Hymysi valo - e-kirja uutuus

Torstai 15.7.2021 - Rita

Hymysi valo 

Pelko on todellisuuden sisällä oleva luomus, jonka "ajattelemme" olevan määrätynlainen tai tuntemattoman pelkoa, jota emme pysty kontrolloimaan, tajuamatta ettei sitä tarvitse kontrolloida, ei ole "eloonjäämisestä" kysymys, mikään ei ole "väärin" ja tuntemattomaan astuminen on suuri osa sitä, kuinka portaalit avataan toisiin ulottuvuuksiin /Uuteen Maailmaan sisälläsi. Jos pystyt muistamaan, että juuri tuntemattomassa mahtava, taianomainen, runsas, autuas ja äärimmäinen ja täydellinen rakkaus on olemassa. 

Moni maadoittaa valoa paljon ja nukkuu enemmän ja enemmän. Fyysinen keho on heikko ja mieli tuntuu välillä puuroutuvan .... Anna pelon mennä ... (otteita e-kirjasta)

https://www.bod.fi/kirjakauppa/hymysi-valo-rita-forsberg-kimura-9789528044376

Kissan silmin maailmaa katsottuna

cat-778315_1920.jpg

Avainsanat: hymy, valo, henki, sielu,

Miksi olen täällä?

Lauantai 24.4.2021 - Rita

Miksi olen täällä?

Kauan sitten ajattelin olevani valotyöntekijä, kunnes oivalsin, että valotyöntekijä taistelee itsessään olevaa pimeyttä vastaan. Huh .. sitä en halua enää. Taistelua itseäni vastaan. Ei enää.

En ole täällä muuttamassa tai korjaamassa ketään tai mitään, koska ei ole mitään korjattavaa. En koeta muuttaa maailmaa, koska silloin maailma koettaa muuttaa minua - ei kiitos enää agendaa. En ole täällä korjaamassa ihmisiä, koska ei ole mitään korjattavaa. En koeta tehdä mitään ryhmäparannuksia - ei enää. Olen käsittänyt, etteivät asiat kerta kaikkiaan toimi niin. Voin vain selkeyttää toisen energioita, tasapainottaa. 

Olen täällä vain säteilemässä omaa tietoisuuteni valoa. Säteilen valoa, mahdollisuuksia, joita ihmiset, yhteiskunta ei ole koskaan ennen nähnyt. Ne ovat elämän mahdollisuuksia tällä planeetalla - säteilen omaa valoani, tietoisuuttani ja muut voivat nähdä ja sitten itse valita tai olla valitsematta.

En siis huuda kenellekään: "Hei avaa silmäsi! Katso, tunne mitä tapahtuu!" Säteilen vain valoani istuen vaikka puiston penkillä. Moni asia on kiihtynyt planeetalla ja kaikki tapahtuu hyvin nopeasti, voit tuntea sen. Tuntea energian, ei ajatella energiaa. En koeta muuttaa ketään sanomalla: "Hei on aika herätä ja tuntea, mitä tapahtuu!" Vastuu siirtyy kuulijalla, lukijalle.

Moni ehkä pysähtyy miettimään omaa elämäänsä. Moni haluaa puhua nuo sanat ulos itsestään, he haluavat vain istua valossani ja tuntea, mennä syvälle omiin tunteisiinsa. Muutoksia tapahtuu syvillä tasoilla, mutta älä ajattele liikaa, ei mielen kautta tuntemista.

Säteilen vain omaa valoani, päästin irti ajatuksesta; on kannettava koko maailman painoa harteillani, on korjattava, vaikutettava asioihin - ei enää - istua vain hiljaisuudessa, tuntemisessa, olla omassa intohimossani, jonka vuoksi tulin tänne. Intohimon ei tarvitse huutaa, olla kuumaa, kuin tuli. Ei. Intohimo voi olla tämä hiljainen tila - vain olla olemassa ja säteillä valoaan.

religion-3717899_1920.jpg

Avainsanat: valo, tietoisuus, muutos, valotyöntekijä, pimeys, elämä,

Millainen maailma olisikaan, jos pimeyttä .. ei olisi keksitty?

