Mikä on suurin valhe, joka koskaan on kerrottu?

Share |

Tiistai 22.9.2020 - Rita


Valhe pimeydestä on tuo suurin valhe, johon ihmiskunta on saatu uskomaan.

Tätä valhetta kerrotaan yhä uudelleen ja uudelleen. Sinut on pelastettava pimeydeltä, pahalta, paholaiselta ... ei ole olemassa syntiä, pahuutta. Ei ole tarvetta taistella. Imet pahan, pahuuden käsityksen massatietoisuudesta.

Vapaus koittaa, kun oivallat, että et koskaan ole tehnyt mitään väärää, väärin.

Pahuus, pimeys on todellista sille, joka uskoo sen olemassaoloon. Pimeyteen on sijoitettu paljon ja voit varmaan tiedostaa, kuka on suurin sijoittaja? Kirkoissa ei puhuta vapaudesta, sielun kauneudesta, loistokkuudesta .... koska kirkot käyttävät valtaa .. voimaa...

Pimeyden, pahuuden pelko, päästä siitä irti ja sinulle sitä ei enää ole olemassa. Ei ole olemassa pahaa ja et siis ole tehnyt mitään väärää, pahaa. On kyse vain kokemuksen kauneudesta. 

Joku valitsee pimeyden kokemisen, mutta siinä ei ole vetovoimaa, joka vetäisi sinut takaisin pimeyteen, pahuuteen .. se ei enää kuulu sinun todellisuuteesi, jos valitset niin. 

Valhe pimeydestä, pahasta, väärä teko, pahuus - se, että uskot tähän ja siihen ajatukseen, että teit jotakin väärin ja siksi et menesty, sai aikaan, että aloit uskoa pimeyden olemassaoloon. 

Kaikki mihin uskot on olemassa, koska sinä uskot sihen.

jatkuu ... Millainen maailma olisikaan ...

magician-3047235_1920.jpg

Avainsanat: valhe, pimeys, pahuus, taistelu, pahuuden pelko, pimeyden kokeminen, oikea väärä,