Miksi loin kokemuksen?

Sunnuntai 15.3.2020 - Rita

MIKSI LOIN KOKEMUKSEN?

Miksi loin kokemuksen? Oliko se itsearvostuksen puute, häpeä, jota kannan  ...vai oliko se tiedostamaton tarve rangaista itseäni ja jonka sitten olen manifestoinut itselleni? Onko se tapahtuma, josta muodostuu suuri oivallua elämässäni? Muodostuuko kokemuksesta lahja, siunaus vai katkeruutta, vihaa? Huomaanko mahdollisuuden oivaltaa, että vaikka edessä on tyhjyyttä, kaikki vanha on romahtanut, ei ole mitään ... vain tyhjyyttä ja on rohkeasti astuttava tuohon tyhjyyteen ja aloitettava uuden luominen.

Muistuttaako tuo tyhjyys, ei - mitään, sinua siitä hetkestä, kun aikojen alussa tulit tyhjyyteen, kun lähdit Kotoa. Alitajuinen muisto erosta. Tässä ei - mitään tilassa voit luoda täysin uutta, ilman vanhojen kaavojen ja rakenteiden painolastia.

Huomaatko millainen lahja vaikea tilanne elämässä voi olla?

Avaatko tuon lahjan, jonka elämä tarjoaa ja joka on kääritty joskus ikävän näköiseen pakkaukseen?

Hyväksynkö sen mitä on, päästänkö irti kaikesta, mikä ei palvele minua enää? Päästänkö irti kontrollista ja siitä kuinka asioiden olisi mentävä ja sallin ja luotan asioiden tapahtuvan aina oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Luotan kaikesta huolimatta, että elämä aina kantaa.

Kannan vastuuta ja vastaanotan sielun tarjoaman anteeksiannon itselleni. Oivallan, että reagoin tilanteeseen ja annoin reaktion vaikuttaa kehoon, terveyteen, ihmisuhteisiin. Kun oivallan sieluni anteeksiannon, minun on helppo antaa anteeksi myös toisille.

Rakastan itseäni ja hyväksyn itseni ilman ehtoja.

Olen riittävän hyvä juuri sellaisena kuin olen.

Minä Olen joka Minä Olen.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1797.jpg

Avainsanat: kokemus, vasdtuu, sielu, anteeksianto,

Kaikessa on henki

Perjantai 6.3.2020 - Rita

KAIKESSA ON HENKI

Aina kun tapaat toisen ihmisen, on kyse pyhästä kohtaamisesta, olipa hän tuttu tai ei, hän on Hengen fyysinen vierailu luonasi.

Salli minun toistaa tuo: "Aina kun tapaat toisen ihmisen, on kyse pyhästä kohtaamisesta, olipa hän tuttu tai ei, hän on Hengen fyysinen vierailu luonasi."

Henki on inkarnoitunut sinuksi, minuksi, eläimeksi, kasviksi, mineraaleiksi - kaikeksi, mitä on. Aine on väline, jonka avulla Henki ilmentää itseään tällä olemisen tasolla ja kommunikoi kanssasi ja sielu on väline, jolla Henki ilmentää itseään korkeammilla tasoilla. 

Ego haluaa, että pysyt pienessä laatikossa ja murehdit sitä, mitä muut ajattelevat sinusta. Ego saa sinut uskomaan, että et ole turvassa, olet erossa kaikesta ja kaikkein suurin syyllistävä ajatus on, että olet erossa Jumaluudesta ja Jumala rankaisee sinua tämän eron takia. 

Miksi ihmeessä pyyteettömästi rakastava, kaiken anteeksiantava, myötätuntoinen Henki tekisi niin? 

Lopeta itsesi vähättely. Olet mahtava, loistava, ihmeellinen, suvereeni olento, jos niin valitset. Ego teeskentelee olevansa vähemmän kuin on ja sen egosi haluaa sinun uskovan.

Kuuletko mitä sanon? Kuuletko oikeasti? 

Kuva:Tsutomu Kimura

IMG_1797.jpgheni

Avainsanat: henki, ego, rakkaus, sielu

Sielun rakkauteen havahtuminen

Lauantai 29.2.2020 - Rita

Sielun rakkauteen havahtuminen .....

Kerron nyt suurimman rakkaustarinan, joka koskaan on luotu ja kerrottu ....

Heräsin yöllä ääneen, joka kutsui nimeäni. Havahduin unesta ja kuulin nimeni uudelleen ... nimi ei ollut nykyinen nimeni ... mutta tunsin sen kuuluvan minulle .....

Ääni kutsui minua ja sanoi: 

"Minä olen niin rakastunut sinuun. Minä niin rakastan sinua. Minä olen niin rakastunut minuun itseeni."