Keskiviikko 30.9.2020 - Rita

Millainen maailma  olisikaan, jos saatanaa, pahaa, pimeyttä, helvettiä, väärää ei olisi keksitty?

Mitä maailmassa tapahtuu, pahoja asioita - se ei ole minun todellisuuttani - en ole riippuvainen pahuuden olemassaolosta - olen myötätuntoinen, joka on sitä, että sallin jokaisen oivaltaa juuri siellä, missä hänen tuleekin olla, saadakseen kokemuksen, jota hänen sielunsa kaipaa.

Olen siis myötätuntoinen, kun näen ihmisen kärsivän, vaikka hänen ei olisi pakko, mutta hän kärsii, koska uskoo tehneensä jotakin väärin ja siksi häntä on rangaistava, olen syyllinen ja kipu on rangaistus.

Mihin sinä laitat tietoisuutesi - tuohon valheeseen vai vapauteen? 

Päästä irti tuosta valheesta ja kävele sen ohi ja seuraa vapaus. Kävele ohi valheen pimeydestä, pahuudesta, pahasta, paholaisesta, väärästä. 

Ei ole tarvetta taistella, työskennellä tämän eteen. Tämä taakka ei ole enää sinun, jos niin valitset - olet kantanut sitä kauan.

Kukaan ei koskaan kertonut sinulle tämän olevan valhetta.

Se, joka uskoo pahaan, pahuuteen - käyttää pahuutta toiminnassaan, näkee pahuutta, pelkää pimeyttä.

Se, joka uskoo vallan olemassaoloon, käyttää valtaa, pakottamista, alistamista toisia kohtaan.

Pimeyttä pitävät yllä uskonnot, jotka eivät halua muutosta. 

Pimeys on pelkoa, tuomitaan, rangaistaan, on ankara pelottava Jumala, joka rankaisee - seuraa syyllisyyttä, häpeää, kärsimystä.

Pimeys vain estää sinua näkemästä asioita laajemmin. Pimeys ei voi vallata sinua - se ei ole mahdollista - fysiikka ei anna edes mahdollisuutta valtaukseen, mutta sinä voit kuvitella, että sinut on vallattu.

Usko kun sanon, että olennot, joita pelkäät, menevät lävitsesi.

Sinä olet Valoa ja luot resonanssin, joka vetää puoleensa matalaenergisia olentoja, kehottomia, jotka ovat uteliaita näkemään, mitä tapahtuu - sinun luomasi energia saa aikaan tämän.

Usko kun sanon, että olennot menevät lävitsesi, vaikka ne koettavat hypätä kehoosi ... ne ei kertakaikkiaan onnistu olemaan kehossasi.

angel-758415_1280.jpg

Avainsanat: pahuus, pimeys, valhe, kärsiminen, kärsimys, valo,

Jokainen elämä on kultaa

Perjantai 31.7.2020 - Rita

Jokainen elämä on kultaa

Jokainen elämä on kultaa, kullan arvoinen. Jokainen elämä, johon olet yhteydessä, on kultaa. Sinun elämäsi on samaa energiaa kuin kosmos. Salli itsesi tuntea tuo energia, kun se virtaa lävitsesi. Ihana ja kaunis elämä. 

Opettele soittamaan oman itseäsi melodiaa. Kukaan ei ole kirjoittanut kirjaa ""Kuinka soitan itseäni". Kuuntele omaa musiikkiasi ja toimi sydämestäsi.  Kun opit kuulemaan omaa vaistoasi, sinä kuuntelet itseäsi, omaa elämääsi. Musiikki, jota kuulet, on harmoonista luonteeltaan ja kantaa sinut suhteeseen niiden kanssa, jotka ovat harmoniassa sinun olemuksesi kanssa. 

Mitä enemmän kuulet omaa sointia ja harmoniaa, sitä selkeämmäksi tulee  musiikki, joka  virtaa elämääsi - suloinen melodia. Luota tuohon melodiaan. Jos jokin melodia ei miellytä sinua, siitä on sinulle hyvin vähän apua. Siirry pois siitä.

