaudesta valoon.

Jos voit olla rakkaudessa 100% ajasta etkä koskaan suutu, tiedät olevasi lemurialainen. Kun puhut ja tunnet sen mistä puhut, olet rakkaudessa. Jos puhut vihasta toista kohtaan, heikennät lemurialaisenergiaa.

 Et voi olla vihainen ja rakkaudessa yhtäaikaa.

Kun kohtaat vihaisen ihmisen - kuuntele häntä - hänen lemurialainen energiansa voi olla nousemassa, mutta hän on vähän alamäessä tuolla hetkellä. 

Kun hän lakkaa olemasta vihainen, kerro hänelle: "Rakastan sinua"

Kun rakastat kaikkea, mitä näet, etkä näe väärää kenessäkään, olet nostanut lemurialaisen energiasi huippuunsa.  

Kuva: Tomi Kimura

IMG_1797.jpg

Avainsanat: pelko, rakkaus, viha, ystävällisyys,

Pelkovirus

Torstai 2.4.2020 - Rita

Planeetalla vallitsee tällä hetkellä kaoottisuutta. Tapahtuu tietoisuuden muutosta ja virus on vain yksi tapa poistua planeetalta, jos niin valitsee.

Planeetalla vallitsee hiljaisuus tällä hetkellä. Kuuntele tuota hiljaisuutta. Tuntuu, kuin maailma ikään kuin odottaisi sisään hengittämistä. Voitko aistia sen? Kuinka saada ihmiset hiljentymään? Ihmiset ovat vetäytyneet koteihinsa. On hiljentymisen aika, aika itselle.

Olemme siirtymässä matalasta värähtelystä, joka pohjautuu pelkoon, vihaan, ahneuteen, hämmennykseen, kontrolliin, manipulointiin, mennyt, tuleva ja "negatiivinen" käyttäytyminen ja uskomusjärjestelmät ja siirrymme korkeampaan todellisuuteen, joka pohjautuu vapauteen, tasa-arvoon, rauhaan, rakkauteen ja nykyhetkeen.

Pelon virus iskee kaikkiin ja siksi pysy erossa pelosta. Kun et salli pelon astuvan elämääsi muodostuu energeettinen kenttä, joka saa aikaan muutoksen viruksessa, joka tulee tehottomaksi. Siitä muodostuu kuin mikä tahansa kausiflunssa. Pelko vaikuttaa immunijärjestelmääsi ja oma asenteesi vaikuttaa suoran immuunijärjestelmääsi ja muodostaa terveytesi.

Joka kerta kun panikoit tai keskityt siihen, kuinka pahaa on olemassa ja kenen vika se on, koko kehosi värähtelee pelon viruksen kanssa. Pelon virus on pahempi kuin koronavirus. Pelon virus voi aiheuttaa kaikenlaisia sairauksia. Se vahingoittaa immuunijärjestelmääsi. Pelko tulee kontrollin menettämisen tunteesta - epävarmuus mitä tapahtuu? Sinä voit hallita sitä, kuinka reagoit nyt. Et voi kontrolloida tulevaa, mutta voit kontrolloida omaa oloasi nyt. 

Hiljenny ja kysy itseltäsi: "Mitä tarvitsen nyt?" jos vastus on ruokaa - osta ruokaa...

Vietä aikaa luonnossa, jos mahdollista. Sano itsellesi pelon iskiessä, että kaikki on hyvin. Ei ole mitään hätää. Pidä huolta itsestäsi.

Katso meren aaltoja, jotka tulevat rantaan ja vetäytyvät pois rannasta ja palavat taas rantaan .... aivan kuten ennenkin ... elämän kertokulkua ...

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1901.jpg

Avainsanat: pelko, virus, tuleva, mennyt, immmuunijärjestelmä

Kauneus ja taide

Torstai 20.2.2020 - Rita

 

Kauneus ja taide

Taide ja kauneuden olemus.

Taiteen henkinen tehtävä on toimia kauneuden, rakkauden, ihmisten yhteyden ja tasa-arvon luojana. 

Voit nyt kysyä, kuinka nykytaiteen voi sanoa toimivan tuon mallin mukaisesti, mutta ehkä tarpeen on katsoa asiaa niin, että myös rumuudessa on kauneutta.

"Beauty is what beauty does" - "Kauneus on sitä, mitä kauneus saa aikaan" tai "Kauneus on tekojen summa" Sanotaan myös, että kauneus on katsojan silmissä. "Beauty is in the eyes of the beholder"

Tämä maailma on pelon täyttämä maailma. Yli 60 vuotta olemme siirtyneet edestakaisin 3D - 4D välillä.

Ulottuvuudet ovat tapa aistia, eivät mitään paikkoja, jonne mennä.

3D on muodon, melun, epämukavuuden, raskaiden energioiden maailma. Tämä on maailma, jossa suurin osa ihmiskunnasta elää tällä hetkellä.

