Kristallit

Share |

Torstai 26.8.2021 - Rita


Rakastan kiviä.

Kristallit eli vuorikidekvartsit ovat luonnollisia energian vahvistajia ja siksi niitä käytetään kelloissa, tietokoneissa ja lääketieteellisissä välineissä. Ne tehostavat mitä tahansa energiaa, jonka lähellä ne ovat.

Kristallit ovat luonnon lahja meille ihmisille valaisemaan ja kohottamaan yhteyksiämme kaikkeen. Raamatusta löytyy mainintoja, joissa kehotetaan laittamaan kristalleja temppeliin, jossa säilytettiin Liitonarkkia.

Kristallit ovat täynnä energiaa ja niihin voi ladata energiaa. Jokaisella kristallilla on oma parantava alueensa liittyen niiden väriin, muotoon ja muihin ominaisuuksiinsa. Kristallit ovat eläviä olentoja, joten kohtele niitä kunnioittavasti. Ne ovat pyhiä kiviä.

Atlantiksella kiviin ladattiin tietoa ja niillä lapsia opetettiin. Niihin ladattiin parannuksessa tarvittavaa tietoa ja sen jälkeen kivet asetettiin parannettavan ympärille. Tietotekniikka käyttää nykyisin kasvatettuja kristalleja ja lataa niihin tietoa. Ne eivät siis ole täysin samanlaisia, kuin luonnosta löydetyt kivet.

Vuorikidekvartsi lisää ja laajentaa energiaa siinä, jonka lähellä se on. Se taittaa valon sateenkaaren säteiksi. Siitä on apua puhdistamaan negatiivisuutta ja ratkaisemattomia esteitä.

Kun pidät kristallia kädessäsi salli itsesi tuntea kaikki tunteesi.

Lisää kivistä www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=11/553518

glass-2471452_1920.jpg

Avainsanat: kivet, kristallit, vuorikide, vuorikidekvartsi, auttakaa minua,