Mielen kerrokset

Perjantai 13.11.2020 - Rita

Unen talossa on vintti, keskikerros ja pohjakerros ja jokaisella on oma merkityksensä. Kellarikerros maan pinnan alapuolella edustaa sisäistä lasta ja vaistoelämää. Pienestä maan rajassa olevasta ikkunasta tulee vähän luonnonvaloa. Siisti kellari kertoo näkijän mielen tasapainosta ja järjestelykyvystä. Ruoan, polttopuiden, työkalujen ja vanhojen tavaroiden varastointi kellariin, kuvaa energiavarojen määrää, kykyä varautua tulevaan sekä asioita, joita menneisyydessä on jäänyt käsittelemättä.

Polttopuita voi olla kauniisti pinottuina, juurekset hyvin säilyneitä, työkalut ehjiä ja hyvätyt tavarat järjestyksessä. Tai kellari on kaaoksen vallassa ja tavarakasat estävät kullkua. Ne kertovat, että epäselvät suhteet on aika selkeyttää ja saattaa loppuun. 

Kellarissa voi odottaa jokin yllättävä löytö ilmaisemassa näkijän pelonaiheita tai ominaisuutta, jota hän on piilotellut. Alitajuiset viettielämän vinoutumat kuuluva kellarimaailmaan ja ne esiintyvät unessa ikävinä vahinkoina, kuten veden tulvimisena, esineiden homehtumisena tai pahana hajuna. 

Siellä voi myös olla lojumassa murhaajan jäljiltä ruumis, joka on arkkityyppinen unikuva edustaen seksuaalisia lukkoja, joita uni neuvoo avaamaan. 

Jatkoa seuraa keskikerroksen, egon, mielen tietoista puolta käsittelevä kirjoitus

(Perustuu C.G.Jungin teorioihin)

woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: unet, elämäntie, unentie, tulkinta, kellari,

Unen tie

Keskiviikko 11.11.2020 - Rita

Unen tie on elämäntie, josta osa on menneisyyttä ja  osa tulevaa. Missä kohdassa tietä unen näkijä on? Miltä tie näyttää sellainen on elämänvaihein. 

Risteys kuvastaa valintatilannetta, tulevaa muutosta. Jos valitset kulkevasi oikealle, suuntasi on tulevaisuus ja valitessasi vasemmalle menemisen, haluat selkeästi pysytellä menneisyydessä, selvitellä menneisyyttä. 

Huomio kiinnittyy siihen onko tie leveä, sen kunto, ojat, esteet, talot, sillat, kulkuvälineet, kaikki kulkijat,luonto ja säätila. Minkälaista on edetä tiellä? Sujuuko eteneminen sileällä tiellä kuin tanssi vai onko vaikeaa edetä upottavassa hiekassa tai lumessa. Kiemurteleeko tie vai onko se suora? Onko se tasaisen suora, kuin viivoitinta apuna käyttäen piirretty vain onko se kaarella oleva? 

Kauempana avautuva maisema kertoo lähitulevaisuudesta ja etenemisvauhti elämänenergian määrästä. Kulkeeko tie metsän halki? Silloin on kyse alitajunnan alueista ja mieli askartelee sielun elämän kysymyksissä.

Unen talosta löytyvätihmisolemuksen kaikki puolet. Tuntematon talo on unen näkijä itse. Talo tulee uniin yleensä silloin, kun ihminen pohtii identiteettikysymyksiä sekä mielen ja kehon hyvinvointia. Talon on oltava asumaton. Jos siellä on vieraita asukkaita, on näkijällä itsetunto-ongelmia. Mikäli talo on asuttu vaikka sitä on luultu tyhjäksi, on näkijä antanut muiden vaikuttaa asioihinsa ja pelkää menettävänsä elämän hallinnan. Hatara, vetoinen talo kertoo, että on antanut muiden liikaa hallita elämäänsä. Taloremontti kuvaa yritystä korjata perhesuhteita.

Miltä talo näyttää? Ulkopuolinen näkymä kuvastaa ihmisen ulospäin näkyvää puolta ja sisäpuoli psyykkistä olemusta.  Miltä talon yleisilme näyttää? Se kertoo näkijän omaa minäkuvaa itsestään. Jos seinät, ovet, ikkunat ja katto ovat kunnossa ovat perusasiat ainakin suurin piirtein kunnossa. Pihan kunto viestii myös turvallisuudesta ja kuinka kokee asemansa hyväksytyksi yhteisössä.

(Perustuvat C.G.Jungin teorioihin)

woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: unet, elämäntie, unentie, tulkinta,

Jokainen elämä on kultaa

Perjantai 31.7.2020 - Rita

Jokainen elämä on kultaa

Jokainen elämä on kultaa, kullan arvoinen. Jokainen elämä, johon olet yhteydessä, on kultaa. Sinun elämäsi on samaa energiaa kuin kosmos. Salli itsesi tuntea tuo energia, kun se virtaa lävitsesi. Ihana ja kaunis elämä. 

Opettele soittamaan oman itseäsi melodiaa. Kukaan ei ole kirjoittanut kirjaa ""Kuinka soitan itseäni". Kuuntele omaa musiikkiasi ja toimi sydämestäsi.  Kun opit kuulemaan omaa vaistoasi, sinä kuuntelet itseäsi, omaa elämääsi. Musiikki, jota kuulet, on harmoonista luonteeltaan ja kantaa sinut suhteeseen niiden kanssa, jotka ovat harmoniassa sinun olemuksesi kanssa. 

Mitä enemmän kuulet omaa sointia ja harmoniaa, sitä selkeämmäksi tulee  musiikki, joka  virtaa elämääsi - suloinen melodia. Luota tuohon melodiaan. Jos jokin melodia ei miellytä sinua, siitä on sinulle hyvin vähän apua. Siirry pois siitä.