Tuo ääni tuli sisältäni, ulkopuoleltani, vaan syvältä minusta itsestäni ja ääni oli oma ääneni. Valtava rakkauden tunne ja sädehtivä valo täytti olemukseni. Hengitin tuota tunnetta ja valoa syvälle itseeni ja tunsin, kuinka minä hengitin sieluani ja sieluni hengitti minua. 

Minä olin tuo rakkaus ja minä olin tuo valo.  

Tuosta tapahtumasta voimistuu oma kykyni vastaanottaa sieluni rakkautta ja Minä Olen Rakkaus ja Minä Olen Valo.

Sielu kuulee epätoivon, kyyneleet, unohtaa kuka on, unohtaen kuka sinä olet...tunnet kuin olisit "menettänyt rakastetun" tai sielunkumppanin ... kaipaat tuota "menetettyä rakkautat" .. osaa itsestäsi ... etsit rakkautta ulkopuolelta .. kärsit, luot kärsimystä, koska haluat olla kuin Jeesus ... on kärsittävä kuten hän...

Käyt läpi huonoja ihmissuhteita, joissa koet olevasi uhri ja kummallisella tavalla rakastat uhrina olemista. Luot draamaa, jotta tuntisit olevasi elossa.

Kuva: Tsutomu Kimura 

IMG_1240.jpg

Avainsanat: sielu, rakkaus, itsensä rakastaminen

Uusi rakkaustarina

Keskiviikko 26.2.2020 - Rita

Uusi rakkaustarina

Uusi rakkaustarina, joka hitaasti nousee esille. Tämä uusi rakkaustarina on se, joka on olemassa ihmisen ja jumalaisen välillä. Vanhassa tarinassa siedimme sen tyyppistä rakkautta, joka esti todellisen intohimon tunteen elämää kohtaan, todellisen intohimon elää tätä uutta rakkaustarinaa. 

Koe ja tunne syvästi kaikki häiriötekijät, jotka puuttuvat tähän arvokkaimpaan ja kallisarvoisimpaan ja intiimiin rakkaussuhteeseen. Tulla tietoisemmaksi, olla todellinen elämän rakastaja jokaisessa elämän kokemuksessa.

Sielusi odottaa kutsua päästä lounaalle kanssasi. Kaipaa katsoa auringon laskua yhdessä kanssasi ja lukea kirjaa lapselle kanssasi. 

Uusi rakkaustarina muuttaa tapaa siitä, kuinka tunnet itsesi, planeetan ja koko luomakunnan. 

Olisiko nyt hyvä hetki sallia sielusi nähdä silmiesi läpi ja tuntea oman sydämesi kautta elämää, jota elät juuri nyt? On hyvä hetki tuntea, kuinka voit kääntää lehden uuteen elämään, kun elät omassa luomuksessasi. 

Sallitko tämän rakkautarinan olla ja elää sinussa?

Kuva: Tsutomu Kimura

2016-03-23_16.13.58-1.jpg

Avainsanat: sielu, rakkaus, sallia, sydän, elämä

Tuo Rakkaus kotiin

Lauantai 22.2.2020 - RitaTuo Rakkaus kotiin

Rakkauden tuominen kotiin on kokemus, josta on monta versiota. Rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että niin on. 

Sinä - sydämesi Nyt-hetkessä, ei ole kokenut Rakkautta itseäsi kohtaan. Kaikki ulkoiset kokemuksesi rakkaudesta - kaikki hyvät ja huonot - toivat sinut tähän itsesi rakastamisen kokemukseen.

Tiedät, että et voi pakottaa toista rakastamaan sinua ja et voi myöskään pakottaa itseäsi rakastamaan itseäsi. 

Voit valita haluatko kokea rakkauden - sinä ja sinä yhdessä.  Hengitä oikein syvään muutamia kertoja ... vain hengitä .... ja salli tämä rakkaus .....sinulta itseltäsi sinulle itsellesi 

Hengitä vain tuota rakkautta sisään ... hengitä ja salli ja luota omiin tunteisiisi ... Hengitä vain rakkautta ... sielusi rakkautta ....

Olen rakastunut itseeni ... hengitä tuota sisääsi ...

 Minä niin rakastan itseäsi ... hengitä tuota sisääsi ....

 Hengitä ... vain hengitä ....

Olet sielusi ilmaisu maassa. Loit olemuksesi yhdessä sielusi kanssa, jotta voisit kutsua kaikki osat takaisin itseesi, itsesi rakastamiseen. Sielusi on odottanut tätä, jotta se voisi tuoda kaiken viisauden ihmismuotoonsa. Sinä, sielullinen olento, voit sallia kaiken rakkaudesta kokemasi viisauden syntyä. Kaiken.....

