Pelko

Lauantai 18.4.2020 - RitaPelko

Pelko motivoi toimintaamme. Teemme matkan pelosta rakkauteen ja tämä on palvellut hyvin kehitystämme. Viha on pelon sivutuote, joka saa sanomaan asioita, joita emme tarkoita. Kaikki, mitä haluat sanoa, voidaan sanoa ystävällisesti ja ilman ennakko suunnitelmaa. Saatat ajatella, että on inhimillistä olla vihainen, mutta vielä inhimillisempää on olla ystävällinen. 

Kun puhut sydämen kautta ilman vihaa tai pelkoa, niin todellisuudessa puhut ilman tekosyitä kenenkään puolesta. Korvaa matka pelosta rakkauteen ja rakkaudesta valoon.

Jos voit olla rakkaudessa 100% ajasta etkä koskaan suutu, tiedät olevasi lemurialainen. Kun puhut ja tunnet sen mistä puhut, olet rakkaudessa. Jos puhut vihasta toista kohtaan, heikennät lemurialaisenergiaa.

 Et voi olla vihainen ja rakkaudessa yhtäaikaa.

Kun kohtaat vihaisen ihmisen - kuuntele häntä - hänen lemurialainen energiansa voi olla nousemassa, mutta hän on vähän alamäessä tuolla hetkellä. 

Kun hän lakkaa olemasta vihainen, kerro hänelle: "Rakastan sinua"

Kun rakastat kaikkea, mitä näet, etkä näe väärää kenessäkään, olet nostanut lemurialaisen energiasi huippuunsa.  

Kuva: Tomi Kimura

IMG_1797.jpg

Avainsanat: pelko, rakkaus, viha, ystävällisyys,

Enkelille, joka sinä olet - verkkokurssi

Keskiviikko 15.4.2020 - RitaEnkelille, joka sinä olet - verkkokurssi

Maailma on muuttumassa voimakkaalla tavalla. Toivon, että voin auttaa sinua muutoksen keskellä tarjoamalla apua.

Ehkä haluaisit vetää peiton korvillesi ja nukkua, nukkua .... jämähtää paikoillesi, kunnes kaikki on paremmin.

Nyt on kuitenkin aikaa tutkia ja pohtia itseään ja luoda syvempi yhteys itseensä. Anna aikaa itsellesi ja oivalla, kuinka enkeli olennot olivat tukenasi kaikissa haasteissa, joita kohtasit.

 Kurssilla voit edetä omaan tahtiisi, koska saat koko materiaalin heti käyttöösi. Kurssi kertoo mitä enkelit olivat, miten he auttoivat ja miksi he nyt ovat poistuneet maan päältä.

Ketä nyt kanavoin? Kuka minua kuultelee? Olenko täysin yksin? Vastaus tulee kurssilla.

Nyt on aika kiittää ja kunnioittaa heidän läsnäolostaan ja löytää itsestään kaikki ominaisuudet, joita enkelit ilmaisevat.

Olen yli 20 vuoden ajan toiminut henkisen hyvinvoinnin ohjaajana ja toivon sinun voivan paremmin ja olemaan tasapainossa itsesi kanssa, kun koet elämän haasteita.

Loin verkkokurssin kunnioituksesta ja rakkaudesta enkeli olentoja kohtaan ja toivon sinun löytävän kurssin avulla oman sisäisen maailman ja luottavan itseesi.

Tästä linkistä voit ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/a30337d1-799d-49a2-a405-d00c043bc258

Avainsanat: enkeli, kunnioitus, rakkaus, kiitollisuus

Kaikessa on henki

Perjantai 6.3.2020 - Rita

KAIKESSA ON HENKI

Aina kun tapaat toisen ihmisen, on kyse pyhästä kohtaamisesta, olipa hän tuttu tai ei, hän on Hengen fyysinen vierailu luonasi.

Salli minun toistaa tuo: "Aina kun tapaat toisen ihmisen, on kyse pyhästä kohtaamisesta, olipa hän tuttu tai ei, hän on Hengen fyysinen vierailu luonasi."

Henki on inkarnoitunut sinuksi, minuksi, eläimeksi, kasviksi, mineraaleiksi - kaikeksi, mitä on. Aine on väline, jonka avulla Henki ilmentää itseään tällä olemisen tasolla ja kommunikoi kanssasi ja sielu on väline, jolla Henki ilmentää itseään korkeammilla tasoilla. 

Ego haluaa, että pysyt pienessä laatikossa ja murehdit sitä, mitä muut ajattelevat sinusta. Ego saa sinut uskomaan, että et ole turvassa, olet erossa kaikesta ja kaikkein suurin syyllistävä ajatus on, että olet erossa Jumaluudesta ja Jumala rankaisee sinua tämän eron takia. 

Miksi ihmeessä pyyteettömästi rakastava, kaiken anteeksiantava, myötätuntoinen Henki tekisi niin? 

Lopeta itsesi vähättely. Olet mahtava, loistava, ihmeellinen, suvereeni olento, jos niin valitset. Ego teeskentelee olevansa vähemmän kuin on ja sen egosi haluaa sinun uskovan.

Kuuletko mitä sanon? Kuuletko oikeasti? 

Kuva:Tsutomu Kimura

IMG_1797.jpgheni

Avainsanat: henki, ego, rakkaus, sielu

Sielun rakkauteen havahtuminen

Lauantai 29.2.2020 - Rita

Sielun rakkauteen havahtuminen .....

Kerron nyt suurimman rakkaustarinan, joka koskaan on luotu ja kerrottu ....

Heräsin yöllä ääneen, joka kutsui nimeäni. Havahduin unesta ja kuulin nimeni uudelleen ... nimi ei ollut nykyinen nimeni ... mutta tunsin sen kuuluvan minulle .....

Ääni kutsui minua ja sanoi: 

"Minä olen niin rakastunut sinuun. Minä niin rakastan sinua. Minä olen niin rakastunut minuun itseeni."