On olemassa Valo, joka on osa luomista. Se on tuo eheyttävä valo, valkoinen tai kirkas valo,  johon monet ihmiset viittaavat. Sinulla on kyky siirtää tuota valoa kaikkiin ihmisiin, joita kosketat, joihin olet yhteydessä. Nyt kuitenkin sinä kosketat heidän mieltää, mutta et sydäntä.  Keskityt liikaa tulokseen, mutta et prosessiin. Älä ajattele tuloksia.  Älä keskity tuloksiin, koska se ohjaa sinua "väärään" suuntaan.

Kun keskityt " kun" ja "koska", asetat rattaat hevosen eteen; ajattelet tulosta mutta et prosessia. Prosessi saa aikaan tulosta. Ei toisin päin.  Sinun on ehkä vaikea uskoa tätä.

Prosessin tarkoitus on itse prosessi, ei tulos. Tulos on prosessin lahja sinulle. Prosessi on sinua varten siksi, että vapautat itsesi. Prosessissa on kyse oman elämäsi löytämisestä. Onko olemassa tarve tuntea olonsa voimakkaaksi?  Mikä elämässäsi on, joka tarvitsee tuota voimaa? Mitä on jättänyt tyytymättömyyttä? Salli itsesi vapauttaa kaikki tuo tarve tuntea olevansa voimakas, koska voima on illuusiota, johon sinut on saatu uskomaan. Kun päästät irti  voiman, vallan tarpeesta, ovi avautuu puhtaampaan energia muotoon, jossa ei ole pakottamista, yrittämistä, puskemista, taistelua tuulimyllyjä vastaan.

Olet omaksunut tai omaksut parhaillaan taitoja, kuinka selvitä ja toimia vilkkaassa ja kovassa liikenteessä, töykeiden, karkeiden ihmisten kanssa, sodissa, nälänhädässä, huonolla säällä, huonoissa parisuhteissa, suhteissa, joissa on fyysistä ja henkistä hyväksikäyttöä. 

Salli Valosi loistaa ja muut näkevät sen.

" Mitä olet etsinyt, olet sinä itse, ja se, sinä itse, on myös etsinyt sinua."

Viisaus on sydän ja sielu ja kauneus.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1678.jpg

Avainsanat: elämä, rakkaus, valo,

Luonnonhenget - tarua vai totta?

Torstai 25.6.2020 - Rita

Luonnonhenget - tarua vai totta?

Rakastan keijuja, haltioita, luonnonhenkiä yleensäkin ja saan monesti leiman "hörhö" sellaisilta ihmisiltä, jotka ovat kiinni materialistisessa ajattelutavassa, joka pyrkii kieltämään olemassaolon henkisen puolen. Minä sallin heidän pitää mielipiteensä, vaikka heidän on vaikeaa ja lähes mahdotonta kuunnella minua. Mietin, että kuinka joku pystyisi todistamaan sen, että luonnonhenkiä ei ole olemassa? Luonnonhenkiä pidetään monesti satuolentoina. Myönnän sen, että rakastan satuja ja tarinoita, olenhan itsekin tarinan kertoja.

Luonnonhenget toimivat tasoilla, joilla ne voivat vaikuttaa suoraan ihmisen eetterikehoon. Tämä on fyysisen kehon energeettinen kaksoispuoli. Tällä on hyvin suuri merkitys elintoimintojen ja terveyden ylläpitämisessä. Luonnonhengillä voi olla hyvin tarkkaa tietoa ihmisen elimistöstä. Niillä on paljon viisautta ja ne voivat ohjata meitä kuinka käyttää kehoamme paremmalla tavalla. Ihminen kuitenkin itse päättää vapaan tahtonsa mukaan miten toimii.

Kehoelementaali on luonnonhenki, joka vastaa ihmisen kehosta ja sen toiminnasta. Se saa apua eri elimiä hoitavilta luonnonhengiltä. Yöllä nukuttaessa koko keho on kehoelementaalin hallussa. Olemme siis jatkuvasti tekemisissä kehoelemntaalin kanssa ja kun maallinen elämä päättyy, kehoelementaali ja sen apuhenget lopettavat toimintansa. 

Kysymys nousee mieleeni: Kuulenko puun tai kallion sisäisen äänettömän äänen? Voinko kohdata luonnonhenkiä ja millä tavoin? Tässä tulee enkeliaisti - mielikuvitus - avuksi. Sadut ja tarinat kertovat juuri siitä, millaiseksi koemme luonnonhenkien maailman. Voimme tunnistaa ne helposti juuri satujen mielikuvien avulla. Voin tunnistaa niiden luontoon jättämiä merkkejä ja havainnoida niitä: Kuulenko veden solinan tai myrskytuulen pauhun? Näenkö pilvissä pilvikeijujen hahmoja? Voin siis havaita ja kommunikoida niiden kanssa ja se tekee elämästä satumaista.  Elämä on minulle keijutarina.

Olen luonut verkkokurssin aiheesta. Löydät siitä tietoa valikosta:

Keijujen ja luonnonvoimien lumottu maailma - verkkokurssi

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_2116_01.jpg

Avainsanat: keijut, haltijat, luonnonhenget, kehoelementaall,

Kun perhonen ilmestyy

Lauantai 30.5.2020 - RitaPERHONEN

Jos perhonen ilmaantuu, on aika keventää oloaan ja lopettaa ottamasta kaikkea liian vakavasti. Ole valmis suureen muutokseen, vanhat toimintatavat, tapa ajatella tai vanha elämäntapa on menossa pois ja uudenlainen tapa elää on yhdistymässä. On aika tehdä muutoksia, joita olet harkinnut. Huolimatta haasteista, sinä menet muutoksen läpi ja kuten aina muista "että tämä myös menee ohi" Ilmaise itseäsi värikkäillä vaatteilla. 

