Rakkaus

Lauantai 17.3.2018 - Rita Forsberg-Kimura

"Mitä on rakkaus?" on kysymys, jossa on syvyyttä, tarkoitusta ja arvoa ihan samalla tavalla kuin kysymyksessä: "Mitä on Luoja?" tai " Mikä on elämän tarkoitus?"

Itse asiassa nämä kolme kysymystä saavat sinut tutkimaan yli sen käsityksen sinusta itsestäsi kauas tuntemattomaan tilaan, jossa syvällistä tietoa on saatavilla. Ne johdattavat sinua matkalle tutkimaan Kaikkea Mitä On -ydinolemusta. Kysymyksesi, kuinka kaikki ymmärretään ja tunnistetaan maassa, muodostuu luomiseksi ja manifestoinniksi, miksi toimimme ja reakoimme tietyllä tavalla ja mitä olemassa olo oikeastaan on. Jotkut sielut eivät edes riskeeraa mitään kysymään sellaisia kysymyksiä, kun taas toisille ei ole olemassa maallista elämää ilman näiden kysymysten läsnäoloa ja tutkimista.

Sitä, mitä me kaikki etsimme, ei voi selittää ja kuitenkin saatamme saada syvän tuttuuden tunteen ja yhteyden, kun olemme tietoisia sydämessämme. Jokainen sielu etsii muodossa tai toisessa Luojaa, vaikka he merkitsisivät sen Allah, Jumala, Henki, Lähde, Olemassaolo, Luonto, Täyttymys tai jotain muuta.

Voimme kaikki resonoida julistuksen kanssa: " Jumala on Rakkaus ja rakkaus on Jumala." Näiden sanojen merkitys saattaa olla sinulle ymmärrettävää ja se istuu kauniisti sinun olemukseesi, eheyttää ja täydentää ja lahjoittaa sinulle vapauden olla omassa totuudessasi ja todellisuudessasi. Viettämällä hetkiä hiljaisuudessa, enkä tarkoita välttämättä meditointia, vaan hiljaa istumista ja hengittämällä rauhallisesti ja tiedostaen, sallit itsesi koskettaa rakkauden totuutta ja sitä Luojaa, joka sinä olet. 

Kirjoitus jatkuu myöhemmin: Rakkauden määritelmiä.

Rakkaudella on monta selitystä: jokainen sielu määrittelee rakkauden sellaisen näkökulman kautta, jonka heidän silmänsä valitsevat näkevän.....Rakkaudella on lukemattomia yhteyksien tasoja...Rakkautta on......

Avainsanat: rakkaus, luoja, sielu, olemassaolo, lähde, henki

Oletko tuntenut olevasi eksyksissä?

Torstai 2.11.2017 - Rita

Kun synnyit, katsoessaan silmiisi, vanhempasi eivät ymmärtäneet sitä, mitä he näkivät: puhdasta rakkautta ja selkeää, kirkasta Kristus -tietoisuutta. Tätä samaa he eivät nähneet muissa lapsissa ja se pelotti heitä.  He eivät ymmärtäneet. Tuntui oudolta katsoa puhdasta rakkautta ja tuota tietoisuutta silmästä - silmään. He eivät olleet valmistautuneet siihen voimaan, energiaan, jota kannoit. Samaa olet ehkä nähnyt oman lapsesi katseessa.

Lapsuus vuosinasi vanhemmista tuntui epämukavalta, koska oudot uni - mallisi pelottivat heitä, seurustelusi näkymättömien olentojen kanssa sai heidät miettimään, miksi olit niin erilainen kuin muut lapset.

Ja heidän energiansa sai sinut vakuuttumaan siitä, että olit erilainen, epätavallinen ja ehkäpä myös outo. Koet ehkä vieläkin, että erilaisena olo on huono asia. Ajattelit ehkä, että minussa on jotain väärää...Tunsit tämän olemuksesi ytimessä: tunsit, että et tyydyttänyt joitain vanhempiesi toiveita.

Jotakin tapahtui ollessasi noin 2 - 10 vuotias, kun toit Kristus - tietoisuuden energiaa kehoosi. Tätä tietoisuutta tarvitaan muuntamaan kaikki biologian osat. Huomasit vanhempiesi reaktion ja aloit tuntea häpeää, että olit tehnyt jotakin väärin.