Tuo ääni tuli sisältäni, ulkopuoleltani, vaan syvältä minusta itsestäni ja ääni oli oma ääneni. Valtava rakkauden tunne ja sädehtivä valo täytti olemukseni. Hengitin tuota tunnetta ja valoa syvälle itseeni ja tunsin, kuinka minä hengitin sieluani ja sieluni hengitti minua. 

Minä olin tuo rakkaus ja minä olin tuo valo.  

Tuosta tapahtumasta voimistuu oma kykyni vastaanottaa sieluni rakkautta ja Minä Olen Rakkaus ja Minä Olen Valo.

Sielu kuulee epätoivon, kyyneleet, unohtaa kuka on, unohtaen kuka sinä olet...tunnet kuin olisit "menettänyt rakastetun" tai sielunkumppanin ... kaipaat tuota "menetettyä rakkautat" .. osaa itsestäsi ... etsit rakkautta ulkopuolelta .. kärsit, luot kärsimystä, koska haluat olla kuin Jeesus ... on kärsittävä kuten hän...

Käyt läpi huonoja ihmissuhteita, joissa koet olevasi uhri ja kummallisella tavalla rakastat uhrina olemista. Luot draamaa, jotta tuntisit olevasi elossa.

Kuva: Tsutomu Kimura 

IMG_1240.jpg

Avainsanat: sielu, rakkaus, itsensä rakastaminen

Uusi rakkaustarina

Keskiviikko 26.2.2020 - Rita

Uusi rakkaustarina

Uusi rakkaustarina, joka hitaasti nousee esille. Tämä uusi rakkaustarina on se, joka on olemassa ihmisen ja jumalaisen välillä. Vanhassa tarinassa siedimme sen tyyppistä rakkautta, joka esti todellisen intohimon tunteen elämää kohtaan, todellisen intohimon elää tätä uutta rakkaustarinaa. 

Koe ja tunne syvästi kaikki häiriötekijät, jotka puuttuvat tähän arvokkaimpaan ja kallisarvoisimpaan ja intiimiin rakkaussuhteeseen. Tulla tietoisemmaksi, olla todellinen elämän rakastaja jokaisessa elämän kokemuksessa.

Sielusi odottaa kutsua päästä lounaalle kanssasi. Kaipaa katsoa auringon laskua yhdessä kanssasi ja lukea kirjaa lapselle kanssasi. 

Uusi rakkaustarina muuttaa tapaa siitä, kuinka tunnet itsesi, planeetan ja koko luomakunnan. 

Olisiko nyt hyvä hetki sallia sielusi nähdä silmiesi läpi ja tuntea oman sydämesi kautta elämää, jota elät juuri nyt? On hyvä hetki tuntea, kuinka voit kääntää lehden uuteen elämään, kun elät omassa luomuksessasi. 

Sallitko tämän rakkautarinan olla ja elää sinussa?

Kuva: Tsutomu Kimura

2016-03-23_16.13.58-1.jpg

Avainsanat: sielu, rakkaus, sallia, sydän, elämä

Tuo Rakkaus kotiin

Lauantai 22.2.2020 - RitaTuo Rakkaus kotiin

Rakkauden tuominen kotiin on kokemus, josta on monta versiota. Rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että niin on. 

Sinä - sydämesi Nyt-hetkessä, ei ole kokenut Rakkautta itseäsi kohtaan. Kaikki ulkoiset kokemuksesi rakkaudesta - kaikki hyvät ja huonot - toivat sinut tähän itsesi rakastamisen kokemukseen.

Tiedät, että et voi pakottaa toista rakastamaan sinua ja et voi myöskään pakottaa itseäsi rakastamaan itseäsi. 

Voit valita haluatko kokea rakkauden - sinä ja sinä yhdessä.  Hengitä oikein syvään muutamia kertoja ... vain hengitä .... ja salli tämä rakkaus .....sinulta itseltäsi sinulle itsellesi 

Hengitä vain tuota rakkautta sisään ... hengitä ja salli ja luota omiin tunteisiisi ... Hengitä vain rakkautta ... sielusi rakkautta ....

Olen rakastunut itseeni ... hengitä tuota sisääsi ...

 Minä niin rakastan itseäsi ... hengitä tuota sisääsi ....

 Hengitä ... vain hengitä ....

Olet sielusi ilmaisu maassa. Loit olemuksesi yhdessä sielusi kanssa, jotta voisit kutsua kaikki osat takaisin itseesi, itsesi rakastamiseen. Sielusi on odottanut tätä, jotta se voisi tuoda kaiken viisauden ihmismuotoonsa. Sinä, sielullinen olento, voit sallia kaiken rakkaudesta kokemasi viisauden syntyä. Kaiken.....

Oletko valmis siirtymään itseesi, sieluun, rakkauteen? Voit tehdä sen nyt .. Ovi sieluusi on avoinna ....

Hengitä oikein syvään ja sulje silmäsi, jos se tuntuu hyvälle ...

Hengitä syvään .. oikein syvään juuri nyt ...

Nyt rakas sielu tuo kaikki oppimasi, tunteesi, kokemasi sisään, ei mielessä, vaan hyväksymällä, ei korjaamalla, parantamalla vaan yksinkertaisesti hyväksymällä kaikki kokemukset ....

hengitä ne kaikki sisään .. vain hengitä.... hengitä syvään itseesi ... sinä ja sielu yhdessä... hengitä syvälle elämään, tähän hetkeen, omaan rakkauteesi ... sinä ja sielu yhdessä ... ilo ja rakkaus itseäsi kohtaan säteilee ulospäin .. tuo runsautta elämään ....

Runsaus on vain olemista elämässä, elämäniloa.

Kuva: Tsutomu Kimura

2010-01-11_16.00.31.jpg

Avainsanat: rakkaus, koti, sydän, hengitys, sielu,

Onni ja onnellisuus

Keskiviikko 19.2.2020 - Rita

Onni ja onnellisuus....