Kutsu perhosta, kun tiedät olevan muutoksen aika ja tarvitset rohkeutta rikkomaan itsesi luoman kotelon. Käyt läpi suurta elämänmuutosta, kuten jonkin uuden löytämistä tai muutosta uralla. Kun tarvitset rohkaisua, jotta voit ilmaista itseäsi vapaammin koskien rakkautta itseäsi ja ympärilläsi olevia kohtaan. Kun haluat laittaa enemmän romantiikkaa ihmissuhteeseen kumppanisi kanssa. Kun haluat rentoutua enemmän ja virrata työn ja ihmissuhteiden syklissä helppoudella, kutsu perhonen paikalle.

Jos perhonen on voimaeläimesi, sinulla on valtavasti kiinnostusta luonnollista elämän sykliä kohtaan, kuolema ja elämä, jotka tapahtuvat ympärilläsi ja sisälläsi.  Sinussa on paljon elinvoimaisuutta, eksoottisella ja värikkäällä tavalla, käytät värikkäitä vaatteita, koristeita, taidetta, musiikkia ja jopa ystäväsi ovat värikkäitä. Olet hyvin kiinnostunut toisista ihmisistä ja siksi vedät heitä puoleesi. Et oikein pärjää kovassa ja myrkyllisessä ympäristössä vaan sinun on asuttava siellä, missä ilma ja vesi ovat puhtaista. Sopeudut muutokseen nopeasti ja helposti.

Kuva: Tsutomu Kimura

 IMG_1711.JPG

Avainsanat: perhonen, vakavuus, kuolema, elämä, elämänmuutos

Kiitä kaikesta

Torstai 9.4.2020 - RitaKiitä kaikesta

Siunaa kaikki ympärilläsi, jokainen tapaamasi ihminen, jokainen puu, lintu, kaikki kauneus ympärilläsi ja kosmisen lain mukaan se, mitä lähetät itsestäsi matkaan, tulee moninkertaisena takaisin luoksesi ja sielusi, enkelit, luonnonhenget iloitsevat ja tukevat sinua matkallasi.

Kiitän kaikesta runsaudesta, joka virtaa elämässäni.

Kiitän loputtomien rikkauksien virtauksesta elämässäni.

Kiitän vauraudesta, joka vapaasti ilmenee elämässäni.

Kiitän kaikista suurenmoisista mahdollisuuksista, joita minulla on kokeakseni elämää.

Kiitän tästä kokemuksesta olla olemassa maassa.

Minä olen osa Kaikkeutta ja Kaikkeus on osa minua.

Minä elän Kaikkeudessa ja Kaikkeus elää minussa. 

Kuva: Tsutomu Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: kiitollisuus, kokemus, kauneus, luonto, runsaus, elämä,

Luonnon voimien valtakunta

Keskiviikko 1.4.2020 - Rita

Luonnon voimien valtakunta

 Luonnon voimien valtakunta luo runsautta ja tasapainoa maan päälle  ja luonnon voimia  on kunnioitettava ja arvostettava, koska ne auttavat meitä ymmärtämään luonnon rytmin ja oman paikkamme maailmassa.

Luonnon voimat käsittävät sellaisia olentoja, joita usein pidetään mystisinä, kuten keijut, tontut, maahiset peikot, haltiat, kääpiöt, puukansa, kotitontut, merenneidot ja sylfit. 

Heidät tunnetaan luonnon voimina, koska he ovat eteerisiä, kevyitä ja ilmavia ja siksi useimmille meistä näkymättömiä. Elementaalit ovat käteviä mekaanisten ja sähköisten laitteiden korjaajia ja parantajia.

Heidän tehtävänsä on pitää huolta luonnon valtakunnasta. Elementaalit tai Maan henget ja Luonnon Enkelit elävät kasvien ja eläinten keskellä. He ovat vastuussa siitä terapeuttisesta tunteesta, jota tunnet kun olet ulkona luonnossa, rannalla, merellä, järvellä, joella, puistossa , luonnonpuistoissa....

Syy miksi tunnet olosi uudistuneeksi, virkistyneeksi ja maadoittuneeksi kun olet luonnossa johtuu siitä, että luonto on täynnä näitä voimakkaita parantavia olentoja. 

Maan elementaalit, luonnon voimat, työskentelevät kristallien, maaperän, hiekan, jalokivien, kallioiden, kivien ja maan kanssa. Yksi niiden päätarkoitus on ympäristöystävällisyyden säilyttäminen. Maan elementaalit tunnetaan myös nimellä Devat, jotka työskentelevät ihmisten kanssa ja ovat pyhien paikkojen ja muinaisten temppeleiden suojelijoita. He asuvat myös kirkkaassa vuorikidekvartsissa ( myös kristalleiksi kutsuttuja kiviä)

Nämä kristallit voivat olla suuren tiedon lähteitä, koska niissä on värähtely signeeraus, joka sallii meidän lähestyä tuota tietoa. Devat, jotka asuvat noissa kristalleissa, voivat opettaa meille sekä persoonallista ja planetaarista parantamista. Maan Devat opettavat meille kuinka nostaa omaa värähtelyä ja muiden sekä maan värähtelyä.

Elementaali ja luonnon voimat muodostavat myös" mineraalien tason",  johon kuuluvat kristallit, kalliot ja kivet. Kristalli = vuorikidekvartsi ovat ihana työväline, jolla voi olla yhteydessä enkeli tasoille, koska niissä on kyky parantaa enkeli energian virtausta.

