HYVÄKSYMINEN ON TÄRKEÄ OSA IHMISKUNNAN HERÄÄMISPROSESSISSA

Share |

Keskiviikko 18.5.2016 - Rita


Egosi haluavat ristiriitoja, ne elävät konflikteista ja loivat eron tunteen. Saatat sanoa, että etsit rauhaa ja ehkä niin teetkin, mutta omilla ehdoillasi. Tämä tarkoittaa, että olet antanut egosi ohjata ajatuksiasi, asenteitasi, käyttäytymistäsi ja näihin tapoihin toimia muut egot tyytyväisinä vastaavat ja niin on luotu konflikti. Jokainen - jokainen ego - loukkaantuu ja kokee uhattuna oloa, syyttää toinen toisiaan kärsimyksistä, joita käy läpi, ikäänkuin näyttäisi siltä, että toinen on voittaja, vaikka ei ole voittoa ansainnut.

 Kärsimys on suora tulos egon valinnoista ja vaikuttaa siltä, että ihmiskokemus tarvitsee ristiriitoja. Ristiriidat ovat kuin räjähdyksiä, räiskyviä kuin tuli. Olemme jo liian kauan käyttäneet ristiriitoja luodaksemme räjähdysten avulla energiaa.  Sillä on ollut tarkoituksensa, koska ihmiskokemuksessa on kyse eron oivaltamisesta. Olemalla ihminen olet valinnut kokeavasi eron Kodista, Lähteestä, Jumalasta...että ero on todellinen vaikka se on illuusiota. Monet pitävät ihmisenä olemista ainoana  todellisuutena ja näkymättömiä tasoja epätosina, mystisinä tasoina ja eivät omaa tarpeeksi vahvaa käsitystä siitä, mikä on aito todellisuus ja mikä epäaito todellisuus.

Egot ovat tehneet erittäin hyvää työtä kääntäessään kaiken ylösalaisin tekemällä epätodellisen todeksi ja torjuneet Todellisuuden. Maailmamme illuusiossa, jossa ihmiskunta kelluu, kaikki mikä ei ole fyysistä, jolla ei ole muotoa, on tuomittu ei - olemassa olevaksi, kuvitelluksi, epätodeksi. Sitten yrität ratkoa ongelmia käyttäen egon syitä ja logiikkaa, tuomiten kaiken sen vääräksi, mikä ei pidä paikkaansa omien uskomuksiesi, kulttuurisi ja uskontosi perusteella ja ne pitää korjata vaikka voimaa, pakottamista käyttäen. Tuomitseminen ei koskaan johda rauhaan, koska tuomitsemalla et hyväksy toista, hänen näkemyksiään ja mielipiteitään vaikka ne eivät ole erilaisia kuin omasi, koska hänellä kuten sinulla on egoistinen tarve osittaa olevansa oikeassa ja sinä olet väärässä. Tämä ihmisen tapa käsitellä ongelmia on täysin järjetöntä. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää, ne ovat vain eroavaisuuksia. 

" Egon unesta" herännyt ihminen oivaltaa, että on olemassa eroja perheiden, heimojen, kansakuntien, kultturien ja uskontojen välillä ja ne eivät ole mikään syy tuomita niitä vääriksi koska ne ovat mahdollisuuksia kunnioittaa eroavaisuuksia, joita Luojan Pyhässä Perheessä on.

Hyväksyntä on oleellinen osa ihmiskunnan heräämisprosessissa, mutta hyväksynnän on oltava täysin pyyteetöntä ja tämä tuottaa monelle vaikeuksia, koska  itse  taistelee itsensä arvostamisen ja itsensä hyväksynnän kanssa ja silloin on vaikeaa edes ajatella toisten hyväksyntää pyyteettömästi. Huomioit koko ajan toisten aspekteja, jotka heijastuvat kuin peilistä sinuun ja löydät niistä juuri ne mallit, joita voimakkaimmin vastustat itsessäsi. Se, mitä näet heijastuu toisesta voimakkaasti takasin ja on juuri sitä mistä joko pidät tai et pidä itsessäsi. Kun rakastut, toisesta heijastuu sitä, mitä ihailet eniten ja kun et pidä toisesta, hän heijastaa takaisin sitä, mitä tuomitset itse itsessäsi, et hyväksy itsessäsi ja olet haudannut sen syvälle alle tietoisen tiedostamisen.

Moni huomaa nyt, että kaikki tämä haudattu " roska" nousee tietoisuuteen - psykologit kutsuvat tätä ihmisen varjo puoleksi. Niille, joilla on vahva "naamio" jota esittää maailmalle, tämä saattaa olla järkyttävää. .... ajatuksia, haluja nousee yllättäen tietoisuuteen ja he tuomitsevat niitä ja tuomitsevat itseään niiden vuoksi.


 Hengitä syvään muutaman kerran ja rentoudu. Sinä et ole ainoa. Jokaisella on varjopuolensa. Huomioi vain nuo kauhistuttavat ideat ja halut ja salli niiden virrata lävitsesi ilman, että jäät niihin kiinni. Osaksi niiden pelko johtuu siitä, että pelkäät niiden olevan täällä siksi, että rupeat toimimaan niiden tavoin. Niiden mukaan toimii vain sellainen henkilö, jota on pahoin käytetty hyväksi elämässään. Ne ovat vain egon luomia emootioita, joilla puolustauduit jotakin epäreilua kohtelua ja hyökkäystä vastaan. Ne ovat oikeastaan aika normaaleja ihmisenä olemisen aspekteja, mutta lapsena huomasit, että oli kiellettyä ja häpeällistä ilmaista niitä tai sinua käskettiin vaikenemaan ja selviytyäksesi elämässä, sinä hautasit ne syvälle itseesi.

Tämä piilotettu" roska" on heräämisprosseesin aikana tarpeen tiedostaa, hyväksyä se ja päästää irti. Kun teet tämän, huomaat, että tuo roina ei ole ollutkaan sinun. Sinä olet eheä, jumalallinen olento, oma luomuksesi ja tämä "roska" on pelkkää epäaitoa, uni- roskaa, joka virtaa ohi ja ratkeaa, jos sallit sen. Voit valita päästäväsi siitä irti ja se irtoaa, paitsi jos valitset pitäväsi siitä vielä kiinni.  Sali itsesi vain antaa sen mennä - ei enää tätä samaa roskaa - kaikki ajatukset, murehtimiset tai jännityneisyydet, jotka ovat kiinnittyneitä siihen... salli sen mennä. Tämä selkeyttää mieltäsi, tekee tilaa todelliselle luonnollesi, Rakkaudelle ja sallii sen puhjeta täyteen kukoistukseensa.

Hengitä nyt oikein syvään ja päästä irti kaikesta mikä ei enää palvele sinua.

Avainsanat: herääminen, tiedostaminen, ihmiskunta, ego, rakkaus, ykseys