Reconnective Healing taajuudet

Share |

Tiistai 1.6.2021 - Rita


" Muistan tämän. Tämä on minä värähdellen eheänä ja terveenä. Tämä on minä värähdellen Valona ja kaikki, mikä on tiheämpää kuin tuo Valo, tippuu pois. Sallin sen itselleni uudelleen."

Manifestoinnin tuolla puolella olevasta tasosta puhutaan Reconnective Healingissä. Healing ei ole "korjaamista" vaikka sinut on ehkä saatu niin ajattelemaan. Kun koetat "korjata" asioita, estät äärettömyyden muita mahdollisuuksia ja lahjoja virtaamasta elämääsi - sinusta tulee tietämätön omasta todellisesta olemuksestasi ja tipahdat epäilyn ja pelon kuoppaan..

On ihan luonnollista haluta muutoksen tapahtuvaksi nyt - ja niin voi olla. Kuitenkin kun pysyt jatkuvassa halussa "saada se tapahtumaan" (tai et halua saada sitä tapahtumaan) häiritset ja katkaiset luonnollisen kykysi vastaanottaa eheytymistä solutasolla.

Reconnective Healing taajuuksien kanssa vuorovaikutuksessa oleminen sallii välittömän pääsyn lukemattomiin mahdollisuuksiin. 

Reconnective Healing on energian liikettä, uusi tapa ottaa vastaan selkeyttä, tuntea rakkautta, joka tulee rakkaudelta itseltään, kokea energiaa, Valoa ja informaatiota ja yhdistyä ihmisen suurimpaan rooliin inspiroida kaikkia ja kaikkea.

Reconnective Healing kaukolähetyksenä voi ostaa tästä.


 https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=9/62

clef-1439137_1920.jpg

Avainsanat: taajuus, mahdollisuudet, pelko, epäily,