Tasapaino

Share |

Lauantai 22.8.2020 - Rita


Oletko koskaan miettinyt mitä kaikkea pitikään tapahtua, että sinusta tuli juuri sellainen kuin olet? Ehkä on aika miettiä sitä.

Vanha tapa reagoida tulee toimimattomaksi. Koeta ymmärtää kärsiminen toimimattomana  reaktiona epätasapainoiseen maailmaan. On aika irtautua siitä. 

Mahtavia tilaisuuksia kasvaa henkisesti tarjoutuu ja ne ponnahtavat elämääsi ongelmina, esteinä, epäonnistumisina, terveys - ongelmina - mikä tahansa tilanne elämässä, joka painelee nappeja, on tilaisuus kasvaa ja oivaltaa uudella tavalla tapahtumia.

Valitsetko vanhan tavan toimia: syytellen, murehtien, luomalla draamaa, pelkoja ... vai noustatko tietoisuutesi siten, että voit kohdata tilanteen tällä kertaa tietoisesti - tiedostaen suuremman kuvan?

Synnyinoikeutesi on olla vauras, terve, hyvinvoiva, mutta olet kykenemätön vetämään puoleesi hyviä asioita ja mikä tärkeintä, et ota niitä vastaan. 

Tilaisuus kasvuun tarjoutuu, kun elämä aktivoi sinua vanhalla tavalla reagoimiseen ja uudella tavalla olemaan tietoinen ja luomaan uusia tapoja vastata tapahtumiin. Ole siis tietoinen, tiedosta, mitä on meneillään.

Nykyinen ajattelusi on rajoittunut aivojen vanhojen toimintamallien mukaisesti, mutta aivoille voi luoda uuden tavan toimia, tiedostaa mistä on kyse.

"Halusin kätellä Maailmankaikkeutta, joten kättelen sinua.

Minun olisi pitänyt pitää sinua kädestä kiinni."

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_3569.JPG