On olemassa Valo, joka on osa luomista. Se on tuo eheyttävä valo, valkoinen tai kirkas valo,  johon monet ihmiset viittaavat. Sinulla on kyky siirtää tuota valoa kaikkiin ihmisiin, joita kosketat, joihin olet yhteydessä. Nyt kuitenkin sinä kosketat heidän mieltää, mutta et sydäntä.  Keskityt liikaa tulokseen, mutta et prosessiin. Älä ajattele tuloksia.  Älä keskity tuloksiin, koska se ohjaa sinua "väärään" suuntaan.

Kun keskityt " kun" ja "koska", asetat rattaat hevosen eteen; ajattelet tulosta mutta et prosessia. Prosessi saa aikaan tulosta. Ei toisin päin.  Sinun on ehkä vaikea uskoa tätä.

Prosessin tarkoitus on itse prosessi, ei tulos. Tulos on prosessin lahja sinulle. Prosessi on sinua varten siksi, että vapautat itsesi. Prosessissa on kyse oman elämäsi löytämisestä. Onko olemassa tarve tuntea olonsa voimakkaaksi?  Mikä elämässäsi on, joka tarvitsee tuota voimaa? Mitä on jättänyt tyytymättömyyttä? Salli itsesi vapauttaa kaikki tuo tarve tuntea olevansa voimakas, koska voima on illuusiota, johon sinut on saatu uskomaan. Kun päästät irti  voiman, vallan tarpeesta, ovi avautuu puhtaampaan energia muotoon, jossa ei ole pakottamista, yrittämistä, puskemista, taistelua tuulimyllyjä vastaan.

Olet omaksunut tai omaksut parhaillaan taitoja, kuinka selvitä ja toimia vilkkaassa ja kovassa liikenteessä, töykeiden, karkeiden ihmisten kanssa, sodissa, nälänhädässä, huonolla säällä, huonoissa parisuhteissa, suhteissa, joissa on fyysistä ja henkistä hyväksikäyttöä. 

Salli Valosi loistaa ja muut näkevät sen.

" Mitä olet etsinyt, olet sinä itse, ja se, sinä itse, on myös etsinyt sinua."

Viisaus on sydän ja sielu ja kauneus.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1678.jpg

Avainsanat: elämä, rakkaus, valo,

Loista valoasi

Sunnuntai 14.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

" Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pimeys on yrittänyt saada sinut? Kaikki nuo kerrat elämässäsi, kun sinua kiusattiin ja käytettiin hyväksi, olivat myös hyökkäyksiä. Mutta jokaisen kerran jälkeen sinä kokosit itsesi ja tuli takaisin ja joka kerta tulit takaisin voimakkaampana.

Jokainen kokemus opetti sinua näkemään asioita myötätuntoisemmin, anteeksiantavaisemmin ja oivalsit aina jokaisesta kokemuksesta jotain.

Kirkasta valoa ei voi koskaan piilottaa. Sinä tulit tänne loistamaan valoasi ja jakamaan maailmaan ymmärrystä ja hyväksyntää ja rakkautta.

Mitä jos kaikki kirkkaat valot päättäisivät lopettaa loistonsa?  Mitä jos kaikki päättäisivät kutistaan oman valonsa ja piiloutuisivat pelosta? 

Millainen maailma tämä olisikaan?

Pyydän ja rohkaisen sinua loistamaan Iloa ja Myötätuntoa ja Hyväksyntää ja Inspiraatioita jokaiselle, jonka kohtaat. 

Avainsanat: hyväksyntä, myötätunto, inspiraatio, kirkkaus, pimeys, valo

Mitä jos?

Torstai 21.12.2017 - Rita

Syvin pelkomme on, että olemme riittämättömiä, emme tarpeeksi hyviä, jonkin asian arvoisia....

