Kuka olisit, jos saisit olla sinä?

Torstai 9.11.2017 - Rita

Kuka olisit, jos saisit olla sinä?

Muutan tuota hieman.

Kuka olisit, jos sallisit itsesi olla sinä, se, joka oikeasti olet?

Oletko tietoinen rooleista, joita olet omaksunut itsellesi? Olet isä, äiti, lapsi, tytär, poika, sisar, veli, puoliso, rakastaja, rakastajatar, yksinelävä, ystävä, maisteri, työläinen, esimies, johtaja....

Hengitä muutaman kerran rauhallisia syviä tietoisia hengityksiä ja huomioi kaikki tunteet, jotka eri roolien kohdalla nousee, huomioi tunteesi ja puhalla ne uloshengityksellä pois. Kaikki jännittyneisyys ja tunteet, jotka eivät tunnu hyvälle. Älä analysoi niitä, salli niiden vain mennä, päästä irti.

Huomio myös ne tunteet, jotka nousevat, kun sallit niiden mennä. Voinko päästää niistä irti? Mitä tulee tilalle? Mitä teen seuraavaksi? Olenko sen arvoinen, teenkö tämän väärin....? Salli kaiken tuon vain virrata pois ilman, että työskentelet niiden kanssa.

Heräät yöllä, et saa unta enää. Päiväsi on aikataulutettu, teet luettelon kaikesta. Aikasi on kortilla. Ahdistaa, masentaa, väsyttää, et saa kunnolla henkeä, henki ei kulje....

Kaikki tuo ei ole sinä, sinun, kannat hyvänä ihmisenä toisten ihmisten asioita. Kysy joskus itseltäsi: " Onko tämä minun?" Sanon sinulle, että se ei ole sinun. Ainoastaan se, minkä valitset, se on sinun. Sinussa on niin paljon hyvyyttä. Sydämesi on kuitenkin pinttyneen lian ja tervan peitossa, koska kannat asioita, jotka eivät ole sinun. Tuo pinttynyt lika estää sinua näkemästä kuka olet, estää oivaltamasta valaistumista.

Salli itsesi olla aidosti sinä, tehdä niitä asioita, joita oikeastaan haluat tehdä. Olet niin paljon suorittanut elämässä sellaista, mitä oletat toisten vaativan sinulta ja miellyttääksesi muita tehnyt asioita oman itsesi kustannuksella.

Päästä irti ja salli oman aidon itsesi tulla esiin. Voit silloin niin paljon paremmin. Tee se itsesi vuoksi pelkäämättä, että olet itsekäs.

Avainsanat: ahdistus, masennus, salliminen, roolit elämässä

Itsen aika.

Torstai 28.9.2017 - Rita

Lopeta yrittämästä niin kovasti, paholaiset eivät ole sinun. Olet tietoisuuden pioneeri ja tajuat Elämän Taiteen kirjoittamalla, musisoimalla, maalaamalla, piirtämällä, näyttelemällä....

Itsenä olemisen taide on olemista se, joka sinä olet, jumalainen olento ja on aika oivaltaa se itse. Salli itsesi olla se, joka olet ---on Itsen Aika -- Tietoisuuden aika-- Tietoisuus Itsestä.

Nouseeko pelko siitä, rakastanko itseäni? Kunnioitanko itseäni? Oivallanko itseni erillä tavalla kuin ennen? Menetänkö oman identiteettini? Oivallanko itseni sellaisella taiteellisella tavalla, koska en ole taiteilija? Tulenko yhteyteen itseni kanssa? Hyväksy ja salli itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Sanotaan, että on pahaa rakastaa itseään, sinun tulisi rakastaa toisia, palvella heitä ja pelastaa maailma. - Auttamalla itseäsi autat koko maailmaa. Kaikki lähtee sinusta.