Kristallit ovat kuin megafooni lisäämällä kommunikoinnin ja parantamisen signaalia enkeleiltä. Jalokivillä ja kristalleilla on ihmeellinen kyky imeä, heijastaa, varastoida ja sädehtiä valoa energia älykkyyden muodossa, joka lisää elämän voiman virtausta fyysiseen kehoon yhtä hyvin kuin hienojakoisempaan kehoon. Kristallit ja jalokivet kykenevät varastoimaan tasapainoa ja pysyvyyttä. Monet kristallit omaavat ominaisuuksia, joiden avulla yhdistämme itsemme enkeli tasoille.

Kuva: Tsutomu Kimura

20100903.JPG

20101057.JPG

Avainsanat: luonto, tasapaino, keijut, maahiset, peikot, merenneidot, elementaalit

Uusi rakkaustarina

Keskiviikko 26.2.2020 - Rita

Uusi rakkaustarina

Uusi rakkaustarina, joka hitaasti nousee esille. Tämä uusi rakkaustarina on se, joka on olemassa ihmisen ja jumalaisen välillä. Vanhassa tarinassa siedimme sen tyyppistä rakkautta, joka esti todellisen intohimon tunteen elämää kohtaan, todellisen intohimon elää tätä uutta rakkaustarinaa. 

Koe ja tunne syvästi kaikki häiriötekijät, jotka puuttuvat tähän arvokkaimpaan ja kallisarvoisimpaan ja intiimiin rakkaussuhteeseen. Tulla tietoisemmaksi, olla todellinen elämän rakastaja jokaisessa elämän kokemuksessa.

Sielusi odottaa kutsua päästä lounaalle kanssasi. Kaipaa katsoa auringon laskua yhdessä kanssasi ja lukea kirjaa lapselle kanssasi. 

Uusi rakkaustarina muuttaa tapaa siitä, kuinka tunnet itsesi, planeetan ja koko luomakunnan. 

Olisiko nyt hyvä hetki sallia sielusi nähdä silmiesi läpi ja tuntea oman sydämesi kautta elämää, jota elät juuri nyt? On hyvä hetki tuntea, kuinka voit kääntää lehden uuteen elämään, kun elät omassa luomuksessasi. 

Sallitko tämän rakkautarinan olla ja elää sinussa?

Kuva: Tsutomu Kimura

2016-03-23_16.13.58-1.jpg

Avainsanat: sielu, rakkaus, sallia, sydän, elämä

Pieni tarina

Sunnuntai 23.2.2020 - RitaPieni tarina.....

Mikä on elämän tarkoitus? 

Olemmeko täällä jostakin syystä? 

Onko tässä jotakin järkeä?

Aluksi en tiennyt mistä oli kyse. En nähnyt mitään. Oli lämmintä. Äitini oli tuossa. Minulla oli hauskaa, joka päivä. Oliko hauskanpito kaiken tarkoitus? Ei se voinut olla niin yksinkertaista.

Tuossa on yksi ... ja sitten se oli ohi. Hauskanpito oli ohi. Elämä vaikutti lyhyeltä.

Mitä olin oikeastaan tehnyt? Minä olin leikkinyt, minä olin syönyt, minä olin nukkunut... mutta ajattelin aina ettei se ollut kovin merkittävää.

Minä olen palannut! Olen täällä taas! Olin elämää täynnä ja valmis kaivamaan esiin vastauksia. - Päästäkää minut sinne -- Missä minä olen? Ajattelin elämää. Kysymyksiä oli paljon, mutta palasin aina samaan.

Oliko ajan hukkaa miettiä elämän tarkoitusta. Ehkä on hyvä vain nauttia elämästä.

Kipua ... pelkoa...epävarmuutta .. se tapahtuu taas... 

... se oli ohitse ja se tapahtui taas..... äiti - maito - lämpö... minä olin palannut, mutta miksi? Olin kadottanut monia juttuja.... missä olivat tutut kaverit? Olinko nyt tyttö vai poika? Onko tämä merkitykseni? Kovaa työtä... kyse ei olekaan leikistä tai tutuista jutuista? Tehtäväni oli etsiä, löytää, tulla torjutuksi, hylätyksi... vaikka tein työtä, etsin jotain....

Kaikkien elämieni elämien jälkeen oivalsin.... pidä hauskaa, pelasta ne, jotka pitää pelastaa, siis itsesi. Älä murehdi menneitä tai äläkä sitä, mitä olisi voinut tapahtua.

Elä tässä ja nyt ja rakasta itseäsi ja niitä, joita rakastat.

Salli itsesi ja ole se, joka olet. 

Kuva: Tsutomu Kimura

20104318.JPG

Avainsanat: elämä, tarkoitus, syntymä, nauttia elämästä

Kuka olisit, jos saisit olla sinä?

Torstai 9.11.2017 - Rita

Kuka olisit, jos saisit olla sinä?

Muutan tuota hieman.

Kuka olisit, jos sallisit itsesi olla sinä, se, joka oikeasti olet?

Oletko tietoinen rooleista, joita olet omaksunut itsellesi? Olet isä, äiti, lapsi, tytär, poika, sisar, veli, puoliso, rakastaja, rakastajatar, yksinelävä, ystävä, maisteri, työläinen, esimies, johtaja....

Hengitä muutaman kerran rauhallisia syviä tietoisia hengityksiä ja huomioi kaikki tunteet, jotka eri roolien kohdalla nousee, huomioi tunteesi ja puhalla ne uloshengityksellä pois. Kaikki jännittyneisyys ja tunteet, jotka eivät tunnu hyvälle. Älä analysoi niitä, salli niiden vain mennä, päästä irti.