Päätit sulkea oven. Jokin traumaattinen fyysinen tai emotionaalinen tapahtuma sai sen aikaan.  - Yöllä se tuntui kuinka suurin rakkaus, jota koskaan olit tuntenut, luisui ulos ja käveli luotasi pois. Tunsit olevasi eksyksissä, olit kuin kadotettu lapsi. - Suljit oven ja naulasit sen tiukasti kiinni. Tunsit suurinta epätoivoa ja suurinta menetystä, kuin koskaan aikaisemmin.

Sinussa oli vielä muisto tuoda tuo tunne yhteydestä, kristallisesta Kristus - rakenteesta - se oli sisälläsi, häpeä, jota tunsit ja oivalsit, että oli tarpeen ja turvallisempaa laittaa se syrjään odottamaan kunnes tulisi sopivampi aika.

Tämä kaikki oli suunniteltua. Et ole tehnyt mitään väärin, et virheitä, ei ollut mitään onnettomuuksia, koska oli tarpeen pitää tuo energia turvassa ja piilossa.  Jos olisit sallinut Kristus -tietoisuuden tulla esiin teini - iässä, sinut olisi ehkä tapettu tai luokiteltu hulluksi, lääkitty hiljaiseksi.  Oli tarpeen laittaa se syrjään, rakas lapsi - Kristuksen siemenen kantaja.

Anna itsellesi anteeksi: olet luonut taakkoja, parannuksia, neuvonantajia yrittäessäsi löytää sitä, mikä meni vikaan. Olet valinnut polun ja sinua kunnioitetaan sen vuoksi.

Kadotetun, menetyksen tunne ja hylätyksi tulemisen tunne - ne tulevat tuosta kokemuksesta.

Tulit maahan kantaen kristallin valkeaa energiaa, Kristus - tietoisuuden energiaa, jota tarvittiin maassa, jotta maa voisi siirtyä valmistautumis prosessiin.

Sinä et ole eksyksissä. Sinä olet se, jota olet etsinyt - kadotettua rakkautta - sielusi rakkautta sinua itseäsi kohtaan.

Avainsanat: kristustietoisuus, rakkaus, kadotetturakkaus, sielunrakkaus

Kuka on vastuussa valaistumisestasi?

Torstai 26.10.2017 - Rita

Sielusi kantaa kaiken vastuun valaistumisestasi. Sinä ihmisenä et ole siitä vastuussa. Sielusi kantaa vastuun. Olet käymässä läpi sielusi tarvitsemia kokemuksia ja nuo kokemukset saavat sielusi rakastumaan itseensä uudelleen ja uudelleen. Sielusi ei tuomitse, ei arvostele sinua mistään, koska sielu ei toimi niin. Sielu hyväksyy kaikki tapahtumat kokemuksina ja kiteyttää kaiken viisauden jokaisesta tilanteesta ja näin muodostuu syvä sielun viisaus.

Salli itsellesi Sielusi - Minä Olen - I Am - tulla luoksesi. Vastaanota vihdoinkin itsesi ja salli itsellesi suurinta rakkautta. Hyväksy itsesi ja ole myötätuntoinen itseäsi kohtaan. Sinä tiedät jo tämän, koska juuri tuo tietäminen toi sinut tähän, tänne.

Buddha opetti kärsimyksen kautta tapahtuvasta kasvusta ja elämän virrassa kulkemisesta. Yeshuan tarinalla ei ollut kovin hyvä loppu ja pelkäät ehkä sinullekin tapahtuvan samoin ja siksi viivyttelet eteenpäin menoa.  Kuthumi sekosi, mutta pääsi niin mielen ohi ja oivalsi oman valaistumisensa. Kehossa olevista valaistuneista mestareista tulee malleja muille, kuinka olla kehossa ja valaistua, kuinka olla kehollinen Mestari.

