Enkeliviestien kanavoinnin verkkokurssi.

Perjantai 16.7.2021 - Rita

ENKELIVIESTIEN KANAVOINNIN VERKKOKURSSI  

Kuinka työskentelen enkelienergian kanssa? Kurssilla opitaan välittämään viestejä itselle ja myös toisille käyttäen erilaisia viestikortteja. Kurssin avulla voit selkeyttää omaa elämääsi helpolla tavalla.

Et tarvitse omia kortteja kurssin läpi käydäksesi vaan olen ladannut harjoituksia varten kortit ja niiden tulkinnat kurssi alustalle.

Tarot tulkintoja harjoitellaan käyttäen Keiju Tarot ja Enkeli Tarot kortteja. Nämä Tarot kortit sisältävät hyvin lempeää ja kaunista, rakastavaa energiaa ja poikkeavat perinteisistä Tarot korteista juuri tuon rakastavan energian vuoksi.

Olen aina rakastanut Keijuja ja heidän ihanaa leikkimielistä energiaansa ja toivon että sinäkin pidät heistä.

Kurssilla käsitellään uutta ja vanhaa energiaa ja niiden välistä eroavuutta toiminnassa. Olemme jo uudessa energiassa ja vanhan energian toiminta mallit leijailevat täällä, mutta ne eivät enää toimi. Siksi on tarpeen tietää, mikä on erilaista uudessa energiassa.

Kurssilla voi edetä ihan omaan tahtiinsa eikä sillä ole aikarajaa.

Tieto, jota saat voi poiketa siitä, mitä ehkä olet oppinut enkelistä. Oletko valmis ottamaan vastaan uudenlaista näkökulmaa elämääsi?

Kurssin voi ostaa tästä linkistä.

angel-2939548_1920.jpg

Avainsanat: keijut, enkelit, taror, tulkinnat, viestit, kanavointi

Vaihda kiitollisuuteen

Perjantai 15.1.2021 - Rita

Kysymys joko sinä tai joku toinen ansaitsee jotakin, ei oikeastaan ole sinun päätettävissäsi. 

Kaikki me tiedämme miltä tuntuu, kun lopultakin saamme jotakin, jota haluamme, vain huomataksemme että emme tunne ansainneemme sitä. Olipa kyse autosta, uudesta työstä tai jonkun ihanan ihmisen tapaamisesta, tunnemme yhtäkkiä että emme voikaan edetä. Jokin meissä haluaa torjua tämän saamamme lahjan, ehkä siksi, että se vaatii muuttamaan omaa ajattelua itsestä uudella tavalla tai saa meidät kyseenalaistamaan, miksi meillä pitäisi olla jotakin, jota ei muilla ole. Nämä arvottomuuden tunteet eivät ole aina tiedostettuja ja ne voivat johtaa meidät itse sabotoimaan mahdollisuudet, jjoita meille tarjotaan. Ehkä paras tapa vältää torjuntaa ja sabotointia on vaihtaa kiitollisuuteen ja ohittaa kysymys; olenko sen arvoinen..

Kysymys ansaitsetko sinä tai joku muu jotakin ei oikeastaan ole sinun päätettävissäsi. Nämä teemat näyttäytyvät monesti tavalla jota emme kokonaan oivalla - kyse on sielun tasolla, monien elämien tapahtumien aikaisista tilaisuuksista. Elämällä on oma tapansa tasapainottaa kaikki asiat aina täysin tasapuolisesti. Voimme luottaa tähän prosessiin ja oivaltaa, että kun lahja tulee kohdallemme, se on myös tarkoitettu meille. Lahjan hyväksyminen suurella kiitollisuudella ja sen käyttäminen parhaan kykymme mukaan, on todellista ihmisyyttä.

Kun vastaanotamme lahjan ja huomaamme arvottomuuden tunteen nousevan, voi yksinkertaisesti tunnistaa tunteen ja muistuttaa itseään, että tuo tunne on vain sivutuote. Voit sanoa itsellesi:"Minun on tarkoitus saada tämä." Kun sallii itsensä hyväksyä lahjan, voi tuntea sydämessä lempeyttä, kun luonnollisesti muutamme itsemme syvään kiitollisuuden tilaan. Kun istuu hetken aikaa tietoisesti pitäen kiitollisuuden tunnetta sydämessä, sanomme  "kyllä" monille siunauksille ja samalla sanomme myös  "kiitos."



woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: kiitollisuus, lahja, arvoinen, siunaukset,

Kuuntele itseäsi.