Syvimpiä pelkojamme on, että olemme voimakkaita mitattavissa olevan tason tuolla puolella. Oma valomme on se, jota pelkäämme eniten, ei oma pimeytemme.

Kysymme itseltämme: " Kuka minä olen olemaan loistelias, upea, lahjakas, kyvykäs, mahtava, ihmeellinen? "  Oikeastaan kuinka et voisi olla sitä? Sinä olet Kristuksen kadotettu lapsi, osa Jumaluutta. Sinä vain leikit olevasi pieni ja vähäpätöinen, eikä se palvele sinua, se ei palvele muita eikä maailmaa - se ei palvele sinua.

Ei ole mitään valaistunutta siinä, että kutistaa itsensä niin pieneksi, että muut ihmiset tunnistavat epävarmuutta sinusta. Meidät on kaikki tarkoitettu loistamaan omaa valoamme, kuten lapset tekevät.

Meidät on tarkoitettu ilmentämään Luojan kunniaa, loistokkuutta, joka on meissä jokaisessa. Tuo Valo ei ole vain joillakin meissä: se on kaikissa ja kaikkialla. Kun sallimme valomme loistaa, annamme alitajuisesti muille ihmisille luvan tehdä samoin. Meidät kaikki vapautetaan omista peloistamme ja oma läsnäolomme vapauttaa automaattisesti muita.

Mitä jos elämä olisi todella runsauden, yltäkylläisyyden täyteistä ja helppoa?

Mitä, jos sinulla olisi valtava määrä energiaa?

Mitä jos?

... sinulla on kaikkea tuota jo.....

Avainsanat: energia, itsevarma, pelko, valo, pimeys, palvelu, loistaa, valaista

Tietoisuus itsestä

Torstai 12.10.2017 - Rita

Olet ehkä lukenut Violettiliekistä ja käyttänytkin sitä. Tuo liekki on muuttunut Kristallitulen liekiksi.

33 on Kristustietoisuuden numero. 44 on Mestari tietoisuuden numero, joka tarkoittaa ihminen ja jumalallinen, Minä Olen olemus, yhdessä täällä maassa. Olla kehossa ja olla tietoinen todellisesta itsestään.

Kutsut ehkä itseäsi Valotyön tekijäksi ja menit pimeyden syvyyksiin, omaan ja toisten pimeyteen. Tuo pimeys on kuitenkin se osa sinua, jumaluutesi, johon olet laittanut kaiken sen, mistä et itsessäsi pidä, et hyväksy, et rakasta ja tuo pimeys rakastaa sinua niin paljon, että ottaa itseensä kaiken.

Veit tietoisuutta pimeyteen tuodaksesi sinne valoa. Älä koskaan enää epäile itseäsi - koskaan enää - sillä tiesit sisäisesti tuon kaiken. Suurin valhe, johon ihmiskunta on saatu uskomaan, on valhe pimeydestä, voiman ja vallan käytöstä, jopa Paholaisen olemassa olosta. Ihmiskunta on hypnotisoitua monella tavalla; on itsekästä ajatella itseään, pitää huolta itsestään. Olet vuosikausia pitänyt huolta toisista - sinun on huolehdittava toisista ja itsestäsi huolehtiminen on itsekkyyttä.

Pidä huolta itsestäsi, tarvitset aikaa itsellesi - rakasta itseäsi ja pidä huolta itsestäsi ilman syyllisyyden tunnetta.

Yeshua tuli tuomaan Kristalli tietoisuuden ja alkoi ihmiskunnan ensimmäinen New Age: Uskonnot muodostuivat, mysteerikouluja perustettiin, jotta Kristus tietoisuus voisi laajentua.

Olet ehkä lukenut Madam Plavatskista, Rudolf Steinerista, Kuthumi, Godfrey King kirjoitti St. Germainin kanavoiteja... Carl Jung... Lee Carrol kanavoi Magneettimestari Kryonia...kanavointeja tulvi maahan.