Oletko valmis siirtymään itseesi, sieluun, rakkauteen? Voit tehdä sen nyt .. Ovi sieluusi on avoinna ....

Hengitä oikein syvään ja sulje silmäsi, jos se tuntuu hyvälle ...

Hengitä syvään .. oikein syvään juuri nyt ...

Nyt rakas sielu tuo kaikki oppimasi, tunteesi, kokemasi sisään, ei mielessä, vaan hyväksymällä, ei korjaamalla, parantamalla vaan yksinkertaisesti hyväksymällä kaikki kokemukset ....

hengitä ne kaikki sisään .. vain hengitä.... hengitä syvään itseesi ... sinä ja sielu yhdessä... hengitä syvälle elämään, tähän hetkeen, omaan rakkauteesi ... sinä ja sielu yhdessä ... ilo ja rakkaus itseäsi kohtaan säteilee ulospäin .. tuo runsautta elämään ....

Runsaus on vain olemista elämässä, elämäniloa.

Kuva: Tsutomu Kimura

2010-01-11_16.00.31.jpg

Avainsanat: rakkaus, koti, sydän, hengitys, sielu,

Taika

Tiistai 18.2.2020 - Rita

TAIKA

Mitä on taika, taianomaisuus? 

En tarkoita taikatemppujen tekemistä kun kirjoitan taiasta.

Taika on oman moniulotteisuutensa oivaltamista ja se voi palata ihmisen elämään, kun sallii tapahtumat luonnollisella tavalla ilman pakottamisen tarvetta. 

Taika on kadonnut toisille tasoille, työnnetty pois noille tasoille tästä maailmastamme. Taika on koettu uhkaavana ja siksi ihminen unohti sen merkityksen,

Mitä on kauneus?

Sinä olet kauneus. Minusta kauneus on jumalallisuuden näkemistä luonnossa, toisessa ihmisessä, omassa itsessään, kaikessa.

Kauneus on silta oman jumalallisuuden luo, omaan sisäiseen henkeen, tie kokea omaa sisäistä kauneutta. Ihmisessä on niin paljon uskomatonta kauneutta. Luonnossa kauneus ilahduttaa silmää mutta erityisesti sielu, henki kokee, nauttii tuosta luonnon kauneudesta sinun kauttasi.

Hengitä sisään luonnon värejä, ääniä, tuoksuja. Hengitä sisään ruusun täydellisesti avautuvaa kukkaa, kukan tuoksua, sen väriä, vihreyttä  .. kaikkia värejä.

Luonto on väriterapiaa.

Puut tarjoavat suojaa, turvaa kaikille ja välittävät mahtavaa energiaa ympärilleen.

Sinä olet tietoisuus, joka käyttää tuota energiaa.

Huomaatko kuinka paljon taikaa on ympärilläsi kun sallit, et pakota asioita tapahtumaan? Taika voi palata elämääsi jos niin valitset.

Kuva: Tsutomu Kimura

2009-12-02_14.53.26.jpg

Avainsanat: taika, taianomaisuus, kauneus, sisäinen henki, sielu, luonto,

Onnellisuus ja sinä

Maanantai 17.2.2020 - Rita

Onnellisuus ja sinä

Älä rajoita itseäsi näkemään kaikkea niin kapeasti. Iloitse lapsen hymysta, iloisesta naurusta  .. niin paljon löytyy mahdollisuuksia aktivoida itsessään olevia tunteita. Heittäydy hulluttelemaan ja anna elämän kantaa sinua. Elämän ei tarvitse olla niin vakavaa ja jäykkää.

Salli itsesi tuntea nuo kokemukset ja näe sielusi suuremmalla selkeydellä. Onnellisuus, onni ja kaikki sen kauniit ominaisuudet ovat avain avautua tai todella tunnistaa sielusi jälleen kerran. Tosi onnellisuus virtaa rakkauden ja rauhan syklistä ja molemmat auttavat päästämään irti rajoituksista, peloista ja yhteyksistä, jotka eivät edistä sisältä tulevaa onnellisuutta, myötätuntoa ja pyyteetöntä rakkautta.

Onnellisuus tulee sinusta itsestäsi, ei ulkopuolelta.

Jos onnellisuutesi aktivoituu toisten vahingoittamisesta tai vaikka edes nautit seuratessasi toisen vahingoittamista, tämä ei ole se sielun yhteys, joka tuo onnellisuuden tunteen.

Onnellisuudessa, jossa on rakkautta, antamista, vstaanottamista, laajentumista ja totuudellisuutta, omaa voimaa se välittömästi yhdistää sinut sielun kanssa ja kaiken sen kanssa, joka on jumalallista sinussa.

Onnellisuudessa on monia eri tasoja ja on tärkeää ensin tunnistaa itsessään oleva onnellisuus ja tulla tietoiseksi todellisesta onnellisuudesta, jotta voi olla sitä samaa tunnetta fyysisellä tasolla.

