Millainen maailma olisikaan, jos pimeyttä .. ei olisi keksitty?

Keskiviikko 30.9.2020 - Rita

Millainen maailma  olisikaan, jos saatanaa, pahaa, pimeyttä, helvettiä, väärää ei olisi keksitty?

Mitä maailmassa tapahtuu, pahoja asioita - se ei ole minun todellisuuttani - en ole riippuvainen pahuuden olemassaolosta - olen myötätuntoinen, joka on sitä, että sallin jokaisen oivaltaa juuri siellä, missä hänen tuleekin olla, saadakseen kokemuksen, jota hänen sielunsa kaipaa.

Olen siis myötätuntoinen, kun näen ihmisen kärsivän, vaikka hänen ei olisi pakko, mutta hän kärsii, koska uskoo tehneensä jotakin väärin ja siksi häntä on rangaistava, olen syyllinen ja kipu on rangaistus.

Mihin sinä laitat tietoisuutesi - tuohon valheeseen vai vapauteen? 

Päästä irti tuosta valheesta ja kävele sen ohi ja seuraa vapaus. Kävele ohi valheen pimeydestä, pahuudesta, pahasta, paholaisesta, väärästä. 

Ei ole tarvetta taistella, työskennellä tämän eteen. Tämä taakka ei ole enää sinun, jos niin valitset - olet kantanut sitä kauan.

Kukaan ei koskaan kertonut sinulle tämän olevan valhetta.

Se, joka uskoo pahaan, pahuuteen - käyttää pahuutta toiminnassaan, näkee pahuutta, pelkää pimeyttä.

Se, joka uskoo vallan olemassaoloon, käyttää valtaa, pakottamista, alistamista toisia kohtaan.

Pimeyttä pitävät yllä uskonnot, jotka eivät halua muutosta. 

Pimeys on pelkoa, tuomitaan, rangaistaan, on ankara pelottava Jumala, joka rankaisee - seuraa syyllisyyttä, häpeää, kärsimystä.

Pimeys vain estää sinua näkemästä asioita laajemmin. Pimeys ei voi vallata sinua - se ei ole mahdollista - fysiikka ei anna edes mahdollisuutta valtaukseen, mutta sinä voit kuvitella, että sinut on vallattu.

Usko kun sanon, että olennot, joita pelkäät, menevät lävitsesi.

Sinä olet Valoa ja luot resonanssin, joka vetää puoleensa matalaenergisia olentoja, kehottomia, jotka ovat uteliaita näkemään, mitä tapahtuu - sinun luomasi energia saa aikaan tämän.

Usko kun sanon, että olennot menevät lävitsesi, vaikka ne koettavat hypätä kehoosi ... ne ei kertakaikkiaan onnistu olemaan kehossasi.

angel-758415_1280.jpg

Avainsanat: pahuus, pimeys, valhe, kärsiminen, kärsimys, valo,

Mikä on suurin valhe, joka koskaan on kerrottu?

Tiistai 22.9.2020 - Rita

Valhe pimeydestä on tuo suurin valhe, johon ihmiskunta on saatu uskomaan.

Tätä valhetta kerrotaan yhä uudelleen ja uudelleen. Sinut on pelastettava pimeydeltä, pahalta, paholaiselta ... ei ole olemassa syntiä, pahuutta. Ei ole tarvetta taistella. Imet pahan, pahuuden käsityksen massatietoisuudesta.

Vapaus koittaa, kun oivallat, että et koskaan ole tehnyt mitään väärää, väärin.

Pahuus, pimeys on todellista sille, joka uskoo sen olemassaoloon. Pimeyteen on sijoitettu paljon ja voit varmaan tiedostaa, kuka on suurin sijoittaja? Kirkoissa ei puhuta vapaudesta, sielun kauneudesta, loistokkuudesta .... koska kirkot käyttävät valtaa .. voimaa...

Pimeyden, pahuuden pelko, päästä siitä irti ja sinulle sitä ei enää ole olemassa. Ei ole olemassa pahaa ja et siis ole tehnyt mitään väärää, pahaa. On kyse vain kokemuksen kauneudesta. 

