11:11 - mitä se tarkoittaa?

Perjantai 10.11.2017 - Rita

Lähestyessämme vuoden 2017 loppua, aurinkojärjestelmä matkaa kohti Linnunradalle vievää porttia. Tämä on jokavuotinen tapahtuma, kun aurinko yhdistyy massiivisen Galaksin keskuksessa olevan mustan aukon, joka sijaitsee Jousimiehen tähdistössä, kanssa. Tämä taphtuma tuo meidät lähemmäksi oman jumalallisuutemme esille tulon kanssa.

Kestää 2000 vuotta kulkea Galaktisesta päiväntasaajasta virtaavan gammafotoni vyön läpi. Aurinkojärjestelmä on nyt täysin " puhdistuksen " läpitunkema, joka luonnollisesti tapahtuu lisääntyvän, loistavan gamma säteilyn kasvaessa.  Tämä tapahtuma lisää aurinkomyrskyjä ja roihuja, maanjäristyksiä ja tulivuoren purkauksia, tsunaameja, " itsestään syttyviä" metsäpaloja, napapiirien jään sulamista, voimistuvia myrskyjä ja magneettisten napojen siirtymistä, ionosfäärin ohenemista ja kiihdyttää ajan liikkumista kohti 0 pistettä.

Nopeitten muutosten aikana, me astumme ikuiseen - EI AIKAA -olevaan tilaan ...tuoden esille 2000 vuoden Ykseyden Tietoisuuden Kultaisen Ajan. Maa siirtyy ikuiseen NYT tilaan 4D aika-avaruuden luuhistuessa kun nousemme korkeamille 5D taajuuksien tasolle. Fotoni vyö ei pelkästään vaikuta aurinkokuntaamme vaan meissä olevaan DNA vastaanottimeemme, sisäiseen solulliseen ihmisen " radio- vastaanottimeen."

Ylösnousemus prosessi käsittää vastakohtaisuuksien tasapainottumisen, kun muunnat energiakenttäsi vastakohtaisuuksien tilasta yksilöllisyyteen.... muuntaudut elämisestä erossa olon tilasta ykseyden tilaan, luoden yhdistyneen kentän! Et palaa Ykseyteen koko luomakunnan kanssa, vaan luot oman ykseytesi! Olet suvereeni, itsesi hallitseva olento.

Tämä tapahtuu vain kerran vuodessa, kun 11:11 portti avautuu korkeammille tasoille. Tänä erityisenä päivänä: 11.11. voimme kokea intensiivistä selkeyttä ja yhteyttä omaan jumalallisuuteemme, Minä Olen olemukseen - I Am -

11:11 on pyhä ylösnousemus koodi, joka aktivoi neutraalia aivojen verkostoa ja DNA:ssa olevaa jumalsiementä kohoamaan korkeammalle Hengen tasolle.

Tarkasteltaessa numeroa 1 - se näyttää antennilta ja toimii suorana henkisen ja fyysisen maailman yhteytenä. 1 edustaa vihkimystä,  keksintöjä ja uusia alkuja, jotka virtaavat ideoiden ja inspiraatioiden muodossa. Numero 11 edustaa kahta pilaaria, porttia, joka avaa suoran portaalin aikomukseen ja manifestaatioon. Muinaisessa mytologiassa 11:11 pyhä geometria edusti maskuliinisen ja feminiinisen johdattamista ikuiseen yhteyteen.

Numero sarja 11:11 edustaa myös porttia 3 D ja 5 D välillä. 11:11 avaa tähtiportaat taivaaseen, suoran yhteyden Luojan Lähteeseen, sinun omaan luomisen lähteeseen.

Avainsanat: 1, 11, 11:11, ylösnousemus, 3D, 5D, ykseys,

HYVÄKSYMINEN ON TÄRKEÄ OSA IHMISKUNNAN HERÄÄMISPROSESSISSA

Keskiviikko 18.5.2016 - Rita

Kaikki ovat yhtä - ovatko?

Olet kuullut tämän - me kaikki olemme yksi. Ihmisolentoina olemme erillisiä, yksilöllisiä kehollisia olentoja, jotka eivät voi sulautua toisiinsa. Tiedätkö, että et ole kehosi? Olet itse valinnut tulevasi maahan kokemaan rajoituksia ja yksinään oloa, jota keho tarjoaa, jotta voisit kokea erillisyyden ja oivaltaa, että erossa olo on epätodellista ja mahdotonta.

Etsit rakkautta ulkopuoleltasi, koska tunnet olosi niin yksinäiseksi ja olevasi erossa.Todellinen olemuksesi on Lähteen, rakkauden, Luojan olemus ja kun et pysty tuntemaan sitä sinusta tulee pelokas ja etsit rakkautta keneltä tahansa, joka hyväksyy sinut. Monet ihmissuhteet kaatuvat siihen, että kumpikin etsii toisesta sitä, jonka voi kuitenkin löytää vain itsestään. Kun löydät itsesi rakastamisen ja hyväksymisen ja oivallat ettei ole olemassa ketään, joka on ilman tuota rakkautta itseään kohtaan, sitten voit jakaa tuota rakkautta, joka ei koskaan ole edes jättänyt sinua. Olet vain etsinyt sitä muualta, vaikka se on ollut sinulla koko ajan. Itse piilotit sen sinne, mistä et heti osaisi etsiä vaan epäilit itseäsi.

