Sanat

Share |

Lauantai 13.3.2021 - Rita


Sanat sisältävät voimakasta energiaa. Jokainen lausumasi sana kätkee sisälleen tietynlaisen värähtelyn, sävyn ja aikomuksen, joka vetää puoleensa kaltaistaan täällä maan päällä. Se, mitä snaot itsellesi tai toiselle, luo perustan elämällesi ja jos haluat elää selkeämmissä energioissa, joissa henkesi ohjaa sinua, sinun olisi hyvä lausua rakastavia, lempeitä, rohkaisevia ja luovia sanoja rauhallisella ja tyynellä äänellä.

Ole tarkkaavainen, miten lausut sanoja. Mitä rauhallisempia sanasi ovat, sitä korkeammalle ne kohoavat ja ilmentävät paremmin itseään. Suuri määrä kovia, karkeita, riitasointuisia ja vihaisia sanoja saa aikaan suurta tuhoa sinussa ja toisissa. Joten jos kuulet juoruja, vetäydy pois niiden vaikutuspiiristä. Jos joku arvostelee seurassasi toista, ole hiljaa - älä osallistu - kunniota toisia ja älä arvostele.

Olet läheisessä yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen tässä maailmassa, joten jos hyökkäät toista vastaan, silloin hyökkäät oikeastaan itse itseäsi vastaan. Tarkkaile siis puhettasi ja ajatuksiasi. Sivistymätön karkea kielenkäyttö syövyttää valokehoasi ja alentaa värähtelytaajuuttasi merkittävästi.

Kaikki tällä maan päällä ei ole sitä, miltä ne näyttävät. Ole enkelimäisempi itsellesi

angel-758415_1280.jpg

Avainsanat: sanat, energia,