Muistatko kuinka sinä työskentelit... piti tehdä näin ja tuo oli väärin.. oikein oli tehdä tällä tavalla... väsyit....oli paljon niitä, jotka sijoittivat rahaa New Ageen ja kun sen aika oikeastaan oli ohi, moni vastusti sen loppumista. Väittelyä siitä, mikä on oikea tapa.... Moni ei tajua vieläkään, että on uudenlainen tapa, jolla työskennellä, energia, jolla työskennellään .... ilman työskentelyä.

Olet elänyt rajoittuneessa tietoisuudessa.

Astu itsesi tieltä pois. Nauti elämästä, ruoasta, ihmissuhteista, omasta seksuaalisuudestasi ilman, että annat niiden viedä omaa energiaasi.

Tobiaksen ja Adamus St Germainin päivittämä Seksuaalienergia koulu (SES) antaa paljon tietoisuutta siitä, mistä on kyse.  

http://www.dreamwalker-rita.fi/329816846

Avainsanat: SES, violettiliekki, kristallitulenliekki, pimeys, valhepimeydestä, valotyöntekijä

Itsen aika.

Torstai 28.9.2017 - Rita

Lopeta yrittämästä niin kovasti, paholaiset eivät ole sinun. Olet tietoisuuden pioneeri ja tajuat Elämän Taiteen kirjoittamalla, musisoimalla, maalaamalla, piirtämällä, näyttelemällä....

Itsenä olemisen taide on olemista se, joka sinä olet, jumalainen olento ja on aika oivaltaa se itse. Salli itsesi olla se, joka olet ---on Itsen Aika -- Tietoisuuden aika-- Tietoisuus Itsestä.

Nouseeko pelko siitä, rakastanko itseäni? Kunnioitanko itseäni? Oivallanko itseni erillä tavalla kuin ennen? Menetänkö oman identiteettini? Oivallanko itseni sellaisella taiteellisella tavalla, koska en ole taiteilija? Tulenko yhteyteen itseni kanssa? Hyväksy ja salli itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Sanotaan, että on pahaa rakastaa itseään, sinun tulisi rakastaa toisia, palvella heitä ja pelastaa maailma. - Auttamalla itseäsi autat koko maailmaa. Kaikki lähtee sinusta.

Olet ollut mukana New Age:ssä monessa elämässä, koska tuo aika alkoi Yeshuan ajoista 2000 vuotta sitten. Olet auttanut tuomaan Kristus - tietoisuutta ja siksi olet lukemassa myös tätä kirjoitustani.  New Age toi ihmiskunnan lähemmäksi jumalallisuutta, koska ennen sitä ei ollut jumala- konseptia - jumala ei ollut osa luontoa ja ihminen koki olevansa maassa rangaistuksena jostain. Moni kokee sitä vieläkin. Niin syvällä alitajunnassa nuo uskomukset ovat.  New Age toi lähemmäksi jumalallisen ja ihmisen ja avasi monia ovia jokaisen ulottuville.

Tietoisuus alkaa siitä, että olet olemassa täällä.

Olet täällä ja tunnet sen. Kuinka tulit tänne, sillä ei ole väliä. Sinä olet olemassa täysin suvereenina olentona. ( Ei - olet olemassa ykseydessä toisten kanssa, olet täysin oman itsesi ykseys)

Tietoisuudessa ei ole energiaa. Valta, voima on harhaa, eikä sitä ole muilla tasoilla. Sinä olet luoja ja vedät tietoisuutesi määrän mukaisesti energiaa. Siispä lisää tietoisuuttasi koskien rahaa, suhteita....terveyttä...

On paljon häiriötekijöitä, jotka harhauttavat. Ei ole tarvetta saada energiaa muilta kuin itsessä on. Vapaus omista rajoituksista, menneisyydestä... salli itsesi rakastaminen ilman ehtoja.

Tee tilaa omalle Valokehollesi. Salli itsesi mennä ihmis - mielen tuolle puolelle ja salli tietäminen aina kuin sen tulee tietää.

Salli itsesi olla suurinta rakkautta. Avaa itsesi takaisin itseesi. Vastaanota itsesi, hyväksy itsesi ja ole myötätuntoinen. Sinä tiedät jo tämän ja juuri tuo tietäminen on johtanut sinut tähän, lukemaan tätä...