Huomio myös ne tunteet, jotka nousevat, kun sallit niiden mennä. Voinko päästää niistä irti? Mitä tulee tilalle? Mitä teen seuraavaksi? Olenko sen arvoinen, teenkö tämän väärin....? Salli kaiken tuon vain virrata pois ilman, että työskentelet niiden kanssa.

Heräät yöllä, et saa unta enää. Päiväsi on aikataulutettu, teet luettelon kaikesta. Aikasi on kortilla. Ahdistaa, masentaa, väsyttää, et saa kunnolla henkeä, henki ei kulje....

Kaikki tuo ei ole sinä, sinun, kannat hyvänä ihmisenä toisten ihmisten asioita. Kysy joskus itseltäsi: " Onko tämä minun?" Sanon sinulle, että se ei ole sinun. Ainoastaan se, minkä valitset, se on sinun. Sinussa on niin paljon hyvyyttä. Sydämesi on kuitenkin pinttyneen lian ja tervan peitossa, koska kannat asioita, jotka eivät ole sinun. Tuo pinttynyt lika estää sinua näkemästä kuka olet, estää oivaltamasta valaistumista.

Salli itsesi olla aidosti sinä, tehdä niitä asioita, joita oikeastaan haluat tehdä. Olet niin paljon suorittanut elämässä sellaista, mitä oletat toisten vaativan sinulta ja miellyttääksesi muita tehnyt asioita oman itsesi kustannuksella.

Päästä irti ja salli oman aidon itsesi tulla esiin. Voit silloin niin paljon paremmin. Tee se itsesi vuoksi pelkäämättä, että olet itsekäs.

Avainsanat: ahdistus, masennus, salliminen, roolit elämässä

Itsen aika.

Torstai 28.9.2017 - Rita

Lopeta yrittämästä niin kovasti, paholaiset eivät ole sinun. Olet tietoisuuden pioneeri ja tajuat Elämän Taiteen kirjoittamalla, musisoimalla, maalaamalla, piirtämällä, näyttelemällä....

Itsenä olemisen taide on olemista se, joka sinä olet, jumalainen olento ja on aika oivaltaa se itse. Salli itsesi olla se, joka olet ---on Itsen Aika -- Tietoisuuden aika-- Tietoisuus Itsestä.

Nouseeko pelko siitä, rakastanko itseäni? Kunnioitanko itseäni? Oivallanko itseni erillä tavalla kuin ennen? Menetänkö oman identiteettini? Oivallanko itseni sellaisella taiteellisella tavalla, koska en ole taiteilija? Tulenko yhteyteen itseni kanssa? Hyväksy ja salli itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Sanotaan, että on pahaa rakastaa itseään, sinun tulisi rakastaa toisia, palvella heitä ja pelastaa maailma. - Auttamalla itseäsi autat koko maailmaa. Kaikki lähtee sinusta.

Olet ollut mukana New Age:ssä monessa elämässä, koska tuo aika alkoi Yeshuan ajoista 2000 vuotta sitten. Olet auttanut tuomaan Kristus - tietoisuutta ja siksi olet lukemassa myös tätä kirjoitustani.  New Age toi ihmiskunnan lähemmäksi jumalallisuutta, koska ennen sitä ei ollut jumala- konseptia - jumala ei ollut osa luontoa ja ihminen koki olevansa maassa rangaistuksena jostain. Moni kokee sitä vieläkin. Niin syvällä alitajunnassa nuo uskomukset ovat.  New Age toi lähemmäksi jumalallisen ja ihmisen ja avasi monia ovia jokaisen ulottuville.

Tietoisuus alkaa siitä, että olet olemassa täällä.

Olet täällä ja tunnet sen. Kuinka tulit tänne, sillä ei ole väliä. Sinä olet olemassa täysin suvereenina olentona. ( Ei - olet olemassa ykseydessä toisten kanssa, olet täysin oman itsesi ykseys)

Tietoisuudessa ei ole energiaa. Valta, voima on harhaa, eikä sitä ole muilla tasoilla. Sinä olet luoja ja vedät tietoisuutesi määrän mukaisesti energiaa. Siispä lisää tietoisuuttasi koskien rahaa, suhteita....terveyttä...

On paljon häiriötekijöitä, jotka harhauttavat. Ei ole tarvetta saada energiaa muilta kuin itsessä on. Vapaus omista rajoituksista, menneisyydestä... salli itsesi rakastaminen ilman ehtoja.

Tee tilaa omalle Valokehollesi. Salli itsesi mennä ihmis - mielen tuolle puolelle ja salli tietäminen aina kuin sen tulee tietää.

Salli itsesi olla suurinta rakkautta. Avaa itsesi takaisin itseesi. Vastaanota itsesi, hyväksy itsesi ja ole myötätuntoinen. Sinä tiedät jo tämän ja juuri tuo tietäminen on johtanut sinut tähän, lukemaan tätä...

Salli Sielusi tulla luoksesi. Sielusi - Minä Olen olemuksesi on vastuussa ja kaikki kokemuksesi ovat tarkoituksen mukaisia.

Avainsanat: sielu, tietoisuus, häiriötekijät, energia, Valokeho, elämäntaide

Luonnonvoimat

Lauantai 12.8.2017 - Rita

Luonnonvoimat ovat elämän voimaa, kasvien maailman suojelijoita, jotka kuolevat, jos kokevat liikaa surua. Luonnonvoimat voivat ottaa kasvien muodon, nestemäisen olomuodon, kevyen ilman muodon tai kiinteän muodon, jolloin me näemme heidät erilaisina muotoina ja kokoisina keijuina

Keijut saattavat esiintyä veden äärellä. He rakastavat paikkoja, joissa on kukkia, missä puut ovat vahvoja ja usein paikkaan liittyy ajattomuuden tunne ja pyhyyden leima. Paikkaan liittyy erilaisia värejä, energiaa, valoa, värähtelyä, jota et ennen ole kokenut. Liike on nopeaa ja ei - niin kiinteää....

