Hiljaisuus

Sunnuntai 25.8.2019 - Rita

Hiljaisuus

Kunnioita itseäsi, tunteitasi, omaa prosessiasi, omaa matkaasi ja salli irtipäästäminen, hengitä oikein syvään ja päästä irti kaikesta, joka ei palvele sinua enää.

Vietä aikaa hiljaisuudessa, kuuntele hiljaisuutta ja kuuntele oman sielusi ääntä, ei egon ääntä. Sielusi kannustaa sinua ja ego sanoo, ettei sinun pitäisi ....

Sielu sanoo sinä pystyt tekemään ....

Hengitä siis oikein syvään ja muista tämä: Sinä olet elämäsi suurin tarkoitus.

Maailma pitää huolen itsestään, kun sinä teet oman osasi itsesi kanssa olemalla se, joka sinä olet.

Mitä tarkoittaa sallia, antautua?

Mitä se sinulle tarkoittaa?

Ehkä esimerkki valaisee asiaa paremmin kuin sanat.

"Laita kätesi nyrkkiin niin tiukkaan, ettei käteesi voi luisua yhtään mitään. Mitä tekisit, jos haluan laittaa kämmenellesi 1000 euroa?

Pidätkö kätesi nyrkissä vai avaatko kätesi ottamaan vastaan tarjoamani ...?"

Lao Tzu sanoi: "Se, joka pitää kiinni, häviää."

Hiljaisuudessa voit olla juuri se, joka olet, koska hiljaisuus on jo sinussa ja sinä olet hiljaisuus. 

Avainsanat: hiljaisuus, sielu, sallia, kuuntele, hengitys,

Rakkaus

Lauantai 17.3.2018 - Rita Forsberg-Kimura

"Mitä on rakkaus?" on kysymys, jossa on syvyyttä, tarkoitusta ja arvoa ihan samalla tavalla kuin kysymyksessä: "Mitä on Luoja?" tai " Mikä on elämän tarkoitus?"

Itse asiassa nämä kolme kysymystä saavat sinut tutkimaan yli sen käsityksen sinusta itsestäsi kauas tuntemattomaan tilaan, jossa syvällistä tietoa on saatavilla. Ne johdattavat sinua matkalle tutkimaan Kaikkea Mitä On -ydinolemusta. Kysymyksesi, kuinka kaikki ymmärretään ja tunnistetaan maassa, muodostuu luomiseksi ja manifestoinniksi, miksi toimimme ja reakoimme tietyllä tavalla ja mitä olemassa olo oikeastaan on. Jotkut sielut eivät edes riskeeraa mitään kysymään sellaisia kysymyksiä, kun taas toisille ei ole olemassa maallista elämää ilman näiden kysymysten läsnäoloa ja tutkimista.

Sitä, mitä me kaikki etsimme, ei voi selittää ja kuitenkin saatamme saada syvän tuttuuden tunteen ja yhteyden, kun olemme tietoisia sydämessämme. Jokainen sielu etsii muodossa tai toisessa Luojaa, vaikka he merkitsisivät sen Allah, Jumala, Henki, Lähde, Olemassaolo, Luonto, Täyttymys tai jotain muuta.

Voimme kaikki resonoida julistuksen kanssa: " Jumala on Rakkaus ja rakkaus on Jumala." Näiden sanojen merkitys saattaa olla sinulle ymmärrettävää ja se istuu kauniisti sinun olemukseesi, eheyttää ja täydentää ja lahjoittaa sinulle vapauden olla omassa totuudessasi ja todellisuudessasi. Viettämällä hetkiä hiljaisuudessa, enkä tarkoita välttämättä meditointia, vaan hiljaa istumista ja hengittämällä rauhallisesti ja tiedostaen, sallit itsesi koskettaa rakkauden totuutta ja sitä Luojaa, joka sinä olet. 

Kirjoitus jatkuu myöhemmin: Rakkauden määritelmiä.