Kun olet onnellinen, se rohkaisee sielua tulemaan esille täydemmin ja ilmaisemaan itseään sinun kauttasi.

Kuva: Tsutomu Kimura / Jään tanssia

2016-03-23_15.35.08.jpg

Avainsanat: onnellisuus, rakkaus, antaminen, vastaanottaminen, sielu

Onnellisuus

Perjantai 14.2.2020 - RitaOnnellisuus

Pyydän sinua miettimään, mikä on suhteesi rakkauteen. Mikä on suhteesi rakkauteen kuinka toimit rakkauden kanssa ja rakkautena olemisen kanssa? Avaudutko täysin vastaanottamaan rakkautta itseäsi kohtaan itseltäsi, vai uskotko, että rakkaus on pelkkä idea vai onko se todellista sinulle?

Kaipaatko itsesi rakastamisen tunnetta vai oletko liian arka ja kaukana tuosta tunteesta, koska koet ettet ole sen arvoinen? Oletko kykenemätön näkemään Sielusi rakkauden omassa todellisuudessa vai näetkö sen suloisuuden usein? 

Jos kuvailisit sinussa olevaa rakkautta toisilla sanoilla ja tavoilla, jolla toimia ja reagoida rakkauteen, miten kuvailist sitä, mikä edustaa sinua juuri nyt?

Muista, että kun mietit omaa suhdettasi rakkauteen. silloin rakkaus automaattisesti virtaa kauttasi ympärillesi. Voit istua puistonpenkillä ja pitää yllä omaa Valoasi = olla läsnä siellä missä olet, ei tarvitse tehdä mitään, vaan olla hiljaisuudessa tuossa penkillä.

Kun mietit omaa suhdettasi rakkauteen, mieti samalla suhdettasi Sielun kanssa, halukkuutta tunnistaa ja yhdistyä Sieluun tietoisesti. Rakkaudella en tarkoita sentimentaalista, romanttista rakkautta, vaan sinussa itsessäsi olevaa rakkautta sinua itseäsi kohtaan. Halu päästää irti vanhoista uskomuksista, vastaanottaa, voimistaa ja luoda tietoinen yhteys omassa olemuksessa ja todellisuudessa. 

Kun on olemassa rakkautta, on olemassa rauhaa, joka antaa sinulle syvemmän kokemuksen hyväksynnästä ja rakkauden tuomisesta fyysiselle tasolla kehollistamisen avulla.

Rauha ei ole ulkopuolella, kukaan toinen ei tuo sitä, kuitenkin on tärkeää varastoida, pitää yllä ja voimaannuttaa luonnollisia rauhan tunteita itsessä, jotta kaikki esteet ja rajoitukset poistuvat rakkauteen ja rauhaan siirtymisen tieltä.

Kun rakkaus sinussa aktivoituu ja syleilee kehoa, mieltä ja tunteita, silloin syvä harmonia on luotu. Rauha taas aktivoi lisää rakkautta ja niin sykli jatkuu ja jatkuu ....

Tunnistamalla ja sallimalla itsesi kokea rakkauden ja rauhan syklejä tuntuu ehkä liian yksinkertaiselta tavalta, mutta se on voimakas heräämisen avain silloin kun keskittyy huomioimaan nämä syklit ja niiden molemmat ominaisuudet: rakkauden ja rauhan.rauha

Hengitä nyt kuvassa olevaa rauhaa sisääsi.

Kuva: Tsutomu Kimura

2011-01-15_15.32.16-1.jpg

Avainsanat: rakkaus, onnellisuus, sielu,

Hiljaisuus

Sunnuntai 25.8.2019 - Rita

Hiljaisuus

Kunnioita itseäsi, tunteitasi, omaa prosessiasi, omaa matkaasi ja salli irtipäästäminen, hengitä oikein syvään ja päästä irti kaikesta, joka ei palvele sinua enää.

Vietä aikaa hiljaisuudessa, kuuntele hiljaisuutta ja kuuntele oman sielusi ääntä, ei egon ääntä. Sielusi kannustaa sinua ja ego sanoo, ettei sinun pitäisi ....

Sielu sanoo sinä pystyt tekemään ....

Hengitä siis oikein syvään ja muista tämä: Sinä olet elämäsi suurin tarkoitus.

Maailma pitää huolen itsestään, kun sinä teet oman osasi itsesi kanssa olemalla se, joka sinä olet.

Mitä tarkoittaa sallia, antautua?

Mitä se sinulle tarkoittaa?

Ehkä esimerkki valaisee asiaa paremmin kuin sanat.