Salli Sielusi tulla luoksesi. Sielusi - Minä Olen olemuksesi on vastuussa ja kaikki kokemuksesi ovat tarkoituksen mukaisia.

Avainsanat: sielu, tietoisuus, häiriötekijät, energia, Valokeho, elämäntaide

Valo ja pimeys .. pimeys ja valo..

Sunnuntai 10.9.2017 - Rita

On olemassa monia polkuja, joita ihmiskunnalla on ollut valittavana tässä prosessissa, tulla tähän pisteeseen, missä olemme nyt. Seuraammeko vääristymien  luomaa polkua vai Luojan Valon polkua. Monet kerrat ihmiskunta on pudonnut takaisin "pimeyteen" (kulkemaan pidempää tietä) eikä meillä ole ollut riittävästi voimaa tai tahtoa siirtyä pois tästä vääristymästä ja olimme kahden vaiheilla. Oli paljon helpompaa vain yksinkertaisesti antautua ja pudota.

Vuonna 1987 olimme kriittisessä päätöksenteko vaiheessa. Sallimmeko itsemme pudota takaisin "pimeyteen" ja odottaa kunnes aikakausia kuluisi ja voisimme yrittää uudelleen.

Tämä oli kysymys, jonka äärellä olit Sieluna. Jokainen sielu ja olento maan päällä osallistui tähän " äänestykseen."  Yhdessä päätimme katsoa, voisiko tämä olla se hetki.  Tämä oli aika villin harkinnan tulosta. Tuoda Kristus Valo maan päälle ja ankkuroida se tänne. Rohkea päätös, joka kannatti. Loimme Uuden Energian.

Tuona vuonna 1987 pidimme yllä mahdollisuutta, siitä tuli intohimomme, se rakkaus, jota jokainen ihminen kantaa, olisi muutoksen tekevää. Tämän vuoksi monet ennustetut katastrofit eivät toteutuneet. Niin sanottu 3D on nopeassa tahdissa poistumassa. Planeettamme on palaamassa täyteen Kristus asemaan. Se heijastaa nyt kokonaisuuden värähtelyjä takaisin ihmiskunnalle ja kaikille maan asukkaille, eläimet, kasvit, elementaalit ... kaikki mukaan lukien.

Me saimme tämän aikaan, Uuden Energian. Ympäri Maailmankaikkeutta olennot katsovat ihmetellen, mitä ihminen maassa on saanut aikaan. Olet mahtavin olento koko Maailmankaikkeudessa.

Jos pysähdyt ja hengität sisään ja ulos ja sallit itsesi tuntea energioita, voit saada kokemuksen siitä, mitä laajentunut tietoisuus tuo sinulle. Siinä ei ole vääristymiä, ei pelkoa, ei epäluottamusta vaan iloa, arvostusta, kauneutta.....IMG_1902.JPG

Avainsanat: valo, tietoisuus, pimeys, pelko, ilo, itsensäarvostus

Viha, kateus, julmuus....rumat tunteet...

Perjantai 8.9.2017 - Rita

Viha, kateus, mustasukkaisuus, julmuus, kontrollointi, rasismi, raiskaus.... jne. Kaikki nämä rumat tunteet ja rumat ajatukset, joita pelataan yhteiskunnassa, ovat kaikki kiedottuja pelkoon.  Tämä prosessi on jatkunut hyvin, hyvin kauan aikaa. Herää kysymys, kuinka tuo raskas, haastava energia saisi enemmän valoa?

Oikeasti nämä pimeät toimintamallit ja "olennot" eivät ole niitä, jotka aihetuttavat haasteita. Niiden kanssa on helppo työskennellä, kun aika on sopiva. Se, joka haastaa sinut, olet oikeasti sinä itse. Sinulla on vapaa tahto ja sinulla on kyky valita. Sinussa on Luojan Valo sisälläsi. Sinulla on vapaus valita ja siihen ei voi kukaan puuttua. Sinun on valittava itsellesi. "Pimeillä olennoilla"ei ole vapaata tahtoa tai valinnan vapautta.