Olet ollut mukana New Age:ssä monessa elämässä, koska tuo aika alkoi Yeshuan ajoista 2000 vuotta sitten. Olet auttanut tuomaan Kristus - tietoisuutta ja siksi olet lukemassa myös tätä kirjoitustani.  New Age toi ihmiskunnan lähemmäksi jumalallisuutta, koska ennen sitä ei ollut jumala- konseptia - jumala ei ollut osa luontoa ja ihminen koki olevansa maassa rangaistuksena jostain. Moni kokee sitä vieläkin. Niin syvällä alitajunnassa nuo uskomukset ovat.  New Age toi lähemmäksi jumalallisen ja ihmisen ja avasi monia ovia jokaisen ulottuville.

Tietoisuus alkaa siitä, että olet olemassa täällä.

Olet täällä ja tunnet sen. Kuinka tulit tänne, sillä ei ole väliä. Sinä olet olemassa täysin suvereenina olentona. ( Ei - olet olemassa ykseydessä toisten kanssa, olet täysin oman itsesi ykseys)

Tietoisuudessa ei ole energiaa. Valta, voima on harhaa, eikä sitä ole muilla tasoilla. Sinä olet luoja ja vedät tietoisuutesi määrän mukaisesti energiaa. Siispä lisää tietoisuuttasi koskien rahaa, suhteita....terveyttä...

On paljon häiriötekijöitä, jotka harhauttavat. Ei ole tarvetta saada energiaa muilta kuin itsessä on. Vapaus omista rajoituksista, menneisyydestä... salli itsesi rakastaminen ilman ehtoja.

Tee tilaa omalle Valokehollesi. Salli itsesi mennä ihmis - mielen tuolle puolelle ja salli tietäminen aina kuin sen tulee tietää.

Salli itsesi olla suurinta rakkautta. Avaa itsesi takaisin itseesi. Vastaanota itsesi, hyväksy itsesi ja ole myötätuntoinen. Sinä tiedät jo tämän ja juuri tuo tietäminen on johtanut sinut tähän, lukemaan tätä...

Salli Sielusi tulla luoksesi. Sielusi - Minä Olen olemuksesi on vastuussa ja kaikki kokemuksesi ovat tarkoituksen mukaisia.

Avainsanat: sielu, tietoisuus, häiriötekijät, energia, Valokeho, elämäntaide

Luonnonvoimat

Lauantai 12.8.2017 - Rita

Luonnonvoimat ovat elämän voimaa, kasvien maailman suojelijoita, jotka kuolevat, jos kokevat liikaa surua. Luonnonvoimat voivat ottaa kasvien muodon, nestemäisen olomuodon, kevyen ilman muodon tai kiinteän muodon, jolloin me näemme heidät erilaisina muotoina ja kokoisina keijuina

Keijut saattavat esiintyä veden äärellä. He rakastavat paikkoja, joissa on kukkia, missä puut ovat vahvoja ja usein paikkaan liittyy ajattomuuden tunne ja pyhyyden leima. Paikkaan liittyy erilaisia värejä, energiaa, valoa, värähtelyä, jota et ennen ole kokenut. Liike on nopeaa ja ei - niin kiinteää....

Olet keijujen maailmassa.....aurinko laskee ja ilta alkaa laulaa lauluaan, kun yö laskeutuu veden ylle.... pienen pienet pikku-ihmiset siipineen aloittavat tanssinsa ... heidän pienten kellojen helinää muistuttavat musikaaliset äänet... nauru helisee....veden, koko paikan yllä...metsän värit muuttuvat valon vaikutuksesta....

Luonnonvoimat ovat eläviä organismeja, jotka elävät yhteydessä puihin ja kasveihin. Kasvit erittävät tuoksuja, jotka karkoittavat pois haitalliset hyönteiset ja houkuttelevat ihanalla tuoksullaan hyödyllisiä luokseen.

