Onko sinulla kiputiloja, nivelien kanssa ongelmaa, fibromyalgiaa

Share |

Lauantai 2.12.2017 - Rita Forsberg-Kimura


Kärsitkö erilaisista kivuista, nivelien jäykkydestä, reumasta, fibromyalgiasta, niveltulehduksesta...?

LR Aloe Vera Drinking Gel Freedom voi olla avuksi ja helpotukseksi vaivoihin. 

Freebomin neljä (4) vaikuttavaa ainetta:

1. Glucosamiinisulfaatti 

Mitä se on?  Glugosamiinisulfaatti on rustojen ja selän välilevyjen sekä nivelnesteen rakenneosa, jolla on ratkaiseva merkitys rustojen joustavuudelle ja kestävyydelle. Iän myötä sidekudoksen glukosamiini vähenee, jolloin myös rustot ohenevat ja niihin syntyy kokola, reikiä ja halkemia. Rusto rappaetuu ja nivel alkaa oireilla. Kuluneiden rustojen rappeutuminen kiihtyy helposti, sillä se menettää glukosamiineja. Selkänikamien välilevyt ovat myös rustokudosta.

Glukosamiinia on myös jmuualla elimistössä kaikissa ihmisen siedkudoksissa: ihossa, jänteissä, verisuonten seinämissä, sydän läpissä ja silmissä. Glukosamiini muodostaa noin puolet kehon hyaluronihaposta, joka on yksi tärkeistä aineista, jotka auttavat rustosoluja toteuttamaan muun muussa uutta kollageenia, kondroitiinisulfaattia ja proteglykaani- molekyylejä jo hajonneen rustokudoksen tilalle. Kollageeni on solujen ja kudosten tuki ja ilman kollageeniä ihminen ei pysyisi koossa. Glukosamiinin tehtäviin kuuluu myös tulehdussolujen hävittäminen.

2. Kondroitiinisulfaatti (Conroitiini sulfaatti)

Kondroitiinisulfaatti on ruston ja pehmeän sidekudosta sisältävistä jänteistä, luista ja muista eläinkudoksista eritetty tuote. 

Rustokudos muodostuu myös hyvin vahvoista kollageenisäikeistä ( jotka ovat valkuaisainetta) sekä sitkeäasta geelimäisestä aineesta, proteoglykaanista. Se on sokerin ja valkuaisaineen yhdistelmä ( kondroitiinisulfaattia) joka sitoo kollageenin tiukasti vahvaksi kudokseksi. Lisäksi rusto sisältää vettä, joka täyttää solujen välisen tilan. Kondrosyytty-nimiset solut ( jotka sisältävät kondroitiinisulfaattia) tuottavat kollageenia ja proteoglykaania kaikissa rustokudoksissa. Koska rustoissa ei ole verisuonia eikä verenkiertoa, joka toisi happea ja ravintoaineita rustoon ja veisi pois kuona-aineita, on rustokudos riippuvainen nivelnesteen jatkuvasta virtauksesta. Kondroitiinisulfaatti hoitaa nämä tehtävät ja toimii kuin " nestemäinen magneetti". Kondroitiinisulfaatti edistää ruston toipumista ja säilymistä!

3. Kollageenihydrolysaatilla on hyviä käyttökokemuksia nivelongelmiin. Sillä ei tiedetä olevan mitään negatiivista yhteisvaikutusta lääkeaineiden tai ravintolisinä käytettävien aineiden kanssa. Sitä voi nauttia turvallisesti lääkityksen ohella.

Kollageenihydrolysaattia ei suositelle käytettäväksi henkiköillä, joilla on proteinuria eli valkuaista virtsassa tai proteiinien imeytymishäiriö. Jos henkilö on raskaana ei kannata käyttää Frredom juomaa vaan Freedom Plus kapseleita, sillä ne eivät sisällä kollageenihydrolysaattia.

4. Paljon Aloe Vera Barbadensis Miller (88%) + E ja C - vitamiinia. Juoman vaikutusta tukevat myös Freedom Plus Kapselit.

Ainutlaatuinen yhdistelmä kokonaisuus, jolla on hyviä vaikutuksia ja josta on moni saanut omakohtaisia hyviä kokemuksia.

Tuotteita voi tilata : https://ritaf.lr-partner.com 

Facebook_Ads_Bild3-01.jpg

Avainsanat: kivut, lihassärky, niveljäykkyys,