Matka itseen - oivaltamiseen - valaistumiseen

Share |

Sunnuntai 18.4.2021 - Rita


Matka itseen - oivaltamiseen - valaistumiseen - uusi verkkokurssi.  (klikkaa nimeä ja se avautuu kurssin ostosivulle) 

Tiedän, että et halua käydä läpi verkkokursseja, mutta tämän verkkokurssin aihe on, kuinka omat oivallukseni itsestä tapahtuivat.

Kurssista voi siis olla sinulle apua, kun kuljet omaa matkaasi ja etsit sitä, kuka sinä olet. Ehkä välillä epäilit itseäsi, oletko normaali tai muut saivat sinut epäilemään itseäsi. Jotkut kokemukset ehkä olivat pelottavia ja halusit lopettaa koko niin sanotun henkisen touhun. Mutta siitä huolimatta jatkoit eteenpäin. Halusit helpotusta elämään, mutta miksi kaikki siitäkin huolimatta on vaikeaa?

Käytän valaistumisesta sanaa oivaltaminen, koska valaistuminen sanassa on vanhaa energiaa, vanhaa pelkoa, että kun valaistuu poistuu heti maan päältä, kuten ennen ylösnousseet mestarit tekivät, koska maan energia oli silloin erilainen kuin nyt.

Siksi nyt on mahdollista oivaltaa ja silti pysyä kehossa kehollisena mestarina. Tästä kurssi kertoo omien kokemusteni avulla. 

HUOMIO!

TARJOUS: Nyt saat kaksi kurssia yhden hinnalla. Kannattaa siis toimia. Kurssin saat heti käyttöösi ja voit edetä omaan tahtiin. Materiaaliin on ladattu lahjaksi  Suuri muutos - verkkokurssi, joka auttaa muutokseen sopeutumisessa.  Elämässä vain muutos on varma asia.

Kysy lisää kurssista yhteydenottolomakkeella.

Tästä linkistä voit ostaa kurssin.

https://www.campwire.com/buy_flexible/cd3d03ec-11b1-4f7c-948a-db055575e5e4 

img_6372.jpg

Avainsanat: oivalltaa, oivallus, itse, matka, valaistua,