Päästä irti kaikista peloista, päästä irti - minua ei rakasteta, olen epäonnistunut ... minut on hylätty .... minut torjutaan ... minua satutetaan ... minua ei hyväksytä ....

Sanon nyt jotain, jonka ei ole tarkoitus syyllistää sinua. Oikeasti käänsit itse selkäsi itsellesi, kukaan toinen ei tehnyt sitä.

Sinun todellinen oikea luontosi on Rakkaus, mutta ihmisenä olet erottanut itsesi tuosta Rakkaudesta, joka on jo sinussa ja olet etsinyt sitä "vääristä" paikoista suurimman ajan elämästäsi.

Jokainen ihminen haluaa olla rakastettu ja oikeasti ei ole hetkeäkään elämässäsi, jolloin et olisi ollut rakastettu, rakkauden ympäröimänä ja hoivaamana. Ihmisenä tarvitset rakkauden tunnetta koska olet Rakkaus, se on sinun luonnollinen olotilasi ja se on jo sinussa. Rakkaus on elämän voima, jota ilman et olisi edes olemassa.

Voit omata uskomuksen, että rakkauden on oltava vaikeaa, kovaa, tuskallista tai on oltava julma ja pahoinpidellä toista ollakseen rakastava, ystävällinen, välittävä... moni uskoo vielä näin, mutta muutosta tapahtuu koko ajan ja nämä vanhat uskomukset on puhdistettava, päästettävä irti niistä.

Salli Rakkauden tsunamin vyöryä litsesi ja sinuun avaamalla sydämesi kokemaan se ja salli sen myös tapahtua. Vastaanota kaikki se, mikä on ollut sinun synnyin oikeutesi aikojen alusta saakka. 

Sinä päätät. Kuuletko mitä sanon, sinä päätät.

Sinun päätöstäsi vaaditaan siinä, mihin suuntaat huomiosi, sillä siellä on energiasi.

Onko huomiosi rakkaudessa, onnellisuudessa, rauhassa.... vai jatkuvassa murehtimisessa ja pelossa...? Päätätkö luopua uhrina olemisesta tai luomasta lisää draamaa elämääsi, esittää drama kuningatarta tai kuningasta

Kuva: Tsutomu Kimura

2009-03-04_17.33.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rakastettu, pelko, hyväksyntä,

Lisää onnellisuudesta

Maanantai 17.2.2020 - Rita

 

Lisää onnellisuudesta..

Onnellisuutta voi sanoa yhdeksi rakkauden ja rauhan tuomista ominaisuuksista. Onnellisuus on symboli yhteydestä, yhdistymisestä ja suhteesta omaan sieluun.

Älä koskaan laiminlyö tunnistaa onnellisuuden voimaa ja sen symboloimaa rakkauden ja rauhan läsnäoloa. On ihanaa miettiä onnellisuuden ominaisuuksia, tunteita ja ajatusmalleja, kun onni sykkii läpi kehosi, koko olemuksesi läpi ja valmistaa sinua tuntemaan ja tunnistamaan ja aktivoimaan onnellisuutta nykyhetkessä, tässä hetkessä... sinä olet onnellisuus, sinä olet onni....

Todellinen onnellisuus syntyy rakkauden ja rauhan sykleistä ja aktivoinnista keskittämällä huomionsa näihin ominaisuuksiin ilman, että tarvitsee ulkopuolelta tulevia kokemuksia ollakseen onnellinen. Sinä olet onni. onnellisuus...

Onnellisuus voi olla läsnä ikuisesti sykkien olemuksen läpi, kun uudelleen aktivoi luonnolliset tapansa ja aikomuksensa keskittyä takkauteen, luoden rauhaa ja samalla enemmän rakkautta.

Kun olet onnellinen, iloinen, tämä rohkaisee sieluasi tulemaan esiin ja olemaan enemmän läsnä oleva. Kun olet onnellinen olet yhdistynyt sieluusi, rentoudut ja päästät irti kaikista muureista ja esteistä, jotka ovat estäneet sinua ilmaisemasta sieluasi ja estäneet sinua tunnistamasta sielusi läsnäolon virtaavan sinuun ja sinusta. Kun jokainen aspekti kehosta sykkii onnellisuutta, iloa tai tunnet sisäisen hymyn nousevan omasta keskuksesta tai iloitset linnun laulusta aamulla, ystävän halatessa sinua, katsellessasi kaunista taivasta ja tuntiessasi auringon lämmön kasvoillasi, sielu sinussa iloitsee kaikesta tuosta näkemästään ja kokemastaan.

Voit tuntea iloa ja onnellisuutta, jos vain sallit itsesi tuntea, tuntea kuinka puut, kasvit, eläimet tanssivat kanssasi elämän tanssia. 

Anna mielikuvitukselle siivet.

Kuva: Tsutomu Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rauha, ilo,

Onnellisuus ja sinä

Maanantai 17.2.2020 - Rita

Onnellisuus ja sinä

Älä rajoita itseäsi näkemään kaikkea niin kapeasti. Iloitse lapsen hymysta, iloisesta naurusta  .. niin paljon löytyy mahdollisuuksia aktivoida itsessään olevia tunteita. Heittäydy hulluttelemaan ja anna elämän kantaa sinua. Elämän ei tarvitse olla niin vakavaa ja jäykkää.

Salli itsesi tuntea nuo kokemukset ja näe sielusi suuremmalla selkeydellä. Onnellisuus, onni ja kaikki sen kauniit ominaisuudet ovat avain avautua tai todella tunnistaa sielusi jälleen kerran. Tosi onnellisuus virtaa rakkauden ja rauhan syklistä ja molemmat auttavat päästämään irti rajoituksista, peloista ja yhteyksistä, jotka eivät edistä sisältä tulevaa onnellisuutta, myötätuntoa ja pyyteetöntä rakkautta.