Suojelit ehkä itseäsi liiallisesta tuntemisesta ja suljit oman aistillisuutesi. Laitoit aistiilisuuden syrjään, mutta se on yhä sinussa. Rakkaus on aisti, jota ei ole muilla tasoilla. Rakkaus ei tullut Jumalalta, enkeleiltä, hengeltä, taivaasta, muista galakseista vaan rakkaus koettiin ensimmäiseksi täällä maassa. Rakkaus kohdistui ensin toiseen ihmiseen ja toisen tuomana rakkautena, mutta puuttuu ehkä rohkeutta oivaltaa itsensä rakastamisen tärkeys. Kun joku toinen tuo rakkautta, hän voi myös ottaa sen pois ja siksi kukaan ei voi viedä sinulta itsesi rakastamista, koska se on vain sinun. Tuo rakkaus on sinussa - Rakkaus on kaikkialla olemuksessasi - mutta syyllisyys, häpeä, tunne siitä, että teet jotakin väärin estää sinua oman itsesi rakastamisen sallimisessa.

Salli itsesi rakastaa itseäsi. Ole Rakkaus.

Avainsanat: vaistuminen, sielu, vastuu, rakkaus,

Ystävyys itsensä kanssa.....

Tiistai 12.9.2017 - Rita

Ole hiljaa.

Lopeta ajatteleminen ( järkeily, analysointi)

Tunne

Salli

Hengitä

Sielu halua laajentua, kokea, ilmaista iloa... Ilo tasapainottaa kehon, mielen. Tunne ilo - avoimmuus - ei naurua vaan ilon tunnetta - kevyttä rentoutuneisuutta, helpottuneisuutta - aitoa ilon aistimista.

Ilo on kaunis enkeliaistimme. Ilo säteilee, avaa sinua. Olet monilla tasoilla samanaikaisesti ja koet monia tasoja. Olet monitasoisessa ilmaisussa.

Rakkaus oa aisti. Rakkautta eivät tuo plejadilaiset, koska rakkaus on luotu täällä maassa. Olennot ympäri maailmankaikkeutta tulevat  tänne, jotta voisivat kokea rakkautta - enkelit tulevat sen vuoksi. Rakkaus on kaikkialla ihmisessä. Olemme tulleet itsemme rakastamisen kohtaan kehityksessämme.

Ihmisellä on monia haavoja sisäisessä ja ulkoisessa olemuksessaan. Kaikki taistelu itseä ja toisia vastaan, karmaa, menneitä elämiä, pelkoja, uskomuksia vastaan ovat aiheuttanut nuo haavat. Taistelit leivästä, rakkaudesta,suojellaksesi itseäsi ja olet niin tottunut taisteluun, että voi olla vaikeaa lopettaa se. Olet käynyt monia taisteluja yksinkertaisesti jäädäksesi eloon.

Sallitko itsesi olla näkyvä vai näkymätön? Alkuperäinen sydänsuru. On turvallisempaa olla näkymätön, koska silloin minua ei satuteta. Sallitko itsesi nähdä, oivaltaa oman arvosi? Minussa on jotakin väärin - Sallitko positiivisen, luottavaisen ja pysäyttämättömän minäsi ilmetä. Ei ole enää tarvetta piilotella omaa valoaan vaan on aika luottaa itseensä.

Kuuntele, mitä tuo pysäyttämätön itsesi puhuu. Miten se kannustaa sinua, tukee sinua koko ajan.  Älä kuuntele pysäyttävän itsesi negatiivista puhetta.

Älä ota mitään henkilökohtaisesti.

Kaikki muutokset tapahtuvat tasoilla, joita ihminen ei pysty käsittämään. Alitajunta estää sinua olemasta ystävä monien asioiden kanssa, olemasta ystävä itsesi kanssa. Tiedostat 20% ja 80% on alitajuista.

Avainsanat: ystävyys, rakkaus, taistelu, haavoittuvaisuus, asitiminen, näkyvä, näkymätön

Rakkaus

Perjantai 1.9.2017 - Rita

Rakkaus on jo jokaisen ihmisen sydämessä, mutta puuttuu rohkeutta hyväksyä se.