Joku valitsee pimeyden kokemisen, mutta siinä ei ole vetovoimaa, joka vetäisi sinut takaisin pimeyteen, pahuuteen .. se ei enää kuulu sinun todellisuuteesi, jos valitset niin. 

Valhe pimeydestä, pahasta, väärä teko, pahuus - se, että uskot tähän ja siihen ajatukseen, että teit jotakin väärin ja siksi et menesty, sai aikaan, että aloit uskoa pimeyden olemassaoloon. 

Kaikki mihin uskot on olemassa, koska sinä uskot sihen.

jatkuu ... Millainen maailma olisikaan ...

magician-3047235_1920.jpg

Avainsanat: valhe, pimeys, pahuus, taistelu, pahuuden pelko, pimeyden kokeminen, oikea väärä,

Loista valoasi

Sunnuntai 14.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

" Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pimeys on yrittänyt saada sinut? Kaikki nuo kerrat elämässäsi, kun sinua kiusattiin ja käytettiin hyväksi, olivat myös hyökkäyksiä. Mutta jokaisen kerran jälkeen sinä kokosit itsesi ja tuli takaisin ja joka kerta tulit takaisin voimakkaampana.

Jokainen kokemus opetti sinua näkemään asioita myötätuntoisemmin, anteeksiantavaisemmin ja oivalsit aina jokaisesta kokemuksesta jotain.

Kirkasta valoa ei voi koskaan piilottaa. Sinä tulit tänne loistamaan valoasi ja jakamaan maailmaan ymmärrystä ja hyväksyntää ja rakkautta.

Mitä jos kaikki kirkkaat valot päättäisivät lopettaa loistonsa?  Mitä jos kaikki päättäisivät kutistaan oman valonsa ja piiloutuisivat pelosta? 

Millainen maailma tämä olisikaan?

Pyydän ja rohkaisen sinua loistamaan Iloa ja Myötätuntoa ja Hyväksyntää ja Inspiraatioita jokaiselle, jonka kohtaat. 

Avainsanat: hyväksyntä, myötätunto, inspiraatio, kirkkaus, pimeys, valo

Mitä jos?

Torstai 21.12.2017 - Rita

Syvin pelkomme on, että olemme riittämättömiä, emme tarpeeksi hyviä, jonkin asian arvoisia....

Syvimpiä pelkojamme on, että olemme voimakkaita mitattavissa olevan tason tuolla puolella. Oma valomme on se, jota pelkäämme eniten, ei oma pimeytemme.

Kysymme itseltämme: " Kuka minä olen olemaan loistelias, upea, lahjakas, kyvykäs, mahtava, ihmeellinen? "  Oikeastaan kuinka et voisi olla sitä? Sinä olet Kristuksen kadotettu lapsi, osa Jumaluutta. Sinä vain leikit olevasi pieni ja vähäpätöinen, eikä se palvele sinua, se ei palvele muita eikä maailmaa - se ei palvele sinua.

Ei ole mitään valaistunutta siinä, että kutistaa itsensä niin pieneksi, että muut ihmiset tunnistavat epävarmuutta sinusta. Meidät on kaikki tarkoitettu loistamaan omaa valoamme, kuten lapset tekevät.

Meidät on tarkoitettu ilmentämään Luojan kunniaa, loistokkuutta, joka on meissä jokaisessa. Tuo Valo ei ole vain joillakin meissä: se on kaikissa ja kaikkialla. Kun sallimme valomme loistaa, annamme alitajuisesti muille ihmisille luvan tehdä samoin. Meidät kaikki vapautetaan omista peloistamme ja oma läsnäolomme vapauttaa automaattisesti muita.

Mitä jos elämä olisi todella runsauden, yltäkylläisyyden täyteistä ja helppoa?

Mitä, jos sinulla olisi valtava määrä energiaa?

Mitä jos?

... sinulla on kaikkea tuota jo.....

