Kaukaiset keijuserkkumme - uusi verkkokurssi

Share |

Lauantai 1.8.2020 - Rita


Uusi verkkokurssi - Kaukaiset keijuserkkumme. -

(klikkaa kurssille sanaa - Kaukaiset keijuserkkumme)

Oletko koskaan edes ajatellut tällaista yhteyttä olevan olemassa? Minulle se oli aika ihana kokemus ja haluan jakaa sen kanssasi. 

Mukana on voimakas kivikehä -kokemus, joka on äänitteen muodossa. Minulle tuosta kokemuksesta tuli sen todellisuuden, jossa elämme, aivan uudella tavalla tunteminen ja kokeminen. Kaikki ei ole sitä, miltä maan päällä asiat näyttävät olevan. 

Tämä on jatkoa – KEIJUJEN, HALTIOIDEN JA LUONNONHENKIEN LUMOTTU MAAILMA – kurssille, mutta uusi kurssi ei edellytä aikaisemman kurssin läpikäymistä. 

Tämä kurssi on syntynyt kokemuksista ja keskusteluista, joita minulla on ollut keijun kanssa ja nämä keskustelut muuttivat täysin minun käsitystäni keijujen maailmasta ja omasta fyysisestä maailmastamme. 

Keiju kertoi yhteydestä, joka on alkanut aikojen alussa ja miksi olemme kuin “serkkuja” keskenämme. Kurssilla saat tietoa yhteisestä historiastamme muinaisista ajoista lähtien ja yhteisistä esi-isistämme. Keitä he olivat ja mistä he tulivat, sain paljon uudenlaista tietoa asiasta.  

Mitä keijut oikein ovat? Tämä keiju ei ollut pieni siivellinen olento vaan lähes kaksimetrinen olento. Hän ei ollut myöskään luonnonhenki eikä henkiopas. Minua pyydettiin heti päästämään irti kaikista tavoista, jolla me ihmiset näemme keijut. 

Kivikehät ovat aina kiehtoneet minua ja se oli yksi syy, miksi keiju lähestyi minua. Sain kuulla, mikä merkitys kivikehillä on ollut ja mikä niiden tarkoitus on vielä tänäkin päivänä. Mukana on voimallinen Kivikehä - harjoitus äänitteen muodossa, joka on elämään vaikuttava kokemus. 

Kuinka virittäytyä tähti energioihin – harjoitukset, joita saat, tuovat tähtitaivaan ja tähdet uudella tavalla lähelle, voit tuoda ne elämääsi ja löytää ja tiedostaa, mitä kaikkea sinussa itsessäsi onkaan.   

Taika ja Joulupukki –miten ne liittyvät toisiinsa? Mitä on taika? Merlin? Sekin selviää. Legendat ja muistot ovat myös asioita, joita käsitellään kurssin aiheissa. 

Oletko valmis vastaaottamaan elämän tuomia mahdollisuuksia? Kuinka vastaaottaa hyvät ja huonot asiat ja pysyä tasapainossa ja harmoniassa? Haluatko löytää yltäkylläisyyttä kaikesta kokemastasi? Oletko halukas ja valmis? Tiedän, että olet. 

MITEN KURSSILLA EDETÄÄN? 

Kurssilla voit edetä ihan omaa tahtia, koska koko materiaali on heti käytössäsi. 

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka rakastavat luontoa ja haluavat löytää itsestään asioita, jotka ehkä ovat unohtuneet maailman haasteita läpikäydessä.  

Jos haluat löytää itsestäsi enemmän, kuin mitä luulet olevasi - tämä kurssi on sinulle. 

Kurssi sisältää eri pituisia äänitteitä yhteensä noin 45 min. 

PDF muodossa tekstiä 31 sivua.  

Lisäksi mukana on kirjoittamiani artikkeleita aiheesta. 

Olen yli 20 vuoden ajan saanut olla monelle henkisenä tukena ja apuna monilla tavoin. Olen kouluttautunut laajasti eri aloilla pitäen koulutuksia eri aiheisiin liittyen. 

Rita Forsberg-Kimura 

fantasy-2702997_1280.jpg

Avainsanat: keijut, verkkokurssi, koulutus,