Rakkaus - uskallanko rakastaa? Olenko kuvitellut kaiken? Jos rakastan minua käytetään hyväksi, minua satutetaan kuten viimeksi. Minua petetään, minut torjutaan.... näitä nousee pintaan ja siksi moni sulkee sydämensä. Petetyksi tuleminen kuvastaa ehdollistettua rakkautta ja odotit jotain takaisin... jos rakastan sinua, mitä annat takaisin minulle? Rakkaudesta tuli vaihtokauppaa ja kaupan käynnissä siirrytään aina edullisempaan, parempaan tarjoukseen. Etsit rakkautta vääristä paikoista.

Tiedät, että rakkaus on vastaus kaikkeen ja siksi etsit koko elämäsi ajan rakkautta. Rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että näin on. Sinä, sydämesi ei ole kokenut Rakkautta itseäsi kohtaan. Kuitenkin kaikki ulkoiset kokemuksesi rakkaudesta toivat sinut tähän itsesi rakastamisen kokemukseen, salli kaiken kokemasi rakkauden viisauden syntyä.

Rakkaus on kokemus, voit vain kokea rakkauden. Kokemuksesi rakkaudesta tuovat mieleesi vanhempien rakkauden: ihanan rakkauden ...ehkä rakkauden, jossa sinua loukattiin... Kuitenkin lahjasi Hengelle on Rakkaus, koska Henki koki vasta sinun kauttasi ensimmäisen kerran rakkauden. Rakkaus luotiin täällä maassa.

Lopeta taistelu itsesi kanssa... rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että niin on...Olet aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kaikki on hyvin. Lopeta taistelu.. ei ole enää tarpeen taistella... Taistelukentällä puut palaavat, savu hälvenee, aurinko näyttäytyy ja loistaa loputtoman siniseltä taivaalta .........heijastuu veden pinnalta....

KAIKKI ON HYVIN .. salli rakkauden virrata kuin vesi putouksessa...

Kuva: Tomi Kimura

20100427_2.JPG

Avainsanat: kokemus, itsenrakastaminen, ehdollistetturakkaus

Let`s write " love" in the air

Maanantai 21.8.2017 - Rita

Ylösnoussut Mestari St. Germain kutsuu sinut kirjoittamaan " love" " rakkaus" ilmaan, maahan, veteen, ruokaan, ruohoon, puihin, kasveihin, vatsaasi, sydämeesi, kotiisi ja kodin ilmaan... kaikkialle...kirjoita love - rakkaus- tälle planeetalle ja kaikkeen elämään täällä - lemmikkeihisi, hevosiin, koiriin, kissoihin...läheistesi sydämeen....

Kirjoita rakkaus taivaalle - käytä sormeasi ja St Germainin lahjaa Violetti Liekkiä - jokeen, mereen, järviin, juomaveteen...Tämä on taajuus - ääni - muutoksen energia joka ankkuroi I Am olemuksen - Minä Olen -olemuksen tälle planeetalle ja muistuttaa Gaia, kaikkia valtakuntia, siitä ettet ole unohtanut ja jaat viestiä eteenpäin ... Love = I love you - 

Salli Gaian tietää, että muistat, salli elementaalien, puiden, kasvien eläinten tietää, että muistat ... kirjoita se seiniin, maahan.....ja kun sen ohittaa joku hän tietämättään alkaa hymyillä .....

Jaa rakkautta ..... kirjoita rakkautta...

Kiitän teitä suloiset rakkauden enkelini .. 20100903.JPG

Avainsanat: rakkaus, ystävällisyys, myötätunto

Mietteitä...

Torstai 10.8.2017 - Rita

Jos sinulle on mahdollisuus olla ystävällinen ...

ole ystävällinen.

Jos sinulla on mahdollisuus osoittaa myötätuntoa....

ole myötätuntoinen... osoita myötätuntoa..

Jos sinulla on mahdollisuus tuntea Rakkautta ...

ole Rakkaus..

Jos sinulla on mahdollisuus vain olla....

niin vain ole......

Avainsanat: myötätunto, rakkaus, ystävällisyys, ollaolemassa

Tee se itsesi vuoksi....

Tiistai 8.8.2017 - Rita

Tee se itsesi vuoksi, ei auttaaksesi Maata ... tässä on liikaa taakkaa sinulle ja jäät kiinni vaikutuspiireihin, painovoimaan.