Rakkaudella on monta selitystä: jokainen sielu määrittelee rakkauden sellaisen näkökulman kautta, jonka heidän silmänsä valitsevat näkevän.....Rakkaudella on lukemattomia yhteyksien tasoja...Rakkautta on......

Avainsanat: rakkaus, luoja, sielu, olemassaolo, lähde, henki

21.12.Talvipäivän seisaus

Keskiviikko 20.12.2017 - Rita

Heräämisen vuosi

Talvipäivän seisaus 21.12 on symboli Sielun pimeän yön päättymiselle. Tämä aika on uudelleen syntymistä Valoon. Tänä pimeimpänä päivänä menemme syvälle itseemme, etsien omaa totuuttamme, omaa sisäisen tulen valaisua.

Tämä on kylvön aikaa, josta pulppuaa toivon kipinä, uusi sarastus, muinaisina aikoina talvipäivän seisausta - Yule time - juhlittiin pyhillä tulilla. 

Nykyajan kiireinen aika on unohtanut näiden -seisauspäivien merkityksen ja ohittaa hyviä tilaisuksia tutkia itseään.

Juhlista omalla tavallasi tätä tapahtumaa ja laskeudu joulun ajan taianomaiseen aikaan, päästä irti kiireestä. Onko pakko lentää kuin päätön kana .....?

Laskeudu omaa itseesi .. 

Tipahda kuin lehti puusta.... kuin tähti taivaalta

Rakastu itseesi ... tuntuu niin hyvältä rakastua itseensä.. omaan olemukseensa

Missä oli pimeyttä, siellä on nyt valoa

Missä oli kipua, siellä on nyt iloa

Missä oli epäilyä, siellä on nyt luottamusta

Salli sateen tulla ja pestä pois kaikki pelot

Salli unelman täyttää sielusi......

Avainsanat: sielu, pimeys, , taika, joulu, herääminen

Oletko tuntenut olevasi eksyksissä?

Torstai 2.11.2017 - Rita

Kun synnyit, katsoessaan silmiisi, vanhempasi eivät ymmärtäneet sitä, mitä he näkivät: puhdasta rakkautta ja selkeää, kirkasta Kristus -tietoisuutta. Tätä samaa he eivät nähneet muissa lapsissa ja se pelotti heitä.  He eivät ymmärtäneet. Tuntui oudolta katsoa puhdasta rakkautta ja tuota tietoisuutta silmästä - silmään. He eivät olleet valmistautuneet siihen voimaan, energiaan, jota kannoit. Samaa olet ehkä nähnyt oman lapsesi katseessa.

Lapsuus vuosinasi vanhemmista tuntui epämukavalta, koska oudot uni - mallisi pelottivat heitä, seurustelusi näkymättömien olentojen kanssa sai heidät miettimään, miksi olit niin erilainen kuin muut lapset.

Ja heidän energiansa sai sinut vakuuttumaan siitä, että olit erilainen, epätavallinen ja ehkäpä myös outo. Koet ehkä vieläkin, että erilaisena olo on huono asia. Ajattelit ehkä, että minussa on jotain väärää...Tunsit tämän olemuksesi ytimessä: tunsit, että et tyydyttänyt joitain vanhempiesi toiveita.

Jotakin tapahtui ollessasi noin 2 - 10 vuotias, kun toit Kristus - tietoisuuden energiaa kehoosi. Tätä tietoisuutta tarvitaan muuntamaan kaikki biologian osat. Huomasit vanhempiesi reaktion ja aloit tuntea häpeää, että olit tehnyt jotakin väärin.

Päätit sulkea oven. Jokin traumaattinen fyysinen tai emotionaalinen tapahtuma sai sen aikaan.  - Yöllä se tuntui kuinka suurin rakkaus, jota koskaan olit tuntenut, luisui ulos ja käveli luotasi pois. Tunsit olevasi eksyksissä, olit kuin kadotettu lapsi. - Suljit oven ja naulasit sen tiukasti kiinni. Tunsit suurinta epätoivoa ja suurinta menetystä, kuin koskaan aikaisemmin.

