Henkimaailma ja henkioppaat

Share |

Maanantai 11.5.2020 - Rita


Henkimaailma ja henkioppaat

Henkimaailma on toinen ulottuvuus, joka on olemassa rinnakkain fyysisen todellisuuden kanssa ja on ei - fyysisten olentojen tai henkien kansoittama. Se ei ole mikään paikka taivaassa tai erossa meistä, vaan on läsnä ja lähestyttävissä joka päivä koko ajan, jos vain olet halukas, sinulla on aikomusta ja avoimuutta luoda yhteys noiden olentojen kanssa. Oma tietoisuutemme on kulkuväline, joka sallii meidän lähestyä heitä.

Tässä ei - fyysisessä todellisuudessa tapaat esi-isiä, enkeleitä, edesmenneitä läheisiä, keijuja ja henki eläimiä. Se, mitä kutsumme aineeksi, on tiheämpää ja aistein havainnoitavaa, mutta henkimaailmassa vaaditaan herkkyyttä havaita näiden olentojen olemassa olo, koska he eivät ole helposti havaittavia.

Henkiopas - auttava henki tai suojeleva henki - ovat termejä, joita käytämme näistä hengistä, jotka auttavat meitä myönteisellä tavalla. Voimme kutsua heitä tukemaan, ohjaamaan, suojelemaan, rohkaisemaan ja inspiroimaan meitä. Jotkut ovat olleet mukanamme jo lapsuudesta lähtien, kun taas toiset ilmaantuvat eri ikäkausina ehkä tukemaan meitä vaikeinakin muutoksen aikoina.

Saatat nähdä heidät, kuulla heidät, tuntea läsnäolon tai vaan tiedostat heidät lähelläsi. Sinulla voi olla suuri määrä näitä oppaita ympärillä, olitpa tietoinen heistä tai et. He auttavat sinua tuntemaan harmoniaa, onnellisuutta ja rauhaa elämässäsi mutta eivät puutu vapaaseen tahtoon kokea mitä valitset ja kuinka valitset kokemukset. He ovat onnellisia palvellessaan ja halukkaita auttamaan, kun kutsut heitä.

Eläimet henkioppaina.

Ne henget, jotka ovat eläimen muodossa  opettavat, ohjaavat ja voimaannuttavat meitä. Heitä kutsutaan eläin henkioppaat tai henki eläimet. Shamanistisessa kulttuurissa käytetään nimityksiä eläin toteemi tai voimaeläin.

Toteemieläin on sellainen, joka jaetaan perheen, klaanin tai ryhmän kanssa.Toinen merkitys niillä on jonkin erityisen eläimen hahmossa annettu patsas; haukka, jänis, karhu, pöllö. 

Voimaeläin on alkuperältään shamanismista. Tämä voimaeläin seuraa shamaania matkoilla toisenlaisen tietoisuuden tilassa.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1417.jpg

Avainsanat: oppat, ulottuvuudet, eläimet,