Niin paljon tapahtuu joka hetki, kun luominen laajenee ja muodostuu kokonaan uusia luomuksia: ensin aikojan alussa suuret Valo - olennot laskeutuivat ja kokivat elämää kaikissa aineen muodoissa: kivissä, vedessä, ilmassa, kukissa, puissa, eiäimissä ... jne. Planettamme Maa on yksi suuri valo - olento.

On ollut monia kriittisiä hetkiä planeetallamme. Vuonna 1987 "äänestimme," kaikki planeetan sielut yhdessä ja päätimme : voisiko Kristus tietoisuuden tuoda takaisin planeetallemme? Tämä on valo, jota ei ole koettu satoihin miljooniin vuosiin. Äänestyksessä 51% meistä sanoi: " Tuodaan se takaisin." 

Tuosta ajasta lähtien on maahan syntynyt monia suuria olentoja. He olivat silloin lapsia, pieniä olentoja. He ovat Suuria. He ovat niitä, jotka syntyivät vuoden 1987 jälkeen. He tulivat monista Kristus valon paikoista ja moni ei ole koskaan ollut maassa ennen. He tulivat vahvan aikomuksen kanssa.

Vuonna 2007 Kristus tietoisuus alkoi paluunsa Planeetalle ja 11.11. 2011 oli olemassa monia sellaisia yksilöitä, jotka kykenivät pitämään sisällään suurempaa valon värähtelyä ja sen ankkurointi maahan mahdollistui.

Uusi korkea Rakkauden värähtely on alkanut säteillä takaisin Maa planeetan vesiin. Jokainen pisara vettä planeetallamme säteilee, kasvaa ja heijastaa tätä Kristus Valoa.

Sinä et enää ole sama henkilö tuon 11.11.2011 jälkeen. Istu hetki hiljaisuudessa ja tunne kristallinen aspekti tuosta Valosta, joka on sinun Pyhässä sudämessäsi. Tuo valo on aina ollut siellä, mutta ennen 11.11.-11 sillä ei ollut samaa kykyä ja kapasiteettia, kuin mikä sillä on nyt.

Sinä olet mahtava olento.

Älä vähättele itseäsi.

Sinä olet täällä, Kotona.

Avainsanat: valo, pimeys, kristus tietoisuus

Kaksinaisuus

Sunnuntai 20.8.2017 - Rita

Kaksinaisuus - valo ja varjo - hyvä ja paha - maskuliininen ja feminiinien - vastakohtien maailmasta ei - kaksinaisuuden maailmaan, tietoisuuteen, jossa näkee kokonaisuuden ilman tarvetta taistella, erotella, tuomita, arvostella... 

Kaksinaisuus on kova paikka elää, jos se on ainoa todellisuutesi.

Kun kokee kaksinaisuuden kokonaisuuden, ykseyden kautta, avautuu maailma, joka on uskomattoman värikäs, luova ja ihmeellinen. Kaksinaisuus on tila, jossa manifestoidaan, mutta ykseyden tilassa ei ole tarvetta manifestoida, koska kaikki palvelee sinua: energia, ihmiset, Gaia, puut, vesi, maa, eläimet... olennot muilla tasoilla ... kaikki palvelevat ja haluavat palvella sinua tukien, rakastaen sinua.

Et vie mitään keneltäkään. Olet luonut itse esteitä ja et salli muiden palvella itseäsi. Olet palvellut muita, ollut muiden palvelija, etkä ole palvellut itseäsi.

Kukaan ei vie mitään sinulta (jos et salli niin tapahtuvan) .... etkä sinä vie mitään keneltäkään...

Auringonkukka muistuttamaan, 20101098.JPG

että uusi päivä nousee aina.