Onnellisuus tulee sinusta itsestäsi, ei ulkopuolelta.

Jos onnellisuutesi aktivoituu toisten vahingoittamisesta tai vaikka edes nautit seuratessasi toisen vahingoittamista, tämä ei ole se sielun yhteys, joka tuo onnellisuuden tunteen.

Onnellisuudessa, jossa on rakkautta, antamista, vstaanottamista, laajentumista ja totuudellisuutta, omaa voimaa se välittömästi yhdistää sinut sielun kanssa ja kaiken sen kanssa, joka on jumalallista sinussa.

Onnellisuudessa on monia eri tasoja ja on tärkeää ensin tunnistaa itsessään oleva onnellisuus ja tulla tietoiseksi todellisesta onnellisuudesta, jotta voi olla sitä samaa tunnetta fyysisellä tasolla.

Kun olet onnellinen, se rohkaisee sielua tulemaan esille täydemmin ja ilmaisemaan itseään sinun kauttasi.

Kuva: Tsutomu Kimura / Jään tanssia

2016-03-23_15.35.08.jpg

Avainsanat: onnellisuus, rakkaus, antaminen, vastaanottaminen, sielu

Onnellisuus

Perjantai 14.2.2020 - RitaOnnellisuus

Pyydän sinua miettimään, mikä on suhteesi rakkauteen. Mikä on suhteesi rakkauteen kuinka toimit rakkauden kanssa ja rakkautena olemisen kanssa? Avaudutko täysin vastaanottamaan rakkautta itseäsi kohtaan itseltäsi, vai uskotko, että rakkaus on pelkkä idea vai onko se todellista sinulle?

Kaipaatko itsesi rakastamisen tunnetta vai oletko liian arka ja kaukana tuosta tunteesta, koska koet ettet ole sen arvoinen? Oletko kykenemätön näkemään Sielusi rakkauden omassa todellisuudessa vai näetkö sen suloisuuden usein? 

Jos kuvailisit sinussa olevaa rakkautta toisilla sanoilla ja tavoilla, jolla toimia ja reagoida rakkauteen, miten kuvailist sitä, mikä edustaa sinua juuri nyt?

Muista, että kun mietit omaa suhdettasi rakkauteen. silloin rakkaus automaattisesti virtaa kauttasi ympärillesi. Voit istua puistonpenkillä ja pitää yllä omaa Valoasi = olla läsnä siellä missä olet, ei tarvitse tehdä mitään, vaan olla hiljaisuudessa tuossa penkillä.

Kun mietit omaa suhdettasi rakkauteen, mieti samalla suhdettasi Sielun kanssa, halukkuutta tunnistaa ja yhdistyä Sieluun tietoisesti. Rakkaudella en tarkoita sentimentaalista, romanttista rakkautta, vaan sinussa itsessäsi olevaa rakkautta sinua itseäsi kohtaan. Halu päästää irti vanhoista uskomuksista, vastaanottaa, voimistaa ja luoda tietoinen yhteys omassa olemuksessa ja todellisuudessa. 

Kun on olemassa rakkautta, on olemassa rauhaa, joka antaa sinulle syvemmän kokemuksen hyväksynnästä ja rakkauden tuomisesta fyysiselle tasolla kehollistamisen avulla.

Rauha ei ole ulkopuolella, kukaan toinen ei tuo sitä, kuitenkin on tärkeää varastoida, pitää yllä ja voimaannuttaa luonnollisia rauhan tunteita itsessä, jotta kaikki esteet ja rajoitukset poistuvat rakkauteen ja rauhaan siirtymisen tieltä.

Kun rakkaus sinussa aktivoituu ja syleilee kehoa, mieltä ja tunteita, silloin syvä harmonia on luotu. Rauha taas aktivoi lisää rakkautta ja niin sykli jatkuu ja jatkuu ....

Tunnistamalla ja sallimalla itsesi kokea rakkauden ja rauhan syklejä tuntuu ehkä liian yksinkertaiselta tavalta, mutta se on voimakas heräämisen avain silloin kun keskittyy huomioimaan nämä syklit ja niiden molemmat ominaisuudet: rakkauden ja rauhan.rauha

Hengitä nyt kuvassa olevaa rauhaa sisääsi.

Kuva: Tsutomu Kimura

2011-01-15_15.32.16-1.jpg

Avainsanat: rakkaus, onnellisuus, sielu,

Rakkaus

Lauantai 17.3.2018 - Rita Forsberg-Kimura

"Mitä on rakkaus?" on kysymys, jossa on syvyyttä, tarkoitusta ja arvoa ihan samalla tavalla kuin kysymyksessä: "Mitä on Luoja?" tai " Mikä on elämän tarkoitus?"

Itse asiassa nämä kolme kysymystä saavat sinut tutkimaan yli sen käsityksen sinusta itsestäsi kauas tuntemattomaan tilaan, jossa syvällistä tietoa on saatavilla. Ne johdattavat sinua matkalle tutkimaan Kaikkea Mitä On -ydinolemusta. Kysymyksesi, kuinka kaikki ymmärretään ja tunnistetaan maassa, muodostuu luomiseksi ja manifestoinniksi, miksi toimimme ja reakoimme tietyllä tavalla ja mitä olemassa olo oikeastaan on. Jotkut sielut eivät edes riskeeraa mitään kysymään sellaisia kysymyksiä, kun taas toisille ei ole olemassa maallista elämää ilman näiden kysymysten läsnäoloa ja tutkimista.

Sitä, mitä me kaikki etsimme, ei voi selittää ja kuitenkin saatamme saada syvän tuttuuden tunteen ja yhteyden, kun olemme tietoisia sydämessämme. Jokainen sielu etsii muodossa tai toisessa Luojaa, vaikka he merkitsisivät sen Allah, Jumala, Henki, Lähde, Olemassaolo, Luonto, Täyttymys tai jotain muuta.