Avainsanat: energia, itsevarma, pelko, valo, pimeys, palvelu, loistaa, valaista

21.12.Talvipäivän seisaus

Keskiviikko 20.12.2017 - Rita

Heräämisen vuosi

Talvipäivän seisaus 21.12 on symboli Sielun pimeän yön päättymiselle. Tämä aika on uudelleen syntymistä Valoon. Tänä pimeimpänä päivänä menemme syvälle itseemme, etsien omaa totuuttamme, omaa sisäisen tulen valaisua.

Tämä on kylvön aikaa, josta pulppuaa toivon kipinä, uusi sarastus, muinaisina aikoina talvipäivän seisausta - Yule time - juhlittiin pyhillä tulilla. 

Nykyajan kiireinen aika on unohtanut näiden -seisauspäivien merkityksen ja ohittaa hyviä tilaisuksia tutkia itseään.

Juhlista omalla tavallasi tätä tapahtumaa ja laskeudu joulun ajan taianomaiseen aikaan, päästä irti kiireestä. Onko pakko lentää kuin päätön kana .....?

Laskeudu omaa itseesi .. 

Tipahda kuin lehti puusta.... kuin tähti taivaalta

Rakastu itseesi ... tuntuu niin hyvältä rakastua itseensä.. omaan olemukseensa

Missä oli pimeyttä, siellä on nyt valoa

Missä oli kipua, siellä on nyt iloa

Missä oli epäilyä, siellä on nyt luottamusta

Salli sateen tulla ja pestä pois kaikki pelot

Salli unelman täyttää sielusi......

Avainsanat: sielu, pimeys, , taika, joulu, herääminen

Tietoisuus itsestä

Torstai 12.10.2017 - Rita

Olet ehkä lukenut Violettiliekistä ja käyttänytkin sitä. Tuo liekki on muuttunut Kristallitulen liekiksi.

33 on Kristustietoisuuden numero. 44 on Mestari tietoisuuden numero, joka tarkoittaa ihminen ja jumalallinen, Minä Olen olemus, yhdessä täällä maassa. Olla kehossa ja olla tietoinen todellisesta itsestään.

Kutsut ehkä itseäsi Valotyön tekijäksi ja menit pimeyden syvyyksiin, omaan ja toisten pimeyteen. Tuo pimeys on kuitenkin se osa sinua, jumaluutesi, johon olet laittanut kaiken sen, mistä et itsessäsi pidä, et hyväksy, et rakasta ja tuo pimeys rakastaa sinua niin paljon, että ottaa itseensä kaiken.

Veit tietoisuutta pimeyteen tuodaksesi sinne valoa. Älä koskaan enää epäile itseäsi - koskaan enää - sillä tiesit sisäisesti tuon kaiken. Suurin valhe, johon ihmiskunta on saatu uskomaan, on valhe pimeydestä, voiman ja vallan käytöstä, jopa Paholaisen olemassa olosta. Ihmiskunta on hypnotisoitua monella tavalla; on itsekästä ajatella itseään, pitää huolta itsestään. Olet vuosikausia pitänyt huolta toisista - sinun on huolehdittava toisista ja itsestäsi huolehtiminen on itsekkyyttä.

Pidä huolta itsestäsi, tarvitset aikaa itsellesi - rakasta itseäsi ja pidä huolta itsestäsi ilman syyllisyyden tunnetta.

Yeshua tuli tuomaan Kristalli tietoisuuden ja alkoi ihmiskunnan ensimmäinen New Age: Uskonnot muodostuivat, mysteerikouluja perustettiin, jotta Kristus tietoisuus voisi laajentua.

Olet ehkä lukenut Madam Plavatskista, Rudolf Steinerista, Kuthumi, Godfrey King kirjoitti St. Germainin kanavoiteja... Carl Jung... Lee Carrol kanavoi Magneettimestari Kryonia...kanavointeja tulvi maahan.

Muistatko kuinka sinä työskentelit... piti tehdä näin ja tuo oli väärin.. oikein oli tehdä tällä tavalla... väsyit....oli paljon niitä, jotka sijoittivat rahaa New Ageen ja kun sen aika oikeastaan oli ohi, moni vastusti sen loppumista. Väittelyä siitä, mikä on oikea tapa.... Moni ei tajua vieläkään, että on uudenlainen tapa, jolla työskennellä, energia, jolla työskennellään .... ilman työskentelyä.

