Aloe Vera kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Share |

Perjantai 1.12.2017 - Rita Forsberg-Kimura


Aloe Vera on erityinen kasvi.

Mikä siinä on niin erityistä?

Aloe Veran ominaisuudet, jotka on tunnettu jo vuosien ajan, perustuvat luonnan tarjoamien aineosien ainutlaatuiseen yhdistelmään. Aloe Veran kokee jokainen omalla tavallaan ja täysin yksilöllisesti. Jotta jokainen voisi löytää oman aloe vera tuotteensa verkkokaupassani on tarjolla aloe vera tuotteita sisäiseen ja ulkoiseen puhtauteen ja kauneuteen. Tuotteita löytyy ravintolisistä, hiusten-, vartalon-, hampaidenhoidon aloilla. Kokeile itse ja salli kehollesi nautinnollisia hetkiä tämän pienen, mutta suositun kasvin hyödyistä.

Omasta kokemuksestani voi kertoa, että Aloe Vera Instant Emergency Spray on loistava kasvovesi aamuin ja illoin. Olen käyttänyt sitä lähes 10 vuotta ja aina vain jaksan ihastella sitä miten ihoni puhdistuu  ja uudistuu ja saa kosteutta ja kuinka iholle muodostuu ohut suojaava kalvo, joka ei tuki ihohuokosia. 

Joulun alla kun leivotaan ja laitetaan jouluherkkuja, poltan melkein aina käteni, mutta ei hätää.... suihke tuota aloe vera spraytä ja paranemin tapahtuu nopeasti ja edes rakkoa ei ennätä muodostua. Spray on nimensä mukaisesti pika-apu haavoihin, rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Se sopii koko keholle...myös päänahalle, miehille parranajon jälkeen, hyönteisten puremat, auringon polttama iho nauttii viilentävästä suihkeesta. 

Spray sisältää 83% aloe vera geeliä ja hyväksi todettuja luonnonuuteita kuten kehäkukka-, siankärsämö-, voikukka-, salvia- ja kärsimyskukkauutetta ainutlaatuisena yhdistelmänä.

Joulukalenteri avautuu suoraan tästä linkistä. Tutustu joka päivä luukusta löytyvään tarjoukseen:

https://shop.lrworld.com/cms/FI/fi/lr_world/specials/adventtikalenteri/adventtikalenteri.html

Tuotteisiin voi tutustua : https://RitaF.lr-partner.com

aloe_vera_special_care_box.jpgFacebook_Ads_Bild2-01.jpg

Avainsanat: aloevera, iho, suojaaihoa, rauhoittaaihoa, viilentää, uudistaaihoa