Voimme kaikki resonoida julistuksen kanssa: " Jumala on Rakkaus ja rakkaus on Jumala." Näiden sanojen merkitys saattaa olla sinulle ymmärrettävää ja se istuu kauniisti sinun olemukseesi, eheyttää ja täydentää ja lahjoittaa sinulle vapauden olla omassa totuudessasi ja todellisuudessasi. Viettämällä hetkiä hiljaisuudessa, enkä tarkoita välttämättä meditointia, vaan hiljaa istumista ja hengittämällä rauhallisesti ja tiedostaen, sallit itsesi koskettaa rakkauden totuutta ja sitä Luojaa, joka sinä olet. 

Kirjoitus jatkuu myöhemmin: Rakkauden määritelmiä.

Rakkaudella on monta selitystä: jokainen sielu määrittelee rakkauden sellaisen näkökulman kautta, jonka heidän silmänsä valitsevat näkevän.....Rakkaudella on lukemattomia yhteyksien tasoja...Rakkautta on......

Avainsanat: rakkaus, luoja, sielu, olemassaolo, lähde, henki

Oletko tuntenut olevasi eksyksissä?

Torstai 2.11.2017 - Rita

Kun synnyit, katsoessaan silmiisi, vanhempasi eivät ymmärtäneet sitä, mitä he näkivät: puhdasta rakkautta ja selkeää, kirkasta Kristus -tietoisuutta. Tätä samaa he eivät nähneet muissa lapsissa ja se pelotti heitä.  He eivät ymmärtäneet. Tuntui oudolta katsoa puhdasta rakkautta ja tuota tietoisuutta silmästä - silmään. He eivät olleet valmistautuneet siihen voimaan, energiaan, jota kannoit. Samaa olet ehkä nähnyt oman lapsesi katseessa.

Lapsuus vuosinasi vanhemmista tuntui epämukavalta, koska oudot uni - mallisi pelottivat heitä, seurustelusi näkymättömien olentojen kanssa sai heidät miettimään, miksi olit niin erilainen kuin muut lapset.

Ja heidän energiansa sai sinut vakuuttumaan siitä, että olit erilainen, epätavallinen ja ehkäpä myös outo. Koet ehkä vieläkin, että erilaisena olo on huono asia. Ajattelit ehkä, että minussa on jotain väärää...Tunsit tämän olemuksesi ytimessä: tunsit, että et tyydyttänyt joitain vanhempiesi toiveita.

Jotakin tapahtui ollessasi noin 2 - 10 vuotias, kun toit Kristus - tietoisuuden energiaa kehoosi. Tätä tietoisuutta tarvitaan muuntamaan kaikki biologian osat. Huomasit vanhempiesi reaktion ja aloit tuntea häpeää, että olit tehnyt jotakin väärin.

Päätit sulkea oven. Jokin traumaattinen fyysinen tai emotionaalinen tapahtuma sai sen aikaan.  - Yöllä se tuntui kuinka suurin rakkaus, jota koskaan olit tuntenut, luisui ulos ja käveli luotasi pois. Tunsit olevasi eksyksissä, olit kuin kadotettu lapsi. - Suljit oven ja naulasit sen tiukasti kiinni. Tunsit suurinta epätoivoa ja suurinta menetystä, kuin koskaan aikaisemmin.

Sinussa oli vielä muisto tuoda tuo tunne yhteydestä, kristallisesta Kristus - rakenteesta - se oli sisälläsi, häpeä, jota tunsit ja oivalsit, että oli tarpeen ja turvallisempaa laittaa se syrjään odottamaan kunnes tulisi sopivampi aika.

Tämä kaikki oli suunniteltua. Et ole tehnyt mitään väärin, et virheitä, ei ollut mitään onnettomuuksia, koska oli tarpeen pitää tuo energia turvassa ja piilossa.  Jos olisit sallinut Kristus -tietoisuuden tulla esiin teini - iässä, sinut olisi ehkä tapettu tai luokiteltu hulluksi, lääkitty hiljaiseksi.  Oli tarpeen laittaa se syrjään, rakas lapsi - Kristuksen siemenen kantaja.

Anna itsellesi anteeksi: olet luonut taakkoja, parannuksia, neuvonantajia yrittäessäsi löytää sitä, mikä meni vikaan. Olet valinnut polun ja sinua kunnioitetaan sen vuoksi.

Kadotetun, menetyksen tunne ja hylätyksi tulemisen tunne - ne tulevat tuosta kokemuksesta.

Tulit maahan kantaen kristallin valkeaa energiaa, Kristus - tietoisuuden energiaa, jota tarvittiin maassa, jotta maa voisi siirtyä valmistautumis prosessiin.

Sinä et ole eksyksissä. Sinä olet se, jota olet etsinyt - kadotettua rakkautta - sielusi rakkautta sinua itseäsi kohtaan.

Avainsanat: kristustietoisuus, rakkaus, kadotetturakkaus, sielunrakkaus

Kuka on vastuussa valaistumisestasi?

Torstai 26.10.2017 - Rita

Sielusi kantaa kaiken vastuun valaistumisestasi. Sinä ihmisenä et ole siitä vastuussa. Sielusi kantaa vastuun. Olet käymässä läpi sielusi tarvitsemia kokemuksia ja nuo kokemukset saavat sielusi rakastumaan itseensä uudelleen ja uudelleen. Sielusi ei tuomitse, ei arvostele sinua mistään, koska sielu ei toimi niin. Sielu hyväksyy kaikki tapahtumat kokemuksina ja kiteyttää kaiken viisauden jokaisesta tilanteesta ja näin muodostuu syvä sielun viisaus.

Salli itsellesi Sielusi - Minä Olen - I Am - tulla luoksesi. Vastaanota vihdoinkin itsesi ja salli itsellesi suurinta rakkautta. Hyväksy itsesi ja ole myötätuntoinen itseäsi kohtaan. Sinä tiedät jo tämän, koska juuri tuo tietäminen toi sinut tähän, tänne.