"Laita kätesi nyrkkiin niin tiukkaan, ettei käteesi voi luisua yhtään mitään. Mitä tekisit, jos haluan laittaa kämmenellesi 1000 euroa?

Pidätkö kätesi nyrkissä vai avaatko kätesi ottamaan vastaan tarjoamani ...?"

Lao Tzu sanoi: "Se, joka pitää kiinni, häviää."

Hiljaisuudessa voit olla juuri se, joka olet, koska hiljaisuus on jo sinussa ja sinä olet hiljaisuus. 

Lue lisää »

Avainsanat: hiljaisuus, sielu, sallia, kuuntele, hengitys,

Rakkaus

Lauantai 17.3.2018 - Rita Forsberg-Kimura

"Mitä on rakkaus?" on kysymys, jossa on syvyyttä, tarkoitusta ja arvoa ihan samalla tavalla kuin kysymyksessä: "Mitä on Luoja?" tai " Mikä on elämän tarkoitus?"

Itse asiassa nämä kolme kysymystä saavat sinut tutkimaan yli sen käsityksen sinusta itsestäsi kauas tuntemattomaan tilaan, jossa syvällistä tietoa on saatavilla. Ne johdattavat sinua matkalle tutkimaan Kaikkea Mitä On -ydinolemusta. Kysymyksesi, kuinka kaikki ymmärretään ja tunnistetaan maassa, muodostuu luomiseksi ja manifestoinniksi, miksi toimimme ja reakoimme tietyllä tavalla ja mitä olemassa olo oikeastaan on. Jotkut sielut eivät edes riskeeraa mitään kysymään sellaisia kysymyksiä, kun taas toisille ei ole olemassa maallista elämää ilman näiden kysymysten läsnäoloa ja tutkimista.

Sitä, mitä me kaikki etsimme, ei voi selittää ja kuitenkin saatamme saada syvän tuttuuden tunteen ja yhteyden, kun olemme tietoisia sydämessämme. Jokainen sielu etsii muodossa tai toisessa Luojaa, vaikka he merkitsisivät sen Allah, Jumala, Henki, Lähde, Olemassaolo, Luonto, Täyttymys tai jotain muuta.

Voimme kaikki resonoida julistuksen kanssa: " Jumala on Rakkaus ja rakkaus on Jumala." Näiden sanojen merkitys saattaa olla sinulle ymmärrettävää ja se istuu kauniisti sinun olemukseesi, eheyttää ja täydentää ja lahjoittaa sinulle vapauden olla omassa totuudessasi ja todellisuudessasi. Viettämällä hetkiä hiljaisuudessa, enkä tarkoita välttämättä meditointia, vaan hiljaa istumista ja hengittämällä rauhallisesti ja tiedostaen, sallit itsesi koskettaa rakkauden totuutta ja sitä Luojaa, joka sinä olet. 

Kirjoitus jatkuu myöhemmin: Rakkauden määritelmiä.

Rakkaudella on monta selitystä: jokainen sielu määrittelee rakkauden sellaisen näkökulman kautta, jonka heidän silmänsä valitsevat näkevän.....Rakkaudella on lukemattomia yhteyksien tasoja...Rakkautta on......

Avainsanat: rakkaus, luoja, sielu, olemassaolo, lähde, henki

21.12.Talvipäivän seisaus

Keskiviikko 20.12.2017 - Rita

Heräämisen vuosi

Talvipäivän seisaus 21.12 on symboli Sielun pimeän yön päättymiselle. Tämä aika on uudelleen syntymistä Valoon. Tänä pimeimpänä päivänä menemme syvälle itseemme, etsien omaa totuuttamme, omaa sisäisen tulen valaisua.

Tämä on kylvön aikaa, josta pulppuaa toivon kipinä, uusi sarastus, muinaisina aikoina talvipäivän seisausta - Yule time - juhlittiin pyhillä tulilla. 

Nykyajan kiireinen aika on unohtanut näiden -seisauspäivien merkityksen ja ohittaa hyviä tilaisuksia tutkia itseään.

Juhlista omalla tavallasi tätä tapahtumaa ja laskeudu joulun ajan taianomaiseen aikaan, päästä irti kiireestä. Onko pakko lentää kuin päätön kana .....?

Laskeudu omaa itseesi .. 

Tipahda kuin lehti puusta.... kuin tähti taivaalta

Rakastu itseesi ... tuntuu niin hyvältä rakastua itseensä.. omaan olemukseensa

Missä oli pimeyttä, siellä on nyt valoa

Missä oli kipua, siellä on nyt iloa

Missä oli epäilyä, siellä on nyt luottamusta

Salli sateen tulla ja pestä pois kaikki pelot

Salli unelman täyttää sielusi......

Avainsanat: sielu, pimeys, , taika, joulu, herääminen

Oletko tuntenut olevasi eksyksissä?