Sinussa oli vielä muisto tuoda tuo tunne yhteydestä, kristallisesta Kristus - rakenteesta - se oli sisälläsi, häpeä, jota tunsit ja oivalsit, että oli tarpeen ja turvallisempaa laittaa se syrjään odottamaan kunnes tulisi sopivampi aika.

Tämä kaikki oli suunniteltua. Et ole tehnyt mitään väärin, et virheitä, ei ollut mitään onnettomuuksia, koska oli tarpeen pitää tuo energia turvassa ja piilossa.  Jos olisit sallinut Kristus -tietoisuuden tulla esiin teini - iässä, sinut olisi ehkä tapettu tai luokiteltu hulluksi, lääkitty hiljaiseksi.  Oli tarpeen laittaa se syrjään, rakas lapsi - Kristuksen siemenen kantaja.

Anna itsellesi anteeksi: olet luonut taakkoja, parannuksia, neuvonantajia yrittäessäsi löytää sitä, mikä meni vikaan. Olet valinnut polun ja sinua kunnioitetaan sen vuoksi.

Kadotetun, menetyksen tunne ja hylätyksi tulemisen tunne - ne tulevat tuosta kokemuksesta.

Tulit maahan kantaen kristallin valkeaa energiaa, Kristus - tietoisuuden energiaa, jota tarvittiin maassa, jotta maa voisi siirtyä valmistautumis prosessiin.

Sinä et ole eksyksissä. Sinä olet se, jota olet etsinyt - kadotettua rakkautta - sielusi rakkautta sinua itseäsi kohtaan.

Avainsanat: kristustietoisuus, rakkaus, kadotetturakkaus, sielunrakkaus

Kuka on vastuussa valaistumisestasi?

Torstai 26.10.2017 - Rita

Sielusi kantaa kaiken vastuun valaistumisestasi. Sinä ihmisenä et ole siitä vastuussa. Sielusi kantaa vastuun. Olet käymässä läpi sielusi tarvitsemia kokemuksia ja nuo kokemukset saavat sielusi rakastumaan itseensä uudelleen ja uudelleen. Sielusi ei tuomitse, ei arvostele sinua mistään, koska sielu ei toimi niin. Sielu hyväksyy kaikki tapahtumat kokemuksina ja kiteyttää kaiken viisauden jokaisesta tilanteesta ja näin muodostuu syvä sielun viisaus.

Salli itsellesi Sielusi - Minä Olen - I Am - tulla luoksesi. Vastaanota vihdoinkin itsesi ja salli itsellesi suurinta rakkautta. Hyväksy itsesi ja ole myötätuntoinen itseäsi kohtaan. Sinä tiedät jo tämän, koska juuri tuo tietäminen toi sinut tähän, tänne.

Buddha opetti kärsimyksen kautta tapahtuvasta kasvusta ja elämän virrassa kulkemisesta. Yeshuan tarinalla ei ollut kovin hyvä loppu ja pelkäät ehkä sinullekin tapahtuvan samoin ja siksi viivyttelet eteenpäin menoa.  Kuthumi sekosi, mutta pääsi niin mielen ohi ja oivalsi oman valaistumisensa. Kehossa olevista valaistuneista mestareista tulee malleja muille, kuinka olla kehossa ja valaistua, kuinka olla kehollinen Mestari.

Suojelit ehkä itseäsi liiallisesta tuntemisesta ja suljit oman aistillisuutesi. Laitoit aistiilisuuden syrjään, mutta se on yhä sinussa. Rakkaus on aisti, jota ei ole muilla tasoilla. Rakkaus ei tullut Jumalalta, enkeleiltä, hengeltä, taivaasta, muista galakseista vaan rakkaus koettiin ensimmäiseksi täällä maassa. Rakkaus kohdistui ensin toiseen ihmiseen ja toisen tuomana rakkautena, mutta puuttuu ehkä rohkeutta oivaltaa itsensä rakastamisen tärkeys. Kun joku toinen tuo rakkautta, hän voi myös ottaa sen pois ja siksi kukaan ei voi viedä sinulta itsesi rakastamista, koska se on vain sinun. Tuo rakkaus on sinussa - Rakkaus on kaikkialla olemuksessasi - mutta syyllisyys, häpeä, tunne siitä, että teet jotakin väärin estää sinua oman itsesi rakastamisen sallimisessa.

