Mitä elämässä tapahtuu ...?

Maanantai 1.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kaikki, mitä elämässäsi tapahtuukaan on tapahtuva sinun parhaaksesi. Muutokset auttavat päästämään irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvele sinua. 

Nauti siitä kaikesta, mitä tapahtuu. Kyse ei ole sinusta. Niin moni on valinnut kokevansa henkilökohtaisella tasolla sen, mitä maailmassa tapahtuu ja ottanut kaiken tuon omakseen. - Päästä irti ja älä hyppää kaikkeen siihen. - Älä ota mitään henkilökohtaisesti. 

Sillä ei ole oikeastaan mitään merkitystä. Siellä vain pimeä aspekti kyselee onko jo turvallista tulla kotiin? 

Rakkaus Lemurian aikana oli kaunista, läsnäolevaa ihmisen pyhyyttä, selkeyttä, turvallisuutta, vapautta , onnellisuutta, kiitollisuutta, iloa, ymmärrystaä ja empatiaa. Atlantiksen keskivaiheilla rakkaus alkoi vaimentua ja tilalle tuli vallan halu, alistamisen tarve... Rakkausen aikakausi loppui ja alkoi järjen - mielenaikakausi. Erotimme itse itsemme Hengestä, eri tähtijärjestelmistä....

Aloimme ajatella, että olimme tehneet jotakin väärin, on kärsittävä ja palvottava ankaraa, tuomitsevaa Jumalaa. Unohdimme oman henkisen olemuksemme, Hengen ja koimme, että ydin, oma sisimpämme on jotenkin väärin.... ja näin jatkuu vielä tänäkin päivänä monen kohdalla.....

Et ole koskaan tehnyt mitään väärää... on vain kokemuksia....

Avainsanat: henki, kärsimys, palvonta, lemuria, atlantis, oikea, väärä

Kuka on mahtavin olento koko maailmankaikkeudessa?

Torstai 19.10.2017 - Rita

Ei ole ketään mahtavampaa olentoa koko maailmankaikkeudessa, kuin ihminen. Olet suurenmoinen, olet mahtava...

On aika sallia todellisen itsen olla, vapaan ja todellisen itsen, olla täällä maassa. Olla vapaa ja täysin oma itsensä.

Tämä on suurinta historian aikaa, muutoksen, tietoisuuden aikaa. Monet muistot nousevat esiin; yhteiskuntaan, teknologiaan liittyviä, muistot Atlantiksen sortumisesta palaavat ja kannat häpeää ja syyllisyyttä tuosta tapahtumasta. Tuolloin alkoi maskuliinisen ja feminiinisen energian taistelu ja tuota taistelua ihmiskunta jatkaa yhä. ( huom! on kyse energioista, ei mies Vs nainen)

Tuhoutuuko planeetta, kuten silloin? On olemassa niin paljon raakuutta, joka tulee ihmisiltä, joilla on vielä kuin haarniska yllään.  Ihmisiltä, jotka eivät halua muutosta vaan pysyttelevät vallan, alistamisen illuusiossa.

Piilossa oleminen ei onnistu, koska valitsit olevasi maassa tänä aikana tietystä syystä. Samanlaista massatuhoutumista, joka tapahtui Atlantiksella, ei tule maassa tapahtumaan, koska energia ei salli sitä tällä hetkellä. Maailmanlopun ennustajat asettavat aina uusia päivämääriä ja siitä huolimatta täällä sitä ollaan. Erot eri maiden, kulttuurien, tietoisuuden välillä kasvaa ensin, jotta ne voivat palata yhteen. Mennään ensin äärilaitoihin ja huomataan, ettei enää ole muuta tietä, kuin palata yhteen.

Käyt kaiken tämän läpi itsessäsi  - tuhoan itse itseni - taistelen itse itseäni vastaan - histori, esi -isien menneisyys, suvun perintö... olet oikeasti palaamassa omaan kristalliytimeesi.  Hyväksyntä, myötätunto, salliminen ovat niitä, jotka saavat muutosta aikaan.

Katso tapahtumia planeetalla, koska siitä heijastuu se, mitä tapahtuu sinussa itsessäsi - korkeammalle tasolle siirtymistä alemmalta tasolta - ulkoisesta paluuta sisäiseen.