Torstai 2.11.2017 - Rita

Kun synnyit, katsoessaan silmiisi, vanhempasi eivät ymmärtäneet sitä, mitä he näkivät: puhdasta rakkautta ja selkeää, kirkasta Kristus -tietoisuutta. Tätä samaa he eivät nähneet muissa lapsissa ja se pelotti heitä.  He eivät ymmärtäneet. Tuntui oudolta katsoa puhdasta rakkautta ja tuota tietoisuutta silmästä - silmään. He eivät olleet valmistautuneet siihen voimaan, energiaan, jota kannoit. Samaa olet ehkä nähnyt oman lapsesi katseessa.

Lapsuus vuosinasi vanhemmista tuntui epämukavalta, koska oudot uni - mallisi pelottivat heitä, seurustelusi näkymättömien olentojen kanssa sai heidät miettimään, miksi olit niin erilainen kuin muut lapset.

Ja heidän energiansa sai sinut vakuuttumaan siitä, että olit erilainen, epätavallinen ja ehkäpä myös outo. Koet ehkä vieläkin, että erilaisena olo on huono asia. Ajattelit ehkä, että minussa on jotain väärää...Tunsit tämän olemuksesi ytimessä: tunsit, että et tyydyttänyt joitain vanhempiesi toiveita.

Jotakin tapahtui ollessasi noin 2 - 10 vuotias, kun toit Kristus - tietoisuuden energiaa kehoosi. Tätä tietoisuutta tarvitaan muuntamaan kaikki biologian osat. Huomasit vanhempiesi reaktion ja aloit tuntea häpeää, että olit tehnyt jotakin väärin.

Päätit sulkea oven. Jokin traumaattinen fyysinen tai emotionaalinen tapahtuma sai sen aikaan.  - Yöllä se tuntui kuinka suurin rakkaus, jota koskaan olit tuntenut, luisui ulos ja käveli luotasi pois. Tunsit olevasi eksyksissä, olit kuin kadotettu lapsi. - Suljit oven ja naulasit sen tiukasti kiinni. Tunsit suurinta epätoivoa ja suurinta menetystä, kuin koskaan aikaisemmin.

Sinussa oli vielä muisto tuoda tuo tunne yhteydestä, kristallisesta Kristus - rakenteesta - se oli sisälläsi, häpeä, jota tunsit ja oivalsit, että oli tarpeen ja turvallisempaa laittaa se syrjään odottamaan kunnes tulisi sopivampi aika.

Tämä kaikki oli suunniteltua. Et ole tehnyt mitään väärin, et virheitä, ei ollut mitään onnettomuuksia, koska oli tarpeen pitää tuo energia turvassa ja piilossa.  Jos olisit sallinut Kristus -tietoisuuden tulla esiin teini - iässä, sinut olisi ehkä tapettu tai luokiteltu hulluksi, lääkitty hiljaiseksi.  Oli tarpeen laittaa se syrjään, rakas lapsi - Kristuksen siemenen kantaja.

Anna itsellesi anteeksi: olet luonut taakkoja, parannuksia, neuvonantajia yrittäessäsi löytää sitä, mikä meni vikaan. Olet valinnut polun ja sinua kunnioitetaan sen vuoksi.

Kadotetun, menetyksen tunne ja hylätyksi tulemisen tunne - ne tulevat tuosta kokemuksesta.

Tulit maahan kantaen kristallin valkeaa energiaa, Kristus - tietoisuuden energiaa, jota tarvittiin maassa, jotta maa voisi siirtyä valmistautumis prosessiin.

Sinä et ole eksyksissä. Sinä olet se, jota olet etsinyt - kadotettua rakkautta - sielusi rakkautta sinua itseäsi kohtaan.

Avainsanat: kristustietoisuus, rakkaus, kadotetturakkaus, sielunrakkaus

Kuka on vastuussa valaistumisestasi?

Torstai 26.10.2017 - Rita

Sielusi kantaa kaiken vastuun valaistumisestasi. Sinä ihmisenä et ole siitä vastuussa. Sielusi kantaa vastuun. Olet käymässä läpi sielusi tarvitsemia kokemuksia ja nuo kokemukset saavat sielusi rakastumaan itseensä uudelleen ja uudelleen. Sielusi ei tuomitse, ei arvostele sinua mistään, koska sielu ei toimi niin. Sielu hyväksyy kaikki tapahtumat kokemuksina ja kiteyttää kaiken viisauden jokaisesta tilanteesta ja näin muodostuu syvä sielun viisaus.

Salli itsellesi Sielusi - Minä Olen - I Am - tulla luoksesi. Vastaanota vihdoinkin itsesi ja salli itsellesi suurinta rakkautta. Hyväksy itsesi ja ole myötätuntoinen itseäsi kohtaan. Sinä tiedät jo tämän, koska juuri tuo tietäminen toi sinut tähän, tänne.