Raskaat, rumat emotionaaliset ajatukset vallitsevat täällä, koska muoto pitää yllä ajatuksia, tunteita. Liikumme menneisyydestä tulevaisuuteen edestakaisin ja saamme samaa uudelleen ja uudelleen oman reaktion mukaisesti.

3D on jäykkää ja kaksinaisuuden avulla olemme saaneet tietoa omasta itsestämme. Mieli pitää turvassa ja auttaa sopimaan joukkoon. Pelko ja kipu ... 3D vanha uskomus: "En ole ok ... " on vain toisten arvio sinusta, mutta se ei tarvitse olla oma arviosi sinusta itsestäsi.

4D on kevyttä, iimavuutta, kauneutta, valintoja, hyvinvointia, kiitollisuutta.

NYT - hiljainen NYT - hetki - ei siirtymistä edestakaisin mennyt - tuleva - vaan tässä hetkessä olemista.

Valintoja voi tehdä vain Nyt - hetkessä. 4D paradoksi on, että se mikä oli totta hetki sitten ei enää olekaan totta NYT ja mikä oli väärin hetki sitten ei olekaan väärin NYT - hetkessä.

4D on avoin, vastaanottavainen, joustava ja sallii kaikki mahdollisuudet.

Miten toimia 4 D:ssä?

Tärkeää on tarkkailla, valita, tehdä valintoja ja sallia.

Kuva: Tsutomu Kimura / Jäiset tuulikellot

2013-02-19_16.01.05.jpg

Avainsanat: taide, kauneus, pelko, kipu, kaksinaisuus,

Onni ja onnellisuus

Keskiviikko 19.2.2020 - Rita

Onni ja onnellisuus....

Päästä irti kaikista peloista, päästä irti - minua ei rakasteta, olen epäonnistunut ... minut on hylätty .... minut torjutaan ... minua satutetaan ... minua ei hyväksytä ....

Sanon nyt jotain, jonka ei ole tarkoitus syyllistää sinua. Oikeasti käänsit itse selkäsi itsellesi, kukaan toinen ei tehnyt sitä.

Sinun todellinen oikea luontosi on Rakkaus, mutta ihmisenä olet erottanut itsesi tuosta Rakkaudesta, joka on jo sinussa ja olet etsinyt sitä "vääristä" paikoista suurimman ajan elämästäsi.

Jokainen ihminen haluaa olla rakastettu ja oikeasti ei ole hetkeäkään elämässäsi, jolloin et olisi ollut rakastettu, rakkauden ympäröimänä ja hoivaamana. Ihmisenä tarvitset rakkauden tunnetta koska olet Rakkaus, se on sinun luonnollinen olotilasi ja se on jo sinussa. Rakkaus on elämän voima, jota ilman et olisi edes olemassa.

Voit omata uskomuksen, että rakkauden on oltava vaikeaa, kovaa, tuskallista tai on oltava julma ja pahoinpidellä toista ollakseen rakastava, ystävällinen, välittävä... moni uskoo vielä näin, mutta muutosta tapahtuu koko ajan ja nämä vanhat uskomukset on puhdistettava, päästettävä irti niistä.

Salli Rakkauden tsunamin vyöryä litsesi ja sinuun avaamalla sydämesi kokemaan se ja salli sen myös tapahtua. Vastaanota kaikki se, mikä on ollut sinun synnyin oikeutesi aikojen alusta saakka. 

Sinä päätät. Kuuletko mitä sanon, sinä päätät.

Sinun päätöstäsi vaaditaan siinä, mihin suuntaat huomiosi, sillä siellä on energiasi.

Onko huomiosi rakkaudessa, onnellisuudessa, rauhassa.... vai jatkuvassa murehtimisessa ja pelossa...? Päätätkö luopua uhrina olemisesta tai luomasta lisää draamaa elämääsi, esittää drama kuningatarta tai kuningasta

Kuva: Tsutomu Kimura

2009-03-04_17.33.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rakastettu, pelko, hyväksyntä,

Mitä jos?

Torstai 21.12.2017 - Rita

Syvin pelkomme on, että olemme riittämättömiä, emme tarpeeksi hyviä, jonkin asian arvoisia....

Syvimpiä pelkojamme on, että olemme voimakkaita mitattavissa olevan tason tuolla puolella. Oma valomme on se, jota pelkäämme eniten, ei oma pimeytemme.

Kysymme itseltämme: " Kuka minä olen olemaan loistelias, upea, lahjakas, kyvykäs, mahtava, ihmeellinen? "  Oikeastaan kuinka et voisi olla sitä? Sinä olet Kristuksen kadotettu lapsi, osa Jumaluutta. Sinä vain leikit olevasi pieni ja vähäpätöinen, eikä se palvele sinua, se ei palvele muita eikä maailmaa - se ei palvele sinua.

Ei ole mitään valaistunutta siinä, että kutistaa itsensä niin pieneksi, että muut ihmiset tunnistavat epävarmuutta sinusta. Meidät on kaikki tarkoitettu loistamaan omaa valoamme, kuten lapset tekevät.