Olet keijujen maailmassa.....aurinko laskee ja ilta alkaa laulaa lauluaan, kun yö laskeutuu veden ylle.... pienen pienet pikku-ihmiset siipineen aloittavat tanssinsa ... heidän pienten kellojen helinää muistuttavat musikaaliset äänet... nauru helisee....veden, koko paikan yllä...metsän värit muuttuvat valon vaikutuksesta....

Luonnonvoimat ovat eläviä organismeja, jotka elävät yhteydessä puihin ja kasveihin. Kasvit erittävät tuoksuja, jotka karkoittavat pois haitalliset hyönteiset ja houkuttelevat ihanalla tuoksullaan hyödyllisiä luokseen.

Kasveilla ja puilla on niitä suojelevat ja hoivaavat henget, joiden kanssa keijut työskentelevät yhdessä. Keijut rakastavat taiteita ja ihmisen laulua. Laulu on avain. Keijut lumoutuvat naurustamme ja lauluistamme, joilla herättää keijujen huomion. Keijut rakastavat katsella luonnossa maalaavaa ihmistä. Keijut eivät pidä komentelusta, joten lähestyminen oikealla tavalla kunnioittavasti ja puhtain aikomuksin. Vain puhdassydämiselle ihmiselle keijut ilmaantuvat.

Erottavan verhon oheneminen saa aikaan sen, että on mahdollista nähdä menneitten aikojen keijuja... voit siis todentaa katselemalla keijua, että ne ovat olemassa tänäkin päivänä. On olemassa ilman, veden,maan, tulen elementtaaleja.... ohuissa haituvissa ilmassa, koskien virtaavassa vedessä muodostuvissa kuplissa, maassa jalkojesi alla .... jopa salaman välähdyksessä...Verhon ohennuttua, jotkut ottavat ihmisen muodon ja ehkäpä olet nähnyt sellaisia ihmisen muodossa olevia keijuja... ovat kiinnostuneita kierrätyksestä, luonnon hyvinvoinnista...ovat ympäristöaktivisteja...

Keijut voivat olla ilkikurisia ja ne ovat tavattoman uteliaita. He pelkäävät meitä ihmisiä ja pitävät meitä petoina ja siksi eivät näyttäydy meille. Jos pyydät palvelusta keijuilta, ne vaativat sinulta palkkion avustaan. Älä siis ihmettele, jos jokin korusi katoaa.... keiju on hakenut vastalahjansa....Keijut rakastavat kaikkea mikä kiiltää....rakastavat kristalleja niiden sädehtivän valon vuoksi ihan samalla tavalla kuin ihminen rakastaa timantteja.....

Avainsanat: elämänvoima, keijut, vedenhenki, ilmanhenki, maanhenki

YSTÄVIÄ

Lauantai 21.5.2016 - Rita

OLET SAANUT PALJON YSTÄVIÄ ELÄMÄSI AIKANA JA TULET SAAMAAN NIITÄ PALJON LISÄÄ. VOIT OLLA YLPEÄ TÄSTÄ.

MUTTA VOIT TURVALLISESTI MONIN KERTAISTAA HEIDÄN MÄÄRÄNSÄ SEITSEMÄLLÄ PALJASTAAKSESI SALAISTEN IHAILIJOIDEN MÄÄRÄN, JOTKA RAKASTAVAT SINUA KAUKAA.

MONIN KERTAISTAA 100 NIIDEN IHMISTEN MÄÄRÄN, JOITA OLET INSPIROINUT JA 10.000 KATTAAKSESI NIIDEN ELÄMIEN MÄÄRÄN, JOITA OLET PARANTANUT PARANTAMALLA OMAA ELÄMÄÄSI JA TÄMÄ......

MINÄ OLEN HYVIN YLPEÄ SINUSTA..

JA OLEMME VASTA OIKEASTAAN ALOITTANEET...

MAAILMANKAIKKEUS

Avainsanat: ystävät, elämä, ihminen, ihailla, parantaa

KUN ELÄMÄ SATUTTAA

Perjantai 20.5.2016 klo 12:29 - Rita

KUN ELÄMÄ SATUTTAA, KUN ELÄMÄ HÄMMENTÄÄ SINUA.

KUN TUNTUU, ETTEI MIKÄÄN TOIMI.

NE OVAT VAIN MERKKEJÄ MINULTA, IKÄÄN KUIN TAPUTTAISIN SINUA OLKAPÄÄLLE TAI KUISKAISIN KORVAASI, YRITTÄISIN OSOITTAA, ETTÄ JOTAKIN TÄRKEÄÄ, TODELLA TÄRKEÄÄ ON TULLUT VÄÄRIN YMMÄRRETYKSI.

TÄMÄ HUOMIO ON VAIN SILTÄ VARALTA, ETTÄ YHTENÄ PÄIVÄNÄ, JOSSAIN EI KERTAKAIKKIAAN OLE MITÄÄN JÄRKEÄ.

MAAILMANKAIKKEUS.

Avainsanat: elämä, satuttaa, hämmentää, merkkejä, maailmankaikkeus

AIKA JA PAIKKA

Perjantai 20.5.2016 klo 12:15 - Rita

KUN MAAILMA OLI NUORI, TAIVAAN  MEREN JA LUMEN MAAN VÄLISSÄ OLI VALTAKUNTA, MISSÄ JUMALAT JA IHMISET ELIVÄT YHDESSÄ.