Kasveilla ja puilla on niitä suojelevat ja hoivaavat henget, joiden kanssa keijut työskentelevät yhdessä. Keijut rakastavat taiteita ja ihmisen laulua. Laulu on avain. Keijut lumoutuvat naurustamme ja lauluistamme, joilla herättää keijujen huomion. Keijut rakastavat katsella luonnossa maalaavaa ihmistä. Keijut eivät pidä komentelusta, joten lähestyminen oikealla tavalla kunnioittavasti ja puhtain aikomuksin. Vain puhdassydämiselle ihmiselle keijut ilmaantuvat.

Erottavan verhon oheneminen saa aikaan sen, että on mahdollista nähdä menneitten aikojen keijuja... voit siis todentaa katselemalla keijua, että ne ovat olemassa tänäkin päivänä. On olemassa ilman, veden,maan, tulen elementtaaleja.... ohuissa haituvissa ilmassa, koskien virtaavassa vedessä muodostuvissa kuplissa, maassa jalkojesi alla .... jopa salaman välähdyksessä...Verhon ohennuttua, jotkut ottavat ihmisen muodon ja ehkäpä olet nähnyt sellaisia ihmisen muodossa olevia keijuja... ovat kiinnostuneita kierrätyksestä, luonnon hyvinvoinnista...ovat ympäristöaktivisteja...

Keijut voivat olla ilkikurisia ja ne ovat tavattoman uteliaita. He pelkäävät meitä ihmisiä ja pitävät meitä petoina ja siksi eivät näyttäydy meille. Jos pyydät palvelusta keijuilta, ne vaativat sinulta palkkion avustaan. Älä siis ihmettele, jos jokin korusi katoaa.... keiju on hakenut vastalahjansa....Keijut rakastavat kaikkea mikä kiiltää....rakastavat kristalleja niiden sädehtivän valon vuoksi ihan samalla tavalla kuin ihminen rakastaa timantteja.....

Avainsanat: elämänvoima, keijut, vedenhenki, ilmanhenki, maanhenki

YSTÄVIÄ

Lauantai 21.5.2016 - Rita

OLET SAANUT PALJON YSTÄVIÄ ELÄMÄSI AIKANA JA TULET SAAMAAN NIITÄ PALJON LISÄÄ. VOIT OLLA YLPEÄ TÄSTÄ.

MUTTA VOIT TURVALLISESTI MONIN KERTAISTAA HEIDÄN MÄÄRÄNSÄ SEITSEMÄLLÄ PALJASTAAKSESI SALAISTEN IHAILIJOIDEN MÄÄRÄN, JOTKA RAKASTAVAT SINUA KAUKAA.

MONIN KERTAISTAA 100 NIIDEN IHMISTEN MÄÄRÄN, JOITA OLET INSPIROINUT JA 10.000 KATTAAKSESI NIIDEN ELÄMIEN MÄÄRÄN, JOITA OLET PARANTANUT PARANTAMALLA OMAA ELÄMÄÄSI JA TÄMÄ......

MINÄ OLEN HYVIN YLPEÄ SINUSTA..

JA OLEMME VASTA OIKEASTAAN ALOITTANEET...

MAAILMANKAIKKEUS

Avainsanat: ystävät, elämä, ihminen, ihailla, parantaa

KUN ELÄMÄ SATUTTAA

Perjantai 20.5.2016 klo 12:29 - Rita

KUN ELÄMÄ SATUTTAA, KUN ELÄMÄ HÄMMENTÄÄ SINUA.

KUN TUNTUU, ETTEI MIKÄÄN TOIMI.

NE OVAT VAIN MERKKEJÄ MINULTA, IKÄÄN KUIN TAPUTTAISIN SINUA OLKAPÄÄLLE TAI KUISKAISIN KORVAASI, YRITTÄISIN OSOITTAA, ETTÄ JOTAKIN TÄRKEÄÄ, TODELLA TÄRKEÄÄ ON TULLUT VÄÄRIN YMMÄRRETYKSI.

TÄMÄ HUOMIO ON VAIN SILTÄ VARALTA, ETTÄ YHTENÄ PÄIVÄNÄ, JOSSAIN EI KERTAKAIKKIAAN OLE MITÄÄN JÄRKEÄ.

