Olemassaolo ja tietoisuus

Torstai 22.10.2020 - Rita

Esivanhemmillamme oli perimätiedon kautta paljon ymmärrystä luonnosta omien kokemusten avulla. Ei ollut koneita, jotka kertoivat säästä vaan kaikki liittyi omiin havaintoihin luonnosta. He osasivat lukea luonnon merkkejä ja niitä tarkkailemalla ennustaa tulevaa .. koska on hyvä aika tehdä tarvittavia töitä maanviljelystä ajatellen  jne.

He tiesivät, miten selviydytään eri vuodenajoista, mistä löytyy vettä tai ruokaa, mitä ruokaa voi syödä ja mistä on hyvä lähteä metsästämään. Kaikki tietoisuus perustui omiin havaintoihin kehon avulla ja tuo tietoisuus oli melkoinen. Esivanhempamme olivat kyvykkäitä aistimaan näkyvää ja näkymätöntä energiaa, jota on olemassa.

Vanha viisaus kehottaa menemään metsään, jos on vaikeuksia, koska luonto puhdistaa energioita ja selkeyttää omaa kykyä havainnoida vain ne tärkeät asiat ja päästää irti niistä, jotka eivät enää palvele mitenkään.

Yhteys omaan kehoosi, omaan sisäiseen luontoosi, sen avulla voit oivaltaa itsestäsi asioita uudella tavalla, nähdä fyysisen luonnon kokonaan uudella tavalla. Luonnossa on syklejä - vuodenaikoja - ja koska minä olen osa luontoa, minussakin on syklejä ja juuri nyt olen jossakin noista vuodenajoista omassa todellisuudessani. Nuo sisäiset vuodenaikasi eivät aina seuraa näkyvän maailman vuodenaikoja vaan olet niissä omassa syklissäsi ja oivallat, ettei mikään vaihe kestä ikuisuuksia vaan syklit vaihtuvat.

www.soulbodyfusion-rita.fi

Kuva: Tsutomu Kimura

20101057.JPG

Avainsanat: tietoisuus, olemassaolo, kehotietoisuus, vuodenajat, sisäinen maailma, vanhaviisaus,

Keho - luonto - viisaus

Lauantai 17.10.2020 - Rita

Kannat kehossa kokemuksia, jotka ovat omiasi mutta myös esivanhempien, suvun kokemuksia. Nämä kaikki vaikuttavat elämääsi ja on ehkä vaikeaa, joskus mahdotontakin erottaa, mikä on sinun ja mikä muiden kokemuksia. Kehosi kautta voit paljastaa monia avaimia, jotka vievät sinut itseesi ja yhteyteen oman itsesi kanssa ja sitä kautta myös yhteyteen "maailman" kanssa - mutta maailma olet oikeasti sinä ja siksi yhteys sinuun itseesi on tärkeitä olemassaolollesi.

Ihminen on kuitenkin etääntynyt totuudesta ja unohtanut olevansa osa luontoa ja sen kautta voimme olla yhteydessä moniin erilaisiin olomuotoihin, joita on samassa tilassa kanssamme.

Suorittaminen on nykymaailmassa tärkeintä. On oltava tehokas ja supernopea, saada aikaan tulosta, tekemään yhä enemmän rahaa ja sen olemme tehneet luonnon ja itsemme kustannuksella.

Olisiko aika palata omaan kehoonsa ja sallia itsensä kohdata oma todellisuus, kehollinen todellisuus ja ymmärtää omia kipujaan ja palata omaan voimaansa? Kun palaat yhteyteen oman itsesi kanssa huomaat, että nykyinen meno loppuu omalta kohdaltasi ja tajuat, mitkä asiat ovat tärkeitä juuri sinulle. Suhde itseesi, sieluusi, muihin ihmisiin ja luontoon muuttuu.

