"Onko ihminen se, mitä hän päivän mittaan ajattelee?"

Keskiviikko 22.4.2020 - Rita"Onko ihminen se, mitä hän päivän mittaan ajattelee?"

Otsikon lausahduksen sanoi aikoinaan Emerson. Ehkä on muutettava tuota siten, että ajattelu- sana korvataan tiedostaa, on tietoinen. 

Tietoisuus ja ajattelu eivät ole sama asia. Tietoisuus on, mutta ajatukset muuttuvat, kuolevat, koska ne ovat rajoittuneita, linearisia. Ajatukset ovat myös vanhoja jo silloin kun ne ilmaistaan.  

Kun sanon Rakkaus, tunnet jotakin, sinulla on tunne Rakkaudesta. Tämä on tietoisuutta Rakkaudesta, Rakkauden tietoisuus. Sitten seuraavat ajatukset: vanhempien rakkaus, kokemus rakkaudesta, jonka koit kauniina tai rakkaus, joka haavoitti sinua syvästi. Ajatukset tuovat noita monia rakkauden eri muotoja mieleen (monesti vääristyneitä muotoja) 

Olemme olleet niin kauan fyysisyydessä ja samaistuneet liikaa aineeseen pitäen itseämme enemmänkin fyysisenä kehona kuin jumalaisena, tietoisena olentona, joka asustaa ja käyttää fyysistä kehoa. 

Järkeilevä mieli kertoo, että Henkeä, sielua, Jumalaa ei ole olemassa, koska et voi häntä nähdä fyysisillä silmillä. Olisiko aika saada mielesi, tunteesi, fyysinen keho omaan hallintaasi? 

Voit valita ja siirtyä kohti ihmeellisyyttä, joka sinuun sisältyy, elää moniulotteisena olentona ja saada uusia oivalluksia.

 Ovi vapauteen on ILO. Rauhan saa muistamalla, että vain rakkaus on todellista. Rauha on jossain yksinkertaisessa. Sinun ei tarvitse muuttua rakkaudeksi, koska olet jo rakkaus. Henki, sielu, maailmankaikkeus, jumala ... mikä jumaluus sinulle onkaan, on Rakkaus, joten sinäkin olet Rakkaus.

Olet täällä tasapainottamassa aineellista ja henkistä tasoa, olet silta henkisen ja aineellisen välillä. Olet yhdistämässä nämä erossa olevat tasot itsessäsi. Olet yhdistämässä maskuliinisen ja feminiinisen energian itsessäsi.

Nopea tapa oivaltaa Henki, jumaluus, on nähdä hänet kaikessa ja kaikissa, sisarissa, veljissä, sillä hän on jokaisen sisko ja veli. Se, miten näet toiset, määrää, miten kohtelet Henkeä ja itseäsi.

Kyse on vain ajasta ja aika on luotu sitä varten, että oivallat itsesi rakastamisen taidon. 

Kuva: Tsutomu Kimura

Turku-2012_052.JPG

Avainsanat: ihminen, ajattelu, tiedostaminen

Ihmiskunnan kehitys

Maanantai 4.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Ihmiskunnan kehitys havahtumiseen, heräämiseen, tiedostamiseen on nopeutunut ja etenee vauhdilla. Ympäri maailmaa tapahtuu enemmän ja enemmän halua olla rakastava kaikissa tilanteissa, mitä elämässä tapahtuu. Tämä asenne on voimakkain aikomus, jonka voit asettaa itsellesi ja sinua avustaa huomattava ryhmä näkymättömässä maailmassa, jotka tukevat ja rakastavat sinua koko maassaolo matkasi aikana.

Et ole koskaan yksin, olet aina täysin turvassa kun seuraat omaa polkuasi valaistumiseen, oivaltamiseen, polkua, jonka asetit ennen kehoon syntymistä.

Moni maassa tuntee olevansa sitoutunut tähän. 