Avainsanat: valo, varjo, pimeys, kokonaisuus

Valo

Maanantai 14.8.2017 - Rita

Ametisti ja vuorikiteet muodostavat sädehtivää , heijastavaa valoa. Tämä valo kiehtoo keijua ihan kuten timantin loiste kiehtoo ihmistä. Energiaa muodostuu, kun valo osuus kristallin viisteisiin. Tämä valon ja kristallin fuusio on samaa loistetta kuin on luonnonvoimissa. Siksi kristallit vetävät puoleensa luonnonvoimia.

Rakkaus, ilo, kunnioitus, onnellisuus ovat avaimia, joilla ymmärtää puita ja kasveja. Kasveissa on valon olemusta. Auringon valo muuttuu energiaksi, joka luo elämää. Kaikki olennot maassa tarvitsevat auringon valoa elääkseen. Kaikki maassa pohjautuu tulen valoon. Varsinainen tulenvoima, valo, jota on kasveissa, on tärkeää ihmisen keholle.

Puhu kasveille sydämestäsi. Kysy saatko luvan korjata satoa. Siunaa ruokasi. Puhu kasveille ja ne puhuvat sinulle. Lähetä rakkautta ja siunausta siemenelle, jonka istutat aina kun katselet sen kasvua nykyiseen muotoonsa.

Kaikki puut kantavat mukanaan pyyteetöntä rakkautta kaikkia ja kaikkea kohtaan. Ne tarjoavat suojaa kaikille. Kun istut puun alla, se koskettaa sydäntäsi ja auttaa sinua anteeksiannon kanssa. Koko luonto kantaa pehmeän vihreää, kaunista värähtelyä ja palvelee kaikkia planeetallamme.

Puhu luonnon voimille ja muodosta silta ihmisen ja keijujen maailman välille.

Puhu puille, vedelle, ilmalle, maalle, tulen hengille... ja kuuntele mitä sinulle vastataan.... hiljenny kuulemaan, tuntemaan....

Avainsanat: valo, kasvit, puut, ametisti, vuorikide, keijut

Lumikki.. Snow White - runo

Sunnuntai 6.8.2017 - Rita

Lumikki, Lumikki,

Lumikki , Kuulakas Neito.

Laulamme sinulle Valo, joka vaeltaa kudottujen puiden maailmassa

Laulamme sinulle maassa tähtien meren tuolla puolella, tuulisilla kentillä me näemme kultaisen loisteesi

Me vielä muistamme, me, jotka oleskelemme tässä kaukaisessa keijumaassa puiden alla,

me muistamme sinun loistavan tähtivalosi .... me muistamme vielä....vaikka sinä unohdit meidät...

me muistamme vielä.... 

me muistamme....

me...

Avainsanat: valo, keijut, tähtivalo,

OIVALLUKSIA

Perjantai 20.5.2016 klo 12:40 - Rita

OLETKO KOSKAAN OIVALTANUT, ETTÄ MILLOIN TAHANSA ANNOIT JOTAIN JOLLEKIN, ANNOIT SITÄ KOKO MAAILMALLE JA KAIKKEIN TÄRKEINTÄ, ANNOIT SEN ITSELLESI.

JA OIVALSITKO, ETTÄ JOKAINEN POLKU, JOTA KULJIT, JOKAINEN KIVI, JONKA KÄÄNSIT YMPÄRI JA JOKAINEN OVI, JOLLE KOPUTIT, TEIT SEN JOKAISELLE JA MIKÄ TÄRKEINTÄ TEIT SEN ITSELLESI.

JA LOPUKSI OIVALSITKO, ETTÄ MILLOIN TAHANSA TUNSIT RAKKAUTTA, MYÖTÄTUNTOA, HYVÄKSYNTÄÄ JOHTUEN MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ, SINÄ NOSTIT TÄTÄ KOKO PLANEETTAA KOHTI VALOA JA MIKÄ TÄRKEINTÄ SINÄ NOSTIT ITSEÄSI KORKEAMALLE VALOON.

KOP, KOP....

MAAILMANKAIKKEUS

Avainsanat: maailma, valo, oivaltaa, koputtaa, ovi, kivi, rakkaus, myötätunto, hyväksyntä