Mitä tulee siihen, että olemme kaikki Yksi - vaikutamme omalla olemuksellamme kaikkiin, mutta olemme jokainen oma itsemme Ykseys. Emme voi palata Ykseyteen,Kotiin, koska sitä ei enää ole olemassa, koska sinä et enää ole siellä. Se on muuttunut, koska sinä olet muuttunut ja muodostat täysin oman Ykseytesi. Koti tulee sinun luoksesi. Oma jumalallisuutesi, Sielu... miksi haluat sitä kutsua, haluaa kokea elämän maassa sinun kauttasi kehollisena olentona.

Kun tiedostat itsesi, olet tietoinen itsestäsi ja astut ihmissuhteeseen toisen kanssa, et enää ole kuin tyhjä astia, jota tarjoat toiselle täytettäväksi rakkaudella eikä toinen myöskään tarjoa sinulle omaa tyhjää astiaansa täytettäväksi, koska molemmat olette jo itsessänne täysiä, täynnä oman itsenrakastamista.

Mitä rakkaus on? Sinulla voi olla kokemuksia kun rakkaus satutti, loukkasi. Sinut hylättiin, torjuttiin, kärsit rakkauden tähden..... päätit ehkä etten koskaan laske ketään lähelleni ja niin torjuit itse itsesi, hylkäsit itse itsesi.... pakenit...en koskaan enää koe sen tuomaa kärsimystä. Kaksinaisuuteen kuuluu aina kaksi puolta - luotan toiseen ja toinen pettää minut.... Rakkaus on kuitenkin aina läsnä, rehellinen, avoin, myötätuntoinen, anteeksiantava ja parantava. Se ei koskaan petä ketään, koska se olisi kokonaan täysin rakkauden olemuksen vastaista.

Pelossasi tarjoat toiselle vain kehosi - pitäen itsesi piilossa ja puet yllesi naamion - kehot ovat epätodellisa ja niihin ei voi koskaan luottaa- ei koskaan. Sinä et ole kehosi, sinä olet paljon, paljon muuta...kehosi on rajallinen kulkuväline, jonka avulla koet epätodellisen eron mutta yhteytesi ikuisuuteen on aina keskeytymätön. Et koskaan ole ollut erossa Lähteestä, Hengestä....Luojasta..

Keho on epätodellinen ja sillä on tärkeä rooli pelissä, jota pelaamme täällä maassa. Keho tuntee kipua ja kärsimystä ja nauttii mielihyvästä. Nämä ovat sinun valintojesi tuloksia... keho ei aiheuta mitään, se vain vastaa sinun tahtoosi ja olet epätietoinen siitä, mitä haluat keholta. Sinusta tuntuu, että asioita vain tapahtuu sinulle, kuitenkin jokainen tapahtuma antaa sinulle mahdollisuuden kokea jotain. Se, että tunnistaa tämän ei muuta sitä, mutta kun oivaltaa tapahtumat mahdollisuuksiksi kokea jotain uutta ja uudella tavalla, se auttaa sinua paremmin hyväksymään ne.

Vastauksia ei ole ulkopuolellasi!

Ihmisen "pelit", joihin olet yhteydessä, vaikuttavat tapahtuvan ulkopuolellasi, joskus valintojesi tuloksena joskus vain "sattumalta", mutta oma asenteesi ja uskomuksesi tuovat sinut tilanteisiin, joista löydät itsesi. 

Älä tuomitse, sinun ei tarvitse tuomita niitä! Tuomitsen ja en tuomitse ovat valintoja, joita teet joka hetki.

Todellinen luonteesi, luontosi on Rakkaus ja Rakkaus ei koskaan tuomitse. Kun toimit todellisen luontosi pohjalta, et näe mitään tuominnan aihetta ja ilman tuomitsemista ei ole olemassa konflikteja.  Vähän kerrassaan tarve tuomita katoaa. Ympärilläsi on ollut ehkä ihmisiä, jotka ovat vastanneet rakastavasti ristiriita tilanteisiin ja se on hämmästyttänyt sinua, että tuloksena on ollutkin ratkaisu konfliktin sijaan. 

Kuitenkin ego rakastaa ja haluaa ristiriitoja, se elää niistä, koska eron tunne on konflikti! ....... egosta ja sen tavoista lisää jatkokirjoituksessa myöhemmin....

Lue lisää »

Avainsanat: herääminen, tiedostaminen, ihmiskunta, ego, rakkaus, ykseys