Rakkaus ... aina vain Rakkaus

Share |

Lauantai 25.7.2020 - Rita


Rakkaus ... aina vain Rakkaus

Rakkaus voittaa kaiken ja kulkee kaikilla poluilla lempeästi ja vastustamattomasti ja tätä teet, kun koet Rakkauden lumoavan kentän ympärilläsi ja sallit sen tehokkasti ratkaista kaikki ongelmat, murheet ja jännittyneisyydet.

Heräämis prosessi kohti tiedostamista on ollut valtavaa 2-5 vuoden aikana vaikka kun seuraa mediaa ja sen välittämiä uutisia tuhoista ja monista silmittömistä vihan ilmaisuista voisi päätellä toisin. Kuitenkin on hyvä muistaa, että tämä on osa illuusiota, jonka kanssa väsymättä työskentelet omilla rakastavilla ajatuksillasi, sanoillasi ja teoillasi.

Hengitä nyt oikein syvään muutamia kertoja ....vain hengitä niin, että ilma menee alas vatsaan saakka .... hengitä ja salli itsesi tuntea Rakkauden kenttä ympärilläsi ...hengitä tuota kenttää sisääsi ... hengitä Rakkautta sisään .. vain hengitä .. tunne, kuinka kenttä vastaa sinulle, resonoi kanssasi ... hengitä ja luota omiin tunteisiisi .. hengitä ja salli ... hengitä ja luota....

Salli Rakkauden tuudittaa sinua, syleillä ja ympäröidä sinut kokonaan  ... hengitä oikein syvään .. antaudu tuolle lumoavalle Rakkaudelle .. ja vain hengitä -- antaudu tuohon lumoavaan Rakkauteen täysin .....

Antautumalla Rakkauden lumoavaan tunteeseen oivallat oman olemuksesi olemassaolon. Rakkaus virtaa runsaana omasta keskuksestasi ja kaikkien rakastavien henkiolentojen tasojen kautta, joita kutsut elämääsi. 

"Vain pimeässä huoneessa voi kynttilä ilmaista omaa Valoaan. Kuinka tietäisit olevasi Valoa, jos ei olisi pimeyttä? Kuinka kynttilä voi ilmaista itseään Valona, kun se on Valon ympäröimänä?"

Haluatko kokea itsesi rakkauden oivaltamisen?

Verkkokurssini aiheesta: Rakkauden matka itsesi rakastamiseen 

Kuva: Tsutomu Kimura

2010-01-11_16.00.31.jpg

Avainsanat: rakkaus,