Ei ole olemassa vahinkoja tai sattumia vaan kaikki tapahtuva liittyy heräämiseen,  jopa kaikkein katasrofaalisimmatkin tilanteet, jotka eivät vaikuta mitenkään järjellisiltä, koska ihmisen käsityskyvyllä ei pysty näkemään koko kuvaa. Luota intuitioosi, sisäiseen tietämiseen ja salli energioiden palvella sinua helpoimmalla tavalla.

Sinä olet täällä - maassa tällä hetkellä - herätäksesi ja luodaksesi Taivaan Maan päälle. Tämä on aina ollut aikomuksesi ja unelmasi, koska halusit fyysisen ympäristön, jossa nauttia ja kokea muodon maailmassa olemisesta ja käyttää aisteja, joita ihmiskeho tarjoaa.  Keholla on monia aisteja, joista aikaa myöden tulet tietoiseksi ja oivaltamaan, että ihmiskeho ei ole läheskään niin rajoittunut, kuin ajattelit sen olevan. Rajoitukset tapahtuivat siksi, koska valitsit eläväsi erossa Lähteestä, joka tietysti on mahdotonta, mutta aikomuksesi kokea tuo epätodellinen tila sai aikaan sen, että olet kokenut äärimmäisen rajallista todellisuutta. Elämää ei alun alkaen suunniteltu niin vaikeaksi, kun suurin osa sen kokee vaan elämästä oli tarkoitus nauttia, inspiroitua ja kokea kauneutta ja helppoutta kaikessa.  Kaikki rajoitukset muodostuivat halustasi kokea yksinäisyyttä, erossaolontunnetta ja itsenäisyyttä.

Sinä vain unohdit tämän valintasi ja unohdit myös nauraa tuolle valinnallesi. Unohdit matkan varrella sen, kuka olet, mikä on alkuperäsi.

..... jatkuu myöhemmin....

Avainsanat: ihmiskeho, aistit, herääminen, tiedostaminen, valaistuminen, ylösnousemus, Taivas, Maa, ero, rajoitukset

HYVÄKSYMINEN ON TÄRKEÄ OSA IHMISKUNNAN HERÄÄMISPROSESSISSA

Keskiviikko 18.5.2016 - Rita

Kaikki ovat yhtä - ovatko?

Olet kuullut tämän - me kaikki olemme yksi. Ihmisolentoina olemme erillisiä, yksilöllisiä kehollisia olentoja, jotka eivät voi sulautua toisiinsa. Tiedätkö, että et ole kehosi? Olet itse valinnut tulevasi maahan kokemaan rajoituksia ja yksinään oloa, jota keho tarjoaa, jotta voisit kokea erillisyyden ja oivaltaa, että erossa olo on epätodellista ja mahdotonta.

Etsit rakkautta ulkopuoleltasi, koska tunnet olosi niin yksinäiseksi ja olevasi erossa.Todellinen olemuksesi on Lähteen, rakkauden, Luojan olemus ja kun et pysty tuntemaan sitä sinusta tulee pelokas ja etsit rakkautta keneltä tahansa, joka hyväksyy sinut. Monet ihmissuhteet kaatuvat siihen, että kumpikin etsii toisesta sitä, jonka voi kuitenkin löytää vain itsestään. Kun löydät itsesi rakastamisen ja hyväksymisen ja oivallat ettei ole olemassa ketään, joka on ilman tuota rakkautta itseään kohtaan, sitten voit jakaa tuota rakkautta, joka ei koskaan ole edes jättänyt sinua. Olet vain etsinyt sitä muualta, vaikka se on ollut sinulla koko ajan. Itse piilotit sen sinne, mistä et heti osaisi etsiä vaan epäilit itseäsi.

Mitä tulee siihen, että olemme kaikki Yksi - vaikutamme omalla olemuksellamme kaikkiin, mutta olemme jokainen oma itsemme Ykseys. Emme voi palata Ykseyteen,Kotiin, koska sitä ei enää ole olemassa, koska sinä et enää ole siellä. Se on muuttunut, koska sinä olet muuttunut ja muodostat täysin oman Ykseytesi. Koti tulee sinun luoksesi. Oma jumalallisuutesi, Sielu... miksi haluat sitä kutsua, haluaa kokea elämän maassa sinun kauttasi kehollisena olentona.