Buddha opetti kärsimyksen kautta tapahtuvasta kasvusta ja elämän virrassa kulkemisesta. Yeshuan tarinalla ei ollut kovin hyvä loppu ja pelkäät ehkä sinullekin tapahtuvan samoin ja siksi viivyttelet eteenpäin menoa.  Kuthumi sekosi, mutta pääsi niin mielen ohi ja oivalsi oman valaistumisensa. Kehossa olevista valaistuneista mestareista tulee malleja muille, kuinka olla kehossa ja valaistua, kuinka olla kehollinen Mestari.

Suojelit ehkä itseäsi liiallisesta tuntemisesta ja suljit oman aistillisuutesi. Laitoit aistiilisuuden syrjään, mutta se on yhä sinussa. Rakkaus on aisti, jota ei ole muilla tasoilla. Rakkaus ei tullut Jumalalta, enkeleiltä, hengeltä, taivaasta, muista galakseista vaan rakkaus koettiin ensimmäiseksi täällä maassa. Rakkaus kohdistui ensin toiseen ihmiseen ja toisen tuomana rakkautena, mutta puuttuu ehkä rohkeutta oivaltaa itsensä rakastamisen tärkeys. Kun joku toinen tuo rakkautta, hän voi myös ottaa sen pois ja siksi kukaan ei voi viedä sinulta itsesi rakastamista, koska se on vain sinun. Tuo rakkaus on sinussa - Rakkaus on kaikkialla olemuksessasi - mutta syyllisyys, häpeä, tunne siitä, että teet jotakin väärin estää sinua oman itsesi rakastamisen sallimisessa.

Salli itsesi rakastaa itseäsi. Ole Rakkaus.

Avainsanat: vaistuminen, sielu, vastuu, rakkaus,

Itsen aika.

Torstai 28.9.2017 - Rita

Lopeta yrittämästä niin kovasti, paholaiset eivät ole sinun. Olet tietoisuuden pioneeri ja tajuat Elämän Taiteen kirjoittamalla, musisoimalla, maalaamalla, piirtämällä, näyttelemällä....

Itsenä olemisen taide on olemista se, joka sinä olet, jumalainen olento ja on aika oivaltaa se itse. Salli itsesi olla se, joka olet ---on Itsen Aika -- Tietoisuuden aika-- Tietoisuus Itsestä.

Nouseeko pelko siitä, rakastanko itseäni? Kunnioitanko itseäni? Oivallanko itseni erillä tavalla kuin ennen? Menetänkö oman identiteettini? Oivallanko itseni sellaisella taiteellisella tavalla, koska en ole taiteilija? Tulenko yhteyteen itseni kanssa? Hyväksy ja salli itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Sanotaan, että on pahaa rakastaa itseään, sinun tulisi rakastaa toisia, palvella heitä ja pelastaa maailma. - Auttamalla itseäsi autat koko maailmaa. Kaikki lähtee sinusta.

Olet ollut mukana New Age:ssä monessa elämässä, koska tuo aika alkoi Yeshuan ajoista 2000 vuotta sitten. Olet auttanut tuomaan Kristus - tietoisuutta ja siksi olet lukemassa myös tätä kirjoitustani.  New Age toi ihmiskunnan lähemmäksi jumalallisuutta, koska ennen sitä ei ollut jumala- konseptia - jumala ei ollut osa luontoa ja ihminen koki olevansa maassa rangaistuksena jostain. Moni kokee sitä vieläkin. Niin syvällä alitajunnassa nuo uskomukset ovat.  New Age toi lähemmäksi jumalallisen ja ihmisen ja avasi monia ovia jokaisen ulottuville.

Tietoisuus alkaa siitä, että olet olemassa täällä.

Olet täällä ja tunnet sen. Kuinka tulit tänne, sillä ei ole väliä. Sinä olet olemassa täysin suvereenina olentona. ( Ei - olet olemassa ykseydessä toisten kanssa, olet täysin oman itsesi ykseys)

Tietoisuudessa ei ole energiaa. Valta, voima on harhaa, eikä sitä ole muilla tasoilla. Sinä olet luoja ja vedät tietoisuutesi määrän mukaisesti energiaa. Siispä lisää tietoisuuttasi koskien rahaa, suhteita....terveyttä...

On paljon häiriötekijöitä, jotka harhauttavat. Ei ole tarvetta saada energiaa muilta kuin itsessä on. Vapaus omista rajoituksista, menneisyydestä... salli itsesi rakastaminen ilman ehtoja.

Tee tilaa omalle Valokehollesi. Salli itsesi mennä ihmis - mielen tuolle puolelle ja salli tietäminen aina kuin sen tulee tietää.