Atlantiksen unelma valaistua ja olla kehossa ja kaikki taustalla olevat olennot kosmoksesta ovat mukana, mutta ihminen on se, joka kertoo, kuinka valaistuminen tapahtuu. Kosmoksen olennot tukevat ja tasapainottavat, mutta nyt tulee sinun aikasi, minun aikani, sinun tarinasi, minun tarinani, sinun valaistumisesi, minun valaistumiseni.

Minä Olen täällä, Sinä Olet täällä riippumatta enkeleistä, Hengestä, perheestä.... Minä ja Sinä olemme täällä, koska valitsimme olevamme juuri tänä aikana täällä maassa.

Avainsanat: atlantis, maailmanloppu, unelma,

Enkeliolento Tobiaksen Enkelten matka ( JOA) / Turku

Tiistai 7.6.2016 - Rita

Enkelten Matka (JOA)

Sunnuntaina 5.6. päättyi Enkelten Matka koulutus Tobias enkeliolennon kertomana. Kesäkuun lopulla 2009 Tobias piti viimeisen koulunsa ennen palaamistaan maahan uuteen inkarnaatioon. Hänen ei olisi tarvinnut tulla uudelleen maahan, mutta hän haluaa kokea kanssamme Uuden Energian tuomat mahdollisuudet. Hän tuli nyt nauttimaan elämän kauneudesta ... ja siitä hän muistuttaa tässä Enkelten Matka koulussa meitä koko ajan.

Koulu on henkisen opetuksen ja valaistumisen, intohimon oivaltamisen koulu. Tobias vie meidät "alkuun", jotta voit muistaa ja kokea alkuperäisen Ykseyden tilan. Hän muistuttaa meitä siitä, miten ja miksi lähdimme Kodista ja vie meidät läpi Tulimuuri-kokemuksen, hetki, jolloin hajosimme lukemattomiksi kappaleita ja kuvittelimme kaikki ne mahdollisuudet, joita koskaan voisimme kokea.

Koet Tyhjyyden, tunnet autiuden ja yksinäisyyden ja samalla oivallat oman identiteettisi, tuon oivalluksen riemun kokemisen. Matka jatkuu läpi koko maailmankaikkeuden luomisen, henkiperheiden ja Kaaren Veljeskunnan kehittymisen halki.

Tobias muistuttaa millaista oli lähteä enkeliulottuvuuksista, tulla maahan... kokea uudelleen monia asioita..... Lemuria... Atlantis... nautinnot, kivut... ja lopulta tulemme nykyaikaan ja oivallukseen, miksi lähdimme tälle matkalle ja miksi juuri tämä elämä on tärkeä...

Enkeli Matka, Journay of the Angles, on hengellinen eepos. Luomisen selitys alusta loppuun ja ennen kaikkea sinä voit itse kokea, muistaa, oivaltaa oman matkasi henkilökohtaisen kokemuksena. Muistamaan oman henkilökohtaisen matkasi tähän hetkeen saakka. Et ole täällä rangaistuksena jostakin.....

Tätä aikaa on ennustettu kauan ja nyt se on täällä.. itsesi oivaltamisen aikakausi. Olisi varmaan helppoa liukua takaisin massatietoisuuteen, mutta ehkä et pysty siihen enää, mennä takaisin, koska sisälläsi koet jonkin heränneen. Olet ollut pitkällä matkalla ja nyt on tullut oivaltamisen aika.... ei mielen tasolla ymmärtämistä vaan sallimista itsesi oivaltaa oma alkuperäsi " KUKA MINÄ OLEN?" ja miksi valitsit tulevasi maahan juuri nyt.

MIKSI OSALLISTUA JOA KURSSILLE?

Kurssi  antaa tilaisuuden nähdä ne haavat ja pelot, joita olet matkasi aikana kerännyt itseesi ja siirtyä niiden yli, päästää irti ja eheytymällä menneisyyden haavoista, voit luoda uudenlaisen tulevaisuuden. Tobias esittelee monia tasoja matkastamme, monia syklejä maan historiasta.

Sinulla on mahdollisuus kokea oma tarinasi, matkasi Sielusi näkökulmasta. Mikä ihana mahdollisuus. Voit kokea ja eheyttää menneisyytesi Sielun näkökulmasta katsottuna.

Sielu hengittää oikein syvään ja ottaa mukavan asennon ja toivoo sinun löytävän tiesi tälle JOA - kurssille.

JOA - kurssi Turussa syksyllä 4.-6.11. 2016 /www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/ verkkokauppa/ CC kurssit.

Lisää voit lukea myös www.dreamwalker-rita.fi

Avainsanat: enkelit, atlantis, lemuria, tobias