Kristallit ja parantavat kivet

Share |

Torstai 24.8.2017 - Rita


Tiesitkö, että hormonit kehossa ovat oikeasti rakenteeltaan kuin kristallit?  Tapa, jolla ne vapautuvat ja jolla ne lähetetään koko keholle, on melkein samanlainen tapahtuma kuin kristallien kasvu tapahtuma.

Tuntemamme kivet nykyisin ovat tehneet pitkän matkan, noin 200 miljoonaa vuotta sitten alkaneen matkansa syvältä maan ytimestä, ennen kuin niistä tuli ystäviämme, korukiviämme... joku käyttää kiviä muuntamaan negatiivista energiaa. Kivien uskomattoman vanha viisaus ja kauneus antaa meille tietoisuutta maailmamme mysteereistä ja olomuodosta.

Todellinen Mestari ei anna kiven määrätä elämäänsä vaan käyttää niiden energiaa hyväkseen. Oikeasti opettelet kommunikoimaan kivien kanssa ja myös sellaisten ihmisten kanssa, jotka käyttävät näitä apuvälineinään. Kivet oikeasti työskentelevät mielesi ja kehosi sähköisyyden kanssa. Kun energiavärähtelysi muuttuu, sinua kutsuu jokin toinen kivi. Opiskele siis ympärilläsi olevien energioiden kanssa kommunikointia, siitä on sinulle apua, jotta oivallat olevasi osa kaikkea mitä on.

Sivullani www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/verkkokauppa/ kivet löydät paljon kauniita kiviä, joiden kanssa voit harjoitella kommunikointia.

Miksi et nauttisi kauniista kivistä?

Kuvassa: Aavikkoruusu kiviä (seleniitti)

DSCN0413.JPG

Avainsanat: kristalli, hormonit, kommunikointia