Buddha opetti kärsimyksen kautta tapahtuvasta kasvusta ja elämän virrassa kulkemisesta. Yeshuan tarinalla ei ollut kovin hyvä loppu ja pelkäät ehkä sinullekin tapahtuvan samoin ja siksi viivyttelet eteenpäin menoa.  Kuthumi sekosi, mutta pääsi niin mielen ohi ja oivalsi oman valaistumisensa. Kehossa olevista valaistuneista mestareista tulee malleja muille, kuinka olla kehossa ja valaistua, kuinka olla kehollinen Mestari.

Suojelit ehkä itseäsi liiallisesta tuntemisesta ja suljit oman aistillisuutesi. Laitoit aistiilisuuden syrjään, mutta se on yhä sinussa. Rakkaus on aisti, jota ei ole muilla tasoilla. Rakkaus ei tullut Jumalalta, enkeleiltä, hengeltä, taivaasta, muista galakseista vaan rakkaus koettiin ensimmäiseksi täällä maassa. Rakkaus kohdistui ensin toiseen ihmiseen ja toisen tuomana rakkautena, mutta puuttuu ehkä rohkeutta oivaltaa itsensä rakastamisen tärkeys. Kun joku toinen tuo rakkautta, hän voi myös ottaa sen pois ja siksi kukaan ei voi viedä sinulta itsesi rakastamista, koska se on vain sinun. Tuo rakkaus on sinussa - Rakkaus on kaikkialla olemuksessasi - mutta syyllisyys, häpeä, tunne siitä, että teet jotakin väärin estää sinua oman itsesi rakastamisen sallimisessa.

Salli itsesi rakastaa itseäsi. Ole Rakkaus.

Avainsanat: vaistuminen, sielu, vastuu, rakkaus,

Ystävyys itsensä kanssa.....

Tiistai 12.9.2017 - Rita

Ole hiljaa.

Lopeta ajatteleminen ( järkeily, analysointi)

Tunne

Salli

Hengitä

Sielu halua laajentua, kokea, ilmaista iloa... Ilo tasapainottaa kehon, mielen. Tunne ilo - avoimmuus - ei naurua vaan ilon tunnetta - kevyttä rentoutuneisuutta, helpottuneisuutta - aitoa ilon aistimista.

Ilo on kaunis enkeliaistimme. Ilo säteilee, avaa sinua. Olet monilla tasoilla samanaikaisesti ja koet monia tasoja. Olet monitasoisessa ilmaisussa.

Rakkaus oa aisti. Rakkautta eivät tuo plejadilaiset, koska rakkaus on luotu täällä maassa. Olennot ympäri maailmankaikkeutta tulevat  tänne, jotta voisivat kokea rakkautta - enkelit tulevat sen vuoksi. Rakkaus on kaikkialla ihmisessä. Olemme tulleet itsemme rakastamisen kohtaan kehityksessämme.

Ihmisellä on monia haavoja sisäisessä ja ulkoisessa olemuksessaan. Kaikki taistelu itseä ja toisia vastaan, karmaa, menneitä elämiä, pelkoja, uskomuksia vastaan ovat aiheuttanut nuo haavat. Taistelit leivästä, rakkaudesta,suojellaksesi itseäsi ja olet niin tottunut taisteluun, että voi olla vaikeaa lopettaa se. Olet käynyt monia taisteluja yksinkertaisesti jäädäksesi eloon.

Sallitko itsesi olla näkyvä vai näkymätön? Alkuperäinen sydänsuru. On turvallisempaa olla näkymätön, koska silloin minua ei satuteta. Sallitko itsesi nähdä, oivaltaa oman arvosi? Minussa on jotakin väärin - Sallitko positiivisen, luottavaisen ja pysäyttämättömän minäsi ilmetä. Ei ole enää tarvetta piilotella omaa valoaan vaan on aika luottaa itseensä.

Kuuntele, mitä tuo pysäyttämätön itsesi puhuu. Miten se kannustaa sinua, tukee sinua koko ajan.  Älä kuuntele pysäyttävän itsesi negatiivista puhetta.

Älä ota mitään henkilökohtaisesti.

Kaikki muutokset tapahtuvat tasoilla, joita ihminen ei pysty käsittämään. Alitajunta estää sinua olemasta ystävä monien asioiden kanssa, olemasta ystävä itsesi kanssa. Tiedostat 20% ja 80% on alitajuista.

Avainsanat: ystävyys, rakkaus, taistelu, haavoittuvaisuus, asitiminen, näkyvä, näkymätön

Rakkaus

Perjantai 1.9.2017 - Rita

Rakkaus on jo jokaisen ihmisen sydämessä, mutta puuttuu rohkeutta hyväksyä se.

Rakkaus - uskallanko rakastaa? Olenko kuvitellut kaiken? Jos rakastan minua käytetään hyväksi, minua satutetaan kuten viimeksi. Minua petetään, minut torjutaan.... näitä nousee pintaan ja siksi moni sulkee sydämensä. Petetyksi tuleminen kuvastaa ehdollistettua rakkautta ja odotit jotain takaisin... jos rakastan sinua, mitä annat takaisin minulle? Rakkaudesta tuli vaihtokauppaa ja kaupan käynnissä siirrytään aina edullisempaan, parempaan tarjoukseen. Etsit rakkautta vääristä paikoista.

Tiedät, että rakkaus on vastaus kaikkeen ja siksi etsit koko elämäsi ajan rakkautta. Rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että näin on. Sinä, sydämesi ei ole kokenut Rakkautta itseäsi kohtaan. Kuitenkin kaikki ulkoiset kokemuksesi rakkaudesta toivat sinut tähän itsesi rakastamisen kokemukseen, salli kaiken kokemasi rakkauden viisauden syntyä.