Tiistai 29.5.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kuuntele.....

Tällä viikolla kuuntele itseäsi. Huomioi, mitä sanot ympärilläsi oleville ja miten puhut itsestäsi. Kuuntele...

Kuuntele sanoja. Käytätkö sanoja: " en voi ", " yritän", " en osaa", " en pysty"

Nämä ovat sanoja, jotka kannattaa eliminoida pois sanavarastosta, ajatuksista ja korvata ne sanoilla " voin", " teen", " osaan", " pystyn" 

Sinä olet mahtava luoja olento ja voit luoda mitä tahansa, joten miksi rajoittaa itseäsi.

Et voi yrittää tehdä jotakin. Sinä joko teet tai et tee.

Avainsanat: sanat, ajatukset, voin, pystyn, osaan

Joulukalenteri

Torstai 7.12.2017 - Rita Forsberg-Kimura

Verkkokaupassani 

https://www.ritaf.lr-partner.com 

avautuu joulukalenterin luukkuja joka päivä jouluun saakka.

Käy katsomassa mitä on tarjolla.

Jokaisesta luukusta löytyy tarjoustuote 

https://shop.lrworld.com/cms/FI/fi/lr_world/specials/

adventtikalenteri/adventtikalenteri.html

Hyvää oloa ja luonnollista puhtautta ja hyvinvointia toivottaen...

Rita

Avainsanat: tarjouksia, aloevera, hyvinvointi, puhtaus

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Perjantai 1.12.2017 - Rita Forsberg-Kimura

Aloe Vera drinking gel - nestemäinen C-vitamiinia sisältävä ravintolisä.

Juoma sisältää suositellun päivittäisen C-vitamiinin saantitarpeen. C-vitamiinilla on ihmisen elimistössä monia tehtäviä, se mm. neutraloi antioksidnattina vapaita radikaaleja. lisää vastuskykyä ja osallistuu kalssium- ja rauta- aineenvaihduntaan. 

Aloe Vera mehu oli jo muinaisessa Egyptissä tunnettu kauneudenhoidoissa. Kristoffer Kolumbus otti aloe vera - kasvin mukaan matkoilleen ja Gandhi käytti sitä pitkien paastojaksojensa aikana.

Ale Vera - kasvin erityisten ominaisuuksien selvittämiseksi on vuosien ajan suoritettu monia tutkimuksia.

Nykyään kasvista tunnetaan yli 300 lajia. Erityisen arvokkaana pidetään Aloe Vera barbadensis miller - lajia. Tämän lajikkeen puhdasta lehtigeeliä käytetään tässä geeli juomassa.

Juomaa löytyy erimakusina: Aloe Vera hunaja, Aloe Vera persikka.

Aloe Vera Drinking Gel Honey (Hunaja) juomassa on aloe veraa 90,1% + hunajaa 9%.

Aloe Vera Drinking Gel Peach (persikka) juomassa on aloe veraa 92% + luonnollista persikka-aromia.

Aloe Vera Drinking Gel Freedom sisältää 89% aloe veraa + E-vitamiinia ja kummatkin nivelille tärkeät ravintoaineet glukosamiinisulfaatti ja kondroitiinisulfaatti tukevat nivelten toimintaa ja liikkuvuutta. Sopii paljon liikkuville ihmisille.

Tunnetko henkilöitä, joilla on niverikko, rustu-ja nivel ongelmia, fibromyalgia, niveltulehdus, välilevyn kiputiloja, reumaa?

Heille voisi olla apua Aloe Vera Drinking GelFreedom juomasta. Yhdessä Freedom ja Freedom Plus kapselit ovat auttaneet monia lieventämään oireita ja kiputiloja.

Joulukalenteri verkkokaupassani avautuu tästä linkistä ja jokapäivä uusin tarjouksin. Köy kurkkaamassa:

https://shop.lrworld.com/cms/FI/fi/lr_world/specials/adventtikalenteri/adventtikalenteri.html

Lisää verkkokaupassani : https://ritaf.lr-partner.com 

Nauti hyvästä olosta luonnollisella tavalla.Facebook_Ads_Bild3-01.jpg

Avainsanat: hyvinvointi,