Jokainen elämä on kultaa

Share |

Perjantai 31.7.2020 - Rita


Jokainen elämä on kultaa

Jokainen elämä on kultaa, kullan arvoinen. Jokainen elämä, johon olet yhteydessä, on kultaa. Sinun elämäsi on samaa energiaa kuin kosmos. Salli itsesi tuntea tuo energia, kun se virtaa lävitsesi. Ihana ja kaunis elämä. 

Opettele soittamaan oman itseäsi melodiaa. Kukaan ei ole kirjoittanut kirjaa ""Kuinka soitan itseäni". Kuuntele omaa musiikkiasi ja toimi sydämestäsi.  Kun opit kuulemaan omaa vaistoasi, sinä kuuntelet itseäsi, omaa elämääsi. Musiikki, jota kuulet, on harmoonista luonteeltaan ja kantaa sinut suhteeseen niiden kanssa, jotka ovat harmoniassa sinun olemuksesi kanssa. 

Mitä enemmän kuulet omaa sointia ja harmoniaa, sitä selkeämmäksi tulee  musiikki, joka  virtaa elämääsi - suloinen melodia. Luota tuohon melodiaan. Jos jokin melodia ei miellytä sinua, siitä on sinulle hyvin vähän apua. Siirry pois siitä.

On olemassa Valo, joka on osa luomista. Se on tuo eheyttävä valo, valkoinen tai kirkas valo,  johon monet ihmiset viittaavat. Sinulla on kyky siirtää tuota valoa kaikkiin ihmisiin, joita kosketat, joihin olet yhteydessä. Nyt kuitenkin sinä kosketat heidän mieltää, mutta et sydäntä.  Keskityt liikaa tulokseen, mutta et prosessiin. Älä ajattele tuloksia.  Älä keskity tuloksiin, koska se ohjaa sinua "väärään" suuntaan.

Kun keskityt " kun" ja "koska", asetat rattaat hevosen eteen; ajattelet tulosta mutta et prosessia. Prosessi saa aikaan tulosta. Ei toisin päin.  Sinun on ehkä vaikea uskoa tätä.

Prosessin tarkoitus on itse prosessi, ei tulos. Tulos on prosessin lahja sinulle. Prosessi on sinua varten siksi, että vapautat itsesi. Prosessissa on kyse oman elämäsi löytämisestä. Onko olemassa tarve tuntea olonsa voimakkaaksi?  Mikä elämässäsi on, joka tarvitsee tuota voimaa? Mitä on jättänyt tyytymättömyyttä? Salli itsesi vapauttaa kaikki tuo tarve tuntea olevansa voimakas, koska voima on illuusiota, johon sinut on saatu uskomaan. Kun päästät irti  voiman, vallan tarpeesta, ovi avautuu puhtaampaan energia muotoon, jossa ei ole pakottamista, yrittämistä, puskemista, taistelua tuulimyllyjä vastaan.

Olet omaksunut tai omaksut parhaillaan taitoja, kuinka selvitä ja toimia vilkkaassa ja kovassa liikenteessä, töykeiden, karkeiden ihmisten kanssa, sodissa, nälänhädässä, huonolla säällä, huonoissa parisuhteissa, suhteissa, joissa on fyysistä ja henkistä hyväksikäyttöä. 

Salli Valosi loistaa ja muut näkevät sen.

" Mitä olet etsinyt, olet sinä itse, ja se, sinä itse, on myös etsinyt sinua."

Viisaus on sydän ja sielu ja kauneus.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1678.jpg

Avainsanat: elämä, rakkaus, valo,