Olet elänyt rajoittuneessa tietoisuudessa.

Astu itsesi tieltä pois. Nauti elämästä, ruoasta, ihmissuhteista, omasta seksuaalisuudestasi ilman, että annat niiden viedä omaa energiaasi.

Tobiaksen ja Adamus St Germainin päivittämä Seksuaalienergia koulu (SES) antaa paljon tietoisuutta siitä, mistä on kyse.  

http://www.dreamwalker-rita.fi/329816846

Avainsanat: SES, violettiliekki, kristallitulenliekki, pimeys, valhepimeydestä, valotyöntekijä

Valo ja pimeys .. pimeys ja valo..

Sunnuntai 10.9.2017 - Rita

On olemassa monia polkuja, joita ihmiskunnalla on ollut valittavana tässä prosessissa, tulla tähän pisteeseen, missä olemme nyt. Seuraammeko vääristymien  luomaa polkua vai Luojan Valon polkua. Monet kerrat ihmiskunta on pudonnut takaisin "pimeyteen" (kulkemaan pidempää tietä) eikä meillä ole ollut riittävästi voimaa tai tahtoa siirtyä pois tästä vääristymästä ja olimme kahden vaiheilla. Oli paljon helpompaa vain yksinkertaisesti antautua ja pudota.

Vuonna 1987 olimme kriittisessä päätöksenteko vaiheessa. Sallimmeko itsemme pudota takaisin "pimeyteen" ja odottaa kunnes aikakausia kuluisi ja voisimme yrittää uudelleen.

Tämä oli kysymys, jonka äärellä olit Sieluna. Jokainen sielu ja olento maan päällä osallistui tähän " äänestykseen."  Yhdessä päätimme katsoa, voisiko tämä olla se hetki.  Tämä oli aika villin harkinnan tulosta. Tuoda Kristus Valo maan päälle ja ankkuroida se tänne. Rohkea päätös, joka kannatti. Loimme Uuden Energian.

Tuona vuonna 1987 pidimme yllä mahdollisuutta, siitä tuli intohimomme, se rakkaus, jota jokainen ihminen kantaa, olisi muutoksen tekevää. Tämän vuoksi monet ennustetut katastrofit eivät toteutuneet. Niin sanottu 3D on nopeassa tahdissa poistumassa. Planeettamme on palaamassa täyteen Kristus asemaan. Se heijastaa nyt kokonaisuuden värähtelyjä takaisin ihmiskunnalle ja kaikille maan asukkaille, eläimet, kasvit, elementaalit ... kaikki mukaan lukien.

Me saimme tämän aikaan, Uuden Energian. Ympäri Maailmankaikkeutta olennot katsovat ihmetellen, mitä ihminen maassa on saanut aikaan. Olet mahtavin olento koko Maailmankaikkeudessa.

Jos pysähdyt ja hengität sisään ja ulos ja sallit itsesi tuntea energioita, voit saada kokemuksen siitä, mitä laajentunut tietoisuus tuo sinulle. Siinä ei ole vääristymiä, ei pelkoa, ei epäluottamusta vaan iloa, arvostusta, kauneutta.....IMG_1902.JPG

Avainsanat: valo, tietoisuus, pimeys, pelko, ilo, itsensäarvostus

Viha, kateus, julmuus....rumat tunteet...

Perjantai 8.9.2017 - Rita

Viha, kateus, mustasukkaisuus, julmuus, kontrollointi, rasismi, raiskaus.... jne. Kaikki nämä rumat tunteet ja rumat ajatukset, joita pelataan yhteiskunnassa, ovat kaikki kiedottuja pelkoon.  Tämä prosessi on jatkunut hyvin, hyvin kauan aikaa. Herää kysymys, kuinka tuo raskas, haastava energia saisi enemmän valoa?