Kun tiedostat itsesi, olet tietoinen itsestäsi ja astut ihmissuhteeseen toisen kanssa, et enää ole kuin tyhjä astia, jota tarjoat toiselle täytettäväksi rakkaudella eikä toinen myöskään tarjoa sinulle omaa tyhjää astiaansa täytettäväksi, koska molemmat olette jo itsessänne täysiä, täynnä oman itsenrakastamista.

Mitä rakkaus on? Sinulla voi olla kokemuksia kun rakkaus satutti, loukkasi. Sinut hylättiin, torjuttiin, kärsit rakkauden tähden..... päätit ehkä etten koskaan laske ketään lähelleni ja niin torjuit itse itsesi, hylkäsit itse itsesi.... pakenit...en koskaan enää koe sen tuomaa kärsimystä. Kaksinaisuuteen kuuluu aina kaksi puolta - luotan toiseen ja toinen pettää minut.... Rakkaus on kuitenkin aina läsnä, rehellinen, avoin, myötätuntoinen, anteeksiantava ja parantava. Se ei koskaan petä ketään, koska se olisi kokonaan täysin rakkauden olemuksen vastaista.

Pelossasi tarjoat toiselle vain kehosi - pitäen itsesi piilossa ja puet yllesi naamion - kehot ovat epätodellisa ja niihin ei voi koskaan luottaa- ei koskaan. Sinä et ole kehosi, sinä olet paljon, paljon muuta...kehosi on rajallinen kulkuväline, jonka avulla koet epätodellisen eron mutta yhteytesi ikuisuuteen on aina keskeytymätön. Et koskaan ole ollut erossa Lähteestä, Hengestä....Luojasta..

Keho on epätodellinen ja sillä on tärkeä rooli pelissä, jota pelaamme täällä maassa. Keho tuntee kipua ja kärsimystä ja nauttii mielihyvästä. Nämä ovat sinun valintojesi tuloksia... keho ei aiheuta mitään, se vain vastaa sinun tahtoosi ja olet epätietoinen siitä, mitä haluat keholta. Sinusta tuntuu, että asioita vain tapahtuu sinulle, kuitenkin jokainen tapahtuma antaa sinulle mahdollisuuden kokea jotain. Se, että tunnistaa tämän ei muuta sitä, mutta kun oivaltaa tapahtumat mahdollisuuksiksi kokea jotain uutta ja uudella tavalla, se auttaa sinua paremmin hyväksymään ne.

Vastauksia ei ole ulkopuolellasi!

Ihmisen "pelit", joihin olet yhteydessä, vaikuttavat tapahtuvan ulkopuolellasi, joskus valintojesi tuloksena joskus vain "sattumalta", mutta oma asenteesi ja uskomuksesi tuovat sinut tilanteisiin, joista löydät itsesi. 

Älä tuomitse, sinun ei tarvitse tuomita niitä! Tuomitsen ja en tuomitse ovat valintoja, joita teet joka hetki.

Todellinen luonteesi, luontosi on Rakkaus ja Rakkaus ei koskaan tuomitse. Kun toimit todellisen luontosi pohjalta, et näe mitään tuominnan aihetta ja ilman tuomitsemista ei ole olemassa konflikteja.  Vähän kerrassaan tarve tuomita katoaa. Ympärilläsi on ollut ehkä ihmisiä, jotka ovat vastanneet rakastavasti ristiriita tilanteisiin ja se on hämmästyttänyt sinua, että tuloksena on ollutkin ratkaisu konfliktin sijaan. 

Kuitenkin ego rakastaa ja haluaa ristiriitoja, se elää niistä, koska eron tunne on konflikti! ....... egosta ja sen tavoista lisää jatkokirjoituksessa myöhemmin....

Lue lisää »

Avainsanat: herääminen, tiedostaminen, ihmiskunta, ego, rakkaus, ykseys