Meidät on tarkoitettu ilmentämään Luojan kunniaa, loistokkuutta, joka on meissä jokaisessa. Tuo Valo ei ole vain joillakin meissä: se on kaikissa ja kaikkialla. Kun sallimme valomme loistaa, annamme alitajuisesti muille ihmisille luvan tehdä samoin. Meidät kaikki vapautetaan omista peloistamme ja oma läsnäolomme vapauttaa automaattisesti muita.

Mitä jos elämä olisi todella runsauden, yltäkylläisyyden täyteistä ja helppoa?

Mitä, jos sinulla olisi valtava määrä energiaa?

Mitä jos?

... sinulla on kaikkea tuota jo.....

Avainsanat: energia, itsevarma, pelko, valo, pimeys, palvelu, loistaa, valaista

Itsevarmuus

Keskiviikko 22.11.2017 - Rita

Mikä estää olemasta itsevarma?

Löydätkö seuraavista jotain, joka resonoi sinun kanssasi?

-Jos minulla olisi toisenlainen työ

- minulla olisi erilaiset vanhemmat

- minulla olisi erilainen puoliso

- olisi sopivampi elämän tilanne

- Minun olisi tehtävä enemmän

- minun on yritettävä, suoritettava...

Tuntuuko tutulta? Puhuessasi itsestäsi, on hyvä käyttää sanoja, joita alitajunta ymmärtää. " Yrittää" on sana, jota alitajunta ei käsitä.  Et voi yrittää tehdä jotakin - sinä joko teet tai et tee - niin yksinkertaista se on. Kun lapselle sanoo: " Sido kengännauhasi " hän vastaa sinulle yrittävänsä ja sinä kyllä tiedät, ettei niin tule tapahtumaan.

Koska alitajunta ei ymmärrä sanaa " yrittää ", se vain olettaa mitä tahansa se on, sitä ei tarvitse tehdä.  Siispä eliminoi pois sana " yrittää " ja sano: " Minä teen sen."

Negatiiviset ajatusmallit: " Minun pitää pudottaa painoa " - jos pudotat painoa - kadotat painoasi - sinun on löydettävä se  ja niin etsit sitä aina uudelleen ja uudelleen - kadonnutta painoasi.

Entäpä : " Minulla ei ole varaa... "ja niin sinulla ei koskaan ole varaa mihinkään, saada runsautta, koska sinulla ei ole varaa runsauteen.

" Raha on kaiken pahan alku" ...Jos raha on pahaa sinä tulet sulkemaan itsesi rahan tuomilta mahdollisuuksilta.

Sanat, ääneen lausutut ja ajatuksen voimalla luodut ajatusmuodot, niillä on vaikutusta päivittäiseen elämään. Jos julistat riittävän monta kertaa olevasi ..... siitä tulee todellisuutta, koska alitajunta ei ymmärrä milloin jokin on totta tai ei - vaan se ottaa kaiken todesta.

Huomioi kaikkia ajatusmuotoja ja sanoja puhemalleissasi. Mieti mitä ne merkitsevät sinulle kaikilla olemisen tasoilla? Estävätkö ne etenemistäsi tietämättäsi?

Jos voimme lähettää mikroaaltoja ilman läpi mahdollistaen kommunikoinnin puhelimella, se johtaa siihen, että aivot voisivat toimia samalla tavalla. Siksi on tarpeen olla varovainen kaikkien mielessä olevien ajatusmallien kanssa.

Kun joku sanoo sinulle: " Voitko hyvin? Sinä et näytä voivan hyvin! " on täysin sinusta kiinni hyväksytkö tämän vai kiellätkö tämän suggestiivisen ajatusmallin. Se on sinun vapaassa valinnassasi otatko suggestion itsellesi.  Jos hyväksyt sen - saatat sairastua - väsyä - tulla surulliseksi, onnelliseksi, täyteen energiaa .. riippuen suggestion julistuksesta.

Tunnetko, että sinun on todistettava itsellesi oma arvosi?  Pelkäätkö omaa voimaasi - itseäsi? Minua on rangaistava, minun on kärsittävä... pelko oman identiteetin menettämisestä? Minut torjutaan, minut hylätään.....

ThetaHealing ei ole sidottuna noihin pelon eri tasoihin vaan sen avulla voi vapauttaa mielensä ja edetä vähemmän traumatisoivalla tavalla omassa elämässään. ( Mileli on oikeasti hyvin hämmentynyt ja se traumatisoi ihmistä.)

ThetaHealing tapahtuu mielen tuolla puolen. Aivoaaltoja ovat: Beta, Alpha, Theta, Delta, Gamma.

Lisää sivuillani  www.thetahealing-rita.fi

Avainsanat: alitajunta, mieli, ajatusmallit, pelko, raha,

Valo ja pimeys .. pimeys ja valo..