Tämä itsen tunnistaminen ja hyväksyminen on aina ollut työni perimmäinen tarkoitus, auttaa ihmistä, sinua, oivaltamaan se suurenmoinen, loistava olento, joka sinä olet, mutta olet piilotellut omaa Valoasi pelosta, että teet jotakin väärin, syyllistät itseäsi ....

Minua on yritetty lannistaa monin tavoin tämän pyrkimykseni kanssa, sanottu jopa, että työni, jota Hoitolassani teen, on vastenmielistä? Kuitenkaan nuo kommentit eivät vaikuta minuun siten, kuin niiden lausuja olisi halunnut vaan olen oivaltanut, että tällä työllä on merkitystä ja siksi siihen saatetaan reagoida myös negatiivisesti ja sallin sen, mutta en missään nimessä ota noita kommentteja itseeni - ne ovat vain mielipiteitä, joilla ei ole minulle merkitystä, koska ne eivät ole minun omia mielipiteitäni minusta itsestäni ja vain sillä on merkitystä, mitä itse ajattelen itsestäni - mitä olen.

Salli siis itsesi palat yhteyteen oman kehosi kanssa, rakasta omaa kehoasi ja kuuntele sen viisautta. Keskustele oman kehosi kanssa.

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi 

Kuva: Tsutomu Kimura

201031412.jpg

Avainsanat: keho, luonto, olemassaolo, esivanhemmat, itsensä tunnistaminen, kehollinen todellisuus, yhteyden luominen omaan kehoon,

Rakkaus

Lauantai 17.3.2018 - Rita Forsberg-Kimura

"Mitä on rakkaus?" on kysymys, jossa on syvyyttä, tarkoitusta ja arvoa ihan samalla tavalla kuin kysymyksessä: "Mitä on Luoja?" tai " Mikä on elämän tarkoitus?"

Itse asiassa nämä kolme kysymystä saavat sinut tutkimaan yli sen käsityksen sinusta itsestäsi kauas tuntemattomaan tilaan, jossa syvällistä tietoa on saatavilla. Ne johdattavat sinua matkalle tutkimaan Kaikkea Mitä On -ydinolemusta. Kysymyksesi, kuinka kaikki ymmärretään ja tunnistetaan maassa, muodostuu luomiseksi ja manifestoinniksi, miksi toimimme ja reakoimme tietyllä tavalla ja mitä olemassa olo oikeastaan on. Jotkut sielut eivät edes riskeeraa mitään kysymään sellaisia kysymyksiä, kun taas toisille ei ole olemassa maallista elämää ilman näiden kysymysten läsnäoloa ja tutkimista.

Sitä, mitä me kaikki etsimme, ei voi selittää ja kuitenkin saatamme saada syvän tuttuuden tunteen ja yhteyden, kun olemme tietoisia sydämessämme. Jokainen sielu etsii muodossa tai toisessa Luojaa, vaikka he merkitsisivät sen Allah, Jumala, Henki, Lähde, Olemassaolo, Luonto, Täyttymys tai jotain muuta.

Voimme kaikki resonoida julistuksen kanssa: " Jumala on Rakkaus ja rakkaus on Jumala." Näiden sanojen merkitys saattaa olla sinulle ymmärrettävää ja se istuu kauniisti sinun olemukseesi, eheyttää ja täydentää ja lahjoittaa sinulle vapauden olla omassa totuudessasi ja todellisuudessasi. Viettämällä hetkiä hiljaisuudessa, enkä tarkoita välttämättä meditointia, vaan hiljaa istumista ja hengittämällä rauhallisesti ja tiedostaen, sallit itsesi koskettaa rakkauden totuutta ja sitä Luojaa, joka sinä olet. 

Kirjoitus jatkuu myöhemmin: Rakkauden määritelmiä.

Rakkaudella on monta selitystä: jokainen sielu määrittelee rakkauden sellaisen näkökulman kautta, jonka heidän silmänsä valitsevat näkevän.....Rakkaudella on lukemattomia yhteyksien tasoja...Rakkautta on......

Avainsanat: rakkaus, luoja, sielu, olemassaolo, lähde, henki