Oikeasti nämä pimeät toimintamallit ja "olennot" eivät ole niitä, jotka aihetuttavat haasteita. Niiden kanssa on helppo työskennellä, kun aika on sopiva. Se, joka haastaa sinut, olet oikeasti sinä itse. Sinulla on vapaa tahto ja sinulla on kyky valita. Sinussa on Luojan Valo sisälläsi. Sinulla on vapaus valita ja siihen ei voi kukaan puuttua. Sinun on valittava itsellesi. "Pimeillä olennoilla"ei ole vapaata tahtoa tai valinnan vapautta.

Niin paljon tapahtuu joka hetki, kun luominen laajenee ja muodostuu kokonaan uusia luomuksia: ensin aikojan alussa suuret Valo - olennot laskeutuivat ja kokivat elämää kaikissa aineen muodoissa: kivissä, vedessä, ilmassa, kukissa, puissa, eiäimissä ... jne. Planettamme Maa on yksi suuri valo - olento.

On ollut monia kriittisiä hetkiä planeetallamme. Vuonna 1987 "äänestimme," kaikki planeetan sielut yhdessä ja päätimme : voisiko Kristus tietoisuuden tuoda takaisin planeetallemme? Tämä on valo, jota ei ole koettu satoihin miljooniin vuosiin. Äänestyksessä 51% meistä sanoi: " Tuodaan se takaisin." 

Tuosta ajasta lähtien on maahan syntynyt monia suuria olentoja. He olivat silloin lapsia, pieniä olentoja. He ovat Suuria. He ovat niitä, jotka syntyivät vuoden 1987 jälkeen. He tulivat monista Kristus valon paikoista ja moni ei ole koskaan ollut maassa ennen. He tulivat vahvan aikomuksen kanssa.

Vuonna 2007 Kristus tietoisuus alkoi paluunsa Planeetalle ja 11.11. 2011 oli olemassa monia sellaisia yksilöitä, jotka kykenivät pitämään sisällään suurempaa valon värähtelyä ja sen ankkurointi maahan mahdollistui.

Uusi korkea Rakkauden värähtely on alkanut säteillä takaisin Maa planeetan vesiin. Jokainen pisara vettä planeetallamme säteilee, kasvaa ja heijastaa tätä Kristus Valoa.

Sinä et enää ole sama henkilö tuon 11.11.2011 jälkeen. Istu hetki hiljaisuudessa ja tunne kristallinen aspekti tuosta Valosta, joka on sinun Pyhässä sudämessäsi. Tuo valo on aina ollut siellä, mutta ennen 11.11.-11 sillä ei ollut samaa kykyä ja kapasiteettia, kuin mikä sillä on nyt.

Sinä olet mahtava olento.

Älä vähättele itseäsi.

Sinä olet täällä, Kotona.

Avainsanat: valo, pimeys, kristus tietoisuus

Kaksinaisuus

Sunnuntai 20.8.2017 - Rita

Kaksinaisuus - valo ja varjo - hyvä ja paha - maskuliininen ja feminiinien - vastakohtien maailmasta ei - kaksinaisuuden maailmaan, tietoisuuteen, jossa näkee kokonaisuuden ilman tarvetta taistella, erotella, tuomita, arvostella... 

Kaksinaisuus on kova paikka elää, jos se on ainoa todellisuutesi.

Kun kokee kaksinaisuuden kokonaisuuden, ykseyden kautta, avautuu maailma, joka on uskomattoman värikäs, luova ja ihmeellinen. Kaksinaisuus on tila, jossa manifestoidaan, mutta ykseyden tilassa ei ole tarvetta manifestoida, koska kaikki palvelee sinua: energia, ihmiset, Gaia, puut, vesi, maa, eläimet... olennot muilla tasoilla ... kaikki palvelevat ja haluavat palvella sinua tukien, rakastaen sinua.

Et vie mitään keneltäkään. Olet luonut itse esteitä ja et salli muiden palvella itseäsi. Olet palvellut muita, ollut muiden palvelija, etkä ole palvellut itseäsi.

Kukaan ei vie mitään sinulta ( jos et salli niin tapahtuvan) .... etkä sinä vie mitään keneltäkään...

Auringonkukka muistuttamaan, 20101098.JPG

että uusi päivä nousee aina.

Avainsanat: valo, varjo, pimeys, kokonaisuus