Sunnuntai 10.9.2017 - Rita

On olemassa monia polkuja, joita ihmiskunnalla on ollut valittavana tässä prosessissa, tulla tähän pisteeseen, missä olemme nyt. Seuraammeko vääristymien  luomaa polkua vai Luojan Valon polkua. Monet kerrat ihmiskunta on pudonnut takaisin "pimeyteen" (kulkemaan pidempää tietä) eikä meillä ole ollut riittävästi voimaa tai tahtoa siirtyä pois tästä vääristymästä ja olimme kahden vaiheilla. Oli paljon helpompaa vain yksinkertaisesti antautua ja pudota.

Vuonna 1987 olimme kriittisessä päätöksenteko vaiheessa. Sallimmeko itsemme pudota takaisin "pimeyteen" ja odottaa kunnes aikakausia kuluisi ja voisimme yrittää uudelleen.

Tämä oli kysymys, jonka äärellä olit Sieluna. Jokainen sielu ja olento maan päällä osallistui tähän " äänestykseen."  Yhdessä päätimme katsoa, voisiko tämä olla se hetki.  Tämä oli aika villin harkinnan tulosta. Tuoda Kristus Valo maan päälle ja ankkuroida se tänne. Rohkea päätös, joka kannatti. Loimme Uuden Energian.

Tuona vuonna 1987 pidimme yllä mahdollisuutta, siitä tuli intohimomme, se rakkaus, jota jokainen ihminen kantaa, olisi muutoksen tekevää. Tämän vuoksi monet ennustetut katastrofit eivät toteutuneet. Niin sanottu 3D on nopeassa tahdissa poistumassa. Planeettamme on palaamassa täyteen Kristus asemaan. Se heijastaa nyt kokonaisuuden värähtelyjä takaisin ihmiskunnalle ja kaikille maan asukkaille, eläimet, kasvit, elementaalit ... kaikki mukaan lukien.

Me saimme tämän aikaan, Uuden Energian. Ympäri Maailmankaikkeutta olennot katsovat ihmetellen, mitä ihminen maassa on saanut aikaan. Olet mahtavin olento koko Maailmankaikkeudessa.

Jos pysähdyt ja hengität sisään ja ulos ja sallit itsesi tuntea energioita, voit saada kokemuksen siitä, mitä laajentunut tietoisuus tuo sinulle. Siinä ei ole vääristymiä, ei pelkoa, ei epäluottamusta vaan iloa, arvostusta, kauneutta.....IMG_1902.JPG

Avainsanat: valo, tietoisuus, pimeys, pelko, ilo, itsensäarvostus

Kehon kauneus

Maanantai 28.8.2017 - Rita

Jokainen on kaunis. Olemme jokainen täydellisiä omalla ainutlaatuisella tavallamme. Ihmiset ympäri maailmaa ovat erimuotoisia kehollisesti ja kaikki ovat kauniita.

Läntiset yhteiskunnat ovat jääneet "jumiin" ylipainoajatukseen. Jopa vähäisen ylipainon omaavat ihmiset vertailevat itseä toisiin ja tämä saa heidät melkein "neuroottisesti"  tavoittelemaan median luomaa ihannekuvaa " täydellisestä kehosta" ja uskomaan, että on pudotettava painoa, vaikka he ovat ehdottoman kauniita juuri sellaisena kuin ovat.

Tämä on myös nykyaikainen näkökulma - laihuus - menneisyydessä ylipaino oli hyvä asia. Todennäköisesti varastoimme rasvaa kehoon, koska ruokaa ei ollut tarjolla runsaasti ja ehkä rasva oli hyvä varastoida kehoon sairauden varalle. Oli hyödyllistä varastoida rasvaa kehoon ja siten se oli saatavilla silloin, kun sitä tarvittiin. Myöhemmin ylipaino symboloi vaurautta ja hedelmällisyyttä ja niin on vieläkin joissakin osissa maailmaa.

Genetiikalla on osansa kehon koossa. Esi-isät, missä ihmiset elivät, elämäntyyli ja ympäristö näyttelee roolinsa kehon luomisessa. Oivalla, että kehosi on juuri sopivan kokoinen sinulle. Arvosta omaa terveyttäsi ja omaa erityistä kauneuttasi. Kauneuskäsityksiä on monia, mutta ulkoinen olemuksesi ei määrittele sitä kuka olet. Oma luonteesi kertoo todellisen sinän olemuksen.

ThetaHealing voi auttaa sinua saavuttamaan kehosi kauneuden, sisäisen ja ulkoisen, oivaltamisen. Moni epäonnistuu löytämään oman olemuksensa aistimisen monien prosessia estävien esteiden vuoksi. Esteet olet luonut tarkoituksella, jotta oivaltaisit olevasi kaunis, sädehtivä valo-olento.

Kehon koko vaikuttaa pelkoon : " kadotan itseni" ja " menestymisen" pelkoon.

Luomme oman todellisuutemme, joka pohjautuu ajatuksiimme omasta itsestämme. Kaikki on uskomustemme aikaan saama tuote.