Salli itsesi olla suurinta rakkautta. Avaa itsesi takaisin itseesi. Vastaanota itsesi, hyväksy itsesi ja ole myötätuntoinen. Sinä tiedät jo tämän ja juuri tuo tietäminen on johtanut sinut tähän, lukemaan tätä...

Salli Sielusi tulla luoksesi. Sielusi - Minä Olen olemuksesi on vastuussa ja kaikki kokemuksesi ovat tarkoituksen mukaisia.

Avainsanat: sielu, tietoisuus, häiriötekijät, energia, Valokeho, elämäntaide

KEHO JA SIELU

Tiistai 21.2.2017 klo 12:47 - Rita

KEHO JA SIELU.

MINÄ OLEN MAAN ÄÄNI. MINÄ KANNAN SINUA KEHOSSANI. PLANEETTA, JOLLA ELÄT JA KÄVELET, ON MINUN KEHONI. SINÄ OLET TERVETULLUT TÄNNE, KOSKA OLET OSA MINUN KEHOANI.  SINUN KEHOSI ON OSA MINUN KEHOANI, MINUN SIELUNI ILMAISUA. SINUN KEHOSI ON OSA MINUA, TEHTY TÄSTÄ MAAN AINEESTA. OLE TIETOINEN KEHOSI SOLUISTA, JOTKA OVAT HYVIN PIENIÄ, ITSENÄISIÄ OLENTOJA, JOTKA TIETÄVÄT HYVIN TARKOIN, MITÄ NIIDEN ON TARKOITUS TEHDÄ. NE TYÖSKENTELEVÄT TASAPAINOSSA, HARMONIASSA JA YHTEITYÖSSÄ KEHOSI KANSSA. 

SINUN VALOSI EI OLE MAASTA, SINÄ TULIT KOSMOKSESTA TÄHTIEN KAUTTA. SINÄ OLET ELÄVÄ SIELU, JOKA PYSTYY OTTAMAAN MINKÄ TAHANSA MUODON JA NYT OLET MAALLISESSA MUODOSSA. MUISTA KUKA OLET: OLET IKUISIA AIKAKAUSIA VANHA JA SINULLA ON OLLUT MONTA ELÄMÄÄ. OLET TUOMASSA UUTTA MAAILMAAN. VAATII ROHKEUTTA JA USKALLUSTA TUODA UUTTA TÄNNE, KOSKA SE AIHEUTTAA VASTUSTUSTA ENSIN SINUSSA ITSESSÄSI JA YMPÄRILLÄ OLEVISSA. SIKSI MUISTA KUKA OLET: OLET VAPAA JA RIIPPUMATON MUISTA, YHTEISKUNNASTA JA VAIN SILLOIN PYSTYT OLEMAAN SINÄ ITSE TÄSSÄ TODELLISUUDESSA JA JAKAMAAN VALOASI MUILLE. 

EHKÄ AJATTELET, ETTÄ KEHOSI SOLUJEN TARKOITUS ON YLLÄPITÄÄ KEHOSI TOIMINTOJA JA ELOONJÄÄMISTÄ JA SE ON MYÖS JOLLAIN TASOLLA NIIN, MUTTA EI SYVIMMÄLLÄ TASOLLA. KORKEIN TARKOITUKSESI TÄÄLLÄ MAASSA ON HAKKIA VÄLINE, JONKA AVULLA SIELUSI VOI MANIFESTOIDA ITSENSÄ: TÄMÄ ON KEHOSI TARKOITUS. YHDISTÄÄ SIELUSI KEHOSI TIETOISUUDEN KANSSA ON TÄRKEÄÄ. KOKO KEHOSI KÄY LÄPI MUUTOSTA, JOTA EI PYSTY SANALLISESTI ILMAISEMAAN MATERIAALISELLA TASOLLA. 

VOIT LUKEA LISÄÄ SIVUILTANI 

www.soulbodyfusion-rita.fi ja

www.dreamwalker-rita.fi / enkelten matka koulu

Avainsanat: KEHO, SIELU, MAA,

SIELUN KANSSA KÄSI KÄDESSÄ

Sunnuntai 7.12.2014 klo 14:47 - Rita Forsberg-KImura

 Uusi ladattava E-kirjani.

Kuinka sielun kanssa kulkeminen vaikuttaa elämässäsi.

Sieluni kaipaus on ollut kirjoittaminen ja nyt se on toteutunut.

Ilmaisen luovuuttani tälläkin tavalla.

Toivottavasti pidät kirjoituksestani.

Lisää tietoa kirjastani löytyy

www.ritankirjasielunkanssa.fi

Avainsanat: sielu, sielun kehitys, itsensä rakastaminen