Rakkaus on kokemus, voit vain kokea rakkauden. Kokemuksesi rakkaudesta tuovat mieleesi vanhempien rakkauden: ihanan rakkauden ...ehkä rakkauden, jossa sinua loukattiin... Kuitenkin lahjasi Hengelle on Rakkaus, koska Henki koki vasta sinun kauttasi ensimmäisen kerran rakkauden. Rakkaus luotiin täällä maassa.

Lopeta taistelu itsesi kanssa... rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että niin on...Olet aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kaikki on hyvin. Lopeta taistelu.. ei ole enää tarpeen taistella... Taistelukentällä puut palaavat, savu hälvenee, aurinko näyttäytyy ja loistaa loputtoman siniseltä taivaalta .........heijastuu veden pinnalta....

KAIKKI ON HYVIN .. salli rakkauden virrata kuin vesi putouksessa...

Kuva: Tomi Kimura

20100427_2.JPG

Avainsanat: kokemus, itsenrakastaminen, ehdollistetturakkaus

Let`s write " love" in the air

Maanantai 21.8.2017 - Rita

Ylösnoussut Mestari St. Germain kutsuu sinut kirjoittamaan " love" " rakkaus" ilmaan, maahan, veteen, ruokaan, ruohoon, puihin, kasveihin, vatsaasi, sydämeesi, kotiisi ja kodin ilmaan... kaikkialle...kirjoita love - rakkaus- tälle planeetalle ja kaikkeen elämään täällä - lemmikkeihisi, hevosiin, koiriin, kissoihin...läheistesi sydämeen....

Kirjoita rakkaus taivaalle - käytä sormeasi ja St Germainin lahjaa Violetti Liekkiä - jokeen, mereen, järviin, juomaveteen...Tämä on taajuus - ääni - muutoksen energia joka ankkuroi I Am olemuksen - Minä Olen -olemuksen tälle planeetalle ja muistuttaa Gaia, kaikkia valtakuntia, siitä ettet ole unohtanut ja jaat viestiä eteenpäin ... Love = I love you - 

Salli Gaian tietää, että muistat, salli elementaalien, puiden, kasvien eläinten tietää, että muistat ... kirjoita se seiniin, maahan.....ja kun sen ohittaa joku hän tietämättään alkaa hymyillä .....

Jaa rakkautta ..... kirjoita rakkautta...

Kiitän teitä suloiset rakkauden enkelini .. 20100903.JPG

Avainsanat: rakkaus, ystävällisyys, myötätunto

Mietteitä...

Torstai 10.8.2017 - Rita

Jos sinulle on mahdollisuus olla ystävällinen ...

ole ystävällinen.

Jos sinulla on mahdollisuus osoittaa myötätuntoa....

ole myötätuntoinen... osoita myötätuntoa..

Jos sinulla on mahdollisuus tuntea Rakkautta ...

ole Rakkaus..

Jos sinulla on mahdollisuus vain olla....

niin vain ole......

Avainsanat: myötätunto, rakkaus, ystävällisyys, ollaolemassa

Tee se itsesi vuoksi....

Tiistai 8.8.2017 - Rita

Tee se itsesi vuoksi, ei auttaaksesi Maata ... tässä on liikaa taakkaa sinulle ja jäät kiinni vaikutuspiireihin, painovoimaan.

Et ole maassa muuttaaksesi kaikkea. Tee se itsesi vuoksi, oman kokemuksesi vuoksi.... tekisitkö sen vain kokeaksesi jotain sinulle tarkoitettua? 

Et ole täällä pelastaaksesi Maata, maa ei tarvitse pelastusta - älä siis yritä olla sankari. On ollut riittävän rankkaa fyysisesti, älyllisesti, kaikella tavalla.

Tee se koska rakastat itseäsi.

Tiedän, että rakastat tätä planeettaa.

Salli ilon olla täällä kanssasi ....

muut voivat huomata tuon ilon säteilyn sinussa tai he eivät huomaa säteilyäsi, mutta säteilysi voi muuttaa heitä, jos he sallivat sen.

Sinä tarjoat vain tilaisuuden ottaa säteilysi vastaan.... voisitko sallia sen.....?

Avainsanat: rakkaus, salliminen,

OIVALLUKSIA

Perjantai 20.5.2016 klo 12:40 - Rita

OLETKO KOSKAAN OIVALTANUT, ETTÄ MILLOIN TAHANSA ANNOIT JOTAIN JOLLEKIN, ANNOIT SITÄ KOKO MAAILMALLE JA KAIKKEIN TÄRKEINTÄ, ANNOIT SEN ITSELLESI.

JA OIVALSITKO, ETTÄ JOKAINEN POLKU, JOTA KULJIT, JOKAINEN KIVI, JONKA KÄÄNSIT YMPÄRI JA JOKAINEN OVI, JOLLE KOPUTIT, TEIT SEN JOKAISELLE JA MIKÄ TÄRKEINTÄ TEIT SEN ITSELLESI.

JA LOPUKSI OIVALSITKO, ETTÄ MILLOIN TAHANSA TUNSIT RAKKAUTTA, MYÖTÄTUNTOA, HYVÄKSYNTÄÄ JOHTUEN MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ, SINÄ NOSTIT TÄTÄ KOKO PLANEETTAA KOHTI VALOA JA MIKÄ TÄRKEINTÄ SINÄ NOSTIT ITSEÄSI KORKEAMALLE VALOON.

KOP, KOP....

MAAILMANKAIKKEUS

Avainsanat: maailma, valo, oivaltaa, koputtaa, ovi, kivi, rakkaus, myötätunto, hyväksyntä

HYVÄKSYMINEN ON TÄRKEÄ OSA IHMISKUNNAN HERÄÄMISPROSESSISSA

Keskiviikko 18.5.2016 - Rita

Kaikki ovat yhtä - ovatko?