Luomme oman jumalallisen todellisuuden, koska olet osa jumalaa. " En ole täydellisen painoinen" uskomuksella on suurempi vaikutus kuin saatamme oivaltaakaan. Meidän on itse muutettava ajatuksiamme siitä mihin uskomme.

Sinulla on jumalallisia ajatuksia, jumalallista olemusta ja voit olla parhaassa terveyden tilassa ja tämä luo kehon kauneuden sisältä päin säteilemään ulos.

20101057.JPG

Sinä olet kaunis, kuin kedon kukkanen....

Kuinka kauniina vesipisarat loistavatkaan....

Kuva: Tomi Kimura

www.thetahealing-rita.fi

Avainsanat: keho, kauneus, pelko, ylipaino, laihuus

TASAPAINO ANTAMISEN JA VASTAANOTTAMISEN VÄLILLÄ

Lauantai 25.6.2016 klo 12:22 - Rita

TASAPAINOINEN ANTAMINEN JA VASTAANOTTAMINEN.

KAIKKI LUONNOSSA YMMÄRTÄÄ TASAPAINON ANTAMISEN JA VASTAANOTTAMISEN VÄLILLÄ. SYDÄN PUMPPAA SISÄÄN JA ULOS. SINÄ HENGITÄT SISÄÄN JA ULOS. AALLOT VYÖRYVÄT EDESTAKAISIN RANTAAN JA RANNASTA POIS. PUU VASTAANOTTAA AURINKOA, VETTÄ JA ANTAA VASTINEEKSI HEDELMIÄÄN. KOKO MAAILMANKAIKKEUS ON SUUNNITELTU SALLIMAAN HENGEN HENGITYKSEN, JUMALALLISEN RAKKAUDEN VIRTAAVAN VAPAASTI LÄPI LOPUTTOMAN ANTAMISEN JA VASTAANOTTAMISEN SYKLIN.

IHMISKUNTA TAISTELEE TASAPAINON KANSSA, KOSKA IHMISEN LUONTEELLA ON TAIPUMUS AJATELLA LIIKAA ASIOITA, SENSIJAAN, ETTÄ SALLISI ITSENSÄ YKSINKERTAISESTI TOIMIA OHJATULLA JA LUONNOLLISELLA TAVALLA.  JOS KYKENISIT KUUNTELEMAAN SYDÄNTÄSI, ANTAISIT SILLOIN, KUN SE OHJAA SINUA JA VASTAANOTTAISIT, KUN RESONOIT SEN KANSSA. KUMPIKAAN EI OLE TOISTA ARVOKKAAMPAA, KOSKA VOIT NÄHDÄ MOLEMMAT YKSINKERTAISESTI KUIN ILON, RAKKAUDEN JA MYÖTÄTUNNON TANSSINA JA LIIKKEENÄ.

SIIS MIKSI PELKÄÄT ANTAA AIKA AJOIN? JOSKUS ET OLE MOTIVOITUNUT, INSPIROITUNUT TEKEMÄÄN NIIN. JOSKUS SINULLA EI OLE VAROJA SIIHEN.

NÄISSÄ TAPAUKSISSÄ ÄLÄ ANNA!

EI OLE PYHÄÄ ANTAA PELKÄN VELVOLLISUUDEN TUNTEEN TAKIA TAI PELOSTA, ETTÄ JOS SINÄ ET ANNA KUKAAN MUUKAAN EI ANNA. HENKI VÄLITTÄÄ JOKAISESTA SIELUSTA JA JOS SINÄ ET OLE MOTIVOITUNUT ANTAMAAN, LUOTA SIIHEN, ETTÄ JOKU TOINEN ON.

KUITENKIN ON AIKOJA JOLLOIN SINÄ HALUAT ANTAA JA ET HALUA ANTAA.  PELKÄÄT, ETTÄ SINUT YMMÄRRETÄÄN VÄÄRIN. PELKÄÄT, ETTÄ MUUT EIVÄT OLE LAHJASI ARVOISIA. PELKÄÄT, ETTÄ SINUA KÄYTETÄÄN "HYVÄKSI". JOS ANNAT SILLOIN KUN SYDÄMESI OHJAA SINUA ANTAMAAN, PELKÄSTÄÄN ANTAMINEN ON ILO JA SIUNAUS .... MYÖS SINULLE ITSELLESI. RENTOUDU, PÄÄSTÄ IRTI. KUN ON ILO ANTAA TEE NIIN PELKÄSTÄÄN ANTAMISEN ILON RIEMUSTA. SALLIT MAAILMANKAIKKEUDEN RUNSAUDEN VIRTAUKSEN MAAILMAN JA ITSESI LÄVITSE.

PALJON ENEMMÄN PELKÄÄT VASTAANOTTAA. ON AIKOJA JOLLOIN TODELLA EI TUNNU HYVÄLTÄ VASTAAOTTAA. SINÄ ET TARVITSE TAI VOI KÄYTTÄÄ LAHJAA, JOTA TARJOTAAN. OTA KUITENKIN VASTAAN KIITOLLISUUDELLA TARJOTTU RAKKAUS JA MÄÄRITTELE ASIA TAI PALVELU, JOKA ON TARJOLLA. JOSKUS AISTIT SANATTOMIA SOPIMUKSIA TAI SITOUMUKSIA JA SILLOIN ON IHAN HYVÄ KIELTÄYTYÄ LAHJASTA.