Salli itsesi rakastaa itseäsi. Ole Rakkaus.

Avainsanat: vaistuminen, sielu, vastuu, rakkaus,

Itsen aika.

Torstai 28.9.2017 - Rita

Lopeta yrittämästä niin kovasti, paholaiset eivät ole sinun. Olet tietoisuuden pioneeri ja tajuat Elämän Taiteen kirjoittamalla, musisoimalla, maalaamalla, piirtämällä, näyttelemällä....

Itsenä olemisen taide on olemista se, joka sinä olet, jumalainen olento ja on aika oivaltaa se itse. Salli itsesi olla se, joka olet ---on Itsen Aika -- Tietoisuuden aika-- Tietoisuus Itsestä.

Nouseeko pelko siitä, rakastanko itseäni? Kunnioitanko itseäni? Oivallanko itseni erillä tavalla kuin ennen? Menetänkö oman identiteettini? Oivallanko itseni sellaisella taiteellisella tavalla, koska en ole taiteilija? Tulenko yhteyteen itseni kanssa? Hyväksy ja salli itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Sanotaan, että on pahaa rakastaa itseään, sinun tulisi rakastaa toisia, palvella heitä ja pelastaa maailma. - Auttamalla itseäsi autat koko maailmaa. Kaikki lähtee sinusta.

Olet ollut mukana New Age:ssä monessa elämässä, koska tuo aika alkoi Yeshuan ajoista 2000 vuotta sitten. Olet auttanut tuomaan Kristus - tietoisuutta ja siksi olet lukemassa myös tätä kirjoitustani.  New Age toi ihmiskunnan lähemmäksi jumalallisuutta, koska ennen sitä ei ollut jumala- konseptia - jumala ei ollut osa luontoa ja ihminen koki olevansa maassa rangaistuksena jostain. Moni kokee sitä vieläkin. Niin syvällä alitajunnassa nuo uskomukset ovat.  New Age toi lähemmäksi jumalallisen ja ihmisen ja avasi monia ovia jokaisen ulottuville.

Tietoisuus alkaa siitä, että olet olemassa täällä.

Olet täällä ja tunnet sen. Kuinka tulit tänne, sillä ei ole väliä. Sinä olet olemassa täysin suvereenina olentona. ( Ei - olet olemassa ykseydessä toisten kanssa, olet täysin oman itsesi ykseys)

Tietoisuudessa ei ole energiaa. Valta, voima on harhaa, eikä sitä ole muilla tasoilla. Sinä olet luoja ja vedät tietoisuutesi määrän mukaisesti energiaa. Siispä lisää tietoisuuttasi koskien rahaa, suhteita....terveyttä...

On paljon häiriötekijöitä, jotka harhauttavat. Ei ole tarvetta saada energiaa muilta kuin itsessä on. Vapaus omista rajoituksista, menneisyydestä... salli itsesi rakastaminen ilman ehtoja.

Tee tilaa omalle Valokehollesi. Salli itsesi mennä ihmis - mielen tuolle puolelle ja salli tietäminen aina kuin sen tulee tietää.

Salli itsesi olla suurinta rakkautta. Avaa itsesi takaisin itseesi. Vastaanota itsesi, hyväksy itsesi ja ole myötätuntoinen. Sinä tiedät jo tämän ja juuri tuo tietäminen on johtanut sinut tähän, lukemaan tätä...

Salli Sielusi tulla luoksesi. Sielusi - Minä Olen olemuksesi on vastuussa ja kaikki kokemuksesi ovat tarkoituksen mukaisia.

Avainsanat: sielu, tietoisuus, häiriötekijät, energia, Valokeho, elämäntaide

KEHO JA SIELU

Tiistai 21.2.2017 klo 12:47 - Rita

KEHO JA SIELU.