SIELLÄ KRUUNU EI VÄLTTÄMÄTTÄ OLLUT KUNINKAAN MERKKI - JA HAARNISKA SAATTOI OLLA PELKKÄ VALEPUKU.

HERTTUAAT UNEKSIVAT PETOKSISTA.

MAHTAVAT KENRAALIT TAISTELIVAT URHEASTI MUTTA KUNNIATTA.

JA VIATON TYTTÖKIN SAATTOI SORTUA HUONOILLE TEILLE.

OLI VAIKEA EROTTAA YSTÄVÄ VIHOLLISISTA.

JUMALAT KUULIVAT LUPAUKSET, JOITA SILLOIN ANNETTIIN.

SAMOIN VALHEET.

KOHTALON VOI MUUTTAA.

JOSKUS AIKA VIRTAA TAKAPERIN.

LUMI VOI PUDOTA KEVÄÄLLÄ.

ELÄMÄ UUDISTAA ITSE ITSENSÄ.

JA KOHTALOMME ON OMISSA KÄSISSÄMME.

VALITSE UUDESTAAN.

JA VALITSE VIISAASTI.

Avainsanat: kohtalo, aika, lumi, elämä, maailma, taivaan meri, lumen maa,

Korkeampi Enkeliminä = Vapaa itse

Tiistai 1.6.2010 - Rita

Korkeampi Enkeliminä = Vapaa Itse

Tähän mennessä olemme pystyneet tutkimaan vain omaa galaksiamme. Aivomme ovat muodostuneet niin, että emme pysty ymmärtämään Jumalan, jumaluuden suuruutta, emme pysty näkemään sitä esimerkiksi silmillämme.  Näin kaikki se mitä aivomme eivät pysty käsittelemään katoaa muististamme kuin harhanäky.

Jumala, jumaluus, on täydellinen olento, jolla on henki, sielu ( sekä maskuliininen että feminiininen puoli) sekä materia. Jumalan materiaa ovat koko maailmankaikkeus, planeetat, ihmiset. Jokainen planeetta, tähti on elävä olento.

Korkeimmat Minämme = Vapaa Itse, syntyvät kun kaksi Jumalallista osaa yhtyvät. Syntyvät ns. pienet jumalat, Korkeimmat Minät.  Ne jakautuvat henkiseen ja sielulliseen olemukseen, jotka molemmat heijastuvat läpi tasojen. Siellä ne ovat kuin horroksessa ja odottavat, että Korkein Minä viidennellä tasolla saa sieluosansa heräämään maaplaneetalla.

Viidennessä tasossa Korkeimmat Minät ovat täydessä tietoisuuden tilassa ja lähettävät sieluosansa heijastuksen syntymämme kautta kolmannelle tasolle, joka on se taso, jossa elämme ja kehitymme. Olemme siis Korkeimman Minämme = Vapaan Itsen  heijastuma fyysisesti, sielun ja sen asuttaman kehon kautta.

Korkeampi Enkeliminämme syntyy siis Jumalan henki -ja sieluenergian yhdistymisestä. Olemme Jumalan kuvia ja kaltaisia, Hänen lapsiaan, joille Hän on antanut vapaan tahdon, joka puuttuu enkeliolennoílta. Korkein Minä lähettää sielunsa heijastuksen, siis ihmisen, materian maailmaan keräämään kokemuksia. Erilaisten oppituntien kautta sielu saavuttaa tilan, jossa se jälleen voi yhdistyä henkiseen osaansa.

Olemme täysin unohtaneet alkuperämme uppoutuessamme maallisiin nautintoihin ja eksyneet harhakuvien maailmaan. On tärkeää sielun elää negatiiviset ja positiiviset maalliset kokemukset, jotta se oppii erottamaan ne toisistaan ja tekemään valintoja.

Jokaisella on yksi ja ainoa Korkein Minä. Korkein Minämme ottaa meihin yhteyttä monin eri tavoin.  Positiivinen tunne on ensimmäinen merkki yhteydenotosta.  Positiivisuus vaikuttaa tunnemaailmaan muuttaen sitä voimakkaasti. Valoisat unet, jotka eivät unohdu, ovat merkki Korkeimman Minän yhteydenotosta.

Usein pyydämme hänen apuaan, mutta olemme sulkeneet itsemme niin, ettemme voi ottaa apua vastaan. Vain silloin, kun avaamme sielumme hänelle, hän voi auttaa, sykimme samassa tahdissa hänen kanssaan.

" Jos koet  tai näet tapahtuvan jotain mikä satuttaa sinua, älä vaivu epätoivoon. Koe se itsestäsi erillään olevana, kuin seuraisit teatteriesitystä tai elokuvaa, jossa sinä et ole pääroolissa. Anna esityksen vain mennä ohi. Älä tarraudu siihen.

Mikään ei sinua voi satuttaa, jos et anna sille itse suurta merkitystä. Opi hallittua merkitystä, merkityksen oivaltamista ja sen avulla voit käsitellä kielteisiä tunteitasi ja riippuvuuksiasi. Ne mustuttavat sielusi ja pitävät sinut vankinaan.  "

Korkein Minämme tuo esiin toisen näkökulman tapahtumiin ja neuvoo meitä ottamaan etäisyyttä ongelmiimme, jotta pysyisimme avoimina vastaanottamaan ratkaisuja. Ne tulevat esiin uudella tavalla; inspiraation kautta, sysäyksenä kohti ihmisiä, joilla on samanlainen ajatusmaailma kuin omamme. Kohtaamme opettajia, sielunkumpaneita, jotka auttavat kehityksessämme.