JOSKUS ON AIKOJA, JOLLOIN IHMISET TARJOAVAT SINULLE JOTAKIN, JOTA HALUAT, TARVITSET TAI VOIT KÄYTTÄÄ JA KUITENKIN PELKÄÄT VASTAANOTTAA. SUURIN OSA PELKÄÄ, ETTÄ SINULTA HALUTAAN JOTAKIN ENEMMÄN MYÖHEMMIN.  TÄLLÄISESSÄ TAPAUKSESSA PÄÄTÄ MIELESSÄSI, ETTÄ SINULTA EI VAADITA MUUTA KUIN VASTAANOTTAMINEN KIITOLLISIN SYDÄMIN JA KYSY JOS ON OLEMASSA JOITAKIN ODOTUKSIA JÄLKEENPÄIN.

JOKU PELKÄÄ, ETTÄ ON HEIKKOUTTA VASTAANOTTAA. PELKÄÄT, ETTÄ JOUDUT SELLAISTEN ARMOILLE, JOIHIN ET VOI LUOTTAA. TÄMÄ ON IHAN SAMA ASIA, KUIN OLISIT NÄLKÄINEN JA SANOISIT JOLLEKIN: " EN VOI VASTAANOTTAA ATERIAASI KOSKA EHKÄPÄ ET RUOKI MINUA HUOMENNA." TÄSSÄHÄN EI OLE MITÄÄN JÄRKEÄ? VAI MITÄ? OTA VASTAAN NYT JA LUOTA ,ETTÄ HENKI TUO SINULLE MYÖHEMMIN TARVITSEMASI.

JOKU ON YKSINKERTAISESTI OPETETTU SIIHEN, ETTÄ ON AHNEUTTA VASTAANOTTAA, MUTTA VAKUUTAN SINULLE, ETTÄ "OTTAMINEN" JA "VASTAANOTTAMINEN", JOTKA POHJAUTUVAT AHNEUTEEN, OVAT KAKSI ERI ASIAA. VASTAANOTTAMINEN SIUNAA ANTAJAA KIITOLLISUUDELLA. OTTAMINEN TULEE TAAS EPÄVARMASTA TUNTEESTA .... MINULLA ON OIKEUS  OTTAA ...

VASTAANOTA JA SALLI TOISILLE SIUNAUSTEN ILOA! ÄLÄ ANNA PELON PYSÄYTTÄÄ SINUA ANTAMASTA JA VASTAANOTTAMASTA.. EI OLE ENÄÄ KYSE JOKO TAI VAAN OIVALTAMISESTA, ETTÄ VOI ANTAA JA VASTAANOTTAA SAMANAIKAISESTI. NAUTI KAUNIISTA TUNTEESTA, JOKA VIRTAA SYDÄMESI JA ELÄMÄSI LÄPI.

OLET JUURI SALLINUT HENGEN HENGITTÄÄ.... SISÄÄN JA ULOS....SALLINUT ELÄMÄN TANSSIN ..ANTAA JA VASTAANOTTAA... SISÄÄN JA ULOS....

Avainsanat: antaa, vastaanottaa, tasapaino, pelko vastaanottaa,

Pelko

Lauantai 13.3.2010 klo 11:36 - Rita

Pelko on ainoastaan rakkauden puutetta ( kuten pimeys on valon puutetta)

Pelko on "mielikuvitushaamu" ja se, että pelkäät sitä, vahvistaa näitä mielikuvituksesi tuotteita. Ei ole olemassa mitään pahaa. Jos näet kummituksen, silläkin on oma tarkoituksena, oma juttunsa , joka ei johdu sinusta. Kerrot vain peloillasi, että on olemassa jotain, miltä tulisi suojautua, mitä on pelättävä.

Tunnista oma pelkosi ja pysy tietoisena. Kohtaa pelkosi. Jos sinusta tuntuu, että tänään on otettava " suojava kristalli " mukaan - jätäkin se kotiin.

Voisitko pitää kiveä ylläsi vain siitä syystä, että se on niin kaunis. Aloita päiväsi  kiitoksella, sillä se on voimallisin rukous, mitä on olemassa.

 

Hylkäämisen pelko

Joskus nykyisessä elämässä ei ole mitään, joka voisi aiheuttaa jätetyksi tulemisen pelkoa. Kuitenkin alitajuisesti pelkäät, että sinut hylätään. Saattaa olla, että lapsena olit hankala vanhempiasi kohtaan ja takerruit heihin etkä päästänyt irti. Vielä aikuisenakin saatat ottaa päivittäin yhteyttä varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa.

