Pelkovirus

Share |

Torstai 2.4.2020 - Rita


Planeetalla vallitsee tällä hetkellä kaoottisuutta. Tapahtuu tietoisuuden muutosta ja virus on vain yksi tapa poistua planeetalta, jos niin valitsee.

Planeetalla vallitsee hiljaisuus tällä hetkellä. Kuuntele tuota hiljaisuutta. Tuntuu, kuin maailma ikään kuin odottaisi sisään hengittämistä. Voitko aistia sen? Kuinka saada ihmiset hiljentymään? Ihmiset ovat vetäytyneet koteihinsa. On hiljentymisen aika, aika itselle.

Olemme siirtymässä matalasta värähtelystä, joka pohjautuu pelkoon, vihaan, ahneuteen, hämmennykseen, kontrolliin, manipulointiin, mennyt, tuleva ja "negatiivinen" käyttäytyminen ja uskomusjärjestelmät ja siirrymme korkeampaan todellisuuteen, joka pohjautuu vapauteen, tasa-arvoon, rauhaan, rakkauteen ja nykyhetkeen.

Pelon virus iskee kaikkiin ja siksi pysy erossa pelosta. Kun et salli pelon astuvan elämääsi muodostuu energeettinen kenttä, joka saa aikaan muutoksen viruksessa, joka tulee tehottomaksi. Siitä muodostuu kuin mikä tahansa kausiflunssa. Pelko vaikuttaa immunijärjestelmääsi ja oma asenteesi vaikuttaa suoran immuunijärjestelmääsi ja muodostaa terveytesi.

Joka kerta kun panikoit tai keskityt siihen, kuinka pahaa on olemassa ja kenen vika se on, koko kehosi värähtelee pelon viruksen kanssa. Pelon virus on pahempi kuin koronavirus. Pelon virus voi aiheuttaa kaikenlaisia sairauksia. Se vahingoittaa immuunijärjestelmääsi. Pelko tulee kontrollin menettämisen tunteesta - epävarmuus mitä tapahtuu? Sinä voit hallita sitä, kuinka reagoit nyt. Et voi kontrolloida tulevaa, mutta voit kontrolloida omaa oloasi nyt. 

Hiljenny ja kysy itseltäsi: "Mitä tarvitsen nyt?" jos vastus on ruokaa - osta ruokaa...

Vietä aikaa luonnossa, jos mahdollista. Sano itsellesi pelon iskiessä, että kaikki on hyvin. Ei ole mitään hätää. Pidä huolta itsestäsi.

Katso meren aaltoja, jotka tulevat rantaan ja vetäytyvät pois rannasta ja palavat taas rantaan .... aivan kuten ennenkin ... elämän kertokulkua ...

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1901.jpg

Avainsanat: pelko, virus, tuleva, mennyt, immmuunijärjestelmä