MAAILMANKAIKKEUS.

Avainsanat: elämä, satuttaa, hämmentää, merkkejä, maailmankaikkeus

AIKA JA PAIKKA

Perjantai 20.5.2016 klo 12:15 - Rita

KUN MAAILMA OLI NUORI, TAIVAAN  MEREN JA LUMEN MAAN VÄLISSÄ OLI VALTAKUNTA, MISSÄ JUMALAT JA IHMISET ELIVÄT YHDESSÄ.

SIELLÄ KRUUNU EI VÄLTTÄMÄTTÄ OLLUT KUNINKAAN MERKKI - JA HAARNISKA SAATTOI OLLA PELKKÄ VALEPUKU.

HERTTUAAT UNEKSIVAT PETOKSISTA.

MAHTAVAT KENRAALIT TAISTELIVAT URHEASTI MUTTA KUNNIATTA.

JA VIATON TYTTÖKIN SAATTOI SORTUA HUONOILLE TEILLE.

OLI VAIKEA EROTTAA YSTÄVÄ VIHOLLISISTA.

JUMALAT KUULIVAT LUPAUKSET, JOITA SILLOIN ANNETTIIN.

SAMOIN VALHEET.

KOHTALON VOI MUUTTAA.

JOSKUS AIKA VIRTAA TAKAPERIN.

LUMI VOI PUDOTA KEVÄÄLLÄ.

ELÄMÄ UUDISTAA ITSE ITSENSÄ.

JA KOHTALOMME ON OMISSA KÄSISSÄMME.

VALITSE UUDESTAAN.

JA VALITSE VIISAASTI.

Avainsanat: kohtalo, aika, lumi, elämä, maailma, taivaan meri, lumen maa,

Korkeampi Enkeliminä ( Korkein Minä. Pyhä Henki )

Tiistai 1.6.2010 - Rita

Korkeampi Enkeliminä = Vapaa Itse ( Pyhä Henki )

Tähän mennessä olemme pystyneet tutkimaan vain omaa galaksiamme. Aivomme ovat muodostuneet niin, että emme pysty ymmärtämään Jumalan suuruutta, emme pysty näkemään sitä esimerkiksi silmillämme.  Näin kaikki se mitä aivomme eivät pysty käsittelemään katoaa muististamme kuin harhanäky.

Jumala on täydellinen olento, jolla on henki, sielu ( sekä maskuliininen että feminiininen puoli) sekä materia. Jumalan materiaa ovat koko maailmankaikkeus, planeetat,ihmiset. Jokainen planeetta , tähti on elävä olento.

Korkeimmat Minämme = Vapaa Itse, syntyvät kun kaksi Jumalallista osaa yhtyvät. Syntyvät ns. pienet jumalat, Korkeimmat Minät.  Ne jakautuvat henkiseen ja sielulliseen olemukseen, jotka molemmat heijastuvat läpi tasojen. Siellä ne ovat kuin horroksessa ja odottavat, että Korkein Minä  viidennellä tasolla saa sieluosansa heräämään maaplaneetalla.

Viidenessä tasossa Korkeimmat Minät ovat täydessä tietoisuuden tilassa ja lähettävät sieluosansa heijastuksen syntymämme kautta kolmannelle tasolle, joka on se taso, jossa elämme ja kehitymme. Olemme siis Korkeimman Minämme = Vapaan Itsen  heijastuma fyysisesti, sielun ja sen asuttaman kehon kautta.

Korkeampi Enkeliminämme syntyy siis Jumalan henki -ja sieluenergian yhdistymisestä. Olemme Jumalan kuvia ja kaltaisia, Hänen lapsiaan, joille Hän on antanut vapaan tahdon, joka puuttuu enkeliolennoílta. Korkein Minä lähettää sielunsa heijastuksen, siis ihmisen, materian maailmaan keräämään kokemuksia. Erilaisten oppituntien kautta sielu saavuttaa tilan, jossa se jälleen voi yhdistyä henkiseen osaansa.