Et ole maassa muuttaaksesi kaikkea. Tee se itsesi vuoksi, oman kokemuksesi vuoksi.... tekisitkö sen vain kokeaksesi jotain sinulle tarkoitettua? 

Et ole täällä pelastaaksesi Maata, maa ei tarvitse pelastusta - älä siis yritä olla sankari. On ollut riittävän rankkaa fyysisesti, älyllisesti, kaikella tavalla.

Tee se koska rakastat itseäsi.

Tiedän, että rakastat tätä planeettaa.

Salli ilon olla täällä kanssasi ....

muut voivat huomata tuon ilon säteilyn sinussa tai he eivät huomaa säteilyäsi, mutta säteilysi voi muuttaa heitä, jos he sallivat sen.

Sinä tarjoat vain tilaisuuden ottaa säteilysi vastaan.... voisitko sallia sen.....?

Avainsanat: rakkaus, salliminen,

OIVALLUKSIA

Perjantai 20.5.2016 klo 12:40 - Rita

OLETKO KOSKAAN OIVALTANUT, ETTÄ MILLOIN TAHANSA ANNOIT JOTAIN JOLLEKIN, ANNOIT SITÄ KOKO MAAILMALLE JA KAIKKEIN TÄRKEINTÄ, ANNOIT SEN ITSELLESI.

JA OIVALSITKO, ETTÄ JOKAINEN POLKU, JOTA KULJIT, JOKAINEN KIVI, JONKA KÄÄNSIT YMPÄRI JA JOKAINEN OVI, JOLLE KOPUTIT, TEIT SEN JOKAISELLE JA MIKÄ TÄRKEINTÄ TEIT SEN ITSELLESI.

JA LOPUKSI OIVALSITKO, ETTÄ MILLOIN TAHANSA TUNSIT RAKKAUTTA, MYÖTÄTUNTOA, HYVÄKSYNTÄÄ JOHTUEN MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ, SINÄ NOSTIT TÄTÄ KOKO PLANEETTAA KOHTI VALOA JA MIKÄ TÄRKEINTÄ SINÄ NOSTIT ITSEÄSI KORKEAMALLE VALOON.

KOP, KOP....

MAAILMANKAIKKEUS

Avainsanat: maailma, valo, oivaltaa, koputtaa, ovi, kivi, rakkaus, myötätunto, hyväksyntä

HYVÄKSYMINEN ON TÄRKEÄ OSA IHMISKUNNAN HERÄÄMISPROSESSISSA

Keskiviikko 18.5.2016 - Rita

Kaikki ovat yhtä - ovatko?

Olet kuullut tämän - me kaikki olemme yksi. Ihmisolentoina olemme erillisiä, yksilöllisiä kehollisia olentoja, jotka eivät voi sulautua toisiinsa. Tiedätkö, että et ole kehosi? Olet itse valinnut tulevasi maahan kokemaan rajoituksia ja yksinään oloa, jota keho tarjoaa, jotta voisit kokea erillisyyden ja oivaltaa, että erossa olo on epätodellista ja mahdotonta.

Etsit rakkautta ulkopuoleltasi, koska tunnet olosi niin yksinäiseksi ja olevasi erossa.Todellinen olemuksesi on Lähteen, rakkauden, Luojan olemus ja kun et pysty tuntemaan sitä sinusta tulee pelokas ja etsit rakkautta keneltä tahansa, joka hyväksyy sinut. Monet ihmissuhteet kaatuvat siihen, että kumpikin etsii toisesta sitä, jonka voi kuitenkin löytää vain itsestään. Kun löydät itsesi rakastamisen ja hyväksymisen ja oivallat ettei ole olemassa ketään, joka on ilman tuota rakkautta itseään kohtaan, sitten voit jakaa tuota rakkautta, joka ei koskaan ole edes jättänyt sinua. Olet vain etsinyt sitä muualta, vaikka se on ollut sinulla koko ajan. Itse piilotit sen sinne, mistä et heti osaisi etsiä vaan epäilit itseäsi.