Ihmissuhteesi menevät ja tulevat, koska et pysty luottamaan siihen, että rinnallasi pysytään - kieltäydyt käymästä läpi ikäviä eroja - ja siksi on parempi pysytellä yksin.

Sinulle tarjoutuu tilaisuuksia käydä läpi tätä pelkoasi ja korjata tämä, mutta et tartu tilaisuuksiin. Ympärilläsi on koko ajan oppaita ja enkeleitä, jotka seisovat rinnallasi ja rakastavat sinua. Uudessa energiassa meillä on voimakas väline, Luojan, Jumalan.... Rakkaus, joka ei hylkää meitä koskaan. Tunne ,kuinka nuo magneettiset leimat DNA:ssasi hajoavat, kun vapautat itsesi tuosta harhasta ja ymmärrä, että Rakkaus ei hylkää sinua koskaan. On kyse oppitunnista ja kuinka selviydyt siitä. Kun kuljet pelkosi läpi nostat omaa ja maaplaneetan värähtelyä.

Yhteenottojen pelko

Pelkäätkö kaikenlaisia yhteenottoja? Epäröit lähteä mukaan hankkeisiin ,koska siitä voi seurata erimielisyyksiä. Yhteenoton ei tarvitse olla taistelua, jossa on voittajia ja häviäjiä. Kun käyttää Luojan viisautta löytää uusia tapoja ratkaista erimielisyydet. Uudessa enegiassa olemme luojia Luojan kanssa - tämä on luomisen aikakausi - aika, jolloin puhdas tahtomme saa aikaan ihmeitä. Kun käyttää Luojan viisauden haarniskaa, tiedon kilpeä ja totuuden miekkaa, voi astua pelkoonsa rauhallisesti ja itsevarmana.

Arvottomuuden pelko

Jokainen, joka etsii valaistumista, on jossain elämässä ollut Jumalan palvelija ja väheksyimme tuota tehtäväämme. Olemme nöyristelleet opinkappaleiden edessä. ( Huom. nöyrä ja nöyristely ovat eri asioita)

Tullessamme planeetalle, olemme valaistuneita olentoja,Jumalan kuvia ja kunnioitettuja ihmisinä. Rakkaudenmestarin sanoma kunniastamme ja voimaantumisestamme on vääristynyt niin paljon. Kuinka se on voinut tapahtua ?

Henkiset johtajamme ovat olleet vuosisatoja myös hallitsijoitamme, jotka laativat poliittisia ja henkisiä lakeja. Mitä ihmiset tekevät hallitakseen?   Pelottelevat, vähättelevät, eikö niin. Uskonnolliset johtajat kiistelevät ja ovat erimieltä asioista keskenään.

Kertoiko Rakkaudenmestari, että emme ole mitään, emme koskaan voi voittaa, että synnyimme maailmaan, jossa jo olemme tehneet jotain, jota meidän tulisi hävetä? Kertoiko Hän, että meidän tulisi panna uskomme ja luottamuksemme (vaurautemme) johonkin oppiin, jotta olisimme jotain?

Moni kokee siis arvottomuuden tunnetta, pelkää ja tuntee ahdistusta auktoriteettejä kohtaan.

Mestari kertoi meille, että voimme tehdä samoja tekoja kuin hän, olemme tasaveroisia ja voimme saada vaurautta ollessamme tällä planeetalla. Ota oma voimasi käyttöösi.  Jumala on kumppanimme tällä uudella aikakaudella. Ryhdy kommunikoimaan ja kasvata erottelukykyäsi. Katso peiliin ja näe kuka todella olet ja arvosta , kunnioita itseäsi ja myös muita.

Valaistumisen ja sitoutumisen pelko ( siemen pelko)

Siemen pelko saa monen kirjaimellisesti juoksemaan karkuun, kuin etsimään valaistumista, sitoutumista ja päätöstä uudelleen etsiä Jumalaa. Saatat muistaa, että jokaista henkistä pyrkimystä lähestyminen vei sinut lähemmäksi kuolemaa. - Karma on paikoillaan ja henkinen sitoutuminen merkitsee kuolemaa!-

Egyptin faaraon kuollessa henkinen palvelijajoukko seurasi mukana hautakammioon, joka suljettiin. Näin faaraolla olisi samat palvelijat tuonpuoleisessa elämässä. Olet ehkä kuulunut tuohon joukkoon. -  Sinut valtaa paniikki, PELKO. Et pääse ulos. Et voi hengittää ja on pimeää! Tiedät kuolevasi. -

 Sinun on nyt aika muuttua. Astu vertauskuvallisesti tuohon kammioon, jota tällä kertaa ei suljeta. Voit käydä sen läpi ja jatkaa elämääsi tällä planeetalla. Ennenaikaista kuolemaa ei tapahdu, jos päätät niin, valitset rauhan ja tasapainon.

On aika muuttua. Älä koskaan pelkää henkistä polkua, sillä karmallisen pelkosi harhassa piilee kodin rakkaus.

 Sinua rakastetaan ja kunnioitetaan suuresti sen takia, mitä teet täällä ollessasi.