Olemme täysin unohtaneet alkuperämme uppoutuessamme maallisiin nautintoihin ja eksyneet harhakuvien maailmaan. On tärkeää sielun elää negatiiviset ja positiiviset maalliset kokemukset, jotta se oppii erottamaan ne toisistaan ja tekemään valintoja.

Jokaisella on yksi ja ainoa Korkein Minä. Korkein Minämme ottaa meihin yhteyttä monin eri tavoin.  Positiivinen tunne on ensimmäinen merkki yhteydenotosta.  Positiivisuus vaikuttaa tunnemaailmaan muuttaen sitä voimakkaasti. Valoisat unet, jotka eivät unohdu, ovat merkki Korkeimman Minän yhteydenotosta.

Usein pyydämme hänen apuaan, mutta olemme sulkeneet itsemme niin, ettemme voi ottaa apua vastaan. Vain silloin kun avaamme sielumme hänelle, hän voi auttaa, sykimme samassa tahdissa hänen kanssaan.

" Jos koet  tai näet tapahtuvan jotain mikä satuttaa sinua, älä vaivu epätoivoon. Koe se itsestäsi erillään olevana, kuin seuraisit teatteriesitystä tai elokuvaa, jossa sinä et ole pääroolissa. Anna esityksen vain mennä ohi. Älä tarraudu siihen.

Mikään ei sinua voi satuttaa, jos et anna sille itse suurta merkitystä. Opi hallittua merkitystä, merkityksen oivaltamista ja sen avulla voit käsitellä kielteisiä tunteitasi ja riippuvuuksiasi. Ne mustuttavat sielusi ja pitävät sinut vankinaan.  "

Korkein Minämme tuo esiin toisen näkökulman tapahtumiin ja neuvoo meitä ottamaan etäisyyttä ongelmiimme, jotta pysyisimme avoimina vastaanottamaan ratkaisuja. Ne tulevat esiin uudella tavalla; inspiraation kautta, sysäyksenä kohti ihmisiä, joilla on samanlainen ajatusmaailma kuin omamme. Kohtaamme opettajia, sielunkumpaneita, jotka auttavat kehityksessämme.

 " Pysy positiivisena, koska negatiivisuudella ruokit tietämättäsi negatiivisia, pimeyden olentoja, jotka saavat ruokansa meidän negatiivisista tavoistamme toimia. "

 

Avainsanat: Korkeampi Enkeliminä

Koe polulla kulkemisessa ja menneet elämät

Sunnuntai 2.5.2010 klo 13:37 - Koonnut Rita

Koe polulla kulkemisessa.

 Kulkiessani metsässä tulen luolan suulle, jossa odottaa luolanvartija. Hän toivottaa minut tervetulleeksi ja sanoo jo odottaneensa minua. Jotenkin tiedän, että tämä on Luomisenluola, josta olen kuullut puhuttavan.

" Minulla on sinulle peli. Oletko kiinnostunut pelaamaan sitä? "

Vastaan, että totta kai.

" Sinun on kuljettava luolan läpi polkua pitkin ja tultava uloskäynti aukosta ulos. Sinulla on aikaa yksi Maan tunti. " 

Katson luolaan ja näen kapean, suoran polun, joka johtaa aukolle. Matka on lyhyt, muutaman sadan metrin pituinen. Kulkea luolan läpi uloskäynnille ! Helppo juttu.

Aikaa on niin reilusti, että voin pysähtyä ja katsella hieman ympärilleni. Totuttuani luolan hämärään valaistukseen, näen ympärilläni monia värejä ja kuulen myös ääniä. Minullahan on tunti aikaa, tästä kestää vain 15 min päästä uloskäynnille. Pysähdyn hetkeksi tutkimaan, mitä oikein kuulin.