 " Pysy positiivisena, koska negatiivisuudella ruokit tietämättäsi negatiivisia, pimeyden olentoja, jotka saavat ruokansa meidän negatiivisista tavoistamme toimia. "

 

Avainsanat: Korkeampi Enkeliminä

Koe polulla kulkemisessa ja menneet elämät

Sunnuntai 2.5.2010 klo 13:37 - Koonnut Rita

Koe polulla kulkemisessa.

 Kulkiessani metsässä tulen luolan suulle, jossa odottaa luolanvartija. Hän toivottaa minut tervetulleeksi ja sanoo jo odottaneensa minua. Jotenkin tiedän, että tämä on Luomisenluola, josta olen kuullut puhuttavan.

" Minulla on sinulle peli. Oletko kiinnostunut pelaamaan sitä? "

Vastaan, että totta kai.

" Sinun on kuljettava luolan läpi polkua pitkin ja tultava uloskäynti aukosta ulos. Sinulla on aikaa yksi Maan tunti. " 

Katson luolaan ja näen kapean, suoran polun, joka johtaa aukolle. Matka on lyhyt, muutaman sadan metrin pituinen. Kulkea luolan läpi uloskäynnille ! Helppo juttu.

Aikaa on niin reilusti, että voin pysähtyä ja katsella hieman ympärilleni. Totuttuani luolan hämärään valaistukseen, näen ympärilläni monia värejä ja kuulen myös ääniä. Minullahan on tunti aikaa, tästä kestää vain 15 min päästä uloskäynnille. Pysähdyn hetkeksi tutkimaan, mitä oikein kuulin.

Oikealla puolellani on teline täynnä kauniita, hehkuvia kristalleja. Poistun polulta ja tutkin noita sauvamaisia kristalleja. Jokaisessa on erikoista kirjoitusta, kuin arabian kieltä. Koskettaessani kristallia se tempaa minut mukaansa ja näen sotia, suurpaloja, valoa pimeää vasten, monien olentojen nimiä. Mikä kokemus! Minun on vaikea päästää irti kristallista, se vetää minua puoleensa ja on vaikea vastustaa sitä.

Palaan polulle ja huomaan, että kokemus on vienyt vain hetken aikaa. Minulla on vielä mielestäni runsaasti aikaa.  Jatkaessani eteenpäin, kuulen jonkin äänen. Ääni pysäyttää minut, koska tunnistan sen. Se on äitini ääni. Vasemmalla on joukko kristalleja ja tunnistan äitini kristallin, vaikka siinä on outoa kirjoitusta. En voi vastustaa kiusausta koskettaa kristallia, vaikka tiedän sen olevan liian henkilökohtaista. Samassa näen äitini Maassa viettämät vuodet ja myös sen elämän, jossa äitini on nyt.

Huomaan, että isäni kristalli on äidin kristallin vieressä ja kosketan sitäkin saaden samanlaisen kokemuksen.

Aika alkaa käydä vähiin ja minun täytyy jatkaa matkaani. Olen vain muutaman askeleen päässä aukosta, kun kuulen oman ääneni.

Omassa kristallissani on henkilökohtainen henkinimi, astraalinimeni. En millään voi olla koskettamatta omaa kristalliani. Voisitko sinä olla tekemättä sitä?

En tietenkään ehdi uloskäynnille ajoissa, vaan jään tutkimaan ja nauttimaan menneistä elämistäni; siitä kuka olen ollut ja mitä minun oli tarkoitus olla. Ymmärrän yleiskuvan siitä, keitä isäni ja äitini ovat olleet menneissä elämissään ja kuka olen ollut heidän elämissään.

Olipa hieno kokemus, mutta harmi, etten ehtinyt ajoissa ulos, enkä voittanut peliä!

Jos saan vielä pelata luulen, että peli menisi toisin. Kuitenkaan en ymmärrä, että peli jatkuu koko ajan, olen yhä mukana pelissä.

 

Mitä tarina kertoo?????

Polku ehkä mielestäsi kertoo ihmisen elämää ja uloskäynti elämän päättymistä.

Polku kuvaa tosiaan elämää, mutta uloskäynti kuvaakin ymmärtämistä, itseoivallusta, valaistumista ja tulevaisuuden muuttamista tässä ja nyt.

Tarinan minä edustaa ihmistä, jolla on näennäisen suoraviivainen tehtävä; kävellä polkua alusta loppuun kuluttamatta oikeastaan juurikaan aikaa ympärillleen katselemiseen - koska silloin pääsee perille.

Olemme korkeassa asemassa olevia olentoja kulkemassa planeetalla ja taipumuksenamme on tehdä päinvastaista ja käyttää paljon aikaa menneisyyden tutkimiseen ja lumoutua siitä.

On kerättävä tietoa apuvälineeksi omia toimintojamme varten. Ei ole tarkoitus tutkia oman tukiryhmän jäseniä niin, että se pysäyttää oman kehityksemme. On tärkeää oivaltaa, että kaikki menneet kokemukset ovat tehneet meistä sen, mitä olemme tänään.

Jotta voisi löytää omat yksilölliset syynsä täällä oloon, nostaa planeetan värähtelyä ja edetä itseoivalluksessa, niin emme todellakaan voi käyttää kaikkea aikaamme tutkia mennyttä.

Siksi täällä oloa varmaankin kutsutaan " työksi ", koska häiriötekijät ovat niin vastustamattomia.

Koe on siis polulla kulkemisessa ja siinä, että selviää uloskäynnille.

 Peli jatkuu siis koko ajan ja olet yhä mukana tuossa pelissä.......

 

 

Avainsanat: Koe ja polku ja menneet elämät