MINÄ OLEN MAAN ÄÄNI. MINÄ KANNAN SINUA KEHOSSANI. PLANEETTA, JOLLA ELÄT JA KÄVELET, ON MINUN KEHONI. SINÄ OLET TERVETULLUT TÄNNE, KOSKA OLET OSA MINUN KEHOANI.  SINUN KEHOSI ON OSA MINUN KEHOANI, MINUN SIELUNI ILMAISUA. SINUN KEHOSI ON OSA MINUA, TEHTY TÄSTÄ MAAN AINEESTA. OLE TIETOINEN KEHOSI SOLUISTA, JOTKA OVAT HYVIN PIENIÄ, ITSENÄISIÄ OLENTOJA, JOTKA TIETÄVÄT HYVIN TARKOIN, MITÄ NIIDEN ON TARKOITUS TEHDÄ. NE TYÖSKENTELEVÄT TASAPAINOSSA, HARMONIASSA JA YHTEITYÖSSÄ KEHOSI KANSSA. 

SINUN VALOSI EI OLE MAASTA, SINÄ TULIT KOSMOKSESTA TÄHTIEN KAUTTA. SINÄ OLET ELÄVÄ SIELU, JOKA PYSTYY OTTAMAAN MINKÄ TAHANSA MUODON JA NYT OLET MAALLISESSA MUODOSSA. MUISTA KUKA OLET: OLET IKUISIA AIKAKAUSIA VANHA JA SINULLA ON OLLUT MONTA ELÄMÄÄ. OLET TUOMASSA UUTTA MAAILMAAN. VAATII ROHKEUTTA JA USKALLUSTA TUODA UUTTA TÄNNE, KOSKA SE AIHEUTTAA VASTUSTUSTA ENSIN SINUSSA ITSESSÄSI JA YMPÄRILLÄ OLEVISSA. SIKSI MUISTA KUKA OLET: OLET VAPAA JA RIIPPUMATON MUISTA, YHTEISKUNNASTA JA VAIN SILLOIN PYSTYT OLEMAAN SINÄ ITSE TÄSSÄ TODELLISUUDESSA JA JAKAMAAN VALOASI MUILLE. 

EHKÄ AJATTELET, ETTÄ KEHOSI SOLUJEN TARKOITUS ON YLLÄPITÄÄ KEHOSI TOIMINTOJA JA ELOONJÄÄMISTÄ JA SE ON MYÖS JOLLAIN TASOLLA NIIN, MUTTA EI SYVIMMÄLLÄ TASOLLA. KORKEIN TARKOITUKSESI TÄÄLLÄ MAASSA ON HAKKIA VÄLINE, JONKA AVULLA SIELUSI VOI MANIFESTOIDA ITSENSÄ: TÄMÄ ON KEHOSI TARKOITUS. YHDISTÄÄ SIELUSI KEHOSI TIETOISUUDEN KANSSA ON TÄRKEÄÄ. KOKO KEHOSI KÄY LÄPI MUUTOSTA, JOTA EI PYSTY SANALLISESTI ILMAISEMAAN MATERIAALISELLA TASOLLA. 

VOIT LUKEA LISÄÄ SIVUILTANI 

www.soulbodyfusion-rita.fi ja

www.dreamwalker-rita.fi / enkelten matka koulu

Avainsanat: KEHO, SIELU, MAA,

SIELUN KANSSA KÄSI KÄDESSÄ

Sunnuntai 7.12.2014 klo 14:47 - Rita Forsberg-KImura

 Uusi ladattava E-kirjani.

Kuinka sielun kanssa kulkeminen vaikuttaa elämässäsi.

Sieluni kaipaus on ollut kirjoittaminen ja nyt se on toteutunut.

Ilmaisen luovuuttani tälläkin tavalla.

Toivottavasti pidät kirjoituksestani.

Lisää tietoa kirjastani löytyy

www.ritankirjasielunkanssa.fi

Avainsanat: sielu, sielun kehitys, itsensä rakastaminen