Oikealla puolellani on teline täynnä kauniita, hehkuvia kristalleja. Poistun polulta ja tutkin noita sauvamaisia kristalleja. Jokaisessa on erikoista kirjoitusta, kuin arabian kieltä. Koskettaessani kristallia se tempaa minut mukaansa ja näen sotia, suurpaloja, valoa pimeää vasten, monien olentojen nimiä. Mikä kokemus! Minun on vaikea päästää irti kristallista, se vetää minua puoleensa ja on vaikea vastustaa sitä.

Palaan polulle ja huomaan, että kokemus on vienyt vain hetken aikaa. Minulla on vielä mielestäni runsaasti aikaa.  Jatkaessani eteenpäin, kuulen jonkin äänen. Ääni pysäyttää minut, koska tunnistan sen. Se on äitini ääni. Vasemmalla on joukko kristalleja ja tunnistan äitini kristallin, vaikka siinä on outoa kirjoitusta. En voi vastustaa kiusausta koskettaa kristallia, vaikka tiedän sen olevan liian henkilökohtaista. Samassa näen äitini Maassa viettämät vuodet ja myös sen elämän, jossa äitini on nyt.

Huomaan, että isäni kristalli on äidin kristallin vieressä ja kosketan sitäkin saaden samanlaisen kokemuksen.

Aika alkaa käydä vähiin ja minun täytyy jatkaa matkaani. Olen vain muutaman askeleen päässä aukosta, kun kuulen oman ääneni.

Omassa kristallissani on henkilökohtainen henkinimi, astraalinimeni. En millään voi olla koskettamatta omaa kristalliani. Voisitko sinä olla tekemättä sitä?

En tietenkään ehdi uloskäynnille ajoissa, vaan jään tutkimaan ja nauttimaan menneistä elämistäni; siitä kuka olen ollut ja mitä minun oli tarkoitus olla. Ymmärrän yleiskuvan siitä, keitä isäni ja äitini ovat olleet menneissä elämissään ja kuka olen ollut heidän elämissään.

Olipa hieno kokemus, mutta harmi, etten ehtinyt ajoissa ulos, enkä voittanut peliä!

Jos saan vielä pelata luulen, että peli menisi toisin. Kuitenkaan en ymmärrä, että peli jatkuu koko ajan, olen yhä mukana pelissä.

 

Mitä tarina kertoo?????

Polku ehkä mielestäsi kertoo ihmisen elämää ja uloskäynti elämän päättymistä.

Polku kuvaa tosiaan elämää, mutta uloskäynti kuvaakin ymmärtämistä, itseoivallusta, valaistumista ja tulevaisuuden muuttamista tässä ja nyt.

Tarinan minä edustaa ihmistä, jolla on näennäisen suoraviivainen tehtävä; kävellä polkua alusta loppuun kuluttamatta oikeastaan juurikaan aikaa ympärillleen katselemiseen - koska silloin pääsee perille.

Olemme korkeassa asemassa olevia olentoja kulkemassa planeetalla ja taipumuksenamme on tehdä päinvastaista ja käyttää paljon aikaa menneisyyden tutkimiseen ja lumoutua siitä.

On kerättävä tietoa apuvälineeksi omia toimintojamme varten. Ei ole tarkoitus tutkia oman tukiryhmän jäseniä niin, että se pysäyttää oman kehityksemme. On tärkeää oivaltaa, että kaikki menneet kokemukset ovat tehneet meistä sen, mitä olemme tänään.

Jotta voisi löytää omat yksilölliset syynsä täällä oloon, nostaa planeetan värähtelyä ja edetä itseoivalluksessa, niin emme todellakaan voi käyttää kaikkea aikaamme tutkia mennyttä.

Siksi täällä oloa varmaankin kutsutaan " työksi ", koska häiriötekijät ovat niin vastustamattomia.

Koe on siis polulla kulkemisessa ja siinä, että selviää uloskäynnille.

 Peli jatkuu siis koko ajan ja olet yhä mukana tuossa pelissä.......

 

 

Avainsanat: Koe ja polku ja menneet elämät