 

 

Avainsanat: Pelko

Vihan ja pelon muuntaminen rauhaksi ja iloksi.

Keskiviikko 24.2.2010 klo 10:36 - Rita

Mitä voi tehdä kumotakseen järjettömän, tuhoavan vihan?

Kuvitteellinen tilanne; joutuu hyväksi käytetyksi. Sisällä kiehuu vihaa,joka purkautuu ihmissuhteissa. Hyväksikäyttö on anteeksianatamatonta ja ajatuskin siitä saa aina vaan vihaisemmaksi. Itsensä arvostaminen on kadonnut, ihmissuhteet eivät onnistu...

Jos näkisimme kokonaiskuvan siitä, kuka hyväksikäyttäjä todellisuudessa on,seuraisi oivallus asiasta. Parhaat ystävät tekevät sopimuksen ennen Maahan tuloaan. Toisen tehtävänä on tehdä halveksittavia tekoja ja senjälkeen joutua elämään tekojensa kanssa. Toista taas  käytetään hyväksi ja hän joutuu elämään sen kanssa. Molemmat ovat täyttäneet sopimuksensa planeetalla. Kun omaamme Jumalan mielen ja teemme elämämme suunnitelmat , emme tällä tasolla ymmärrä niiden tarkoitusta ,vaan saatamme kokea itsemme uhriksi.

Edellisen tarinan osapuolilla on ollut kokemuksia aikaisemminkin, eri rooleja; hyväksikäyttäjä on ollut rakastava kumppani, ihana välittävä sisar,hyvä ystävä.....

Kun näkee oman vihansa harhan ,toteaa, ettei sitä enää voi jatkaa, kun tietää totuuden. Kun kohtaa toisen ja antaa anteeksi hänelle ja itselleen , vihan voi kytkeä irti.

Kaksi elämää pelastuu - pimeästä negatiivisuudesta ja pelosta, jotka ympäröivät molemmat niin kauan kunnes valistuneempi ilmaisee tahtonsa ja päättää käydä oppiläksynsä läpi. ( Kohtaa pelkonsa ja vihansa) Sanot, ettei tuo ole helppoa. Ei tietenkään, mutta emme tule tänne tekemään helppoja asioita.

Vuosia myöhemmin kaksi hyvää enkeliystävää tapaavat tähdissä,kertoen tarinaa siitä, miten he läpäisivät maan kokeen ja tunnistivat keitä he olivat, ollessaan ihmishahmossa. Totuus ei voi koskaan piiloutua ja rakkaus voittaa aina pimeyden.

Voiko itseoivalluksen kautta päästää irti peloistaan tai vuosia kestäneestä vihastaan?  Hyväksikäyttöön ei liity mitään uhriksi joutumista , vaan kyse on siitä, mitä kyseinen henkilö tekee noilla pelon ja vihan piirteillä, jotka lamaannuttavat hänet. Antaako tunteiden kalvaa itseään ja hallita kaikkea elämässään vai pyytääkö apua selvittääksesi , mikä koe on? Itsensä löytäminen sisältää oivalluksen siitä,miksi olet täällä ja miksi kaikki se tapahtui. " Miksi minä?" Syyllistämättä ketään sinä suunnittelit sen, oivaltaaksesi sen kautta kuka oikeastaan olet täällä ollessasi. Älä ajattele kuin ihminen, koska silloin luot pelkoa. Et luota siihen, että sinussa on voimaa ja kykyä muuttaa asioita. " ( Tällä ei todellakaan syyllistetä ketään, se tulee oivaltaa. On kyse vastuun kantamisesta.)

Kiukku ja viha ovat karmallisia piirteitä ja siksi rikottavia pelkoja. Uuden aikakauden ihmisen oppituntiin kuuluu, että olipa edessäsi mitä tahansa ja näyttipä se miltä tahansa, se voi olla paperinohut koe, jonka voit muuttaa rauhaksi ja iloksi, rakkaudeksi.

Onko sinulla sovittamatonta vihaa toista kohtaan? Se on testi sinua varten,ja sen ylläpitäminen vaatii energiaa.

Maailmankaikkeuden suurin voima, rakkaus, on vastuussa myös hiljaisuudestasi syytösten edessä- viisaudesta ja erottelukyvystä tietää, kuka suunnitteli osaltaan kaiken ympärillään tapahtuvan. Tosin myös karmallisessa asetelmassa vastuu on rakkaudella, joka joskus ilmenee vihana ja kiukkuna perheenjäseniä kohtaan ja odottaa piilossa , että löydät sen pelkosi sisältä.

Muista, vain kaikkein arvollisimmat ovat täällä käymässä läpi tämän planeetan kokeita. Jonotamme tänne pääsyä. Olemme Henkiolentoja, joiden todellinen olemus on kätketty meiltä täysin.

Älä ajattele, kuin ihminen , vaan muista olevasi henki, joka tekee päätöksiä korkeammalla tasolla.

Avainsanat: Vihaa ja pelkoa...