Miksi olen täällä?

Lauantai 24.4.2021 - Rita

Miksi olen täällä?

Kauan sitten ajattelin olevani valotyöntekijä, kunnes oivalsin, että valotyöntekijä taistelee itsessään olevaa pimeyttä vastaan. Huh .. sitä en halua enää. Taistelua itseäni vastaan. Ei enää.

En ole täällä muuttamassa tai korjaamassa ketään tai mitään, koska ei ole mitään korjattavaa. En koeta muuttaa maailmaa, koska silloin maailma koettaa muuttaa minua - ei kiitos enää agendaa. En ole täällä korjaamassa ihmisiä, koska ei ole mitään korjattavaa. En koeta tehdä mitään ryhmäparannuksia - ei enää. Olen käsittänyt, etteivät asiat kerta kaikkiaan toimi niin. Voin vain selkeyttää toisen energioita, tasapainottaa. 

Olen täällä vain säteilemässä omaa tietoisuuteni valoa. Säteilen valoa, mahdollisuuksia, joita ihmiset, yhteiskunta ei ole koskaan ennen nähnyt. Ne ovat elämän mahdollisuuksia tällä planeetalla - säteilen omaa valoani, tietoisuuttani ja muut voivat nähdä ja sitten itse valita tai olla valitsematta.

En siis huuda kenellekään: "Hei avaa silmäsi! Katso, tunne mitä tapahtuu!" Säteilen vain valoani istuen vaikka puiston penkillä. Moni asia on kiihtynyt planeetalla ja kaikki tapahtuu hyvin nopeasti, voit tuntea sen. Tuntea energian, ei ajatella energiaa. En koeta muuttaa ketään sanomalla: "Hei on aika herätä ja tuntea, mitä tapahtuu!" Vastuu siirtyy kuulijalla, lukijalle.

Moni ehkä pysähtyy miettimään omaa elämäänsä. Moni haluaa puhua nuo sanat ulos itsestään, he haluavat vain istua valossani ja tuntea, mennä syvälle omiin tunteisiinsa. Muutoksia tapahtuu syvillä tasoilla, mutta älä ajattele liikaa, ei mielen kautta tuntemista.

Säteilen vain omaa valoani, päästin irti ajatuksesta; on kannettava koko maailman painoa harteillani, on korjattava, vaikutettava asioihin - ei enää - istua vain hiljaisuudessa, tuntemisessa, olla omassa intohimossani, jonka vuoksi tulin tänne. Intohimon ei tarvitse huutaa, olla kuumaa, kuin tuli. Ei. Intohimo voi olla tämä hiljainen tila - vain olla olemassa ja säteillä valoaan.

religion-3717899_1920.jpg

Avainsanat: valo, tietoisuus, muutos, valotyöntekijä, pimeys, elämä,

Tietoisuus itsestä

Torstai 12.10.2017 - Rita

Olet ehkä lukenut Violettiliekistä ja käyttänytkin sitä. Tuo liekki on muuttunut Kristallitulen liekiksi.

33 on Kristustietoisuuden numero. 44 on Mestari tietoisuuden numero, joka tarkoittaa ihminen ja jumalallinen, Minä Olen olemus, yhdessä täällä maassa. Olla kehossa ja olla tietoinen todellisesta itsestään.

Kutsut ehkä itseäsi Valotyön tekijäksi ja menit pimeyden syvyyksiin, omaan ja toisten pimeyteen. Tuo pimeys on kuitenkin se osa sinua, jumaluutesi, johon olet laittanut kaiken sen, mistä et itsessäsi pidä, et hyväksy, et rakasta ja tuo pimeys rakastaa sinua niin paljon, että ottaa itseensä kaiken.

Veit tietoisuutta pimeyteen tuodaksesi sinne valoa. Älä koskaan enää epäile itseäsi - koskaan enää - sillä tiesit sisäisesti tuon kaiken. Suurin valhe, johon ihmiskunta on saatu uskomaan, on valhe pimeydestä, voiman ja vallan käytöstä, jopa Paholaisen olemassaolosta. Ihmiskunta on hypnotisoitua monella tavalla; on itsekästä ajatella itseään, pitää huolta itsestään. Olet vuosikausia pitänyt huolta toisista - sinun on huolehdittava toisista ja itsestäsi huolehtiminen on itsekkyyttä.

Pidä huolta itsestäsi, tarvitset aikaa itsellesi - rakasta itseäsi ja pidä huolta itsestäsi ilman syyllisyyden tunnetta.

Yeshua tuli tuomaan Kristalli tietoisuuden ja alkoi ihmiskunnan ensimmäinen New Age: Uskonnot muodostuivat, mysteerikouluja perustettiin, jotta Kristus tietoisuus voisi laajentua.

Olet ehkä lukenut Madam Blavatskista, Rudolf Steineristä, Kuthumi, Godfrey King kirjoitti St. Germainin kanavoiteja... Carl Jung... Lee Carrol kanavoi Magneettimestari Kryonia...kanavointeja tulvi maahan.

Muistatko, kuinka sinä työskentelit... piti tehdä näin ja tuo oli väärin. oikein oli tehdä tällä tavalla... väsyit....oli paljon niitä, jotka sijoittivat rahaa New Ageen ja kun sen aika oikeastaan oli ohi, moni vastusti sen loppumista. Väittelyä siitä, mikä on oikea tapa.... Moni ei tajua vieläkään, että on uudenlainen tapa, jolla työskennellä, energia, jolla työskennellään .... ilman työskentelyä.

Olet elänyt rajoittuneessa tietoisuudessa.

Astu itsesi tieltä pois. Nauti elämästä, ruoasta, ihmissuhteista, omasta seksuaalisuudestasi ilman, että annat niiden viedä omaa energiaasi.

 

Avainsanat: SES, violettiliekki, kristallitulenliekki, pimeys, valhepimeydestä, valotyöntekijä