Mitä tulee siihen, että olemme kaikki Yksi - vaikutamme omalla olemuksellamme kaikkiin, mutta olemme jokainen oma itsemme Ykseys. Emme voi palata Ykseyteen,Kotiin, koska sitä ei enää ole olemassa, koska sinä et enää ole siellä. Se on muuttunut, koska sinä olet muuttunut ja muodostat täysin oman Ykseytesi. Koti tulee sinun luoksesi. Oma jumalallisuutesi, Sielu... miksi haluat sitä kutsua, haluaa kokea elämän maassa sinun kauttasi kehollisena olentona.

Kun tiedostat itsesi, olet tietoinen itsestäsi ja astut ihmissuhteeseen toisen kanssa, et enää ole kuin tyhjä astia, jota tarjoat toiselle täytettäväksi rakkaudella eikä toinen myöskään tarjoa sinulle omaa tyhjää astiaansa täytettäväksi, koska molemmat olette jo itsessänne täysiä, täynnä oman itsenrakastamista.

Mitä rakkaus on? Sinulla voi olla kokemuksia kun rakkaus satutti, loukkasi. Sinut hylättiin, torjuttiin, kärsit rakkauden tähden..... päätit ehkä etten koskaan laske ketään lähelleni ja niin torjuit itse itsesi, hylkäsit itse itsesi.... pakenit...en koskaan enää koe sen tuomaa kärsimystä. Kaksinaisuuteen kuuluu aina kaksi puolta - luotan toiseen ja toinen pettää minut.... Rakkaus on kuitenkin aina läsnä, rehellinen, avoin, myötätuntoinen, anteeksiantava ja parantava. Se ei koskaan petä ketään, koska se olisi kokonaan täysin rakkauden olemuksen vastaista.

Pelossasi tarjoat toiselle vain kehosi - pitäen itsesi piilossa ja puet yllesi naamion - kehot ovat epätodellisa ja niihin ei voi koskaan luottaa- ei koskaan. Sinä et ole kehosi, sinä olet paljon, paljon muuta...kehosi on rajallinen kulkuväline, jonka avulla koet epätodellisen eron mutta yhteytesi ikuisuuteen on aina keskeytymätön. Et koskaan ole ollut erossa Lähteestä, Hengestä....Luojasta..

Keho on epätodellinen ja sillä on tärkeä rooli pelissä, jota pelaamme täällä maassa. Keho tuntee kipua ja kärsimystä ja nauttii mielihyvästä. Nämä ovat sinun valintojesi tuloksia... keho ei aiheuta mitään, se vain vastaa sinun tahtoosi ja olet epätietoinen siitä, mitä haluat keholta. Sinusta tuntuu, että asioita vain tapahtuu sinulle, kuitenkin jokainen tapahtuma antaa sinulle mahdollisuuden kokea jotain. Se, että tunnistaa tämän ei muuta sitä, mutta kun oivaltaa tapahtumat mahdollisuuksiksi kokea jotain uutta ja uudella tavalla, se auttaa sinua paremmin hyväksymään ne.

Vastauksia ei ole ulkopuolellasi!

Ihmisen "pelit", joihin olet yhteydessä, vaikuttavat tapahtuvan ulkopuolellasi, joskus valintojesi tuloksena joskus vain "sattumalta", mutta oma asenteesi ja uskomuksesi tuovat sinut tilanteisiin, joista löydät itsesi. 

Älä tuomitse, sinun ei tarvitse tuomita niitä! Tuomitsen ja en tuomitse ovat valintoja, joita teet joka hetki.

Todellinen luonteesi, luontosi on Rakkaus ja Rakkaus ei koskaan tuomitse. Kun toimit todellisen luontosi pohjalta, et näe mitään tuominnan aihetta ja ilman tuomitsemista ei ole olemassa konflikteja.  Vähän kerrassaan tarve tuomita katoaa. Ympärilläsi on ollut ehkä ihmisiä, jotka ovat vastanneet rakastavasti ristiriita tilanteisiin ja se on hämmästyttänyt sinua, että tuloksena on ollutkin ratkaisu konfliktin sijaan. 

Kuitenkin ego rakastaa ja haluaa ristiriitoja, se elää niistä, koska eron tunne on konflikti! ....... egosta ja sen tavoista lisää jatkokirjoituksessa myöhemmin....

Lue lisää »

Avainsanat: herääminen, tiedostaminen, ihmiskunta, ego, rakkaus, ykseys