Olet kuullut tämän - me kaikki olemme yksi. Ihmisolentoina olemme erillisiä, yksilöllisiä kehollisia olentoja, jotka eivät voi sulautua toisiinsa. Tiedätkö, että et ole kehosi? Olet itse valinnut tulevasi maahan kokemaan rajoituksia ja yksinään oloa, jota keho tarjoaa, jotta voisit kokea erillisyyden ja oivaltaa, että erossa olo on epätodellista ja mahdotonta.

Etsit rakkautta ulkopuoleltasi, koska tunnet olosi niin yksinäiseksi ja olevasi erossa.Todellinen olemuksesi on Lähteen, rakkauden, Luojan olemus ja kun et pysty tuntemaan sitä sinusta tulee pelokas ja etsit rakkautta keneltä tahansa, joka hyväksyy sinut. Monet ihmissuhteet kaatuvat siihen, että kumpikin etsii toisesta sitä, jonka voi kuitenkin löytää vain itsestään. Kun löydät itsesi rakastamisen ja hyväksymisen ja oivallat ettei ole olemassa ketään, joka on ilman tuota rakkautta itseään kohtaan, sitten voit jakaa tuota rakkautta, joka ei koskaan ole edes jättänyt sinua. Olet vain etsinyt sitä muualta, vaikka se on ollut sinulla koko ajan. Itse piilotit sen sinne, mistä et heti osaisi etsiä vaan epäilit itseäsi.

Mitä tulee siihen, että olemme kaikki Yksi - vaikutamme omalla olemuksellamme kaikkiin, mutta olemme jokainen oma itsemme Ykseys. Emme voi palata Ykseyteen,Kotiin, koska sitä ei enää ole olemassa, koska sinä et enää ole siellä. Se on muuttunut, koska sinä olet muuttunut ja muodostat täysin oman Ykseytesi. Koti tulee sinun luoksesi. Oma jumalallisuutesi, Sielu... miksi haluat sitä kutsua, haluaa kokea elämän maassa sinun kauttasi kehollisena olentona.

Kun tiedostat itsesi, olet tietoinen itsestäsi ja astut ihmissuhteeseen toisen kanssa, et enää ole kuin tyhjä astia, jota tarjoat toiselle täytettäväksi rakkaudella eikä toinen myöskään tarjoa sinulle omaa tyhjää astiaansa täytettäväksi, koska molemmat olette jo itsessänne täysiä, täynnä oman itsenrakastamista.

Mitä rakkaus on? Sinulla voi olla kokemuksia kun rakkaus satutti, loukkasi. Sinut hylättiin, torjuttiin, kärsit rakkauden tähden..... päätit ehkä etten koskaan laske ketään lähelleni ja niin torjuit itse itsesi, hylkäsit itse itsesi.... pakenit...en koskaan enää koe sen tuomaa kärsimystä. Kaksinaisuuteen kuuluu aina kaksi puolta - luotan toiseen ja toinen pettää minut.... Rakkaus on kuitenkin aina läsnä, rehellinen, avoin, myötätuntoinen, anteeksiantava ja parantava. Se ei koskaan petä ketään, koska se olisi kokonaan täysin rakkauden olemuksen vastaista.

Pelossasi tarjoat toiselle vain kehosi - pitäen itsesi piilossa ja puet yllesi naamion - kehot ovat epätodellisa ja niihin ei voi koskaan luottaa- ei koskaan. Sinä et ole kehosi, sinä olet paljon, paljon muuta...kehosi on rajallinen kulkuväline, jonka avulla koet epätodellisen eron mutta yhteytesi ikuisuuteen on aina keskeytymätön. Et koskaan ole ollut erossa Lähteestä, Hengestä....Luojasta..

Keho on epätodellinen ja sillä on tärkeä rooli pelissä, jota pelaamme täällä maassa. Keho tuntee kipua ja kärsimystä ja nauttii mielihyvästä. Nämä ovat sinun valintojesi tuloksia... keho ei aiheuta mitään, se vain vastaa sinun tahtoosi ja olet epätietoinen siitä, mitä haluat keholta. Sinusta tuntuu, että asioita vain tapahtuu sinulle, kuitenkin jokainen tapahtuma antaa sinulle mahdollisuuden kokea jotain. Se, että tunnistaa tämän ei muuta sitä, mutta kun oivaltaa tapahtumat mahdollisuuksiksi kokea jotain uutta ja uudella tavalla, se auttaa sinua paremmin hyväksymään ne.

Vastauksia ei ole ulkopuolellasi!

Ihmisen "pelit", joihin olet yhteydessä, vaikuttavat tapahtuvan ulkopuolellasi, joskus valintojesi tuloksena joskus vain "sattumalta", mutta oma asenteesi ja uskomuksesi tuovat sinut tilanteisiin, joista löydät itsesi. 

Älä tuomitse, sinun ei tarvitse tuomita niitä! Tuomitsen ja en tuomitse ovat valintoja, joita teet joka hetki.

Todellinen luonteesi, luontosi on Rakkaus ja Rakkaus ei koskaan tuomitse. Kun toimit todellisen luontosi pohjalta, et näe mitään tuominnan aihetta ja ilman tuomitsemista ei ole olemassa konflikteja.  Vähän kerrassaan tarve tuomita katoaa. Ympärilläsi on ollut ehkä ihmisiä, jotka ovat vastanneet rakastavasti ristiriita tilanteisiin ja se on hämmästyttänyt sinua, että tuloksena on ollutkin ratkaisu konfliktin sijaan. 

Kuitenkin ego rakastaa ja haluaa ristiriitoja, se elää niistä, koska eron tunne on konflikti! ....... egosta ja sen tavoista lisää jatkokirjoituksessa myöhemmin....

Lue lisää »

Avainsanat: herääminen, tiedostaminen, ihmiskunta, ego, rakkaus, ykseys

Vanhemmat kirjoitukset »